WRC pc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeptember végén rajtol a VSR DiRT Rally Challenge! A két kategóriával futó bajnokságban van lehetőség ingyenes részvételre is, valamint az összetett címért menni! Nyolc verseny, egy eldobható forduló, teljesen vegyes szakaszok.
Információk és jelentkezés
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Sziasztok!
Hamarosan rajtol a VSR DiRT Rally országos bajnoksága! A 6 fordulós, fordulónként 15 szakaszból álló versenyeken 3 kategória autóit eresztjük össze. VSR szervertagsággal kell rendelkezni, ha WRC autóval szeretnél menni, ha KitCar vagy a '70-es évek sztárjai mellett döntesz, akkor pedig ingyenesen is részt tudsz venni a bajnokságban. Várunk sok szeretettel!
>Bajnokság információk és jelentkezés<
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Január második felében elrajtol a következő DiRT Rally bajnokságunk! A sorozat a világbajnokságot szimulálja le, vagyis a játékban elérhető 6 rallyt futjuk le. Monte-Wales-Német-Finn-Svéd-Görög. A 2000-es évek második felében éveken át a C4 és a Focus WRC rivalizálását láthattuk, hát most ezt fogjuk feleleveníteni. A legrosszabb eredmény most is eldobható lesz.
Jelentkezni valamint további információkat szerezni >itt< tudtok.
Várunk mindenkit sok szeretettel és sikerekben gazdag új évet kívánunk!
Kösz
Next PC upgrade: 2022
2. Én nemtudom.
2. Ki az elõadója a fõcímzenének?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Pü-ben tudsz küldeni esetleg egy linket róla? 😄
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Pedig már reméltem, hosz végre lesz egy új rally sim. 😞
ez árkád játék vagy szimulátor?
Ha árkád, nem veszem meg, van már Dirt 2-õm.
Ennyiben maradtam, elkezdtem a kariert...ééés eldöntöttem, hogy lemondok róla, pedig nemlenne drága, de a játék sajnos lebeszélt saját magáról!
Miért számít ez?<#smile>#smile>
Sehol sem találom.
A kormányt most egy ideje nemtudom használni, mert az uj albérletbe még nemtudom, hogyan kellene megoldani...blablabla...de x360 kontrollerrel nyomva jó kis kikapcsolódás ez!😊
Kormánnyal valaki ha kipróbálta a pecs után akkor mondjon majd véleményt pliz!
Ez a fókusz meg nagyon szép, nemis emléxem erre!😄
Changes coming with this patch:
~ Escape from main menu
~ Dbox Support
~ Arrows always visible in the keyboard menu
~ Focus on the selected joypad in keyboard menu
~ Fix Ghost color online
~ Fix anticipated pacenotes
~ Fix wrong ghost upload/download
~ Fanatec Wheel support
~ Fix Online / Leaderboards - Loading not timed out
when there is no connection
~ Fix crash after pressing start on warning message
~ Fix Leaderboards view corruption
~ Fix Launcher PC list all Resolutions
~ After finishing and restarting a race 'Damage Indicator'
shows incorrect information
~ "Stage Victory Best Steak" and "No Damage Stage Streak"
statistics malfunction with championship
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Bár most nem WIN7-en vagyok,de majd ha átmegyek leírom..d.e az nem most lesz...de ha valaki tudna rá valami megoldást azt megköszönném.
\"If in doubt, flat out!\"