637
-
Szeptember végén rajtol a VSR DiRT Rally Challenge! A két kategóriával futó bajnokságban van lehetőség ingyenes részvételre is, valamint az összetett címért menni! Nyolc verseny, egy eldobható forduló, teljesen vegyes szakaszok.
Információk és jelentkezés -
Sziasztok!
Hamarosan rajtol a VSR DiRT Rally országos bajnoksága! A 6 fordulós, fordulónként 15 szakaszból álló versenyeken 3 kategória autóit eresztjük össze. VSR szervertagsággal kell rendelkezni, ha WRC autóval szeretnél menni, ha KitCar vagy a '70-es évek sztárjai mellett döntesz, akkor pedig ingyenesen is részt tudsz venni a bajnokságban. Várunk sok szeretettel!
>Bajnokság információk és jelentkezés< -
Január második felében elrajtol a következő DiRT Rally bajnokságunk! A sorozat a világbajnokságot szimulálja le, vagyis a játékban elérhető 6 rallyt futjuk le. Monte-Wales-Német-Finn-Svéd-Görög. A 2000-es évek második felében éveken át a C4 és a Focus WRC rivalizálását láthattuk, hát most ezt fogjuk feleleveníteni. A legrosszabb eredmény most is eldobható lesz.
Jelentkezni valamint további információkat szerezni >itt< tudtok.
Várunk mindenkit sok szeretettel és sikerekben gazdag új évet kívánunk! -
#634 remélem,
jobb lesz, mint a tavalyi -
WinStar #633 nem buzi,sajnos egy idő után változtatták át WRC 2-re...azelött WRC 2011 néven jött ki hogy lesz folytatása.Kül. meg képek alapján ugyanazok a pályák :S :( -
GordonPym #632 Kösz, de ez a billentyűkombináció nem működik. -
#631 alt+enter -
GordonPym #630 Sziasztok, hogy lehet teljes képernyőre rakni játék közben?
Kösz -
#629 Észrevettem de ilyen buzi nevet hogy 2011 azért nem tettem oda ez a 2 :D -
#628 Amúgy meg blekkbín...ajjajj! -
#627 Hogyhogy nemvetted észre?:) (nehogy megsértődj, csak azért irtam, mert majdnem minden uj játéktopikban látni, és ez látszólag kimaradt!) -
#626 WRC 2 teaser és screenshotok -
#625 Hello! A gamepad rezgését hol lehet beállitani a játékban? -
RYO21 #624 1. Remélem nem. Inkább gyúrjanak egy kicsit többet rá az SBK szériájukra.
2. Én nemtudom. -
#623 Két kérdésem lenne: 1. tudtok-e valamit arról, hogy készül-e új WRC játék, vagy csak ezt az egyet eszkábálták össze a fiúk?
2. Ki az előadója a főcímzenének? -
#622 nincs hozzá valami olyan cucc ami kicsit szimulátorosabbá teszi? :D
(valami mod-ra gondolok :)) -
#621 -
#620 Hehe!:)
-
WinStar #619 milyen okosság?Én nem látom :S
Pü-ben tudsz küldeni esetleg egy linket róla? :D -
#618 nem tudtok letölthető setupokat a játékhoz? vagy akár a tiéteket is megoszthatnátok! -
#617 Ok,hat van a pecs,es van hozza okossag is persze!ennkoron fentvan!:) -
WinStar #616 attól függetlenül hogy árkád attól függetlenül egész jó kis játék,sztem inkbáb töltsd le és próbáld ki,vagy a demot szedd le :) -
WinStar #615 azért számít mert ugyebár ha a warezt felpatcheled akkor új crack is kell hozzá nem?Legalábbis eddig így volt.....mondjuk ehez a játékhoz nem volt crack....ha felteszem a patchet a játék simán menni fog? -
High end PC #614 RBR megvan sok éve, akkor ezt nem veszem :)
Pedig már reméltem, hosz végre lesz egy új rally sim. :( -
#613 Árkád, szimnek RBR. -
High end PC #612 Hali
ez árkád játék vagy szimulátor?
Ha árkád, nem veszem meg, van már Dirt 2-őm. -
#611 Nagyon amellett voltam, hogy megveszem, de amikor megláttam, hogy csak 3gb...gondoltam, és leteszteltem okosba!
Ennyiben maradtam, elkezdtem a kariert...ééés eldöntöttem, hogy lemondok róla, pedig nemlenne drága, de a játék sajnos lebeszélt saját magáról!
Miért számít ez? -
WinStar #610 warezzel vagy eredetivel tolod? :D
-
Zair #609 Nem tudom pajti, de én két hete keresem, így elrejteni valahová...
Sehol sem találom. -
#608 Nemtudom, de 40-50fps-nél darabos a játék, viszont a motorhangok mintha erősebbek lennének a pecs után (a többit nemtom viszonyítani, mert nemjátszottam annyit vele!)!
A kormányt most egy ideje nemtudom használni, mert az uj albérletbe még nemtudom, hogyan kellene megoldani...blablabla...de x360 kontrollerrel nyomva jó kis kikapcsolódás ez!:)
Kormánnyal valaki ha kipróbálta a pecs után akkor mondjon majd véleményt pliz!
Ez a fókusz meg nagyon szép, nemis emléxem erre!:D
-
#607 Patch 1.01
Changes coming with this patch:
~ Escape from main menu
~ Dbox Support
~ Arrows always visible in the keyboard menu
~ Focus on the selected joypad in keyboard menu
~ Fix Ghost color online
~ Fix anticipated pacenotes
~ Fix wrong ghost upload/download
~ Fanatec Wheel support
~ Fix Online / Leaderboards - Loading not timed out
when there is no connection
~ Fix crash after pressing start on warning message
~ Fix Leaderboards view corruption
~ Fix Launcher PC list all Resolutions
~ After finishing and restarting a race 'Damage Indicator'
shows incorrect information
~ "Stage Victory Best Steak" and "No Damage Stage Streak"
statistics malfunction with championship
-
WinStar #606 Tudja valaki hogy a játék hol tárolja a mentéseket?Előre is köszönöm a választ s a segítséget. -
#605 Hogyan fessük át!? -
WinStar #604 kihalt a topic :S -
#603 Sziasztok!Tudja vki,hogy hol van a save könyvtár??, -
WinStar #602 valaki tudja hol lehet fényerősséget állítani?Mert én nemtudom hogy kell...hiába nyomkodom a bal-t vagy a jobbot vagy a fel,le-t..nem megy :S Pedig tudom hogy hol kell de nem megy :S -
Link -
WinStar #600 de nekem 32 bitesem van :D -
WinStar #599 fényerőt lehet állitani?Mert az optionsba nem engedi hiába nyomkodom a nyilakat bármely irányba is :S -
#598 Skin!