14
  • Jubei
    Ugye te ezt most nem gondoltad komolyan, inkább játszom a wow-al mint a cs-vel
  • fft580
    színek picit sims3 és TF2 között :D és képek alapján a cod4 motorra tippeltem volna videó alapján eléggé TF-es :D reméljük jó lessz ezek ellenére ez a kigyulladós dolog tetszik :D
  • Balintos
    A CS milliószor komolyabb név mint a wow.
  • n0k0m
    Elso kep eleg vicces. Van egy repulo-lebego shotgun. A baloldali CT hataba beleallt egy fegyver. A terrorista epp fekvotamaszokat csinalt egykezzel, de mar elfaradt es leteszi a masik kezet is. Es akkor egyeb kisebb grafikai anomaliaktol el is tekintek :P
  • dronkZero
    Na, vajon Gooseman megtanult már végre programozni az elmúlt 10 évben? Vagy ez is indulhat majd a "világ legbugosabb fostömlője" díjért, mint a CS?
  • lokko
    jeeee
    lock n load :D
  • opeca
    Tökéletes élethűséget nem bölcs dolog belevinni, mert az életben sokkal simábban és precízebben mozogsz mint egy játékban.

Viszont a sebzések által okozott fizikai korlátozások jók lehetnének.
  • Sanyix
    Akkor más is legyen élethű :) mint az ofp-ben. Lábonlőnek, nem tud állvamaradni, ha megpróbál, egy nyögés kíséretében visszafekszik, csak kúszni lehet. Karonlőnek a fegyvert úgy remegteti, hogy alig lehet célozni. Fejlövés instant halál, felsőtest általában 1 lövés, szerencsés esetben 2 egy 5mm körüli gépkarabély lövedéknél.
    Csakhogy így csében elég gyors menetek lennének :D
  • Fenrir
    Van róla videó is már itt.
  • Gauge
    Hát szerintem inkább a sebzésen javítsanak, mert a CSS-ben egyszerűen nevetségesen szar a sebzés. FEJLÖVÉS AZ LEGYEN FEJLÖVÉS (100hp hit) és ne csak 82hp hit vagy 37hp hit basszák már meg....
    meg az lenne érdekes, ha sebesüléssel csökkene a célzóképesség, lepésgyorsaság, stb.
  • Sanyix
    BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM HECCSÁÁÁT!!!

(legalább lesz valami ami lefoglalja a bloody steve-eket)
  • Atomreaktor
    hát a képek alapján eléggé CS beütésű, de a CS is elég gyors és pörgős, 3 perces köridő mellett meg sohasem kell perceket várni... kutyák, meg civilek... szerintem multiban ez nem lesz nyerő.
  • FlyingV
    :(((((((((((((((((((((( ... és én még voltam olyan naiv hogy elhittem, a dio3-ig nem fogok kockulni :((

CSAK JELENNE MÁR MEG! :D
  • Polemius
    Érdekes lenne egy SWAT 3-hoz hasonló játékmenet, kombinálva az UT '99 pörgősségével. :D