14
-
Jubei #14 Ugye te ezt most nem gondoltad komolyan, inkább játszom a wow-al mint a cs-vel -
fft580 #13 színek picit sims3 és TF2 között :D és képek alapján a cod4 motorra tippeltem volna videó alapján eléggé TF-es :D reméljük jó lessz ezek ellenére ez a kigyulladós dolog tetszik :D -
Balintos #12 A CS milliószor komolyabb név mint a wow. -
n0k0m #11 Elso kep eleg vicces. Van egy repulo-lebego shotgun. A baloldali CT hataba beleallt egy fegyver. A terrorista epp fekvotamaszokat csinalt egykezzel, de mar elfaradt es leteszi a masik kezet is. Es akkor egyeb kisebb grafikai anomaliaktol el is tekintek :P -
#10 Na, vajon Gooseman megtanult már végre programozni az elmúlt 10 évben? Vagy ez is indulhat majd a "világ legbugosabb fostömlője" díjért, mint a CS? -
lokko #9 jeeee
lock n load :D -
opeca #8 Tökéletes élethűséget nem bölcs dolog belevinni, mert az életben sokkal simábban és precízebben mozogsz mint egy játékban.
Viszont a sebzések által okozott fizikai korlátozások jók lehetnének. -
#7 Akkor más is legyen élethű :) mint az ofp-ben. Lábonlőnek, nem tud állvamaradni, ha megpróbál, egy nyögés kíséretében visszafekszik, csak kúszni lehet. Karonlőnek a fegyvert úgy remegteti, hogy alig lehet célozni. Fejlövés instant halál, felsőtest általában 1 lövés, szerencsés esetben 2 egy 5mm körüli gépkarabély lövedéknél.
Csakhogy így csében elég gyors menetek lennének :D -
#6 Van róla videó is már itt. -
Gauge #5 Hát szerintem inkább a sebzésen javítsanak, mert a CSS-ben egyszerűen nevetségesen szar a sebzés. FEJLÖVÉS AZ LEGYEN FEJLÖVÉS (100hp hit) és ne csak 82hp hit vagy 37hp hit basszák már meg....
meg az lenne érdekes, ha sebesüléssel csökkene a célzóképesség, lepésgyorsaság, stb. -
#4 BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM HECCSÁÁÁT!!!
(legalább lesz valami ami lefoglalja a bloody steve-eket) -
#3 hát a képek alapján eléggé CS beütésű, de a CS is elég gyors és pörgős, 3 perces köridő mellett meg sohasem kell perceket várni... kutyák, meg civilek... szerintem multiban ez nem lesz nyerő. -
FlyingV #2 :(((((((((((((((((((((( ... és én még voltam olyan naiv hogy elhittem, a dio3-ig nem fogok kockulni :((
CSAK JELENNE MÁR MEG! :D -
Polemius #1 Érdekes lenne egy SWAT 3-hoz hasonló játékmenet, kombinálva az UT '99 pörgősségével. :D