10 éves az SG!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
és már akkor voltál Walaki? XXD

R0zs0máK
Én asszem 2000 február óta vagyok SG-n...bár akkor még supergamez volt :))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

w77d
naszórakozzámá Gabi, nélkülem kevesebb lennél XXXXXD

Willi Betz
Nekem egy negatívuma van az SG-nek,hogy megismertelek téged XD

Viccen kívül! Sok rendes embert megismertem virtuálisan és személyesen is. Jó az SG,annak ellenére,hogy akadnak idióták:D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
én nagyon örülök, hogy anno megtaláltam ezt a fórumot. Szerintem a legjobbak vagyunk az országban! köszönjük SG!! :D

Aquir
én meg egy hét különbséggel pontosan 5 és fél éve =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
de a lényeg hogy ITT vagy <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bandee1987
Vmi offtopikot nyugodtan nyithatsz, egyszer egy évben megérdemled te is, hogy nyiss egyet<#hehe>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Aquir
a fórum jah ;p

Kandurex
hmm,...érdekes nálam is hasonló a helyzet

2007. óta évi egy topik aztjóvan

(ez évben lehet nem nyitok)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandee1987
Azért volt egy fejlõdési szintem, 2004-ben több topikot nyitottam, mint az utána következõ években összesen.<#hehe>

Kandurex
alap,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gercse
király, egy napon regisztráltunk :DD

gercse
Jó kis oldal ez az sg, valamit tudni akarok progikkal, hardware-rel, játékokkal vagy sporttal kapcsolatban, akkor erre jövök elõsször! Mondjuk a fõoldalt szinte soha nem olvasom, csak a fórumokat, vannak rossz arcok, de amerre járok ott kevés :),szóval köszi sg, hogy vagy :D!

Bandee1987
5 és fél éve rontom itt a levegõt

HBD SG!<#bohoc>

Éljen a KK!

nomeg az SG;)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sickness
emlékszetek mikor még más volt? nekem akkor volt a legjobb

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tugyiti
az akkor is io nem 10 -.-
OrioN the S
Fooldalon fasza kis cikk lett :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nan76
HBD SG!..és még legalább 10* ennyit,hogy az unokáim is itt nyomassák majd!:)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Sir Quno Jedi
Legjobb ok a berúgásra a szülinap! De ha az ember kevés élõlényt, de sok site-ot ismer, pláne sok oka lesz az ivásra! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hozom a sört a hûtõbõl! <#nevetes1>
TommyC
fogalmam sincs miért vagyok itt

dixitque deus fiat lux

ZilogR
reggel beesek melóba
SG login
kávé bekever, süti falatozik, görgetem napestig
a meló is elkészül
SG egy életforma
része már az életemnek
thnx

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

BaliBoy
SG fõoldlán: 10 éves az SG. Alatta 11 éves a google. Asszem ma jól berugunk. <#pias><#pias><#nyes>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sir Quno Jedi
Nono! Akinek iIStennel van onlány kapcsolatban IRC-n, az ne szerénykeggyék! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
SG? Reggel felkelés után 1 másodperccel, aztán a Wc-n, aztán melóba menet a kocsiban, aztán ahogy beértem a melóba, aztán ebédszünetben az asztal alatt telefonon rápillantva, aztán délután, aztán hazafelé menet a kocsiban, aztán egész este, aztán lefekvés elõtt 1 másodperccel... és így tovább...

Illetve nem is SG... LEÁLDOZOTT TOPIK!!! :DDDDD (Fõoldalt nem láttam 5 éve kb)

Superwarez, majd Supergamez, végül SG. Elsõ pillanattól(illetve már elõtte is, mert St szólt IRC-n, hogy indul egy új oldal nemsoká, nézzem meg) kezdve itt vagyok és még maradok is egy picit asszem :)

BaliBoy
<#hehe><#eplus2>

Sir Quno Jedi
Ekkora sikered volt, hogy azóta még az SGre sem mer járni, nehogy talizzatok?!?! :D

triplet
hát én csak pár napja járok ide de eddig egy nagyon jó fórumnak tûnik remek társasággal!
HBD SG.HU!

BaliBoy
Én Görögországban futottam össze az egyik SG-sel. Ráadásul az egyik lánnyal. De ha jól tudom már nem járkál ide. Nyertem? :P

Dettó ugyanez a szituáció volt az egyik osztálytársammal akivel anno egy osztályba jártunk a gimnáziumba.
Sir Quno Jedi
Sõt volt (van) itt olyan volt kollegám, akivel éveket dolgoztunk együtt, de elõtte ismertem meg az SG-n a konzolosban, összehaverkodtunk és csak utána lettünk melótársak tök véletlenül (az is vicces volt, mert ugye nem tudtuk egymás valódi nevét, sem, hogy hogy néz ki a másik, mégis kiderült, hogy az SG-n meg minden nap beszélünk). Ilyen az élet, kicsi a világ.

balee4
Én is GSO, aztán GSF, oda is feljárogatok még, mióta modi lettem muszáj is ugye... :D De az sg-t nagyon megkedveltem, a rengeteg téma és user miatt, vannak itt nagyon normális emberek (is). És tényleg életformává, hobbivá vált a fórumozás, nem bírnék meglenni nélkül, így ha tehetem mindennap feljárok. Még melóhelyrõl is, mint pl most is. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sir Quno Jedi
Nos én még emléxem a "Mi vagyunk a Jóarcok" csoportosulásra. Õk nagyon belémkötöttek (vagy én beléjük, mind1) és hónapokon át ment a flamewar, míg végül találkoztunk élõban Blasta-val (tõle még egy Thrustmaster joyt is vettem), sõt Freak Padre-val is (vele még fagyiztunk is, mikor Martin576-éknál voltunk bent a szerkesztõségben kipróbálni a Kingdom Hearts 1-et) és egybõl lehûltek a kedélyek, sõt mondhatnók azóta "jóban vagyunk" (lightosan). Szal. mindig voltak itt jóak kis flémek!

Elõször is HBD SG!

Tavaly találtam rá erre a fórumra és némi habozás után regisztráltam. És nem bántam meg...
Nagyon sok embert ismertem meg a kicsiny hazánk szinte majdnem minden tájáról. Szabadidõmben szívesen vagyok jelen itt a fórumon, mivel sok érdekes téma van itt ami érdekel. Bár nem vagyok egy nagyon régi regisztráció, de elmondhatom hogy nagyon jó kis közönség kovácsolódott itt össze. Igyekszem minél jobban beilleszkedni...
Sok érdekes információról tudok itt értesülni, és ha valamit nem értek akkor segítenek is...

Respect SG!
BaliBoy
Én is már 6 éve járok ide rendszeresen. Elõtte is olvasgattam Super Gamezt, de a fórumra nem nagyon járkáltam. Bár, úgy rémlik, hogy volt eredetileg egy másik nickem, csak megfeledkeztem róla. Sikerült az évek során szerezném néhány "rajongót". :DD

Sir Quno Jedi
NNa, tiszteletbõl ki is raktam az SG desktophátteret a céges gépemen!

tigeroo
SGeneráció

:D
OrioN the S
:D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sir Quno Jedi
Bezonyám és majd jól visszakövetelik a NagySG-t, mint most MO-t... :DDD

OrioN the S
Az milyen lesz amikor mar generaciok lesznek az sg-n :) Arrol flemelnek majd, hogy kinek volt itt elobb apja,nagyapja :D

Sir Quno Jedi
Lehet ám nosztalgiázni, ez itt erre van! Régi sztorik az SG-n, "Ejj, bezzeg a mi idõnkben..." felmordulások, hintaszékben punnyadás a kandalló elõtt és a dicsõ múlt felemlegetése egy jó pofa forralt bor kíséretében. Ez is része az ünnepnek.

OrioN the S
nektek is kezdooldal?<#vigyor3>

Sir Quno Jedi
Azért én nyitottam inkább, hogy ha nem tetszik a többi modinak, vagy a vezetõségnek, vagy mégis lenne ilyen topic már, akkor ne egy szerencsétlen közjúzert hurcoljnak meg. Meg ugye nem szívesen kötnek már belém, míg egy józsikának menne már a 172. lolcates kép... :D

Carlos
Szokásos: 7 éve rontom itt a levegõt, a hõskort nem lehet visszahozni, sok az újreg és véristván, jó hogy van, köszönjük, etc.

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Az a vicces, hogy még az ötven feletti fõnököm is olvassa az SG-t (igaz a fõoldalt, mert a tudományos és informatikai hírek érdeklik nyilván).

Ha fõnökök nem olvasnák, ez is tiltva lenne a vállalati tûzfalon!!! :DDD

tigeroo
minden nap? akarod mondani egész nap <#idiota>

minden szar topic benntvan a kedvencek között, és elég nézegetni az új hsz-eket :DDdd
Aquir
detto. Minden nap. Valamit mindig meg kell itt nézni :)

Sir Quno Jedi
Sokan amlékezhtenek még a nagy unregháborúkra, mikor még unregek is írhattak ide! Magam is elszánt unregbékeharcos voltam, míg a történtek meg nem gyõztek hogy nincs más út, csak a regisztráció!