10 éves az SG!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#fejvakaras>#fejvakaras> fél emberöltõnyi idõt <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
am nekem van 2 egyedi SG-s matrica a gepemen.. az gaz? 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
SGvel kezdem a napot, és mielõtt elraknám magam másnapra, még felugrok egyszer-egyszer körbeszimatolni 😄
reggel bejövök melóba, gép bekapcs, aztán a 19 céges login után (ami csak ahoz kell hogy belépjek a gépbe reggel) már szaladok is fel, beröffentek a chatboxba egy jóreggelt (hacsak Orion vagy dartoni nem kezdenek el azonnal magyarázni valamit amihez persze azonnal hozzá kell szólnom 😄 (esetleg A Kaszás futtat valami 'magasröptût' éppen) ) elszaladok kedvenc topikokba, aztán meló...és igyekszem fogadalmamhoz tartva magam, egy óra meló, aztán vissza SG, aztán megint meló (nem mehet a munka az SGzés rovására)
általában remekül szórakozom itt (vagy éppen jól kifüstölgöm magam)még mostanában is, amikor mindenféle baromság történik szinte naponta 😄DD
a huszadikra már a gyerek is beloggol 😄DD
Racism is a weapon of mass destruction!
ugyan volt egy 2-2,5 éves idöszak amikor alig alig jártam ide, de most ujra ittvagyok😄
ahogy itt végigfutottam a topikot, láttam is ismerös arcokat😊
azok a régi szép idök... téktopik.... érettségi topik... Sir Quno Jedi az SG propagandaminisztere (vagy hasonlo)... szép idök voltak...😊
"HPB"<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Viccen kívül! Sok rendes embert megismertem virtuálisan és személyesen is. Jó az SG,annak ellenére,hogy akadnak idióták😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2007. óta évi egy topik aztjóvan
(ez évben lehet nem nyitok)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
HBD SG!<#bohoc>#bohoc>
nomeg az SG😉
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
SG login
kávé bekever, süti falatozik, görgetem napestig
a meló is elkészül
SG egy életforma
része már az életemnek
thnx
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Illetve nem is SG... LEÁLDOZOTT TOPIK!!! 😄DDDD (Fõoldalt nem láttam 5 éve kb)
Superwarez, majd Supergamez, végül SG. Elsõ pillanattól(illetve már elõtte is, mert St szólt IRC-n, hogy indul egy új oldal nemsoká, nézzem meg) kezdve itt vagyok és még maradok is egy picit asszem 😊
HBD SG.HU!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord