10 éves az SG!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként HBD 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
sg polom még nekem is!!!
szobatársaim leptek meg vele egyik születésnapomon, mert azt mondták aki ekkora függö annak ez jár... <#idiota>#idiota>
nem értettek meg... 😄
Ezen alkalomból semmi SG póló, se LOÁL póló, mint máskor? Netán akkor rosszul jöttek ki belõle anyagilag?
mov ah,4ch int 21h end
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#fejvakaras>#fejvakaras> fél emberöltõnyi idõt <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
am nekem van 2 egyedi SG-s matrica a gepemen.. az gaz? 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
SGvel kezdem a napot, és mielõtt elraknám magam másnapra, még felugrok egyszer-egyszer körbeszimatolni 😄
reggel bejövök melóba, gép bekapcs, aztán a 19 céges login után (ami csak ahoz kell hogy belépjek a gépbe reggel) már szaladok is fel, beröffentek a chatboxba egy jóreggelt (hacsak Orion vagy dartoni nem kezdenek el azonnal magyarázni valamit amihez persze azonnal hozzá kell szólnom 😄 (esetleg A Kaszás futtat valami 'magasröptût' éppen) ) elszaladok kedvenc topikokba, aztán meló...és igyekszem fogadalmamhoz tartva magam, egy óra meló, aztán vissza SG, aztán megint meló (nem mehet a munka az SGzés rovására)
általában remekül szórakozom itt (vagy éppen jól kifüstölgöm magam)még mostanában is, amikor mindenféle baromság történik szinte naponta 😄DD
a huszadikra már a gyerek is beloggol 😄DD
Racism is a weapon of mass destruction!
ugyan volt egy 2-2,5 éves idöszak amikor alig alig jártam ide, de most ujra ittvagyok😄
ahogy itt végigfutottam a topikot, láttam is ismerös arcokat😊
azok a régi szép idök... téktopik.... érettségi topik... Sir Quno Jedi az SG propagandaminisztere (vagy hasonlo)... szép idök voltak...😊
"HPB"<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Viccen kívül! Sok rendes embert megismertem virtuálisan és személyesen is. Jó az SG,annak ellenére,hogy akadnak idióták😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2007. óta évi egy topik aztjóvan
(ez évben lehet nem nyitok)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
HBD SG!<#bohoc>#bohoc>
nomeg az SG😉
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
SG login
kávé bekever, süti falatozik, görgetem napestig
a meló is elkészül
SG egy életforma
része már az életemnek
thnx
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Illetve nem is SG... LEÁLDOZOTT TOPIK!!! 😄DDDD (Fõoldalt nem láttam 5 éve kb)
Superwarez, majd Supergamez, végül SG. Elsõ pillanattól(illetve már elõtte is, mert St szólt IRC-n, hogy indul egy új oldal nemsoká, nézzem meg) kezdve itt vagyok és még maradok is egy picit asszem 😊