10 éves az SG!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
hát hírtelen ránézve hbo <#idiota>

All hail the double x!

pxxl
"Lassan egy fél emberöltõnyi idõt tölötttünk itt."

<#fejvakaras> fél emberöltõnyi idõt <#idiota>

All hail the double x!

OrioN the S
ha neked az O ,akkor az On keszulekeben van a hiba 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pxxl
nem azért de ez a torta itt fennt, olyan mintha HBO SG lenne <#wow3>

All hail the double x!

OrioN the S
es most igy hirtelen lehalna a szerver<#idiota> hbd... 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😄 nem gyengen...

am nekem van 2 egyedi SG-s matrica a gepemen.. az gaz? 😄

Láma!
úúú igen!!! karcsi.... vele mivan amugy?

Aquir
nah, kicsit függõk lettünk xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gfreak
10 éves a kezdõlapom, respekt 😄

SGvel kezdem a napot, és mielõtt elraknám magam másnapra, még felugrok egyszer-egyszer körbeszimatolni 😄

reggel bejövök melóba, gép bekapcs, aztán a 19 céges login után (ami csak ahoz kell hogy belépjek a gépbe reggel) már szaladok is fel, beröffentek a chatboxba egy jóreggelt (hacsak Orion vagy dartoni nem kezdenek el azonnal magyarázni valamit amihez persze azonnal hozzá kell szólnom 😄 (esetleg A Kaszás futtat valami 'magasröptût' éppen) ) elszaladok kedvenc topikokba, aztán meló...és igyekszem fogadalmamhoz tartva magam, egy óra meló, aztán vissza SG, aztán megint meló (nem mehet a munka az SGzés rovására)

általában remekül szórakozom itt (vagy éppen jól kifüstölgöm magam)még mostanában is, amikor mindenféle baromság történik szinte naponta 😄DD

a huszadikra már a gyerek is beloggol 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

kit érdekel?

Én karcsit szeretem legjobban az sg-n 😄

Láma!
ja és persze HBD SG, elég sokat köszönhetek neked😊)

Dynamic
Ja, a régi szép idõk amikor az unregek még html tag-ekkel b*szták szét a fórumokat<#eplus2>
Láma!
nemrég (pontosan most 17-én) volt 6 éves a regem...

ugyan volt egy 2-2,5 éves idöszak amikor alig alig jártam ide, de most ujra ittvagyok😄

ahogy itt végigfutottam a topikot, láttam is ismerös arcokat😊

azok a régi szép idök... téktopik.... érettségi topik... Sir Quno Jedi az SG propagandaminisztere (vagy hasonlo)... szép idök voltak...😊

tökfasza -.-
"HPB"<#hehe><#idiota>
w77d
és már akkor voltál Walaki? XXD

R0zs0máK
Én asszem 2000 február óta vagyok SG-n...bár akkor még supergamez volt 😊)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

w77d
naszórakozzámá Gabi, nélkülem kevesebb lennél XXXXXD

Willi Betz
Nekem egy negatívuma van az SG-nek,hogy megismertelek téged XD

Viccen kívül! Sok rendes embert megismertem virtuálisan és személyesen is. Jó az SG,annak ellenére,hogy akadnak idióták😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
én nagyon örülök, hogy anno megtaláltam ezt a fórumot. Szerintem a legjobbak vagyunk az országban! köszönjük SG!! 😄

Aquir
én meg egy hét különbséggel pontosan 5 és fél éve =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
de a lényeg hogy ITT vagy <#buck>

Bandee1987
Vmi offtopikot nyugodtan nyithatsz, egyszer egy évben megérdemled te is, hogy nyiss egyet<#hehe>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Aquir
a fórum jah ;p

Kandurex
hmm,...érdekes nálam is hasonló a helyzet

2007. óta évi egy topik aztjóvan

(ez évben lehet nem nyitok)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandee1987
Azért volt egy fejlõdési szintem, 2004-ben több topikot nyitottam, mint az utána következõ években összesen.<#hehe>

Kandurex
alap,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gercse
király, egy napon regisztráltunk 😄D

gercse
Jó kis oldal ez az sg, valamit tudni akarok progikkal, hardware-rel, játékokkal vagy sporttal kapcsolatban, akkor erre jövök elõsször! Mondjuk a fõoldalt szinte soha nem olvasom, csak a fórumokat, vannak rossz arcok, de amerre járok ott kevés 😊,szóval köszi sg, hogy vagy 😄!

Bandee1987
5 és fél éve rontom itt a levegõt

HBD SG!<#bohoc>

Éljen a KK!

nomeg az SG😉

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sickness
emlékszetek mikor még más volt? nekem akkor volt a legjobb

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tugyiti
az akkor is io nem 10 -.-
OrioN the S
Fooldalon fasza kis cikk lett 😊

nan76
HBD SG!..és még legalább 10* ennyit,hogy az unokáim is itt nyomassák majd!😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Sir Quno Jedi
Legjobb ok a berúgásra a szülinap! De ha az ember kevés élõlényt, de sok site-ot ismer, pláne sok oka lesz az ivásra! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hozom a sört a hûtõbõl! <#nevetes1>
TommyC
fogalmam sincs miért vagyok itt

dixitque deus fiat lux

ZilogR
reggel beesek melóba
SG login
kávé bekever, süti falatozik, görgetem napestig
a meló is elkészül
SG egy életforma
része már az életemnek
thnx

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

BaliBoy
SG fõoldlán: 10 éves az SG. Alatta 11 éves a google. Asszem ma jól berugunk. <#pias><#pias><#nyes>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sir Quno Jedi
Nono! Akinek iIStennel van onlány kapcsolatban IRC-n, az ne szerénykeggyék! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
SG? Reggel felkelés után 1 másodperccel, aztán a Wc-n, aztán melóba menet a kocsiban, aztán ahogy beértem a melóba, aztán ebédszünetben az asztal alatt telefonon rápillantva, aztán délután, aztán hazafelé menet a kocsiban, aztán egész este, aztán lefekvés elõtt 1 másodperccel... és így tovább...

Illetve nem is SG... LEÁLDOZOTT TOPIK!!! 😄DDDD (Fõoldalt nem láttam 5 éve kb)

Superwarez, majd Supergamez, végül SG. Elsõ pillanattól(illetve már elõtte is, mert St szólt IRC-n, hogy indul egy új oldal nemsoká, nézzem meg) kezdve itt vagyok és még maradok is egy picit asszem 😊

BaliBoy
<#hehe><#eplus2>

Sir Quno Jedi
Ekkora sikered volt, hogy azóta még az SGre sem mer járni, nehogy talizzatok?!?! 😄

triplet
hát én csak pár napja járok ide de eddig egy nagyon jó fórumnak tûnik remek társasággal!
HBD SG.HU!

BaliBoy
Én Görögországban futottam össze az egyik SG-sel. Ráadásul az egyik lánnyal. De ha jól tudom már nem járkál ide. Nyertem? 😛

Dettó ugyanez a szituáció volt az egyik osztálytársammal akivel anno egy osztályba jártunk a gimnáziumba.
Sir Quno Jedi
Sõt volt (van) itt olyan volt kollegám, akivel éveket dolgoztunk együtt, de elõtte ismertem meg az SG-n a konzolosban, összehaverkodtunk és csak utána lettünk melótársak tök véletlenül (az is vicces volt, mert ugye nem tudtuk egymás valódi nevét, sem, hogy hogy néz ki a másik, mégis kiderült, hogy az SG-n meg minden nap beszélünk). Ilyen az élet, kicsi a világ.

balee4
Én is GSO, aztán GSF, oda is feljárogatok még, mióta modi lettem muszáj is ugye... 😄 De az sg-t nagyon megkedveltem, a rengeteg téma és user miatt, vannak itt nagyon normális emberek (is). És tényleg életformává, hobbivá vált a fórumozás, nem bírnék meglenni nélkül, így ha tehetem mindennap feljárok. Még melóhelyrõl is, mint pl most is. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sir Quno Jedi
Nos én még emléxem a "Mi vagyunk a Jóarcok" csoportosulásra. Õk nagyon belémkötöttek (vagy én beléjük, mind1) és hónapokon át ment a flamewar, míg végül találkoztunk élõban Blasta-val (tõle még egy Thrustmaster joyt is vettem), sõt Freak Padre-val is (vele még fagyiztunk is, mikor Martin576-éknál voltunk bent a szerkesztõségben kipróbálni a Kingdom Hearts 1-et) és egybõl lehûltek a kedélyek, sõt mondhatnók azóta "jóban vagyunk" (lightosan). Szal. mindig voltak itt jóak kis flémek!