309
eh
  • Láma!
    úúú igen!!! karcsi.... vele mivan amugy?
  • Aquir
    nah, kicsit függők lettünk xD
  • gfreak
    10 éves a kezdőlapom, respekt :D

SGvel kezdem a napot, és mielőtt elraknám magam másnapra, még felugrok egyszer-egyszer körbeszimatolni :D

reggel bejövök melóba, gép bekapcs, aztán a 19 céges login után (ami csak ahoz kell hogy belépjek a gépbe reggel) már szaladok is fel, beröffentek a chatboxba egy jóreggelt (hacsak Orion vagy dartoni nem kezdenek el azonnal magyarázni valamit amihez persze azonnal hozzá kell szólnom :D (esetleg A Kaszás futtat valami 'magasröptűt' éppen) ) elszaladok kedvenc topikokba, aztán meló...és igyekszem fogadalmamhoz tartva magam, egy óra meló, aztán vissza SG, aztán megint meló (nem mehet a munka az SGzés rovására)

általában remekül szórakozom itt (vagy éppen jól kifüstölgöm magam)még mostanában is, amikor mindenféle baromság történik szinte naponta :DDD

a huszadikra már a gyerek is beloggol :DDD
  • exider
    kit érdekel?
  • Sorius
    Én karcsit szeretem legjobban az sg-n :D
  • Láma!
    ja és persze HBD SG, elég sokat köszönhetek neked:))
  • Dynamic
    Ja, a régi szép idők amikor az unregek még html tag-ekkel b*szták szét a fórumokat
  • Láma!
    nemrég (pontosan most 17-én) volt 6 éves a regem...

ugyan volt egy 2-2,5 éves idöszak amikor alig alig jártam ide, de most ujra ittvagyok:D

ahogy itt végigfutottam a topikot, láttam is ismerös arcokat:)

azok a régi szép idök... téktopik.... érettségi topik... Sir Quno Jedi az SG propagandaminisztere (vagy hasonlo)... szép idök voltak...:)
  • karajjj
    tökfasza -.-
    "HPB"
  • w77d
    és már akkor voltál Walaki? XXD
  • R0zs0máK
    Én asszem 2000 február óta vagyok SG-n...bár akkor még supergamez volt :))
  • w77d
    naszórakozzámá Gabi, nélkülem kevesebb lennél XXXXXD
  • Willi Betz
    Nekem egy negatívuma van az SG-nek,hogy megismertelek téged XD

Viccen kívül! Sok rendes embert megismertem virtuálisan és személyesen is. Jó az SG,annak ellenére,hogy akadnak idióták:D
  • w77d
    én nagyon örülök, hogy anno megtaláltam ezt a fórumot. Szerintem a legjobbak vagyunk az országban! köszönjük SG!! :D
  • Aquir
    én meg egy hét különbséggel pontosan 5 és fél éve =)
  • Aquir
    de a lényeg hogy ITT vagy
  • Bandee1987
    Vmi offtopikot nyugodtan nyithatsz, egyszer egy évben megérdemled te is, hogy nyiss egyet
  • Aquir
    a fórum jah ;p
  • Kandurex
    hmm,...érdekes nálam is hasonló a helyzet

2007. óta évi egy topik aztjóvan

(ez évben lehet nem nyitok)
  • Bandee1987
    Azért volt egy fejlődési szintem, 2004-ben több topikot nyitottam, mint az utána következő években összesen.
  • Kandurex
    alap,
  • gercse
    király, egy napon regisztráltunk :DD
  • gercse
    Jó kis oldal ez az sg, valamit tudni akarok progikkal, hardware-rel, játékokkal vagy sporttal kapcsolatban, akkor erre jövök elősször! Mondjuk a főoldalt szinte soha nem olvasom, csak a fórumokat, vannak rossz arcok, de amerre járok ott kevés :),szóval köszi sg, hogy vagy :D!
  • Bandee1987
    5 és fél éve rontom itt a levegőt

HBD SG!
  • Bala10
    Éljen a KK!

nomeg az SG;)
  • Sickness
    emlékszetek mikor még más volt? nekem akkor volt a legjobb
  • tugyiti
    az akkor is io nem 10 -.-
  • OrioN the S
    Fooldalon fasza kis cikk lett :)

• nan76
    HBD SG!..és még legalább 10* ennyit,hogy az unokáim is itt nyomassák majd!:)
  • Sir Quno Jedi
    Legjobb ok a berúgásra a szülinap! De ha az ember kevés élőlényt, de sok site-ot ismer, pláne sok oka lesz az ivásra! :DDD
  • DIESEL DOG #38
    Hozom a sört a hűtőből!
  • TommyC
    fogalmam sincs miért vagyok itt
  • ZilogR
    reggel beesek melóba
    SG login
    kávé bekever, süti falatozik, görgetem napestig
    a meló is elkészül
    SG egy életforma
    része már az életemnek
    thnx
  • BaliBoy
    SG főoldlán: 10 éves az SG. Alatta 11 éves a google. Asszem ma jól berugunk.
  • Sir Quno Jedi
    Nono! Akinek iIStennel van onlány kapcsolatban IRC-n, az ne szerénykeggyék! :DDD
  • DanielT
    SG? Reggel felkelés után 1 másodperccel, aztán a Wc-n, aztán melóba menet a kocsiban, aztán ahogy beértem a melóba, aztán ebédszünetben az asztal alatt telefonon rápillantva, aztán délután, aztán hazafelé menet a kocsiban, aztán egész este, aztán lefekvés előtt 1 másodperccel... és így tovább...

Illetve nem is SG... LEÁLDOZOTT TOPIK!!! :DDDDD (Főoldalt nem láttam 5 éve kb)

Superwarez, majd Supergamez, végül SG. Első pillanattól(illetve már előtte is, mert St szólt IRC-n, hogy indul egy új oldal nemsoká, nézzem meg) kezdve itt vagyok és még maradok is egy picit asszem :)

• BaliBoy
  • Sir Quno Jedi
    Ekkora sikered volt, hogy azóta még az SGre sem mer járni, nehogy talizzatok?!?! :D
  • triplet
    hát én csak pár napja járok ide de eddig egy nagyon jó fórumnak tűnik remek társasággal!
    HBD SG.HU!
  • BaliBoy
    Én Görögországban futottam össze az egyik SG-sel. Ráadásul az egyik lánnyal. De ha jól tudom már nem járkál ide. Nyertem? :P