309
eh
-
úúú igen!!! karcsi.... vele mivan amugy?
-
nah, kicsit függők lettünk xD -
10 éves a kezdőlapom, respekt :D
SGvel kezdem a napot, és mielőtt elraknám magam másnapra, még felugrok egyszer-egyszer körbeszimatolni :D
reggel bejövök melóba, gép bekapcs, aztán a 19 céges login után (ami csak ahoz kell hogy belépjek a gépbe reggel) már szaladok is fel, beröffentek a chatboxba egy jóreggelt (hacsak Orion vagy dartoni nem kezdenek el azonnal magyarázni valamit amihez persze azonnal hozzá kell szólnom :D (esetleg A Kaszás futtat valami 'magasröptűt' éppen) ) elszaladok kedvenc topikokba, aztán meló...és igyekszem fogadalmamhoz tartva magam, egy óra meló, aztán vissza SG, aztán megint meló (nem mehet a munka az SGzés rovására)
általában remekül szórakozom itt (vagy éppen jól kifüstölgöm magam)még mostanában is, amikor mindenféle baromság történik szinte naponta :DDD
a huszadikra már a gyerek is beloggol :DDD -
exider #65 kit érdekel? -
Sorius #64 Én karcsit szeretem legjobban az sg-n :D -
ja és persze HBD SG, elég sokat köszönhetek neked:)) -
Ja, a régi szép idők amikor az unregek még html tag-ekkel b*szták szét a fórumokat
-
nemrég (pontosan most 17-én) volt 6 éves a regem...
ugyan volt egy 2-2,5 éves idöszak amikor alig alig jártam ide, de most ujra ittvagyok:D
ahogy itt végigfutottam a topikot, láttam is ismerös arcokat:)
azok a régi szép idök... téktopik.... érettségi topik... Sir Quno Jedi az SG propagandaminisztere (vagy hasonlo)... szép idök voltak...:) -
karajjj #60 tökfasza -.-
"HPB"
-
és már akkor voltál Walaki? XXD -
Én asszem 2000 február óta vagyok SG-n...bár akkor még supergamez volt :)) -
naszórakozzámá Gabi, nélkülem kevesebb lennél XXXXXD -
Nekem egy negatívuma van az SG-nek,hogy megismertelek téged XD
Viccen kívül! Sok rendes embert megismertem virtuálisan és személyesen is. Jó az SG,annak ellenére,hogy akadnak idióták:D -
én nagyon örülök, hogy anno megtaláltam ezt a fórumot. Szerintem a legjobbak vagyunk az országban! köszönjük SG!! :D -
én meg egy hét különbséggel pontosan 5 és fél éve =) -
de a lényeg hogy ITT vagy
-
Vmi offtopikot nyugodtan nyithatsz, egyszer egy évben megérdemled te is, hogy nyiss egyet
-
a fórum jah ;p -
hmm,...érdekes nálam is hasonló a helyzet
2007. óta évi egy topik aztjóvan
(ez évben lehet nem nyitok) -
Azért volt egy fejlődési szintem, 2004-ben több topikot nyitottam, mint az utána következő években összesen.
-
alap, -
király, egy napon regisztráltunk :DD -
Jó kis oldal ez az sg, valamit tudni akarok progikkal, hardware-rel, játékokkal vagy sporttal kapcsolatban, akkor erre jövök elősször! Mondjuk a főoldalt szinte soha nem olvasom, csak a fórumokat, vannak rossz arcok, de amerre járok ott kevés :),szóval köszi sg, hogy vagy :D! -
5 és fél éve rontom itt a levegőt
HBD SG!
-
Bala10 #44 Éljen a KK!
nomeg az SG;) -
emlékszetek mikor még más volt? nekem akkor volt a legjobb -
az akkor is io nem 10 -.- -
Fooldalon fasza kis cikk lett :)
-
HBD SG!..és még legalább 10* ennyit,hogy az unokáim is itt nyomassák majd!:) -
Legjobb ok a berúgásra a szülinap! De ha az ember kevés élőlényt, de sok site-ot ismer, pláne sok oka lesz az ivásra! :DDD -
DIESEL DOG #38 Hozom a sört a hűtőből!
-
fogalmam sincs miért vagyok itt -
reggel beesek melóba
SG login
kávé bekever, süti falatozik, görgetem napestig
a meló is elkészül
SG egy életforma
része már az életemnek
thnx -
SG főoldlán: 10 éves az SG. Alatta 11 éves a google. Asszem ma jól berugunk. 

-
Nono! Akinek iIStennel van onlány kapcsolatban IRC-n, az ne szerénykeggyék! :DDD -
SG? Reggel felkelés után 1 másodperccel, aztán a Wc-n, aztán melóba menet a kocsiban, aztán ahogy beértem a melóba, aztán ebédszünetben az asztal alatt telefonon rápillantva, aztán délután, aztán hazafelé menet a kocsiban, aztán egész este, aztán lefekvés előtt 1 másodperccel... és így tovább...
Illetve nem is SG... LEÁLDOZOTT TOPIK!!! :DDDDD (Főoldalt nem láttam 5 éve kb)
Superwarez, majd Supergamez, végül SG. Első pillanattól(illetve már előtte is, mert St szólt IRC-n, hogy indul egy új oldal nemsoká, nézzem meg) kezdve itt vagyok és még maradok is egy picit asszem :)
-

-
Ekkora sikered volt, hogy azóta még az SGre sem mer járni, nehogy talizzatok?!?! :D -
hát én csak pár napja járok ide de eddig egy nagyon jó fórumnak tűnik remek társasággal!
HBD SG.HU! -
Én Görögországban futottam össze az egyik SG-sel. Ráadásul az egyik lánnyal. De ha jól tudom már nem járkál ide. Nyertem? :P