310
eh
-
ban megkerülése aleggel...
szoljak e egy modinak?:DDD -
Szülinapi ajándék nekünk nem lehetne visszaállítani az SMS Vip-et?:D -
Sztem fiatal fejjel a legtöbbünk ilyen volt, igaz én nem itt kezdtem a fórumozást, de a warez ment rendesen.:D -
7éve vagyok regisztrált tag.Ez a 2. nickem mert az elsővel 2évet kihúztam aztán bannoltak a francba mert nem bírtam a szaros 13éves pofámmal.2játék topikját szétbombáztam.
Azóta 20 lettem és még mindíg minden nap sg-zek.
Emlékszem még a knights of the temple játék útján jutottam ide.Annak kerestem fórumot.
Nah szal boldog szülinapot. -
na az jöhetne, bár október-ben akarok újra befizetni VIP-re.:) -
Hát igen a design váltások mindig is generáltak kisebb-nagyobb lázadásokat! :)
Lényeg, hogy jó itt, indulás óta! -
Köszönjük, szia! -
Hehe... emlékszem egy időben, még az elején te sokat dumáltál HKSPatrick-al vagy mi is volt a nickje lokista12-vel :D Na ő az osztálytársam volt őt meg én hívtam ide, pont ilyenek miatt hogy jöjjön jó a társaság..
Meg most beugrott egy szösszenet, mikor összekaptunk a makettező topicban.
Asszem vettél egy suprát, és nekiálltál kifesteni ecsettel szárazon, és csíkos lett, én meg csak úgy kapásból leszaroztam elég keményen.
Emlékszem milyen szarul esett neked, de aztán megdumáltuk
-
én egy topik miatt, mondta a volt oszt.társ, hogy jöjjek, jó lesz, jó a társaság meg minden
persze újregségemnek köszönhetően kb az első héten elküldtem Mike-ot oda ahova. :D de aztán kinőttem ebből, mondjuk össz-vissz 1db bünti pontom van, az is azért, mert anno be lehetett írni a topik nyitó előtt, és egy idő után már nem kultiválták ezt a modik, hogy hülyeségeket írkálnak be emberek a topik nyitó előtt. kb olyan szinten volt mint manapság a voltamozás.
-
Rundstedt17 #140 A postaköltség is a szelet tortád mellé
-
gyepesjoint #139 lekakálom hogy 10 éves
-
én a tortából kérnék, ha kell mondom a címet :) -
Milyen remek nosztalgikus topikk. :] -
Az a vicces hogy amikor anno regisztráltam nem is a forum miatt.. :D Aztán valahogy ide szoktam :)
Meg amúgy is már csak a random idióta képek miatt is érdemes ide járni
-
A vipet nem lehet mert az virtuális:D -
Boldog születésnapot Supergamez!!!
8 és fél éve vagyok veletek. Jó volt! -
postás ellopta. -
Nekem ez teszik de tényleg hol van az ingyen VIP?Meg a póló meg a bögre?:D -
Imádom amikor az emberek irigyek és.... ááááááááá
Az ilyeneket bannolnám de rögtön! -
Emlékszem, hogy sokan hogy szídtuk ezt a design-t, amikor a régit lecserélték, mostmeg már teljesen megszoktam :) -
Tudhattam volna!-.- -
-
ez gyönyörű volt 
-
Üdvözlet Sir Quno Jedi!^^
Először is szeretnék Boldog Születésnapot Kívánni az sg.hu-nak!Nagyon szép szép és jó dolog,hogy 10 évet az oldal képes volt megélni.Én magam már nem is tudom,hogy jutottam ide mert már nem emlékszek de talán én is azok közé tartozok akik egy játék vagy játék letöltése miatt jöttek ide.Eleinte csak regisztráltam magam és olvastam mert zavart a be kell jelentkezned szöveg.
Utána elkezdődött az írogatás és persze mindenki örömére a topicnyitási kényszerem ami máig megvan és még meg is lesz amíg az SG pót szerverei ki nem purcannak!Rengetek emberrel beszéltem és mindig is szerettem,hogy itt általában segítenek az emberen ha valami problémája van vagy volt.Most volt 3 éves a regisztrációm tehát nekem az a szó,hogy supergamez nem mond semmit se mert éppen az előtt miután regisztráltam mielőtt ez a design lett volna.Számomra az SG nem csak egy weboldal ha nem egy olyan barátikor akik nélkülözhetetlenek lettek.Bár vannak gondolom olyan emberek akik nem szeretnek vagy csak pusztán féltékenyek akkor néha elgondolkodok,hogy ezek tényleg ennyire unatkoznak?Kaptam már büntetőpontot és vettek már vissza pontot tőlem pontosan azért mert mindig kiállok az igazamért még ha a másiknak van igaza akkor is és nem ijedek meg a kihívástól.Egyszer tudom,hogy Mate94 kap egy ilyen jelet:
mert egyszer valaki meghackkel és kitiltat vagy csak szimplán olyan mérges leszek,hogy minden modit leugatok.De ne történjen meg velem.Szeretnék köszönetet mondani a moderátornak és az uj,neo,multi,friss,rég regeknek akik idióták topickjaikkal a a Szemétdombot gyarapítják!Még 10 évet kívánok nektek és remélem egyszer majd egy kis emberke átveheti a helyemet ha nem is az én regemmel.:D
Köszönöm Szépen SG!Ti vagytok a legjobb magyar portál!^^

-
Nono!
-
Akkor a flémelések miatt téged kell büntetni.
-
nem gyenge, de nekem is egész bent van melóban az sg, még nem szóltak érte, persze az SG az első xD -
Én is 6 és fél éve regisztráltam, bár 2001 óta vagyok rendszeres látogatója az oldalnak (vagy régebben, volt idő mikor még warezoltam innen, nem tudom az már mikor volt). Nekem is első számú fórum, próbáltam rátalálni hasonlóra de máig sem sikerült. ~4 éve támogatom az oldalt vip tagságommal, ~7 éve szépségemmel, csodálatos emberiségemmel, fantasztikus kommunikációs képességemmel és szerénységemmel. Mert megérdemlitek:) Csókolom. -
Topikok közül humoros és aranyos képek ill. viccek amit ki tudnék emelni, itt mindig találni olyasmit, ami nem vmi szar favicc, hanem tényleg tud rajta az ember röhögni.
Arra meg különösen büszke vagyok, hogy én nyitottam a hír topikot, ami számtalan flém helyszíne volt az utóbbi években
-
engem egy volt osztálytársam hívott ide még 2003-ban, hogy most mi tart itt? az hogy a fórum sok oldalú, tehát nem csak egy játékosok részlegben merül ki a dolog, hanem van minden más. tehát jóformán választ kapok itt minden kérdésemre, na meg a társaság, akikkel az idők során kialakítottam egy jobb kapcsolatot. na nem mintha akkora arc lennék, vagy ismerne a fórum java része. :D mondjuk mostanra már egy kicsit passzívabb lettem, nem kommentelek annyit, inkább csak olvasgatom a topikokat. ha nem is a kezdőlapom (jöhet a tarkón lövés
), de az első oldalak között van az sg, amiket megnézek mikor feljövök a netre. sokat változott az sg azóta amióta regisztráltam, jó meg rossz irányba is.
-
Vlala #119 Gratula az ünnepeltnek! -
jaja, nagyon sokáig az volt, aztán csináltattam másikat:)
igen, hen-tes valoban emblematikus, és van még néhány ilyen arc:) -
hen-tes az emblematikus figura :) -
Bár hozzáteszem nem túl sokat írogatok sg-re, inkább olvasom csak. -
Emlékszem, hogy valamilyen Hen-tes nevű embernek volt animált logója és állandóan kérdezték tőle, hogy hogyan lehet olyat csinálni! XD
Emlékszem, hogy egy autó volt a háttérben úttal és fákkal, a Hen-tes név pedig piros betűkkel jött elő. :D -
azt én is tudom, bár anno a zöld lámás lógód alapján ismertelek meg főleg :)
Amúgy igaz, Láma! csak egy van :) -
én ez alapján ismerlek meg egy-egy topikban:D
én néha változtatom, de Láma! csak egy van:D -
A legjobb amugy, hogy 2004-2005 óta ugyanaz a logóm :)
Lehet újítani kéne rajta. -
Hát még nekem a fősulin!
-
hát hogyne...:DDD
mint néhány átmenő jegyem az egyetemen...:D