10 éves az SG.hu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GZ SG! 😄
Régi szép idõk...
Boldog Születésnapot SuperGamez! 😊

Jobbak vagytok mint az index, mert nem moderáltok annyit!
gratula a szerkesztõknek + mindenkinek aki hozzájárul valamely szinten

TurboX
nagyszerû, ennek örömére mindenki kap ingyen víájpít? :C
Zs0lt1
Emlékeztek, mikor még publikus volt az sg ftp szervere? 😄
HBD SG!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ProGabe
háezöröm ez bódottá, HBD!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

cSuwwi
Kis nosztalgia 2003 elejérõl, 15 perc hírnév 😄

shit happens

[HUN]FaTaL
HBD😊 2003ban regisztráltam, 2000 óta olvasom az oldalt és a fórumot😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Boldog szülinapot SG! 😊

[merlinw.org]

~12 éve . WRZ #hotstuff 😄

twollah
Kis tulzassal 8 eve olvasom szinte minden nap az oldalt.

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod? http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/

immovable
Hehe. Mikor indult az oldal akkor voltam ötöd éves technikusin. 😄
Shodan
Én már nem is emlékszem, a régi supergamezos acc-ok jöttek át vagy újra kellett reggelni az esgére?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Bódógat! <#nevetes1>

idestova 8 éve
werkfilm
köszönjük a magyar flameközpont létrehozását! elégedetlenkedjünk együtt még 10 évig!

balee4
Akarom mondani HBD! 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
BD SG!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bence94
Boldog szülinapot! Regisztrálva 4 éve mint látogató legalább 5 vagy több!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

johnnie_walker
Boldog születésnapot!

HBD SG! Még 10-szer ennyi születésnapot!

ChaosTeam
Boldog Születésnapot SG!
További sok sok sikeres évet kívánok 😊
Alexease
HBD!
Gladiator
Egy kepet berakhattatok volna, hogy hogyan nezett ki a lap a legelejen, mik voltak az elso hirek, elso topikok, stb...

Boldog Születés napot!<#taps>

Boldog születésnapot!

"Sokszor vádoltak bennünket, fõként a régi olvasóink, hogy cikkeink bulvárosak, tartalmaink nem elég mélyen vesézik ki a témákat."

Általában nem az a baj, hogy nem elég mély, hanem hogy tele vannak szakmai hibákkal, félrefordításokkal, hogy az elírásokról, helyesírási hibákról, magyartalan mondatokról ne is beszéljünk. (ilyesmi még ebbe a cikkbe is jutott) Abban egyetértek, hogy a témaválasztások érdekesek, épp ezért olvaslak benneteket még mindig, de a cikkek minõsége gyakran meglehetõsen bosszantó. (üditõ kivételek a lentebb is említett Cifu cikkei)
Victor1103
Ez az egyik legjobb oldal amit ismerek.Itt minden megtalálható.Minõségi cikkek érdekes témákról és egy remek fórum.Azonban az éremnek két oldala van és ezek ellentettjébõl is akad dögivel de én nekem az is tetszik. És végre tudom mi az SG rövidítése😄 HBD Sg!!!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sickness
ÉC

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

hungary27
HBD SG!!!
gergely1991
Na én is csatlakozok a felköszöntéshez:
HBD SG😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Stefling
Egy weboldal modernizálás ráférne az oldalra 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

jhetedikj
HBD Sg.hu!😊

anno 1987

Gery85
Én sokáig csak olvasni jártam az oldalra, nem láttam értelmét a kommenteknek. Én inkább azt tartom szomorúnak,hogy néhány elme roggyant tele nyomja a fórumot mindenféle hülye topiccal.
Boldog Szülinapot

Jo kis warez lap volt ez annak idejen,kar hogy ma mar nem lehet letolteni jatekokat.
hbd

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

"és milyen szemmel fogunk visszanézni ezekre az õsi idõkre 😄" <- meglehetõsen romlott látással. 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Boldog szülinapot! Én is még minimum +10 évet kivánok! (Kiváncsi vagyok, hogy akkor milyen technikával fogjuk olvasni az oldalt, és milyen szemmel fogunk visszanézni ezekre az õsi idõkre 😄)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

luspaydavid
Boldog szülinapot! 😄<#taps>

The Truck Is My Life

Azta qwa...ha megnézitek gugliban.. több mint 35 500 hozzászólást írtam már...ha 10 ft-ot kapnék darabjáért... 😄DD

boldog szülinapot, az sg az egyik legnagyobb kedvenc portál <#eljen>
Boldog szülinapot még mindig kedvenc hírportálom!
Kívánok kevesebb bulvár sztorit!
Kívánok több tényt!
Kívánok gyorsabb reakció idõt!
Kívánok kevesebb Waneket!

És hogy el érjetek oda, ahová még ember nem merészkedett! <#pias><#integet2>

Én is már lassan 5 éve rombolom itt a közmorált, de próbálok, mindig érdekes, vagy legalább elgondolkodtató hozzászólásokat írni (amikor sikerül). <#nezze>

reaper4
kap mindenki 1 hónap ajándék vip tagságot? 😄 hbd

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Piloss
Boldog szülinapot SG😊

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

szucsy89
HBD😊
Boldog születésnapot!

Skareb

Prince of Máté
HBD
(azért 1 hónap VIP kijárna)

wesker24
HBD SG ! Még újabb 10 évet !
Teppik Amon
Bizony repül az idõ! Boldog szülinapot.
Valóban kicsit elmentetek bulvár irányba is, de hála Cifunak (bocs hirtelen mást nem tudok megnevezni 😊 vannak itt színvonalas de mégis érthetõ írások! Még sok sok további ilyen éveket! 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Máté94
HBD SG<#eljen><#eljen><#eljen>
Még 10 évet!
Narxis
HBD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zeli
HBD!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.