10 éves az SG.hu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
A Microsoft weboldalán a Windows XP béta verziójához ajánlott konfigurációban minimum 300MHz-es Pentium II processzor és minimum 128MB memória szerepel. Ez kétségtelenül nem kis hardverigény. Fõleg akkor, ha belegondolunk, hogy a Windows 2000-hez a 133MHz-es processzor mellett elegendõ 64MB memória is. A szakemberek elsõsorban a megnövekedett memóriaigényt kifogásolják. A számítógépgyártók most már egyre inkább 128MB-os rendszereket készítenek, de rengeteg PC-ben ennél kevesebb, általában csak 64MB memória található meg. Felmérések szerint Amerikában például az asztali számítógépek 58 százaléka, míg a notebookok 60 százaléka 64MB RAM-mal rendelkezik. A szakértõk ilyen felmérések alapján egyértelmûen azt tanácsolják a Microsoftnak, hogy az új operációs rendszerét valamilyen módon próbálja átalakítani.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én magam állítottam össze a gépet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
avagy, H4ppy 81R7hd4y 😊
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
Van aki Dell, Sony v Apple geprol tolja, minek kene tudnia az alaplap tipusat? Soha nem fogja kicserelni.
Meg aki nehany honapja cserelte, sem biztos h tudja, ugyanis fuckin sok tipus van es havonta jon ki vmi uj.. es miert jo, ha tudsz 6-7 veletlenszeru karaktert ami jovore mar nem er semmit, iden meg ugysem adod el?
Tehat tobbfele nezopont van, szuklatokoruseg csak az 1ikbol nezni.
Ez kb olyan, h az ácsok szerint meg láma az, aki nem tudja hany kg/nm a sajat tetoje teherbirasa. LOL
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Amikor bedobták ezt a sárgás stílust és sokaknak nem tetszett azt mondták, hogy majd megszokjuk.
Valóban megszoktam, és jó ez, de akarom vissza a régit :] Az volt igazán sg-s.
csak egy kis erdekessed:
nemreg vettem eszre hogy az sg bookmarkom meg mindig a regi supergamez neven fut 😄
mar itt vagyok en is azert 9 eve....
ez a mondat egy óriási nagy pofon azoknak akiket már régen is nagyon utáltam Rispect
az informatika valóban kinõtt a számítógép kukcók fizikai és mentális koszfészkébõl 😊
Boldog Születésnapot😊
"Megint egy évvel öregebb lettél, s bölcsebb is talán
Õrizd meg az emlékeid, s légy nagyon vidám
Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk
S ajándékul fogadd el vidám kis dalunk
Boldog, boldog, boldog születésnapot
Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod"
Sajna superwarez.hu néven nincs semmi.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2002-óta olvasom az SG-t akkor még teletext-en érhettem el, néha net-en iskolában. 2004 óta olvasom minden nap és regisztráltam a fórumra.
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
boldog szülinapot, és elõremutató koncepciót (amit most nem látok itt) kívánok sg.hu
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Csak így tovább!
Boldog szülinapot SG!
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
OFF: Gigabyte GA-MA790X-UD3P lapom van, elõtte ASUS M2N, elõtte ASUS A8N5X, elõtte ASUS A7N8X-X, Elõtte ASUS K7M, szóval tudom, hogy milyen lapjaim vannak/voltak 😄
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Eleg szomoru ha igy van... <#rolleyes>#rolleyes>
Amugy HB!
Saor Alba
Boldog szulinapot SW. Bar ha jol szamolom a bunos mult nincs beleszamolva 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ennek a célkitûzésnek nagyon örülök hogy így megfogalmaztátok, 100%-ig eggyetértek vele.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X