10 éves az SG.hu

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
HBD sg 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Törölt felhasználó
B.SZ SG
boldog szülinapot, SG!

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kuci06
HBD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sadist
"Sokkal fontosabbak a közösségek, az alkalmazások, a trendek, azaz azok a dolgok, amelyek inkább múlnak az emberen, mint a hardveren."

Azért ezt így leírni 😄

hpb ezsgé

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Boldog szülinapt SW, akarom mondani SG. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PJack
HBD SG!<#smile><#wave>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

zaki
boldog szülinapot!
most nézem, hogy több mint 7 éve regisztáltam, hogy múlik az idõ 😄

Sanyix
akó vótam hetedikes, derégvolmá, dejóvolt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sg, sw, kiérti ezt : )

A 2.X!

Miafasz?! nem egy xrõl beszélünk vagy mást jelent az x?

Tinman
"Elgondolkodtató, hogy a mai közösségben egy-egy vehemens fórumozó az elsõ hozzászólások születésekor (1999. augusztus 24.) még valószínûleg olvasni sem tudott, és épp az általános iskolai beiratkozásra készült. Most a fórumon tõle kérnek tanácsot mások."

Hátperszhogynem <#wilting>

Amúgy mi az ajándék? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Skynet85
😄 btw boldog születésnapo SG!😊

Boldog szülinapot!!<#wave>

Sanyix
Ja, csak... nehogy omárék lábába kerüljetek 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

HöfEE
Boldog születésnapot ezsgé! 😄

← ElőzőOldal 4 / 4