99
Gordon Ramsay - A Pokol Konyhája
-
mate23 #99 udv!
valaki tudna olyan oldal ahol minden évad fel van téve? -
Janika114 #98 Ez a nagy darab nő, Kimmie talán, már most nagy irritál :D -
ldavid #97 jó, megnyugodtam. Andi megint jól néz ki :) -
ldavid #96 5. percnél járok.. W T F !! -
#95 Nyitott a tizedik évad. -
#94 #89 -
Angyalifény #93 Holnaptól ismétlések ahogy sejtettem nem adják le a legrisseb hatodik évadot.
Danny hogy ugrált az tetszett. A negyedmillió az az éves fizetés ugye ? nrm a havi -
#92 ja,pár spoilert el is lőttek 5.évadból gg -
ldavid #91 és tényleg... van ám itt logika -
ldavid #90 komolyan azt adták? -
#89 azigen?
viasaton mérvan most 6.évad? 5.évadot nemrég kezdték -
#88 6.évad kezd izgi lenni már nagyon -
ldavid #87 ezért hívják narrációnak :)
szinkronnál nem hallod az eredeti hangot -
#86 borzalmas a szinkron, Gordon-é jó meg a narrátornak,többi uncsi,nulla,elcsúszik,kimarad -
Angyalifény #85 Nem az volt csak épp a jelleme nem G.R-hez való
Ennyí
-
ldavid #84 az az ember egy vicc volt -
#83 azkész volt:DD -
#82 hát eddig nekem az jött be a legjobbna mikor aron mondja öszevagyok törve fönők és elkezdett sírni -
#81 4.évad inkább közepétől kezd beindulni
de első rész az poén:D -
#80 -
#79 Holnaptól
18:30
Gordon Ramsay - A pokol konyhája
4.évad - gasztro reality -
#78 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen igen igen igen baszkiiii szívinfartus közelében voltam most bukom fogadást vagy nem fater egyből jött gratulálni holnap hozza 2 rekesz söröm yesss izgalmas voltt nekem igy nagyon :D -
#77 A legjobb nyert! -
#76 anyád
és fél 7 kor derül ki bukok e két rekesz sört fateral szemben kemény lesz jézusom -
#75 angol van hozzá, magyart én sem találtam, de miután elkezdtem nézni már nem is kerestem mert felesleges ( számomra ) -
#74 pontosan, de nemnagyon láttam feliratokat hozzá,igaz nemis kerestem annyira -
#73 Nem kell hozzá:) bár én értem mit mond, és már a kaja neveket, kifejezéseket is megszoktam, megértem szóval semmi gond a többi meg fákk u végig:D -
#72 felirat van hozzá? -
#71 holnap minden kiderül
Rock vagy Bonnie
bár énmár tudom:D 6.évadnál tartok bőven.nagyon izgalmas egész sorozat -
#70 hétfőn lesza döntő szóval semmiről nem marad le senki :D -
Angyalifény #69 nagy kérés mondhatom..... na mindegy akkor itt hagyom a totyikot amúgy nem hiszem hogy én vagyok az országba az 1-etlen aki az ismétlést nézi -
#68 spoilerbe majd meglehet beszélni,nem? -
#67 hallod az hétfőn van csak nézd meg fél 19 kor nem fogunk rád várni hétfőig -
Angyalifény #66 SENKI NE ÍRJA BE HOGY KI NYER AMÉG LE NEM MEGY AZ ISMÉTLÉS MAJD!!! mert van aki mint pl én azt nézi meg :) -
#65 ez nem aranyoságra megy hanem étterem vezetésre bonnie ra mindenki aranyosan gondolna nem tudna elvezetni egy éttermet tul törékeny ahhoz már fogadtam is apámal 2 karton sörbe rockra -
#64 két részes a finálé szóval ma nemderül ki ki nyer -
ldavid #63 Bonnie szerintem tök aranyos, de talán tényleg Rocknak kellene nyerni -
#62 rock rock rock rockkkkkkkkkkkkkkkkk gyerünk b+ reméllem nem bonnie nyer
18 30 mindenki!!!! VIASAT 3 :DD -
Angyalifény #61 Ki van akkor ez találva rendesen :)
Sebaj így is jó móka. -
#60 sztem te meg ha éttermet nyitsz akkor max csak egy asztalos legyen hogy azt kitudjad valahogy szolgálni te szerencsétlen by gordon