Hell\'s Kitchen

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttátok ma ahogy azt a srácot Gordon elzavarta ?

Isten kíséri utadat :)

Carloska
Hell's Kitchen: The Videogame

LETÖLTÉS

Doddy a düdõ
hogyne lenne. asszem a hell's kitchen-tõl nem messze is van egy.

Tarajos Sül
Honnan Tudod?
lehet szólt a kinaiaknak,hogy csináljanak Neki médincsájnás éttermet a holdra xD
am én legalább utánanéztem <#mf2><#vigyor><#vigyor>
De a holdon tuti nincs neki <#mf2>

gergely1991
Én egy másik csatornán nézem a másik(pl.:F-word)mûsorát háát elégé durva amiket mond oda nem elég a 12-es.... XD
Háát errõl inkább azt mondanám hogy nem annyira izgalmas bár elmegy.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jim Morrison
Bazz, pont most akartam megnézni ki nyerte a második Hell's Kitchen t :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Totti5
Õk már "szakácsok", a legtöbbjük a szakmában dolgozik. Itt fõként a vezetõi képességeket, a határozottságot, csapatmunkát, munkamorált és a kreativitást hozza ki belõlök, persze ehhez szakmai tudás is kell, akinek az nincs meg az nem jut el ugysem a döntõig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tarajos Sül
"talán nincs is étterme"

Ezek szerint csak van Neki étterme :)

Amugy oké,hogy ne kiabáljon Velem senki,ha én lennék a tanulok helyében
Dehát akkor is kell fegyelem,szigor,hogy ne lustuljanak,mert úgy nem lesznek szakácsok...
Ezt meg lehet nézni a wikin :)

Nem ment õ sehovaévente kimegy gondolom amcsiba leforgat és megy haza amerikába talán nincs is étterme

Csak onnan gondolom, mert a FOX-on mennek a mûsorai.

Amúgy skót, mert Glasgow-i. :)

Én nem tudok róla hogy kiment volna inkább ingázik amcsiknál is forgat mûsort meg a hazájában is de én úgy tudom ha nem forgat amerikába akkor nem ott él hanem a britt országba. <#wow3>

Gondolom jól keresnek vele :)

Arra lennék kiváncsi meddig vannak ott úgy értem hány hiba után mondják nekik azt hogy viszlát.

Kösz. az elsõ részét nem láttam csak azt hiszem a második közepétõl akkor is épp véletlenül megtaláltam .

Totti5
Kétértelmû. Kapnak egy éttermet, vagyis konyhát ahol õk a górék, ergó az övék, de az étterem és az üzleti része az a tulajé természtesen, de itt nem ez a lényeg hanem az konyha.

Paulie
fõszakács lesz a nyertes,magyarban asszem télleg aztmondják hogy kap egy éttermet:D

.

Doddy a düdõ
a két séfhelyettes is neki dolgozik, mondták a legelején.

Legend Killer
õ dolga. kösz infót.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Brit származású, de õ kiment Amcsiba.

Legend Killer
<#idiota><#hehe><#eljen>:D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
:D. és ez a muksó milyen nemzetiségû? nem néztem soha, nem is érdekel, csak láttam a topikot, benéztem és megjegyeztem, h sztem Jamie Oliver klasszabb.

Jamie Oliver tényleg mérföldekkel jobb arc. Bár õ angol.

Igen ? Velem ordibálna így, én már rég kiütöttem volna a 2 elsõ fogát...

Jó mûsor és imádom Gordon mûsorait. Sokan mondják hogy mû meg megrendezett . Na és?? akkor is betojok rajta.

1ébként valamnnyíre szerintem is megrendezett ha józanul belegondoltok rájöttök. de lehet nincs igazam. J.P állítóg Ramsay-vel dolgozott vajon a két séf helyettes is vagy õket úgy kereshették a mûsorhoz ?

miért mondják hogy saját éttermet nyernek mikor "csak" fõszakácsok lehetnek ? Akkor nem az õ tulajdonuk nem ?

Heston Blumenthal a legjobb! ;)

Doddy a düdõ
egyik nem zárja ki a másikat

nemrég bukott le ez a "jó arc" hogy az elit éttermében elõregyártott kaját adtak el arany áron, pro szakácsok között tarkónlövés tankkal az elõregyártott kajáért de hogy még jól le is húzták az embereket hááát :-(

HP+

Legend Killer
kinek ez, kinek az :D. nekem Jamie Oliver.

Doddy a düdõ
ezt az egy mûsort nézem TV-ben. gordon jóarc.

Peppus
Ez az ember nagy arc? Undorító egy féreg. Akinek ez a mentalitás szimpi, annak kívánom, hogy ilyen aranyos fõnöke legyen..

Legend Killer
nézzé Jamie Olivert, sztem õ jobb.

solo
Hmm, jónak tûnik..KÉne néznem..XD Elévgre szakácsnak készülök:°

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Legend Killer
ha neked jó, örülök :D, de sokan mondták, h szar :D.

Paulie
kimondta hogy az nemjó?<#gonosz1>

.

Legend Killer
bezzeg a pankrációnál sokan nem ezt mondják<#rinya>. pedig az nagyon király<#eljen><#hawaii>.

Legend Killer
<#eljen>

móóózes
dzsémioliver akkor is jobb...

Totti5
Eredeti nyelven nézem, máshogy nem jön át a fákk jú feeling:)ez az ember egy zseni, aki tõle tanulhatja a szakmát az pedig szerencsés , még ha ilyen realiti figurák is azok, vannak köztük jó képességûek a töltelékek meg kihullanak, bár gondolom itt is van válogatás és Gordon kiszorja elõre akikben semmit sem lát. A döntõben eddig csak kiváló képességû és normális emberek voltak, akik megérdemelték a jutalmat.

Heffi
Hát attól még nézhetö

Ték

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Met
errõl beszélek nyuszómuszó, ez annyira mû

meg ték is

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

vmvr
ezt annyira nem szeretem, de a kitchen nightmares-t nagyon, meg úgy a ramsay többi mûsorát általában. a tv paprikán szokott menni az f word, az is nagyon jó.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Paulie
ha megrendezett ha nem akkoris jó:D

.

Met
pedig ez egy rakás szar, megrendezett relality mûsor

a kitchen nigthmares fényévekkel jobb

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
Ez az ember nagyon nagy arc :D Ahogy ott káromkodik, meg minden, kééééssz vagyok tõle :D:D Meg hogy letud ugatni másokat :D:D Egyik mûsorában, ahol valami csapat jött mindig fõzni hozzá 3 fogást, a végén azt mondta, hogy "na kifelé a konyhámból..." , "húzzátok el a beleteket a konyhából" , "tegyél meg egy szívességet nekem, és takarodj a konyhából" xD

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Paulie
nemgondoltam volna hogy egy fõzõs mûsor ennyire izgalmas lehet nekem-.-

.

tigeroo
jóféle, párszor volt szerencsém nézni :)

tesómék rákattantak teljesen
byzhouse
anyám mindig ezt a sz*rt nézi<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Heffi
Hehe, én is néztem a hetekben :)
Jó müsor :)

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Paulie
nemrég kezdtem el nézni a Viasaton ezt a "reality"-t, azóta teljesen függõvé tett:D
Gordon Ramsay teljesen kész,imádom:D
imdb link

.

← ElőzőOldal 2 / 2