99
Gordon Ramsay - A Pokol Konyhája
-
#59 pl a két kamu részeg nő az étteremben aztán volt elöttük 2 pohár bor nem hiszem bebaszva mentek be :D -
#58 pontosan mivel jelentkezés alapján mehetek el csak vendégnek , meg nyerni lehetet helyeket de az az egy kető aki produkál az bevannnak épitve -
#57 sztem meg gordon befejezi a séf helyettesekkel -
Angyalifény #56 ingyen ? -
ldavid #55 nem biztos, de ingyen kaja mellett ennyit igazán bevállalhatnak -
Angyalifény #54 akkor nekünk még van 2 ezenkívül vagy ha leadják a legfrissebbet akkor 3.
Vajon aki bemegy de nem kap kaját mert bezár az étterem azt kárpótolják ?
Gondolom azt tudják a vendégek ha bemennek nem bíztos hogy kapnak enni. -
#53 amerikában már a 6odik évad megy -
Angyalifény #52 Én mindig az ismétlést nézem 13 óra után a neveket sajnos nem tudom.
Az mókás volt hogy az a színes bőrű csajszi az iskolába milyen egyszerű étellel tarolt. Bonnye azt hiszem ő mondta hogy ezt az étrterembe senki nem rendelte volna meg.
Hány évad van ? Most tartunk mi a harmadik végén. -
#51 És senki nem írjon be SPOILERT !!! -
#50 Josh-t igen láttuk már tegnap mai részre leszek kiváncsi nagyon ki lesz a két döntős!
Remélm Rock már végig csinálja -
Angyalifény #49 Láttátok ma ahogy azt a srácot Gordon elzavarta ? -
#48 Hell's Kitchen: The Videogame
LETÖLTÉS -
#47 hogyne lenne. asszem a hell's kitchen-től nem messze is van egy. -
#46 Honnan Tudod?
lehet szólt a kinaiaknak,hogy csináljanak Neki médincsájnás éttermet a holdra xD
am én legalább utánanéztem -
Angyalifény #45 De a holdon tuti nincs neki -
#44 Én egy másik csatornán nézem a másik(pl.:F-word)műsorát háát elégé durva amiket mond oda nem elég a 12-es.... XD
Háát erről inkább azt mondanám hogy nem annyira izgalmas bár elmegy. -
#43 Bazz, pont most akartam megnézni ki nyerte a második Hell's Kitchen t :D -
#42 Ők már "szakácsok", a legtöbbjük a szakmában dolgozik. Itt főként a vezetői képességeket, a határozottságot, csapatmunkát, munkamorált és a kreativitást hozza ki belőlök, persze ehhez szakmai tudás is kell, akinek az nincs meg az nem jut el ugysem a döntőig. -
#41 "talán nincs is étterme"
Ezek szerint csak van Neki étterme :)
Amugy oké,hogy ne kiabáljon Velem senki,ha én lennék a tanulok helyében
Dehát akkor is kell fegyelem,szigor,hogy ne lustuljanak,mert úgy nem lesznek szakácsok... -
Angyalifény #40 Ezt meg lehet nézni a wikin :)
Nem ment ő sehovaévente kimegy gondolom amcsiba leforgat és megy haza amerikába talán nincs is étterme -
Daza500 #39 Csak onnan gondolom, mert a FOX-on mennek a műsorai.
Amúgy skót, mert Glasgow-i. :) -
Angyalifény #38 Én nem tudok róla hogy kiment volna inkább ingázik amcsiknál is forgat műsort meg a hazájában is de én úgy tudom ha nem forgat amerikába akkor nem ott él hanem a britt országba. -
Angyalifény #37 Gondolom jól keresnek vele :)
Arra lennék kiváncsi meddig vannak ott úgy értem hány hiba után mondják nekik azt hogy viszlát. -
Angyalifény #36 Kösz. az első részét nem láttam csak azt hiszem a második közepétől akkor is épp véletlenül megtaláltam . -
#35 Kétértelmű. Kapnak egy éttermet, vagyis konyhát ahol ők a górék, ergó az övék, de az étterem és az üzleti része az a tulajé természtesen, de itt nem ez a lényeg hanem az konyha. -
#34 főszakács lesz a nyertes,magyarban asszem télleg aztmondják hogy kap egy éttermet:D -
#33 a két séfhelyettes is neki dolgozik, mondták a legelején. -
#32 ő dolga. kösz infót. -
Daza500 #31 Brit származású, de ő kiment Amcsiba. -
#30 :D. -
#29 :D. és ez a muksó milyen nemzetiségű? nem néztem soha, nem is érdekel, csak láttam a topikot, benéztem és megjegyeztem, h sztem Jamie Oliver klasszabb. -
Daza500 #28 Jamie Oliver tényleg mérföldekkel jobb arc. Bár ő angol. -
Daza500 #27 Igen ? Velem ordibálna így, én már rég kiütöttem volna a 2 első fogát... -
Angyalifény #26 Jó műsor és imádom Gordon műsorait. Sokan mondják hogy mű meg megrendezett . Na és?? akkor is betojok rajta.
1ébként valamnnyíre szerintem is megrendezett ha józanul belegondoltok rájöttök. de lehet nincs igazam. J.P állítóg Ramsay-vel dolgozott vajon a két séf helyettes is vagy őket úgy kereshették a műsorhoz ?
miért mondják hogy saját éttermet nyernek mikor "csak" főszakácsok lehetnek ? Akkor nem az ő tulajdonuk nem ? -
Phat Smoker #25 Heston Blumenthal a legjobb! ;) -
#24 egyik nem zárja ki a másikat -
atomkrumpli #23 nemrég bukott le ez a "jó arc" hogy az elit éttermében előregyártott kaját adtak el arany áron, pro szakácsok között tarkónlövés tankkal az előregyártott kajáért de hogy még jól le is húzták az embereket hááát :-( -
#22 kinek ez, kinek az :D. nekem Jamie Oliver. -
#21 ezt az egy műsort nézem TV-ben. gordon jóarc. -
#20 Ez az ember nagy arc? Undorító egy féreg. Akinek ez a mentalitás szimpi, annak kívánom, hogy ilyen aranyos főnöke legyen..