Hell\'s Kitchen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten kíséri utadat :)
lehet szólt a kinaiaknak,hogy csináljanak Neki médincsájnás éttermet a holdra xD
am én legalább utánanéztem <#mf2>#mf2><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Háát errõl inkább azt mondanám hogy nem annyira izgalmas bár elmegy.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezek szerint csak van Neki étterme :)
Amugy oké,hogy ne kiabáljon Velem senki,ha én lennék a tanulok helyében
Dehát akkor is kell fegyelem,szigor,hogy ne lustuljanak,mert úgy nem lesznek szakácsok...
Nem ment õ sehovaévente kimegy gondolom amcsiba leforgat és megy haza amerikába talán nincs is étterme
Amúgy skót, mert Glasgow-i. :)
Arra lennék kiváncsi meddig vannak ott úgy értem hány hiba után mondják nekik azt hogy viszlát.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
1ébként valamnnyíre szerintem is megrendezett ha józanul belegondoltok rájöttök. de lehet nincs igazam. J.P állítóg Ramsay-vel dolgozott vajon a két séf helyettes is vagy õket úgy kereshették a mûsorhoz ?
miért mondják hogy saját éttermet nyernek mikor "csak" fõszakácsok lehetnek ? Akkor nem az õ tulajdonuk nem ?
HP+
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ték
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
a kitchen nigthmares fényévekkel jobb
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Jó müsor :)
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com