Rövidfilmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
áá! ez az😄 ez jó😛 bár oldalt a fogaskerekes okosságokat nem értem, de amúgy nagyon tetszik!!😊
Hegi90
nagyon jóó 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lacee
egy másik topicban találtam, de szerintem ide is befér: a hip-hop magyar gyökerei, pihent dokumentum-paródia 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

TommyC
igen, engem is meghat;

viszont az olyan filmek, mint a #64-ben engem jobban elgondolkodtatnak.
Úgy vélem meghatódni emberi dolog (: , elgondolkodni kicsit több

dixitque deus fiat lux

BB7
Nagyon ott van a szeren, bár nem kicsit könnyfakasztó!
Imádom, hogy egy ilyen film után mennyire el bírok gondolkodni az életen!
TommyC
én is én is 😄
jövõ hét vége valamelyik ART-mozi.

Itt van még egy nagyon-nagyon jó filmje, a T?ICK:

dixitque deus fiat lux

Lacee
jövõ héten akarom megnézni az ürge elsõ nagyfilmjét, nagyon kiváncsi leszek rá...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

TommyC
No, akkor az ínyenceknek - Pater Sparrow: RECYCLEd
~

I.PRO

II.REO

III.NEO

dixitque deus fiat lux

Lacee
ez tényleg marha jó, bár picit kiszámítható.

TommyC
szivi 😄

dixitque deus fiat lux

Törölt felhasználó
EZAZ!! ez az egyik film, amit kerestem! köszi!😄
TommyC
Mindfuck...

Still life

dixitque deus fiat lux

TommyC

dixitque deus fiat lux

Sziasztok!
Én Az alma címû rövidfilmet keresem. Scherer Péter a fõszereplõje, 2007-es alkotás. Ha valaki tud valami elérhetõséget a filmmel kapcsolatban, írjon kérem. Köszi...

IMDB
Hegi90
a másodikat énis keresem 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BB7
Húú, ezek érdekelnének így tartalom alapján engem is! 😮
Törölt felhasználó
helló mind!😊 keresek 2 rövidfilmet! kb 3 hónapja láttam õket, de nem találom most sehol.. az 1iknek az volt a címe, hogy Dilemma, és egy férfi volt benne, aki a megállított idõben kellett döntést hozni, hogy merre menjen a kamion.. mert az 1ik iránba egy biciklist üt el, a másikba egy nagypapát az unokájával, a harmadikba pedig a kamionos halna bele.. végülis a harmadik lett, újra elindult az idõ, és kiderült, hogy a harmadik helyen állt õ, amikor megállt az idõ, így õ halt meg..
a második meg egy emberrõl szól, aki talán fáradt, vagy be van lõve (bár inkább az elsõ), és egy városban autózik, ahol próbababák vannak az emberek helyett, és amikor rájuk néz, akkor állnak, ha elfordul, és visszafordul, akkor már máshogy állnak, és a végén megelégeli, és baseball ütõvel szétver egy csomó bábut, és mikor egy fürdõszobába megy, és meglátja magát a tükörben, akkor tiszta vér, és utána a valósában mutatják, hogy nem bábuk voltak, hanem emberek..
elõre is kösz, és bocs a hosszú leírásért😄
PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Lacee
ez a szalontüdõs nagyon jó! Bár (ahogy a kommentekben is írták) kicsit Douglas Adams-szagú, de az nem baj, sõt...

TommyC
és EZ is óriási!! xD

dixitque deus fiat lux

TommyC
az oldalról még: film lányos-tanulságos

dixitque deus fiat lux

TommyC
ITT is egy

dixitque deus fiat lux

PJack
ez mekkora jó 😮oo
remek alkotás<#eljen>

Hegi90
jah csak úgy érzem, hogy se eleje, se vége.

Heffi
Öhm.. ez... olyan fura de jó!

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Lacee
ez pedig egy magyar alkotás, Elõbb-utóbb címmel, elég kemény hangulatú szerintem:
sooner or later

Heffi

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Heffi
Az egy kiwi.

Lacee
a topicnyitó postban a halálába ugró pingvin sem egy vidám képregény... 😊

Hegi90
elég elvont o_O

Lacee
jó topic, szeretem a rövidfilmeket minden formában 😊

a "We have decided not to die" címût ismeritek? Viszonylag híres, mindjárt túrok egy linket is hozzá...
itt is van, sajna nem hd

Hegi90

Heffi

Atikah

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

desigo
Szalontüdõ nagyon nagy
miki36
Szalontüdõ

És az Oscar-díjas A légy

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

desigo
ötletes <#eljen>
jax
Ezt én csináltam pár hete.

Persze nem profi, hirtelen fellángolás volt, egy napi munka 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Atkamon
PJack
ez kurvajó<#eljen>

Esplanade
http://www.pouet.net/prodlist.php?type[]=wild&order=thumbup]
itt sok van, készítettem belõle válogatást ha valakit érdekel

BB7
Tudom, nem videóklippeknek van a topik, de ez nagy kedvencem, s talán idetartozik!
Heffi
Ez nagyon tetszik 😊)

Heffi
Ez egy kicsit lehangoló :S

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bruk
Nekem ez a kisfilm a kedvencem: