220
Az interneten fellelhető kisfilmek, művészfilmek helye.
-
#60 szivi :D -
#59 EZAZ!! ez az egyik film, amit kerestem! köszi!:D -
#58 Mindfuck...
Still life -
#57 10 minutes -
Azrael23 #56 Sziasztok!
Én Az alma című rövidfilmet keresem. Scherer Péter a főszereplője, 2007-es alkotás. Ha valaki tud valami elérhetőséget a filmmel kapcsolatban, írjon kérem. Köszi...
IMDB -
#55 a másodikat énis keresem :( -
#54 Húú, ezek érdekelnének így tartalom alapján engem is! :O -
#53 helló mind!:) keresek 2 rövidfilmet! kb 3 hónapja láttam őket, de nem találom most sehol.. az 1iknek az volt a címe, hogy Dilemma, és egy férfi volt benne, aki a megállított időben kellett döntést hozni, hogy merre menjen a kamion.. mert az 1ik iránba egy biciklist üt el, a másikba egy nagypapát az unokájával, a harmadikba pedig a kamionos halna bele.. végülis a harmadik lett, újra elindult az idő, és kiderült, hogy a harmadik helyen állt ő, amikor megállt az idő, így ő halt meg..
a második meg egy emberről szól, aki talán fáradt, vagy be van lőve (bár inkább az első), és egy városban autózik, ahol próbababák vannak az emberek helyett, és amikor rájuk néz, akkor állnak, ha elfordul, és visszafordul, akkor már máshogy állnak, és a végén megelégeli, és baseball ütővel szétver egy csomó bábut, és mikor egy fürdőszobába megy, és meglátja magát a tükörben, akkor tiszta vér, és utána a valósában mutatják, hogy nem bábuk voltak, hanem emberek..
előre is kösz, és bocs a hosszú leírásért:D -
#52 -
#51 ez a szalontüdős nagyon jó! Bár (ahogy a kommentekben is írták) kicsit Douglas Adams-szagú, de az nem baj, sőt... -
#50 és EZ is óriási!! xD -
#49 az oldalról még: film lányos-tanulságos -
#48 ITT is egy -
#47 ez mekkora jó :Ooo
remek alkotás -
#46 jah csak úgy érzem, hogy se eleje, se vége. -
#45 Öhm.. ez... olyan fura de jó! -
#44 ez pedig egy magyar alkotás, Előbb-utóbb címmel, elég kemény hangulatú szerintem:
sooner or later -
#43 Ez is vicces :D -
#42 Az egy kiwi. -
#41 a topicnyitó postban a halálába ugró pingvin sem egy vidám képregény... :) -
#40 elég elvont o_O -
#39 jó topic, szeretem a rövidfilmeket minden formában :)
a "We have decided not to die" címűt ismeritek? Viszonylag híres, mindjárt túrok egy linket is hozzá...
itt is van, sajna nem hd -
#38 Little man :) -
#37 Cart -
-
Petko #35 -
#34 Szalontüdő nagyon nagy -
Petko #33 -
Suffering #32 Ez is nagyon jó lett. Katt ide -
#31 Szalontüdő
És az Oscar-díjas A légy -
#30 ötletes -
#29 Ezt én csináltam pár hete.
Persze nem profi, hirtelen fellángolás volt, egy napi munka :D -
#28 Chaos Theory -
#27 ez kurvajó -
#26 http://www.pouet.net/prodlist.php?type[]=wild&order=thumbup]
itt sok van, készítettem belőle válogatást ha valakit érdekel -
#25 Tudom, nem videóklippeknek van a topik, de ez nagy kedvencem, s talán idetartozik! -
#24 Ez nagyon tetszik :)) -
#23 Ez egy kicsit lehangoló :S
-
#22 -
#21 Nekem ez a kisfilm a kedvencem: