Rövidfilmek

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee

Aquir
nem mert én a linket kerestem a többi között, és csalódtam <#rinya>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kicsikiraly
hajszálhasogatás 😄 akkor beszúrva, értetted mire gondoltam

DFTBA &#3232;_&#3232;

Aquir
egyik sincs linkelve

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
nem rossz!

Kicsikiraly
na de azért linkelek is:

Ikozaéder

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
ha az elsõ nem lenne linkelve, reflexbõl nyomnám, sztem a világ legjobb rövidfilmje 😄

Ezt a büdöskét meg most látom elõször, vicces 😄 Szeretem a mûfajt, erre az embernek inkább van ideje, és tényleg jobban elgondolkodtatja.

DFTBA &#3232;_&#3232;

desigo
idei oscar gyõztes...
ez is eléggé érzelmes
La Maison en Petits Cubes

desigo
jah és persze +fav
desigo
ez is poén
oscar jelölt volt

Oktapodi

BB7
Ezt így nem lehet elmagyarázni! Szerintem mindenki mást lát benne, s pont ez a lényege!
Heffi
Szép 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Sickness
mert? én buta vagyok, magyarázd már el nekem mi a lényege.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

BB7
Ezen mindig sírok:

Heffi

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

kedvencem

Hegi90
aki ismer ilyeneket, az linkelje be ide 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Az interneten sok ilyet lehet találni, íme néhány példa:

Jellemzõjük általában az, hogy a rövid méretük ellenére (~10 perc) önálló történetük és mondanivalójuk van. Gyakran drámai hatásúak, esetleg a végén van egy történetbeli csavar. Elõ szokott fordulni, hogy ezalatt a pár perc alatt több érzést tudnak kiváltani/jobban elgondolkodtat, mint egy egész estés film.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

← ElőzőOldal 5 / 5