Rövidfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elõre szólnék, hogy elég absztrakt, pontosabban szólva pont h nem az (: de ebbe most ne menjünk bele ...
Íme: Lassú tükör
Groteszk, morbid humor, gyors kézi kamerás felvételek, S8-ra fényképezett anyag. A film kezdetén még tudjuk, vagy legalábbis azt hisszük, hogy tudjuk, hogy ki álmodik és mi is a valóság. Ám ez a bizonyosság ahogy a film kockái peregnek.
Rendezte: Ivan és Igor Buharov
Álomvadász produkció
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mi vagyunk az Igazgató. Mi vagyunk a Cég. Mi vagyunk a legjobbak. Ha valaki megelõz, majdnem megfulladunk. Ilyenkor bármit megteszünk, hogy újra levegõhöz jussunk. Elmegyünk akár a legvégsõkig is...
rendezte: Bodzsár Márk
Unio Film produkció
Nagyon jó (:
dixitque deus fiat lux
Mercédesz kontra Fedél Nélkül. Csattanós sztori azokról a határokról, amiket akkor sem léphetünk át, ha az élet császárai vagyunk.
Rendezte: Dési András, Móray Gábor
Inforg Stúdió produkció
dixitque deus fiat lux
Felnõttflim (~16+)
remélem senki sem marad le a poénról 😛
dixitque deus fiat lux
pedig kíváncsi lettem volna rá; elsõ magyar ssci-fi, nem hangzik olyan rosszul😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
én is valami ilyesmire gondolok, bár még van pár "rejtély" a filmben ami elég szembetûnõ, mint pl. h miért van vágás az anyósülésen ülõ arcán.
Amit írt valaki még a videó alatt, az is érdekes, hogy a történet esetleg visszafele játszódik, amit szó szerint értve én nem tudok a film menetébe belelátni, bár mintha valami ahhoz hasonlót én is érzékelnék.
Mindent összevetve szerintem is egy jó film, ezért is linkeltem be ide, szerintem sok embernek tetszik, csak nem mindenki szól hozzá, bár lehet én vagyok túl optimista : )
Az "1"-et láttad?
dixitque deus fiat lux
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dixitque deus fiat lux
DFTBA ಠ_ಠ
http://etyekfilm.hu/averylittlewarrior/
dixitque deus fiat lux
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
DFTBA ಠ_ಠ
The Second Renaissance Part I
The Second Renaissance Part II
May there be mercy on man and machine for their sins
dixitque deus fiat lux
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Respect a készítõnek. <#smile>#smile>
de a sztori nem valami...
dixitque deus fiat lux