Rövidfilmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morleone
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yvghZQEt2a8&hl=hu_HU&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yvghZQEt2a8&hl=hu_HU&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

morleone
úgy megütném, többször is láttam már ilyeneket! <#vigyor1>

Ezt ismeritek ? Chuck Jones (1912-2002), a Tom & Jerry rajzolójának mûve, már klasszikus:

Törölt felhasználó
nemtudom volt e már, de engem nagyon megfogott:
Kicsikiraly
Ez is, ugyanazok csinálták:

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hegi90
Nagyon érdekes!!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ezt vétek kihagyni 😉

Jrex
TommyC
Találtam egy nagyon jó filmet! Igaz nem rövid film, ha valaki tudja h melyik topigban vannak még hasonló gondolkodású emberek, az szóljon lécci (:

Elõre szólnék, hogy elég absztrakt, pontosabban szólva pont h nem az (: de ebbe most ne menjünk bele ...

Íme: Lassú tükör

Groteszk, morbid humor, gyors kézi kamerás felvételek, S8-ra fényképezett anyag. A film kezdetén még tudjuk, vagy legalábbis azt hisszük, hogy tudjuk, hogy ki álmodik és mi is a valóság. Ám ez a bizonyosság ahogy a film kockái peregnek.

Rendezte: Ivan és Igor Buharov

Álomvadász produkció

dixitque deus fiat lux

TommyC

dixitque deus fiat lux

Hegi90
uhh... ütõs

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TommyC
Levegõt venni

Mi vagyunk az Igazgató. Mi vagyunk a Cég. Mi vagyunk a legjobbak. Ha valaki megelõz, majdnem megfulladunk. Ilyenkor bármit megteszünk, hogy újra levegõhöz jussunk. Elmegyünk akár a legvégsõkig is...

rendezte: Bodzsár Márk

Unio Film produkció

Nagyon jó (:

dixitque deus fiat lux

Budapest meseszép! tekintsétek meg kikapcsolódásként eme kisfilmet és írjatok véleményt is! http://www.youtube.com/watch?v=H6ptVJG7r8s
TommyC
hehe (:

dixitque deus fiat lux

Desiderata

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Jrex
TommyC
A pofon

Mercédesz kontra Fedél Nélkül. Csattanós sztori azokról a határokról, amiket akkor sem léphetünk át, ha az élet császárai vagyunk.

Rendezte: Dési András, Móray Gábor

Inforg Stúdió produkció

dixitque deus fiat lux

TommyC
ezt meg kell osztanom veletek, EGYSZERÛEN ZSENIÁLIS !!!!

Felnõttflim (~16+)

remélem senki sem marad le a poénról 😛

dixitque deus fiat lux

motyodlee
hát sajna lemaradtam róla.. kicsi városkánkban egy nap ment csak, én meg nem votam otthon :/
pedig kíváncsi lettem volna rá; elsõ magyar ssci-fi, nem hangzik olyan rosszul😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

TommyC
(spoiler)
én is valami ilyesmire gondolok, bár még van pár "rejtély" a filmben ami elég szembetûnõ, mint pl. h miért van vágás az anyósülésen ülõ arcán.
Amit írt valaki még a videó alatt, az is érdekes, hogy a történet esetleg visszafele játszódik, amit szó szerint értve én nem tudok a film menetébe belelátni, bár mintha valami ahhoz hasonlót én is érzékelnék.

Mindent összevetve szerintem is egy jó film, ezért is linkeltem be ide, szerintem sok embernek tetszik, csak nem mindenki szól hozzá, bár lehet én vagyok túl optimista : )

Az "1"-et láttad?

dixitque deus fiat lux

motyodlee
szerintem az a legnagyobb baj a mostani filmekkel - világszinten - hogy nem élnek az alkotói szabadság jogával, lehetõséggel. Itt fõleg az egysíkúságra gondolok, mikor naggyon kerek a történet és hepiend meg minden belefér... jóvá hagyom, kell ilyen is, hogy az ember ilyesfajta érzelmi hullámokat kapjon, meg ha az ember magából szeretne vmit kiadni, ahhoz egy idõre el kell kurvulni az iparosmunkákban hogy megfelelõ keret legyen elõkészítve.. De már annyi ilyen van, ugyanaz a történet más köntösben és más álarcban... én egy ilyesmit, ezt a kisfilmet is többre értékelem mint egy dzsiájdzsót vagy egy rámbót. Kategorikus különbségek persze megvannak, de ezeknél a filmeknél az embert nem nézik annyira hülyének és bíznak abban hogy tudnak gondolkodni

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
nos, szerintem ennek a kisfilmnek van értelme, csak nem ad annyi kapaszkodót. az emberre bízza az értelmezési lehetõségeket ezáltal nem szûkíti be a megoldást vagy éppenséggel a végkifejletet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én úgy értelmeztem, hogy a sofõr hosszas hallgatása arra utal hogy egyedül utazik, a másik két személy az érzelme, gondolati kivetülése. Az anyósülésen ül a rosszabbik, mintha ez is hierarchikusan az elsõbbséget fejezné ki, nagyobb hatása lenne/lesz a történetre. A jó, mivel hátrébb ül, nem egyenlõ a rosszal, így félénkebb, gyengébb jellemû. A köztük lefojtott párbeszéd pedig arra utal, hogy "nincs meghátrálás, mindenképpen elõre megyünk" A kocsi amit találnak üres, kissé misztikus, maga az helyzet (rém)álomba illõ így nem lenne nagy meglepetés, ha a sofõr "jövõbe látna".

Hegi90
jobb lenne, ha lenne valami értelme is

motyodlee
jeejóó szerintem rendben van 😊

TommyC
Csak segélyhívás

Egy kis mindfuck ( :

dixitque deus fiat lux

Hegi90
szépmunka 😄

Kicsikiraly
Ha nem haragszol a kifejezésért, ez kurvajó lett 😄 Ezekután két lépés oszt mehettek a pikszárhoz 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

egy saját munka, fõleg tanulás miatt készült, de azért remélem tetszeni fog valakinek 😊
http://etyekfilm.hu/averylittlewarrior/

TommyC
tudtam én h kell az a link 😄

(bocsi)

dixitque deus fiat lux

TommyC
Húsvétra:

(link)

dixitque deus fiat lux

circa

Lacee
marha jó szónok az öreg!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

TommyC
jó volt, nem gondoltam volna Jobsról, hogy ilyen személyiség

dixitque deus fiat lux

Hegi90

Kicsikiraly
<#worship> hihetetlen régen láttam, nagyon jó most újra nézni. kicsit felkavaró, de baromi érdekes

DFTBA &#3232;_&#3232;

TommyC
Aki még nem ismerné:

The Second Renaissance Part I

The Second Renaissance Part II

May there be mercy on man and machine for their sins

dixitque deus fiat lux

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

KicsiMonkey
Bizony 😊

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

TommyC
fell victim to her own vanity (:

dixitque deus fiat lux

motyodlee
szabadlábon emmerich egyik rokona <#pias>

Desiderata
KicsiMonkey
Nem tudom mit rontottam el, bocsi 😞

Berakon linkként. KLIKK

KicsiMonkey
Alma <#smile><#eljen>

Örömmel olvasom, hogy ez a "Halálköszörû" lett az 1. helyezett a Kütyüshop animáció versenyén.
Respect a készítõnek. <#smile>

desigo
The Passenger

TommyC
az elképzelés tetszik, nem mûködik sokkal másképpen az agy, csak fogaskerekek helyett idegpályák összeköttetései "ugrálnak"

de a sztori nem valami...

dixitque deus fiat lux

Esplanade
ma lesz a díjátadó, ahol ez az anim is szerepel, akit érdekel jöjjön el

Törölt felhasználó
ez is tetszik😊