220
Az interneten fellelhető kisfilmek, művészfilmek helye.
-
#140 dropping a little salt-liquid:D wall-hole, face-hole:D food-bringer, foog-pinguin:D nagyon állat:D -
Daza500 #139 Ulfried Geuter a tapsról:
-
#138 Mindkét kisfilmet Joseph Gordon-Levitt írta, és rendezte. Valami eszméletlen jók, angoltudás kötelező, nem lehet ezt megfelelően lefordítani. Minden szó helyett valami szinonimaszótárbéli megfelelőt használ, hatalmasat röhögtem mindkettőn :D Door-hole, See-globe, Person-holder. :D
-
#137 Főleg az elején (0:29) mikor sétál a gyönyörű pár! :D
Amúgy melyik sörözőnél vették fel? Nekem az akácfa utca ugrik be, (nem az akácfa söröző, hanem az egyik ott a környékén.) a környék és az emberek arra emlékeztetnek! :D -
trabiubi #136 Jó, hát egyértelmű, hogy arra értettem a jó tapasztalatokat, hogy nem sorsoltak még soha ki, pedig én próbálkozom... Ilyen az én szerencsém. -
eatmerr #135 Ez olyan tipikus kis magyar kocsma :D Lentebb is van egy film, az is nagyon jó :D
Szerintem nyerhet az ember. Lehet azért nincsenek jó tapasztalataid ezzel, mert nem volt szerencséd, és nem a te nevedet sorsolták ki :) -
trabiubi #134 Szerintem ha csak rányomunk és szavazunk, akkor úgy sem nyerünk. Nem tudom, nekem nincsenek jó tapasztalataim ezzel :( Vagy hogy máshogy kell? Ha többször szavazok, akkor nagyobb eséllyel indulok? -
#133 -
#132 akkor ennyi OFF után jöhetne pár film is (-; -
penbutter #131 Én inkább pályázok a videóra. Párizsi nyereményút - már a csapból folyik. És koszos is.Barátnőm sulival volt ott, és kövekkel dobálták a buszukat :D
Maradok a telefonoknál. Vagy a videónál - csak még nem tudom hogyan oldom meg.
Ha lenyúlod a legjobb ötleteket szerintem nem nyersz, mert vannak olyan értelmesek az emberek, hogy felismerjék a hasonlóságokat, és azt mondják,hogy ez nem egyedi. :) -
mopsar #130 Az nem ér ez az én taktikám:D De amúgy én nem hinném hogy nagyon töltögetnék fel videókat... Tudom akkor még egy eséllyel több arra hogy nyerjek de valahogy nem érzem magamban az erőt hogy nekiüljek kigondolni és megcsinálni valamit. Inkább csak szavazgatok:D -
#129 én egyelőre csak figyelgetem az oldalt meg szavazgatok, aztán ha majd elkezdenek feltölteni a pályázók akkor lenyúlom a legjobb ötleteket! :D -
f4ember #128 Engem azért a párizsi út az jobban izgat, mégiscsak drágább nyeremény, és elég, hozzá az, hogy szavazok. Nem is kell csinálnom hozzá ilyen videót. -
mopsar #127 Szerencsére én nem vagyok allergiás szóval nem nagyon érdekel a dolog. És igazából az X10-en kívül nem is érdekel más ajándék sem. Az x10-is csak azért mert most szart be a telefonom és tudnám vele pótolni... -
f4ember #126 Valami allergiával kapcsolatos videókat lehet feltölteni az oldalra, engem ez nem nagyon érint, de már a szavazásért jobb ajándékokat lehet nyerni, mint videófeltöltésért, azt meg bárki megteheti, hogy szavaz egy-kettőt.
Erről van szó -
#125 ÉN simán be szoktam menni a januárban lejárt bérlettel, csak határozottan fel kell mutatni és az ellenőr csak annyit fog mondani, hogy köszönöm szépen és közben bólogatni fog, majd párszor rápillant a bérletedre, amikor látod a szemén, hogy elkezdi olvasni, akkor elrakod és ennyi. Ők egyébként nem nézik, mert jön a következő utas és azzal foglalkoznak. Volt egy haverom, aki a zsebkendőjét mutatta fel az ellenőröknek és elfogadta, az is jó taktika, ha előre megnézed mindegyiknek a fizimiskáját és a legsötéttebb, butább arcúhoz mész oda, ha kombinálod a praktikákat, tuti sikered lesz.
Mi az az orrmonológ egyéééébként????!! -
rorock #124 Haha, hasonlít ez a környezet és az emberek viselkedése a múlthétvégémre:D Több helyen is voltunk de ez passzol az egyikhez:D Nem fogom elfeljteni ezt a hétvégét...(már amennyi megmaradt belőle az emlékezetemben) :D -
liptakkitti #123 Ez nagyon loál:D Én miért nem találkozom ilyenekkel? Hatalmasakat röhögnék:) -
#122 -
#121 -
#120 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yvghZQEt2a8&hl=hu_HU&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yvghZQEt2a8&hl=hu_HU&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> -
#119 úgy megütném, többször is láttam már ilyeneket!
-
Daza500 #118 Ezt ismeritek ? Chuck Jones (1912-2002), a Tom & Jerry rajzolójának műve, már klasszikus:
-
#117 nemtudom volt e már, de engem nagyon megfogott:
-
#116 Ez is, ugyanazok csinálták:
-
#115 Nagyon érdekes!!
-
Daza500 #114 Ezt vétek kihagyni ;)
-
#113 AvP-redemption -
#112 Találtam egy nagyon jó filmet! Igaz nem rövid film, ha valaki tudja h melyik topigban vannak még hasonló gondolkodású emberek, az szóljon lécci (:
Előre szólnék, hogy elég absztrakt, pontosabban szólva pont h nem az (: de ebbe most ne menjünk bele ...
Íme: Lassú tükör
Groteszk, morbid humor, gyors kézi kamerás felvételek, S8-ra fényképezett anyag. A film kezdetén még tudjuk, vagy legalábbis azt hisszük, hogy tudjuk, hogy ki álmodik és mi is a valóság. Ám ez a bizonyosság ahogy a film kockái peregnek.
Rendezte: Ivan és Igor Buharov
Álomvadász produkció -
#111 Ninja-Gent 2 The Trailer by In-Sect
MemBrain! by Moods Plateau
-
#110 Szezon (részlet) (18+) -
#109 uhh... ütős -
#108 Levegőt venni
Mi vagyunk az Igazgató. Mi vagyunk a Cég. Mi vagyunk a legjobbak. Ha valaki megelőz, majdnem megfulladunk. Ilyenkor bármit megteszünk, hogy újra levegőhöz jussunk. Elmegyünk akár a legvégsőkig is...
rendezte: Bodzsár Márk
Unio Film produkció
Nagyon jó (: -
JASON13 #107 Budapest meseszép! tekintsétek meg kikapcsolódásként eme kisfilmet és írjatok véleményt is! http://www.youtube.com/watch?v=H6ptVJG7r8s -
#106 hehe (: -
-
-
#103 A végén van a poén:) -
#102 A pofon
Mercédesz kontra Fedél Nélkül. Csattanós sztori azokról a határokról, amiket akkor sem léphetünk át, ha az élet császárai vagyunk.
Rendezte: Dési András, Móray Gábor
Inforg Stúdió produkció -
#101 ezt meg kell osztanom veletek, EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS !!!!
Felnőttflim (~16+)
remélem senki sem marad le a poénról :P