220
Az interneten fellelhető kisfilmek, művészfilmek helye.
  • a bajusz
    Nekem is nagy kedvenceim a stresszoldós kisfilmek. Nagyon nagy a mucsi-s video, de ez a stresszfitnesz is cool. Ennyi állatot egy helyen, főleg a csaj. Sztem a forgatásig láncon tartották, ezrt volt ennyire zabos!!
  • kiskapucska
    A stresszoldós filmeket már én is láttam. Szakadtam a röhögéstől. :D És nem lehet megunni. Én nem tudom, hogy hol szedték össze ezeket az embereket, hogy színészek-e vagy a való életben is ilyen idegbetegek, de jól játsszák a szerepüket az tuti :) Mondjuk stresszre nem tudom hatásos-e ilyen homeopátiás tabletta, mert nekem ez még új, nem hallottam még olyat, hogy stresszre is van már ilyen szer. A színészek is bevehetnének pár szemet :D
  • bluedev
    hehehe. Ez aranyos videó. Kíváncsi lennék én is , hogy mikor nem vagyok otthon épp melyik húgom oson be a szobámba és csorja el valami cuccomat. Vagy ha nem találok valami vissza lehetne nézni a videón, hogy hova tettem el... Mondjuk, ha a barátnőm épp nálam alszik, annak a felvételét nem szívesen osztanám meg másokkal XD Ki is dobna, ha ilyet csinálnék.
  • Tormasi
    Egytől Egyig

Ez a kis játékfilm egy sorozatgyilkos bosszújának történetét meséli el, remélem sokan megnézitek, majd megírjátok véleményeteket.

• mojito10
    ha valaki jó videókra vágyik tudom ajánlani a juj.hu-t
    dopeman nagyon nagyokat mondd az egyik videóban. Besírtam rajta. Bár mostanában ezeken a reklám filmeken szoktam flashelni, van néhány nagyon jó. Ez a t-home-os faszi engem kicsit kinyírt pl, de azért érdemes megnézni. A bal szélső csaj nem olyan rossz.
  • yugoslave
    visszatérve a stresszoldós kisfilmre,egész sornyi találhato az oldalon,hát kb fél oráig csak röhögtem rajtuk,nagyon jok:)
  • Voronyinko
    Én alapvetően csak olvasni (illetve nézni) szoktam ezt a topikot, nem vonom kétségbe, hogy van másik topik ahol ennek jobb helye van. Csak megvédtem a reklámfilmek becsületét olyan téren, hogy rendezésben és látványvilágban simán lehet olyat alkotni, mely elmegy rövidfilmnek és nem a reklámtartalma miatt emlegeted fel majd később.

Félig-meddig a szakmában vagyok (a filmszakmában), szóval én bármilyen reklámfilmet inkább az alkotói csapat szemével szemlélek és a filmes képzéseken is a legragyogóbb tanulópéldák a reklámfilmek a néző gondolatainak formálásában. Ezt a képességet a művészfilmekben is jól lehet kamatoztatni.

Tudom fogyasztói társadalom, marketing, reklámok orrba-szájba és fujj-fujj, de fenntartom a jogot, hogy ha egy reklámfilmet alkotói szemmel nézek, akkor az alkotói oldalról megközelítve osztályozzam őket.

Na de jöjjenek inkább a Ténylegesen művészi filmek. :)
    Most linkelték humiariba, nemtudom miért, de nekem nagyon tetszett, jó animáció, jó történet, bár a vége kicsit sokkolt..:/
    HDban a legjobb!
    Sintel
  • hamotar
    Nekem is adja az inas. Végre egy video, ami nem a jó csajjal, vagy a jó pasival akarja felkelteni a figyelmet. Ez nekem szimpatikus.
  • babapofe
    számomra pont az az érdekes figura aki nem a tipikus szépfiu,hanem van valami botrányos,vicces,vagy éppen a kinézete csúnya...pont ezért is nevetek ezen a fickon még mindig!:)
  • Hegi90
  • TommyC
    A végső kérdés

Örkény István egyperces novelláját dolgozza fel a film. A végső kérdést.
  • Hegi90
    Szerintem nem arról van szó, hogy ez reklám, és nem ide tartozik, hanem inkább arról, hogy vannak emberek, akiknek egyáltalán nem tetszik valami.
  • TommyC
    tőlem kategorizálhatják a reklámfilmeket a rövidfilmekhez is, de a színvonalukon sajnos nem változtat (:

amúgy van olyan topik, hogy "Jó reklámok", mehetnének pl oda ezek, ott biztos sokan örülnek majd neki.
    Én magamból kiindulva gondolom ezt; mindig látom, h 1,2 új üzenet pirossal, benézek a topikba, h hú végre valaki linkelt egy jó rövidfilmet, erre találok 1 sz@r reklámot, és hozzá 2 hsz-t :D

persze biztos van aki ennek örül, mint majom a farkának :P
  • Voronyinko
    Lehet, hogy korábban másféle rövidfilmek voltak itt, de ne felejtsük el, hogy a rövidfilm kategóriába a reklámfilm és a videoklip is beletartozik. Nem én mondom, hanem filmművészeti szakokon is tananyag! Meg a reklámkultúra kitermel olykor saját magából elég érdekes képződményeket, néhol a társadalomkritikába hajló megnyílásaival, néhol pedig vicces és formabontó megvalósításával. Lásd: ARC kiállítás, bár az nem mozgókép, de arra gondolva máris más kontextusba kerül. TV-ben nézve reklámfilm, szakértő közegben rövidfilm! :)

Persze érthető, hogy amúgy nem ilyeneket akarunk itt nézni. :\
  • myways
    Tetszik ha egy reklám film hosszabb, de ez a főszereplő... nem a legszimpatikusabb Biztos nem vállalnék be egy ilyen szerepet, mindenki csak jót nevetne rajtam.
  • TommyC
    nézd meg, hogy milyen rövidfilmek voltak belinkelve (még mikor a topik ténylegesen a rövidfilmekről szólt) és megérted (;
  • morleone
    Szerintem meg nem az igazi férfiről van szó benne, hanem az igazi nőkről! Ők azt hiszik, hogy mi mindent megcsinálunk, úgy ahogy ők akarják! :D Ez a film az élő bizonyítéka ennek! :D
  • babapofe
    teljesen rendben van ez a kisvideó,csávókám hatalmas bennethe REAL MAN!!
  • yugoslave
    Rövidfilmnek tényleg nem rövidfilm, viszont poén. Ha csak reklám is, kiemelkedő, tv-ben is mehetnének ilyenek. És tényleg jó stresszoldók az ilyen filmek....
  • Csörcsike
    Ezt nem akarom elhinni, hogy senki másnak nem tetszik ez a videó illetve, hogy nincsen róla semmilyen véleményetek..........
  • Csörcsike
    Ez egy igazi Zeuszistenmegyoró!!!!!!!
  • nagybek
    hát azt nem tudom h az igazi férfi ilyen e,de hogy ez nemnormáááálsi az tuti....persze jo értelembe véve,hogy grimaszol már:))
  • morleone

Az igazi férfi az ilyen? :D
  • penbutter
    Én csak a művészi kifejező erőhöz szeretnék hozzászólni:

Szerintem ez egy nagyon sokrétű kérdés, hiszen a művészetet definiálni már önmagában is lehetetlen feladat, valamire pedig rásütni, hogy művészet meg talán még nehezebb. Mindig szubjektív az a folyamat, mely által egy adott produktumot (legyen az festmény, szobor vagy "helyi" példával élve kisfilm). Véleményem szerint abban kevés művészi tartalom van, hogy néhány majom ugrál egy fitnesz teremben és anyázik ahogyan csak tud.

Ellenben ott van a szórakoztató vagy vicces faktor (nem összetévesztendő az X-Faktorral*), ami itt megvan. Szerintem a filmet valamelyik vicces kisfilmes topikba kellett volna linkelni, mert szórakoztatónak szerencsére szórakoztató, meg egy kicsit talán kritikus az egyre inkább szaporodó, zabszemmel a fenekükben élő embertípussal szemben. Egy szó mint száz, pofás videó, de valamelyik humor topikban szívesebben látnám viszont!

*=Tudom tudom, irtó béna poén volt, de nem bírtam nem leírni... rá is csapok gyorsan a kezemre!
  • icciri
    A humor szerintem a legkiválóbb kifejező eszköze a világon minden felé művészeti megnyilvánulásnak, de elengedhetetlen, hogy jó legyen és frappáns! Az emberek könnyebben felfigyelnek rá, megszeretik így meg is veszik vagy követik azt a dolgot amit tükrözni akar. A stresszkezelős videó tipikus magyar nem művészi de legalább nem is gyenge üres. Ha ez felhívja a figyelmet már megérte létrehozni.
  • hantabb
    szerintem igazad van abban, hogy humorosan kell közelíteni a dolgakat. persze nem lehet mindent elhumorizálni. de stresszlevezetésként ordítozni sztem elég vicces :D
  • Kicsikiraly
    ez kurvajó, teljesen átadja a hangulatot, eszméletlen feelgood.
  • TommyC
    egész hangulatos:

Lánchuszárok
  • kondoros8
    Miért, a humorosan nem lehet megközelíteni komoly dolgokat? Ott van pl a Simpson család, vagy a Family Guy, melyekben rengeteg társadalomkritika van, sokan pedig egyszerűen "csak egy" vicces rajzfilmsorozatnak tartják őket.
  • Hegi90
    Ugyanmár, csak viccesnek akartak látszani, ugyanúgy mint Mucsi-val is. Nem kell belemagyarázni mindenféle bölcsészdolgot :D
  • kondoros8
    Le a disznóval! Amúgy az utolsó pár másodperctől eltekintve szerintem pofás darab, hűen tükrözi napjaink ingerlékenységét. Görbe tükör nekünk... akik fejeket tépünk le az utcán, mert ráléptek a lábunkra.

Aki meg tényleg ilyen betegesen "anyázós" annak meg talán meg kéne fontolnia a készítmény beszerzését! :D De ez már off, szóval a filmre visszatérve az alapkoncepciót csípem, gondolom a kitalálói is hasonló körülmények között vetették papírra a forgatókönyvet! :)
  • Daza500
    Nem is igazán illik ide...
  • Hegi90
    ez csak egy szar reklám...
  • katakpult
    Én most azon is elgondolkodtam hogy az edzőnek nem lehet egy kicsit elege abból hogy mindenki csak úgy kiabál.. a nap végére biztosan vágyódni fog majd egy kis csendre :D:D
    ettől függetlenül jópofa video :d
    és persze a kezdeményezés is elég jónak tűnik.... kíváncsi lennék egy ilyenre. lehet hogy a végén még én is alkalmazni fogom :D
    nekem is vannak elég rossz napjaim...
  • manome
    nekem tetszik ez a videó..bár azért vannak fenntartásaim hogy a való életben is működhetne e ez a dolog, hogyha így ráordítanék egy emberre
  • azurrio
    Érdekes megoldás:)) mondjuk én meló után este nem biztos hogy még nekiállnék ordibálni magamban.:D Igaz nem vagyok egy ingerlékeny tipus, lehet h van akinek ez segít..
  • lassorta
    ááhhhháááá..micsoda állatok ezek a csávók...ez a vékonydongájú kis hülye gyerek meg kifejezetten idegesít...jajj de nagyon nem bírom..de ez a stresszkezelés dolog nem lehet rossz kezdeményezés
  • morleone
  • Hegi90
    Are women as horny as men? 18+