Bujtor István
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nyugosztalja Bujtor Pista bácsi!
<#sir>#sir>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
RIP
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Remelem teljes elete volt.
Beke Veled.
A medve nem játék.
én pl fel tudnám fogni hogy a feleségem egy random biatch akit megismertem valahol és semmi közöm nincs hozzá azon kívül hogy hozzáértem meg beszéltem vele
bárki más is lehetne
és ezt bárkivel eljátszhatod
nem jó ha az érzelmek irányítják az embert
Pár klasszikus tõle ...
(és Koncz Gábortól)
-Elbasztuk Oszi!
-Elbasztuk Dezsõ!
(és Madaras Józseftõl)
-Hopp, egy légy!
(és Piroch Gábortól)
-Gyere le!
-Gyere fel!
-Gyere le!
-Gyere fel!
-Jövök ...
A medve nem játék.
fotográfik kolomp edisön :D
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Örök kedvenc volt és lesz. Nyugodjon békében!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
azért bazmeg mert egy ember valódi fontossága csak a halálával érzõdik sajnos. És talán egy dolog vezérelte a topicnyitót is, mint ahogyan az emlékmûsorokat is, vagy koncerteket: a TISZTELET!!!!
De megöleled a szeretteidet mindennap? Nem! De ha már meghalnak, 1000x bánod h akkor nem tetted meg! Ennyi!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
írok a mod topikba hogy írják át a topik cimét Bujtor István ra, és rakják át a TV, Mozi, DVD forum részbe
Így jó lesz?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
😄DD
fotográfik kolomp edisön :D
Nyugodjon békében! 😞
#29: azta <#wow2>#wow2>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A magyar "Bud Spencer" emlékére ! Rest in Peace !
Én nagyon sajnálom,embernek,színésznek sem volt utolsó.Sõt!
[IRAM] leader