Bujtor István

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
Kiskoromban mindig azthittem, hogy Bujtor István a magyar Bud Spencer.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Bruk
Teljesen igazad van. Csak azt nem értem ezért miért engem hurrogtál le. 😊

Javaslom átneveztetni az egészet...

Amúgy Jackson halott topikot is azért tartottam feleslegesnek mert ott volt a rendes topikja (ami ebben az esetben nincs) ...

DarkHorSe
Annak talan meg ertelme is lenne...

Swedish people are albino monkeys

tigeroo
mert ezt minden ilyen topicban elmondtam. a colin mcrae topikban is pl...

szerintem emberibb az, ha egy topicot nyitunk ami a színészrõl szól, és kirakjuk a bannerba hogy nyugodjon békében stb...
így 1-2 hétig lesz aktív a topic... mi lesz ha valaki nyitna majd bujtor topicot? ki tudja..nem szebb lenne úgy?
bocsáss meg, nem téged akartalak kipécézni... sõt. te még jobban látod a dolgokat mint egyesek..csak nemtom..

majd elválik, ne flameljünk😊
uff
Bruk
Csak nem kell rám mordulni mert nincs Bujtor-os topik.. egyúttal te is magadba nézhetsz hogy nincs.. uram isten (aki nem létezik) de nagy gond. Bejöttem ide részvétet nyilvánítottam, meg az elsõ pár hozzászólónak feltettem egy kérdést. Erre te... na jó mindegy.

#25 Ha halott lenne akkor biztos tudnál róla. Szerintem itt is lenne róla szó.

Miért kell minden egyes emléktopicban egymást b*szogatni ?
Ezt érdemli tõletek Ötvös Csöpi ? Nem hinném.

Nyugodjék békében. <#sir>

tigeroo
tigeroo
neked az volt a véleményed, nekem meg megint más róla.

😞
Bud Spencer?😮

am R.I.P

Bruk
Igen még él.
#23Bud és Bujtor

Willi Betz
Él persze.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Bruk
Én feleslegesnek találom ezt és a Jacko halálos topikot is. Én nem voltam olyan nagy rajongó hogy nyissak Bujtor Istvánnak topikot, csak láttam itt a hírt és benéztem. Nem kell egybõl lehordani.. beszarás.

tigeroo
Az elvarázsolt dollár <#eljen>

megis hallgatom az akkezdet phiai trekket hasonló címmel😛
Törölt felhasználó
Télleg Bud Spencer még él?😄
tigeroo
én a "temetõs topkra" céloztam.
TitaniumRR
Bud Spencer szinkronhangja volt sokszor Õ, kevésszer pedig Kránitz Lajos (alias Jockey Ewing)

Bujtor Úr!

Nyugodjon Békében.

Captain Sonar 2024 Remake

Willi Betz
Bud Spencer

Undorító az hogy RIP?

Te nézz magadba.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

kik voltak aszinkron hangjai mert nekem arcra nem ugrik be ki õ:S (nem vagyok nagy filmes)

tigeroo
miért nem Bujtor Istvánról nyílik topic? Miért a haláláról?

Nézzetek már magatokba.... Undorító...

Nyugodjon békében.
Punker
RIP 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Willi Betz
Mondjuk Jackson is a zenei világban nagy név volt,meg úgy az egész világon mindenki ismerte. De valóban Ötvös Csöpi bácsi is megérdemli a topikot. RIP!

desigo
Megérdemli,hogy legyen emlék topikja
10x jobban mint jacko...
flémgyanúúúú

Általános ravatalozó topik kellene tényleg!

fotográfik kolomp edisön :D

werkfilm
csináljatok egy általános rip topikot ha nem lenne. nemkell a névjegyzéket felvenni sgre külön külön

biomage
na ezt most fejezzétek be!
Siettem az írással -.-, hogy én legyek az elsõ!
De semmi baj, hamarosan egy Moderátor kijavítja ere 😛
"Elhunyt Magyarország egyik legjobb színésze!"
Persze ha elolvassa a Pümet

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tommygear
magyar ország
<#eljen>
desigo
Nyugodjon békében

gondolom azért engedték haza,hogy az utolsó órákban a családjával lehessen...
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

csiter

"magyar ország"????????????????
biomage
Én annak tartom 😛
Nem tudsz nála jobbat mondani!

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bruk
R.I.P.
Egyébként ha minden popsztárnak lehet temetõs topkja akkor egy MAGYAR színésznek miért ne lehetne?
Kuss.

macselek
RIP

Tyler1
az h az ország legjobb színésze sztem kicsit erõs, bár tény h nagyon szimpatikus ember volt, remek szerepeket játszott, és szinkronhangján generációk nöttek fel. r.i.p.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ügyes vagy...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

biomage
Tegnap engedték ki a kórházból, mert jobban lett, és ma ismeretlen okokból rosszabbodott az állapot, és bevitték az egyik fõvárosi kórházba, és elhunyt <#rinya>
origos hir az esetrõl.
Rip.

← ElőzőOldal 2 / 2