Bujtor István
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Javaslom átneveztetni az egészet...
Amúgy Jackson halott topikot is azért tartottam feleslegesnek mert ott volt a rendes topikja (ami ebben az esetben nincs) ...
szerintem emberibb az, ha egy topicot nyitunk ami a színészrõl szól, és kirakjuk a bannerba hogy nyugodjon békében stb...
így 1-2 hétig lesz aktív a topic... mi lesz ha valaki nyitna majd bujtor topicot? ki tudja..nem szebb lenne úgy?
bocsáss meg, nem téged akartalak kipécézni... sõt. te még jobban látod a dolgokat mint egyesek..csak nemtom..
majd elválik, ne flameljünk😊
uff
#25 Ha halott lenne akkor biztos tudnál róla. Szerintem itt is lenne róla szó.
Ezt érdemli tõletek Ötvös Csöpi ? Nem hinném.
Nyugodjék békében. <#sir>#sir>
am R.I.P
#23Bud és Bujtor
Bujtor Úr!
Nyugodjon Békében.
Captain Sonar 2024 Remake
Te nézz magadba.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nézzetek már magatokba.... Undorító...
Nyugodjon békében.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Általános ravatalozó topik kellene tényleg!
fotográfik kolomp edisön :D
Siettem az írással -.-, hogy én legyek az elsõ!
De semmi baj, hamarosan egy Moderátor kijavítja ere 😛
"Elhunyt Magyarország egyik legjobb színésze!"
Persze ha elolvassa a Pümet
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nem tudsz nála jobbat mondani!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Egyébként ha minden popsztárnak lehet temetõs topkja akkor egy MAGYAR színésznek miért ne lehetne?
Kuss.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
origos hir az esetrõl.
Rip.