599
-
csubakkamuki #279 igen, türelmetlenné akarnak minket tenni! :D -
Azt hiányoltam, hogy a vámpírvadász bácsi nem szerepelt, nem harapta le Klaus fejét, és az se derült ki, mi lett Ketrinnel, holott vele fejezték be az ezelőtti részt, ilyen mód illett volna, ha megtudjuk, mi történt vele. Nyilvánvalóan időhúzásnak készült a legutóbbi rész. -
Úgy látom elsősorban a Katherine szálat hiányoljátok. :)
Ez szokott lenni, amikor több szálon visznek valamit, főleg, hogyha az egyik szál egy ismert arc vendégszereplése köré épül. Az ismert arc ugye pénz, minél több epizódra szerződtetik, annál több pénz. Hogyha most egy két perces jelenetet kap az már +1 epizód neki. Egyszerű anyagi megfontolás. Plussz dramaturgiailag is hatásos lehet, ha a sötétben tartanak minket ugye, márha ezt a lapot is ki akarják játszani. Az első ok az 100%, hogy közbejátszik. :) -
ddany7 #276 szerintem is... semmi extra nem történt benne. Katherineről sem tudtuk meg, hogy most akkor mi van. -
Elsok kozott szoktam finnyas lenni ha szar egy resz, de a legutolso szerintem is a jobbak koze tartozott. Sose legyen rosszabb :) -
csubakkamuki #274 Nekem meg pont, hogy bejött ez a rész! én az előző résznél unatkoztam inkább! kicsit drámaibb rész lett, kéne már azért egy jó akciós is! Am. én Katerina-ra lettem volna kíváncsi, nah meg Michael-re, na de majd talán a kövibe :D -
ez a 03-07 elég kaka volt, nem derült ki semmi. -
paly90 #272 jól emlékszel...:) -
csubakkamuki #271 remélem is.., jól gondoltam akkor hogy ő az a vki :D! csak én úgy emlékeztem, hogy ő meghalt..! Egyre jobban érzem, hogy újra kéne néznem a sorozatot! :D -
Következő részben nyilván kiderül -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mason a neve asszem. végre Stefan nem a nyálas köcsög. Katherine most akkor túlélte? -
paly90 #268 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a neve nem jut eszembe...Tyler nagybácsija a vérfarkas csávó.. -
csubakkamuki #267 Kissé én már elvesztettem a fonalat...! Úgy gondolom, hogy újra kéne néznem a sorozatot.. :D, Ki is tért vissza a 6. rész végén? -
de belehal ha fullra kiszívják....legalábbis a Vampire the masquarade szerepjáték szerint ami szerintem a legprofibb szóval nekem az a mérvadó:P:) -
ddany7 #265 gondolom nem :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy vámpír nem hal bele ha kiszívják a vérét, nem? -
ddany7 #263
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ember vért nem iszik. De ha nézted, vámpírvért nem utasít vissza :) -
pannika89 #262 Érdekesnek érdekes lesz. Bár én már azt várom hogy kiderüljön Michaelnek mi a terve, hamár ő nem iszik vért. -
ddany7 #261
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem lehet,hogy ő is csak szellem,de ő Damon-el akart kapcsolatba kerülni,hogy jól szétcsapja :D A hogyanra pedig gondolom a tuloldali boszi csinált valamit miután Vicki átjött,mert ugye Anna még korábban mondta,hogy Vickiben nem szabad bízni,csak rosszat hoz rájuk.De amúgy Anna is "átjött", mert Jeremy érezte a végén a kezét. Szóval érdekes lesz ez.
-
pannika89 #260 Mit szóltok a 03x06 részhez? Szerintetek hogy jött vissza aki visszajött az utolsó képkockánál? És a legfőbb kérdés hogy miért? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hehe...az uj resz vege kb a sorozat legeleji felallast hozta csak forditva. Damon lett a jo fiu es a hos szerelmes, mig Stefan a vadallat rosszfiu. Viszonylag erdekesen kavarjak idaig a szalakat, szoval bejovos. :) -
jaja ,de vissza is mentek egyből:D -
Nekem nagyon favorite Rebekah... reméljük sokáig marad:D kicsit untam már a kisvárost, jó ez a változás, szerintem -
Ironman2 #256 Itt megvan az összes rész,ha valakit érdekel.1.2. évad szinkronosan is!
Tölthető már a 3.évad 4.része is -
janihunk #255 Hmm köszi szépen. -
Három szó a Google-ben: "RTL vámpírnaplók hírek"
Első találat>Kiderül máris, hogy időpontváltozás volt.
Egyszerűbb volt mint ide commentet írni.
szerk. Ja, BTW, ez nem trükk volt, sosem láttam szinkronosan, TV-m sincs, nem követem a magyar sorozatvetítéseket. -
janihunk #253 Sziasztok lehet tudni miért nem volt tegnap vámpírnaplók az RTL-en? -
ManuEmiManu #252 Az online sorozatok.hu oldalon csak regisztráltok és megnézitek letöltés nélkül a részeket...:) az első két évad is fenn van teljesen:) -
-
Letöltés The_Vampire_Diaries_S03E01_HDTV_XviD-2HD.torrent
JYHAD!:D -
2011-Sep-16 02:00 The Vampire Diaries 03x01 Season 3, Episode 1 -
Szeptember 15, vagyis nálunk az már 16. -
ősszel valószínüleg -
ddany7 #246 3.évad mikor jön? -
wááá nagyon köszi xD ez lesz az xD -
Bushmills? -
ha már Whisky-k melyik az a márka amelyik baromi erős és Édeskés? és Whisky... haver állítólag ilyet ivott vmi házavatón... csak a márkát nem tudta megmondani, remélem ti igen xD -
hehe:) án nem nagyon kedvelem az amerikai whisky-ket:P Az Ír a bestof:P -
ddany7 #241 mindig Bourbon Whisky-t isznak a sorozatban,rákerestem és mit találtam?
http://www.whiskynet.hu/kentucky/55-elijah-craig-12-years-07l-47/
Ez csak nem fura? :D -
végre..
má ideje, hogy Damon a helyébe lépjen : D