599
-
#239 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyáriszünetet végighenteli Klaus oldalán, aztán az visszaküldi őt Mystic Fallsba, mert ugye valami céllal rángatta ebbe bele őt. És akkor lesz majd nagy dráma, hogy eltűnt pár hónapra és máshogy viselkedik most, olyan vérbő az arcpíre.. :) -
#238 odavágott ez az évadzáró is...
fú de nagyon kíváncsi vagyok a 3.évadra, Stefan aprítani fog szerintem :) -
#237 Akkor összefoglalva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Stefan beállt a hibrid geci Klaus oldalára házikedvencnek, Jeremy pedig szellemekkel suttogó lett -
#236 Legtöbb sorozat ilyen. -
#235 szerintem hihetetlen nagy fos lett ez a sorozat, ennyi logikátlan mindigvanvalami OP-bb varázslatom bibibi csak hogy a főkarakterek életben maradjanak stílus kuuuurvára bassza az idegrendszerem. további sok sikert a maradék nézőnek. pá -
#234 Mert még nincs hivatalos.
Eddig szeptember második csütörtökjén kezdődött, ha ez marad, akkor szept 8 lesz. -
#233 Szerintem szeptember, október körül, de nem tudok semmi hivatalosat -
#232 3.évad mikor jön?:D
ez a 2. évadzáró nem volt annyira eseménydús, inkább érzelgős... azért jó volt az egész évad! -
#231 úgy tudom, 5 könyv van, szóval a történet megvan még egy ideig :) -
#230 Lesz. -
pannika89 #229 Sajnos már a vége felé járunk az évadnak így most vannak izgalmas fordulatok. Tudja valaki hogy lesz-e 3. évad vagy ebben az évadban lezárják a történetet? -
#228 aztaqrva milyen rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hibrid geci -
#227 deszar............................................................ -
#226 áhá szóóóval Klaus csak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megszállt a tagot, de majd az igazi Klaus jönni fog, hamarosan xD
(eheti rész tartalmából:D) -
#225 Hát eléggé összejött a wtf jelenet :D A következő résznek különösképpen tetszik a címe :)
Az utolsó tánc -
#224 Nem maradtál le semmiről az egy "ejtsd le az állad he" jelenet akart lenni, minden bizonnyal magyarázat is jön nemsokára. :) -
#223 Most egy kicsit elvesztettem én is a fonalat.. azon gondolkozom, hogy lemaradtam valamiről? :D kopnak az emlékeim? Ezért nem jó, hogy hetente és olykor havonta vannak új részek, mert teljes a káosz ilyenkor.. -
#222 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem, valahogy "átalakította" magát Klaus emberré, és most visszaváltozott Orignal-á. Ezért nem találta meg senki mert szó szerint: "álcázta magát Embernek" -
paly90 #221 ja amúgy Caroline anyja is nagy fasz ám -
paly90 #220 hát ja
leesett az állam...és még 2 percig kb úgy is maradt:D -
#219 hát épp ez az ami durva -
paly90 #218 de miért?
én már vártam:D
igaz h nem ilyen formában -
#217 hát Klaus -
paly90 #216 mi a problémád ha szabad megkérdeznem? -
#215 Klaus......uhhh bazz!:D -
paly90 #214 óóó milyen durva rész volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alaric testébe rakták klaust vagy mi?ezt nem igazán vágom h hogy van szóval aki tudja az válaszolja meg
köszi:D -
#213 Még jó, hogy 2 azaz kettő hozzászólással lentebb van írva.. :D -
#212 Köv hét. -
#211 Új rész mikor jön? -
#210 azt hiszem az Elijah kérdésedre meg van a válasz, mert nem tudjál xD -
#209 április 7???? noooooooo fuck!:S -
#208 Következő rész Április 7.
Magyar felirat -
#207 Jó kis rész volt..történtek az események!:) Felirat már tegnap volt,szóval így simán nézhető:) -
#206 Várjuk a magyar feliratot. -
#205 nem nézitek? s2e16 ultrabrutál volt:P -
#204 sajnos csak ma volt időm ledarálni a szünet után kijött részeket, de így legalább tarthattam egy VD maratont :) tetszett nagyon és hamar eltelt az a 4x40 perc
Most így hirtelen csak az a gondolat futott át rajtam az utolsó résszel kapcsolatban, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elijah-t miért nem tépik darabokra? Előbb utóbb úgy érzem az a tőr valahogyan még ki fog jönni a testéből :) -
#203 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!S02E13-ban 26:24nél az a szívkitépős jelenet iszonyatosan bejött
ööö... miért ilyen döglött ez a topic? :) -
#202 pont emiatt nézem felirattal :D szinte már az összes sorozatot, amit lesek... /Californication-ben nem tudtam megszokni, h Rékasi helyett Epres... Family Guy-nál a madár az ásszal telt be a pohár, és még sorolhatnám.../ -
janihunk #201 Az a lényeg hogy legyen még idén. -
#200 amennyire lehet örülni egy szar magyar szinkronnak..