The Vampire Diaries
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
s02e02. Bonie megint ribanckodot. 😞
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Legalább itt emberi méretû a vérfarkas,hisz egy 180cm-es emberbõl nem lesz 3m-es farkas:-D
Go Jeff Go!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a CGI tényleg kellett volna 😄
Armin & Ayu fan
És milyen minöségû? 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Skizós filmekbõl kiindulva ez lenne a legkisebb dolog amin fennakadna az ember.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy viccet félre téve, az elmélet eleve ott bukik meg, hogy Elenának már van egy backstoryja. Aztán ezt már kiforgatták (Isobel-Gilbert nagybácsi szál) és kapott egy új backstoryt. Innen már eléggé erõs lenne, ha újra kavarnának a szaron egyet, és minden egyes tényt megborítanának a dologgal. Nem azért mert gáz lenne. Azért mert az elsõ évad motivációi, idõvonala megborulna, és elismerem bele lehetne magyarázni nagyon kacifántosan, ez nem fantázia kérdése. Te jól kitaláltad, hogy ez milyen meglepõ fordulat lenne, holott ugye az ilyenre azt szoktál mondani, hogy olcsó húzás. Egy meglepõ fordulatot fel kell építeni, mind a karakterek jellemfejlõdésén keresztül, mind elõzetes jelekkel. (Ami visszamenõleg jelzi, hogy igen mi már az elejétõl tudtuk, hogy Elena az Kat, nem tegnap jutott eszébe Joenak a budin ülve. - Ugye erre az írói fogásra szoktak csehovi pisztolyként hivatkozni)
Ebben a sorozatban ez a fordulat eléggé cápaugrásszagú lenne, mert nem csak felborítaná a status quot (ami mindig ezzel fenyeget), hanem évadok történéseit kérdõjelezné meg a nézõben.
\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"
Kár hogy meghalt anna, kedveltem. 😞
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy én eléggé kritikusan nézem a vámpír filmeket,mert nem bírom a sok baromságot mint pl. Twilight,hogy csillognak és mászkálnak a napon....
itt jól kivoltak találva a védõ amulettek,gyûrûk ,varázslatok által adott extra lehetõségek!
Nekem a Vampire the mascarade szerepjáték az ALAP ha vámpírokról beszélünk és a filmbeli vámpírok nagyon sokban erre hasonlítanak.
Tetszett a rengeteg intrika ami nélkül szerintem nem is vámpír a vámpír😛
A sorozat végére Damon extra kedvenc szereplõ lett,az õ beszólásai azok mesteriek😊 és Stephan pedig lement egy tini fürdõskurva szintjére a sok nyavajgásával.....
Vérfarkas adagolás: amikor volt az alapítók bálja és mutatták a teliholdat+polgármester fiát én már akkor vártam,hogy lesznek vérfarkasok is..,de akkor ezzel úgylátszik még várnak
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De ezt lehetett volna normalisan is kozolni, nem pedig a magas lorol.
Sokáig mondtam, h semmi értelme az "elõzõ rész tartalmából" részeknek. Egyes emberek viszont újra és újra meggyõznek, h de bizony van.