The Vampire Diaries

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
de az nem hivatalos fordító, igaz?

Armin & Ayu fan

Igen. Opensubtitles-en van.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

mosoporr
hun?

egyébként már a 4. részhez is van magyar felirat.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Andr0
ez a rész sem volt semmi... Bár nem tudom mi Kathrine terve, szerintetek?

Armin & Ayu fan

gibson9
hazuCC

Malakai
Tényleg?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nagybek
már angolul fut a következõ évad, az elsõ két részhez már van magyar felirat 😛

Andr0
Bonnie mindig köcsögöl 😄

Armin & Ayu fan

[HUN]Crassus
azért szeressük😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tegnap néztem a tvbe, 12-es "karikával" volt. Uh, majd kivágnak pár jelenetet. 😄 Az elsõ évad utolsó részében a vége a fürész filmbe is megálná a helyét.

s02e02. Bonie megint ribanckodot. 😞

[HUN]Crassus
hááát a létezõ összes RPG ben van humanoid beütése rendesen a vérfarkasnak ám.....azért nem tetszett annyira,hogy itt "csak egy" kis farkassá változott:S😞

MrSpock
Nem kell ide nagy CGI!Addig jó,míg nincs agyonanimálva.
Legalább itt emberi méretû a vérfarkas,hisz egy 180cm-es emberbõl nem lesz 3m-es farkas:-D

Go Jeff Go!!!!

Andr0
hát a vérfarkas story itt a legjobb, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vámpírok vérfarkasok aztán aztékok és végül vámpírok vs vérfarkasok...

a CGI tényleg kellett volna 😄

Armin & Ayu fan

[HUN]Crassus
nos kis CGI elfért volna a vérfarkasra...😛

MrSpock
Már a 3.részhez is van felirat. Délután megnéztem és tartja a színvonalat!:-)

Go Jeff Go!!!!

gibson9
nézzük, nézzük.. és eddig nagyon fasza, de nem is vártam mást 😊

Én isohuntrol töltöm. De majd seedeljé'. 😄😄 Feliratott meg hosszupuskárol töltöm, de még a so2e2-höz még nincs magyar felirat. 😞

És milyen minöségû? 😄

analfa
Én csak a tévében nézem, de ott is tetszik... egyébként honnan lehetne õket leszedni? angolul sem lenne rossz csak akkor nekem is kellene hozzá valami felirat, mert rájöttem hogy mégse olyan jó az angolom mint ahogy gondoltam.

[HUN]Crassus
opensubtitles.....már a 3. hoz is van felirat😛😉

Andr0
én nézem és baszott jóóó😄 ez az évad pörgõsebb lesz mint az 1. 😄

Armin & Ayu fan

Én is a magyar feliratot várom.

toysoldier
én várom a feliratot :]

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

[HUN]Crassus
nem nézi senki? már 2. rész is volt.....

[HUN]Crassus
nemár😊

Remélem majd damon kinyirja azt a ribanc bonniet. 😊

grebber
"Vagy most már minden egyes skizó-váltásnál átöltözött és begöndörítette/kiegyenesítette a haját? Arról nem is beszélve, hogy ezt a polgármester temetésén 4-5-ször megcsinálta!"

Skizós filmekbõl kiindulva ez lenne a legkisebb dolog amin fennakadna az ember.

Next PC upgrade: 2022

Ugye a második évad elsõ részét látva már leszoktatok a Katherine=Elena elméletrõl? Vagy most már minden egyes skizó-váltásnál átöltözött és begöndörítette/kiegyenesítette a haját? Arról nem is beszélve, hogy ezt a polgármester temetésén 4-5-ször megcsinálta!

Amúgy viccet félre téve, az elmélet eleve ott bukik meg, hogy Elenának már van egy backstoryja. Aztán ezt már kiforgatták (Isobel-Gilbert nagybácsi szál) és kapott egy új backstoryt. Innen már eléggé erõs lenne, ha újra kavarnának a szaron egyet, és minden egyes tényt megborítanának a dologgal. Nem azért mert gáz lenne. Azért mert az elsõ évad motivációi, idõvonala megborulna, és elismerem bele lehetne magyarázni nagyon kacifántosan, ez nem fantázia kérdése. Te jól kitaláltad, hogy ez milyen meglepõ fordulat lenne, holott ugye az ilyenre azt szoktál mondani, hogy olcsó húzás. Egy meglepõ fordulatot fel kell építeni, mind a karakterek jellemfejlõdésén keresztül, mind elõzetes jelekkel. (Ami visszamenõleg jelzi, hogy igen mi már az elejétõl tudtuk, hogy Elena az Kat, nem tegnap jutott eszébe Joenak a budin ülve. - Ugye erre az írói fogásra szoktak csehovi pisztolyként hivatkozni)
Ebben a sorozatban ez a fordulat eléggé cápaugrásszagú lenne, mert nem csak felborítaná a status quot (ami mindig ezzel fenyeget), hanem évadok történéseit kérdõjelezné meg a nézõben.

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

[HUN]Crassus
Lexy-ben láttam nagy fantáziát õ is kár,hogy megmurdált😛

Remélem nem sokára jönnek a farkasok 😄 (a polgár mester fia).
Kár hogy meghalt anna, kedveltem. 😞

toysoldier
nagyon komoly rész volt 😄

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Jeõ!

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

[HUN]Crassus
ma este indul a 2. szezon.....

Sephi
En csak annyit mondtam, hogy egy egy fantasy, itt barmi megtortenhet de leugattak a fejem. Sajnos nekem kimaradt az az info, hogy Elena mar kiskora ota ott van a varosban. Az meg hogy mar lattak mashol az siman lehet kamu.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
"Szomorú szemû vámpír"....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

toysoldier
már itt is látni õket egyszerre #106

[HUN]Crassus
Amugy az elsõ 3-4 részig nagy önkontroll kellett,hogy ne nézzem tovább az nekem túl nyálas volt,de szerencsér frankón beindult!
Amúgy én eléggé kritikusan nézem a vámpír filmeket,mert nem bírom a sok baromságot mint pl. Twilight,hogy csillognak és mászkálnak a napon....
itt jól kivoltak találva a védõ amulettek,gyûrûk ,varázslatok által adott extra lehetõségek!
Nekem a Vampire the mascarade szerepjáték az ALAP ha vámpírokról beszélünk és a filmbeli vámpírok nagyon sokban erre hasonlítanak.
Tetszett a rengeteg intrika ami nélkül szerintem nem is vámpír a vámpír😛

A sorozat végére Damon extra kedvenc szereplõ lett,az õ beszólásai azok mesteriek😊 és Stephan pedig lement egy tini fürdõskurva szintjére a sok nyavajgásával.....
Vérfarkas adagolás: amikor volt az alapítók bálja és mutatták a teliholdat+polgármester fiát én már akkor vártam,hogy lesznek vérfarkasok is..,de akkor ezzel úgylátszik még várnak

[HUN]Crassus
hehe lehet rosszul gondoljuk,de ha nem látjuk õket majd egyszerre a 2. évadban akkor BINGO😊

Darthmushroom
szerintem ez nagyon nem így van, mert mondták kathrine máshol él már valaki találkozott is már vele. és ugye õ elhozza a elana cuccát a suliból ezért nem ismerik fel. elena meg am is asszem mással akarta a cuccát elhozatni a suliból legalább is én úgy emléxem

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sephi
Nocsak, ugynezki, hogy akkor mar ketten vagyunk akikben valami fatnazia is szorult.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[HUN]Crassus
ugyanerre gondoltam,hogy Elena= Kathrine és 22 részen át szopatott mindenkit😊

[HUN]Crassus
Damon karija hatalmas arc minden részben szakadni lehet a röhögéstõl a stílusán😄

[HUN]Crassus
12. rész....ez nagyon bejövõs! bár kicsit nyálasan indúlt be a sorozat nekem,de most már favorit lett

toysoldier
video

ha nem jó a link, akkor facebookon keressetek rá :]

Mardel
Kész kabaré ami itt megy. <#taps>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Sephi
De jo fej vagy, kar hogy nem lehetek a baratod.

Sajnálom, h az univerzumban egyedül te nem tudtad ezt az információt feldolgozni. Pedig minden rész ugyanúgy kezdõdött. Szomorú szemû vámpír mondta, h hú de hasonlít Katherine-re a csaj, ezért itt kell maradnia, h megismerje.

Sephi
Na, ez nekem nem jott le. Akkor elneztem valoban. En mindig ugy tudtam, hogy a balaeset utan kerultek oda.

De ezt lehetett volna normalisan is kozolni, nem pedig a magas lorol.

Én csak nevetek.

Sokáig mondtam, h semmi értelme az "elõzõ rész tartalmából" részeknek. Egyes emberek viszont újra és újra meggyõznek, h de bizony van.

Bulykin
jólvanmár! elnézte, kész...nabumm

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi