599
-
ddany7 #319 Csak nekem kezd vontatottá válni? -
Lesz 4. évad is -
ddany7 #317 ez a rész... áhh már kezd unalmassá válni, megmondom őszintén.
Rendezzék le a kis szerelmi háromszöget, meg az originals vs salvatore részt és kész. Nem értem miért kell ennyire féremenni -
Ezt honnan vetted, hogy utolsó? -
Ez a rész borzasztó uncsi volt az eddigiekhez képest. -
KaBuTo666 #314 Na végre elkezdődött. Azért kár hogy ez lesz az utolsó évad. Kíváncsian várom a finálét. -
janihunk #313 Hát nemtom nekem tetszik a szinkron. Bár eredeti hanggal még nem is néztem. -
Kasadya #312 a mozifilmek többsége is hulladék szinkronügyileg,de a sorozatok egyenesen katasztrofálisak.....ha tehetem mindent feliratosan nézek -
Szinkronhoz csak a reklámok erejéig volt "szerencsém", de abból leszűrtem, hogy nem nagyon erőltették meg magukat.. :D -
Nagy hiba :) -
janihunk #309 Szinkron miatt érdekel. Én úgy nézem. -
Kasadya #308 ne szenvedj! torrent azt hali -
janihunk #307 Lehet már tudni hogy az RTL leadja-e a 3. évadot?? -
marc 16 -
Kasadya #305 holnap hajnalban:P -
16. rész mikorra várható? :/ -
ddany7 #303 ucso jelenet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem a következő lesz. ugye lelőtte a dokicsaj, és ha nem természet feletti a csaj akkor meg fog halni Ric. De persze span Damon nem hagjya, megitatja a drága vérével, de át fog változni,mert megint meg fog halni, kész dráma...
amúgy azt várom már, hogy Elena mikor lesz vámpír, előbb utóbb úgy is az lesz szerintem... -
ddany7 #302 hát az. Nem gáz, én is kezdem utálni :D:D -
paly90 #301 szánalom...én csak ennyit mondok
am az gáz ha én Elenát utálom?:D
utolsó jelenet tetszett:) -
ddany7 #300 mondjuk az mostmár szerintem egyérelmű -
Kasadya #299 "mi".......:D -
én is ezen rinyáltam be.
spoiler egy kissé:
engem ami érdekelne: Klaus-Caroline, nos az má fantáziadúsabb : D -
ddany7 #297 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jajj már megint ez a Stefan-Elena szál nyomása... Már nagyon unalmas, szegény Stefan megint a régi akar lenni,blablabla... -
ddany7 #296 detto. :) -
paly90 #295 na ez igen jó rész volt:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs igazán sejtésem h ki "ölte" meg Caroline apját és Alaricot -
ddany7 #294 Akkor megint új rész.
Ez is olyan semmikés volt, bár 1-2érdekes dolog történt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Klausban vagy emberi oldala mutatkozott meg, vagy a szöszit is saját csapatába akarja tudni.
-Stefan egy köcsög lett-
-Elena eltemette régi önmagát, rosszalkodhat Damonnal :D
-Fell növérke meg megölte a csávót? rá tippelek...Érdekes lehet az ő szála is -
szerintem visszajön -
Szerintem jó rész volt, főleg a vége 
Kivéve egy valamit...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bazeg, Jeremy végre egy erős karakterré vált, badass lett, erre puff, elküldik... -
Jó ez a sorozat de úgy, hogy egyszerre megnéz az ember 3-4 részt.
Ezért nem érdemes hetente nézni. -
ddany7 #290 elég langyi rész volt szerintem az új... -
nem is vettem annak:D majd olvasgatok akkor:) -
No offense volt, csak már sokadjára kérdezik meg egyéb sorozatoknál, és itt telt be kicsit :D :D
Amúgy érdemes elolvasni a többi alapfogalmat is a sorozatjunkien ;) -
jó bocsánat, nem vagyok régóta "sorozat függő". kösz azért az infót -
Ahh, szerinted? Nem értem az ilyen kérdéseket, mi más lehetne, kaszát kapott, nem?
Téli szünet, még egy írás -
most szünet van itt is? -
janihunk #284 hali az S2E21 szinkronját nem lehet meglelni valahol a neten? -
csubakkamuki #283 Tényleg király rész volt! Bár én még mindig hiányoltam Katerina-t! -
ddany7 #282 Na ez a rész tetszett,de tényleg kicsit tömör volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hunter csávó nem viccel, meg mostmár remélem Elena is átpártol Damon odalára :D bár ezt a szerelmi háromszöget úgyis a végéig fogják húzni. :D -
paly90 #281 nagyon jó rész volt.tetszik ahogy hátteret adnak az egésznek -
Na ez is franko resz volt. Vegre megtudtunk mindent a vampirok eredeterol...de szerintem kicsit tul tomor volt. A lenyeget kb 3 percbe raktak bele. Viszont a szalak nagyon erdekesen alakulnak mostantol.