599
vampire-diaries-02banner.jpg
  • arsnl
    am hány rész van még ebből az évadból? vagy ez volt utolsó?
  • böröczk
    Mit csinált Bonnie pontosan?

Amúgy kicsit számomra már zavaró, hogy Bonnienak rendellenesen óriási, világmegváltó hatalma van a leggonoszabb felett is, akkor miért nem tesz inkább ő rendet, csap szét mindenki között? : D

Nemsokára jön a True Blood, hogy ne tűnjön olyan hosszúnak a szeptemberig való várakozás.
  • ddany7
    ez már nagyon "creepy".
  • arsnl
    ideje volt már
  • Casillas
    Csak ma néztem meg a 3x21-et, de szerintem inkább
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "csak" egy sima agyvérzés attól az eséstől (az orrából folyó vér is erre utal), amikor bevágta a fejét 29:35-nél, elég jelentőségteljesen mutatták, meg is lepődten, hogy olyan simán felkel belőle, aztán a végén jött is, amit vártam. Csak hát kérdés, hogy mennyi idő után találják meg, mivel már csak ketten laknak a házban, de Jeremy ugye elment lefeküdni...
  • Kandurex
    minek kell minden sorozatba valami dögunalom szerelemi szál? :(

dugunk-nem-dugunk...ezen lovagolnak már 3 évada
  • grebber
    Szerintem Boniék próbálnak heftelni valamit Elene - Alaric kötelékkel!Bár fingom nincs itt már akármi lehet.
  • böröczk
    :D

Amúgy a legutóbbi rész végére valaki valami tipp? Spoilerben persze..
  • Andr0
    hát itt már mindenki mindenkit meg akar ölni, de mindenkinek az élete máséhoz van kötve, magyarul mindenki életben marad...
  • janihunk
    Helyes. Csak jönne már a szinkron a 3. hoz.
  • stargatelost
    Na tessék, a CW az elsők között rendelte be a negyedik évadot. Szerintem egy pillanatra sem volt kérdéses, akik itt az ellenkezőjét állították, nagyon nem vágják a dolgok menetét :D

link
  • ddany7
    elfogadhato, csak kicsit tobb fantazia kene bele, nem ez hogy hetfon egyik, kedd masik.
  • Malakai
    Az egész Elena szerelmi szál dög unalom, tök mindegy melyik tesóval kavar, de a sorozat fő motívuma a szerelmi háromszög, szóval el kell fogadni.
  • böröczk
    Nem tudom. Visszakanyarodtak ehhez az Elena-Stefan pároshoz, baromi unalmas.
  • Andr0
    hát ez nice rész volt :) következő rész is ütni fog...:D
  • ddany7
    a közepén már örültem,hogy végre már lezárják a szerelmi 3szöget, erre csak nem.
  • böröczk
    Áz életben is..

• Andr0
    Azdebeteg rész volt o.0 főleg a vége.
  • Andr0
    ÚRISTENÚRISTEN
    WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    ÚJ RÉSZ.
    Sry, csak függök:)

JA amúgy:

"winnie - 2012. 04. 15. 18:05
    nem jelenti azt (biztos folytatódik – meglepetés lenne, ha nem jutna el a hetedik évadig) és az rtl le fogja adni."

Winnie az egyik szerkesztője a SorozatJunkie oldalnak. Amúúúúúgy, még nincs hír a 4. évadról, de egy vén róka véleménye engem megnyugtat:)
    (késői reakció a vitára;)
  • paly90
    tuti h lesz még évad...több helyen is olvastam, és a CW-nek szinte ez a legjobb nézettségű dorozata, 99% h folytatják
  • Malakai
    Én mondjuk úgy tudom, hogy csak nyomokban követi a könyveket, de magam nem olvastam őket, úgyhogy ki lehet javítani. :)

KaBuTo, ennyire ne harcolj már azért, hogy vége legyen, folytatni meg kb akárhonnan lehet a történetet. Igazán végleges dolgok most sem történnek, ja hogy ez már annyira ősi, nagyobb ellenség nem lehet bla-bla? Szerintem ez sem feltétlen igaz, de nem is kell mindig egyre öregebb ellenfélnek lennie azért, hogy kavarja a szart. :)
  • KaBuTo666
    És mi a sztori ez után?
  • böröczk
    Nem tudom, tudsz-e róla, de ez alapvetően egy regény-novellás sorozat. És ott még van rész, sztori bőven ezután is.
  • KaBuTo666
    Április 19.
  • arsnl
    új rész mikor jön amúgy?
  • KaBuTo666
    Legyen igazatok és legyen még évad de a sztori is tök arról árulkodik hogy final...nem tudom ez után mi sztorit hoznának össze de akkor valami rendeset kellene. Amúgy meg a csúcson kell abbahagyni.
  • Malakai
    - Az új évadokat ilyenkor még nem szokták bejelenteni, csak ha nagyon kiemelkedő a teljesítmény. Fordítva kaszát is csak akkor, ha nagyon a béka alatt van, de azt inkább csak újoncoknál.
    - A spoiler nem jelent semmit erre tekintve.
    - Egy évad országos tv-n (amin a TVD is megy) álltalában 20-24 részes, csak néha 12-13. A kábelcsatornákon szokott gyakoribb lenni a 10-13 rész.

Ha nem volt bejelentés, akkor a nézettség számít elsősorban, ami pedig CW-s (a csatorna ahol megy a sorozat) tekintetben jó.
  • böröczk
    "kolléganőm mondta, hogy látott egy videót, ha minden igaz, youtubon..."

Ennyi megbízható forrást, te jó ég

Biztosan lesznek további évadok.

De sebaj, mert ha ennek vége, nyáron True Blood :)
  • KaBuTo666
    Meg a kolléganőm mondta hogy látott egy videót ha minden igaz youtuben ahol Nina mondta hogy nem lesz több rész, évad.
  • KaBuTo666
    Imdbn nics season 4, illetve nem jelentették be hogy készülni igaz azt se hogy nem lesz de vannak következtetések, mint pl a vége. SPOILERES. Aztán ha kicsit logikusan gondolkodunk, ugyebár így is lement 3 évad 22 résszel, na most mivel 1 évad 22 részes, az átlagos sorozatoknál 1 évad 12-13 részes akkor végül is vehetjük úgy mint ha 6 évados lenne ez a sorozat ami már elég egy sorozatnál általában. Érted a logikát, nem? :D Szóval szerintem nem lesz, de majd kiderül.
  • Malakai
    És ezt így honnan? :)
  • KaBuTo666
    Nem lesz több évad, ezt meg kell érteni.
  • ddany7
    Hát a Stefan-Elene románctól már nekem is forog a gyomrom, nem is merek előtte enni mert félek, hogy feljön :D

Még az 1évadban azt mondtam jó, meg még a 2-ban is türhető volt, de most...

• böröczk
    Amúgy nem kellett volna spoilerbe írni, ez már az évad elejei részekben kiderült.
  • böröczk
    Egen, bár Damonhoz jobban illik.
    Stefan meg Elene lassan elmálhatna egymás nyáltengerében.
    Már nagyon unalmasak.
  • Andr0
    még a 20. század elején, mikor Klaussal lógott együtt, jaja.
  • ddany7

rebekah stefan nője volt?
  • Andr0
    aznice:
    ismét egy csavar ami elegendő anyagot ad a forgatásra ;)
    Amúgy észrevettétek hogy Damon mindig lenyúlja Stefan nőit?:D Kathrine... aztán Elena... most meg Rebekah... xD Tuti érez a csaj vmit Damon iránt, ezért pörgött be annyira arra az egy-éjszakás kalandra.
  • janihunk
    Biztos?
  • paly90
    nekem ez a rész az előző kettőhöz képest hatalmas javulás volt:)
    volt benne történés rendesen:)