The Vampire Diaries

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"mi".......😄

böröczk
én is ezen rinyáltam be.

spoiler egy kissé:

engem ami érdekelne: Klaus-Caroline, nos az má fantáziadúsabb : D

Kumiho #2179

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jajj már megint ez a Stefan-Elena szál nyomása... Már nagyon unalmas, szegény Stefan megint a régi akar lenni,blablabla...

detto. 😊

na ez igen jó rész volt😊

nincs igazán sejtésem h ki "ölte" meg Caroline apját és Alaricot

Akkor megint új rész.

Ez is olyan semmikés volt, bár 1-2érdekes dolog történt.

-Klausban vagy emberi oldala mutatkozott meg, vagy a szöszit is saját csapatába akarja tudni.
-Stefan egy köcsög lett-
-Elena eltemette régi önmagát, rosszalkodhat Damonnal 😄
-Fell növérke meg megölte a csávót? rá tippelek...Érdekes lehet az õ szála is

Andr0
szerintem visszajön

Armin & Ayu fan

stargatelost
Szerintem jó rész volt, fõleg a vége <#vigyor>
Kivéve egy valamit...
bazeg, Jeremy végre egy erõs karakterré vált, badass lett, erre puff, elküldik...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

davidka003
Jó ez a sorozat de úgy, hogy egyszerre megnéz az ember 3-4 részt.
Ezért nem érdemes hetente nézni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

elég langyi rész volt szerintem az új...

arsnl
nem is vettem annak😄 majd olvasgatok akkor😊

stargatelost
No offense volt, csak már sokadjára kérdezik meg egyéb sorozatoknál, és itt telt be kicsit 😄 😄
Amúgy érdemes elolvasni a többi alapfogalmat is a sorozatjunkien 😉

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

arsnl
jó bocsánat, nem vagyok régóta "sorozat függõ". kösz azért az infót

stargatelost
Ahh, szerinted? Nem értem az ilyen kérdéseket, mi más lehetne, kaszát kapott, nem?
Téli szünet, még egy írás

arsnl
most szünet van itt is?

hali az S2E21 szinkronját nem lehet meglelni valahol a neten?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Tényleg király rész volt! Bár én még mindig hiányoltam Katerina-t!
Na ez a rész tetszett,de tényleg kicsit tömör volt.

Hunter csávó nem viccel, meg mostmár remélem Elena is átpártol Damon odalára 😄 bár ezt a szerelmi háromszöget úgyis a végéig fogják húzni. 😄

nagyon jó rész volt.tetszik ahogy hátteret adnak az egésznek

Magoo
Na ez is franko resz volt. Vegre megtudtunk mindent a vampirok eredeterol...de szerintem kicsit tul tomor volt. A lenyeget kb 3 percbe raktak bele. Viszont a szalak nagyon erdekesen alakulnak mostantol.

igen, türelmetlenné akarnak minket tenni! 😄
böröczk
Azt hiányoltam, hogy a vámpírvadász bácsi nem szerepelt, nem harapta le Klaus fejét, és az se derült ki, mi lett Ketrinnel, holott vele fejezték be az ezelõtti részt, ilyen mód illett volna, ha megtudjuk, mi történt vele. Nyilvánvalóan idõhúzásnak készült a legutóbbi rész.

Kumiho #2179

Malakai
Úgy látom elsõsorban a Katherine szálat hiányoljátok. 😊

Ez szokott lenni, amikor több szálon visznek valamit, fõleg, hogyha az egyik szál egy ismert arc vendégszereplése köré épül. Az ismert arc ugye pénz, minél több epizódra szerzõdtetik, annál több pénz. Hogyha most egy két perces jelenetet kap az már +1 epizód neki. Egyszerû anyagi megfontolás. Plussz dramaturgiailag is hatásos lehet, ha a sötétben tartanak minket ugye, márha ezt a lapot is ki akarják játszani. Az elsõ ok az 100%, hogy közbejátszik. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szerintem is... semmi extra nem történt benne. Katherinerõl sem tudtuk meg, hogy most akkor mi van.

Magoo
Elsok kozott szoktam finnyas lenni ha szar egy resz, de a legutolso szerintem is a jobbak koze tartozott. Sose legyen rosszabb 😊

Nekem meg pont, hogy bejött ez a rész! én az elõzõ résznél unatkoztam inkább! kicsit drámaibb rész lett, kéne már azért egy jó akciós is! Am. én Katerina-ra lettem volna kíváncsi, nah meg Michael-re, na de majd talán a kövibe 😄
böröczk
ez a 03-07 elég kaka volt, nem derült ki semmi.

Kumiho #2179

jól emlékszel...😊

remélem is.., jól gondoltam akkor hogy õ az a vki 😄! csak én úgy emlékeztem, hogy õ meghalt..! Egyre jobban érzem, hogy újra kéne néznem a sorozatot! 😄
gibson9
Következõ részben nyilván kiderül

arsnl
Mason a neve asszem. végre Stefan nem a nyálas köcsög. Katherine most akkor túlélte?

a neve nem jut eszembe...Tyler nagybácsija a vérfarkas csávó..

Kissé én már elvesztettem a fonalat...! Úgy gondolom, hogy újra kéne néznem a sorozatot.. 😄, Ki is tért vissza a 6. rész végén?
[HUN]Crassus
de belehal ha fullra kiszívják....legalábbis a Vampire the masquarade szerepjáték szerint ami szerintem a legprofibb szóval nekem az a mérvadó😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

gondolom nem 😄

Andr0
Egy vámpír nem hal bele ha kiszívják a vérét, nem?

Armin & Ayu fan

ember vért nem iszik. De ha nézted, vámpírvért nem utasít vissza 😊

Érdekesnek érdekes lesz. Bár én már azt várom hogy kiderüljön Michaelnek mi a terve, hamár õ nem iszik vért.

szerintem lehet,hogy õ is csak szellem,de õ Damon-el akart kapcsolatba kerülni,hogy jól szétcsapja 😄 A hogyanra pedig gondolom a tuloldali boszi csinált valamit miután Vicki átjött,mert ugye Anna még korábban mondta,hogy Vickiben nem szabad bízni,csak rosszat hoz rájuk.De amúgy Anna is "átjött", mert Jeremy érezte a végén a kezét. Szóval érdekes lesz ez.

Mit szóltok a 03x06 részhez? Szerintetek hogy jött vissza aki visszajött az utolsó képkockánál? És a legfõbb kérdés hogy miért?
Magoo
Hehe...az uj resz vege kb a sorozat legeleji felallast hozta csak forditva. Damon lett a jo fiu es a hos szerelmes, mig Stefan a vadallat rosszfiu. Viszonylag erdekesen kavarjak idaig a szalakat, szoval bejovos. 😊

[HUN]Crassus
jaja ,de vissza is mentek egybõl😄

Andr0
Nekem nagyon favorite Rebekah... reméljük sokáig marad😄 kicsit untam már a kisvárost, jó ez a változás, szerintem

Armin & Ayu fan

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hmm köszi szépen.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Andr0
Három szó a Google-ben: "RTL vámpírnaplók hírek"
Elsõ találat>Kiderül máris, hogy idõpontváltozás volt.

Egyszerûbb volt mint ide commentet írni.

szerk. Ja, BTW, ez nem trükk volt, sosem láttam szinkronosan, TV-m sincs, nem követem a magyar sorozatvetítéseket.

Armin & Ayu fan

Sziasztok lehet tudni miért nem volt tegnap vámpírnaplók az RTL-en?

Az online sorozatok.hu oldalon csak regisztráltok és megnézitek letöltés nélkül a részeket...😊 az elsõ két évad is fenn van teljesen😊
gibson9
<#vigyor>

[HUN]Crassus
Letöltés The_Vampire_Diaries_S03E01_HDTV_XviD-2HD.torrent

JYHAD!😄