The Vampire Diaries

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Na tessék, a CW az elsõk között rendelte be a negyedik évadot. Szerintem egy pillanatra sem volt kérdéses, akik itt az ellenkezõjét állították, nagyon nem vágják a dolgok menetét 😄

link

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

elfogadhato, csak kicsit tobb fantazia kene bele, nem ez hogy hetfon egyik, kedd masik.

Malakai
Az egész Elena szerelmi szál dög unalom, tök mindegy melyik tesóval kavar, de a sorozat fõ motívuma a szerelmi háromszög, szóval el kell fogadni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

böröczk
Nem tudom. Visszakanyarodtak ehhez az Elena-Stefan pároshoz, baromi unalmas.

Kumiho #2179

Andr0
hát ez nice rész volt 😊 következõ rész is ütni fog...😄

Armin & Ayu fan

a közepén már örültem,hogy végre már lezárják a szerelmi 3szöget, erre csak nem.

böröczk
Áz életben is..

Kumiho #2179

Andr0
Azdebeteg rész volt o.0 fõleg a vége.

Armin & Ayu fan

Andr0
ÚRISTENÚRISTEN
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ÚJ RÉSZ.
Sry, csak függök😊

JA amúgy:

"winnie - 2012. 04. 15. 18:05
nem jelenti azt (biztos folytatódik – meglepetés lenne, ha nem jutna el a hetedik évadig) és az rtl le fogja adni."

Winnie az egyik szerkesztõje a SorozatJunkie oldalnak. Amúúúúúgy, még nincs hír a 4. évadról, de egy vén róka véleménye engem megnyugtat😊
(késõi reakció a vitára😉

Armin & Ayu fan

tuti h lesz még évad...több helyen is olvastam, és a CW-nek szinte ez a legjobb nézettségû dorozata, 99% h folytatják

Malakai
Én mondjuk úgy tudom, hogy csak nyomokban követi a könyveket, de magam nem olvastam õket, úgyhogy ki lehet javítani. 😊

KaBuTo, ennyire ne harcolj már azért, hogy vége legyen, folytatni meg kb akárhonnan lehet a történetet. Igazán végleges dolgok most sem történnek, ja hogy ez már annyira õsi, nagyobb ellenség nem lehet bla-bla? Szerintem ez sem feltétlen igaz, de nem is kell mindig egyre öregebb ellenfélnek lennie azért, hogy kavarja a szart. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

És mi a sztori ez után?
böröczk
Nem tudom, tudsz-e róla, de ez alapvetõen egy regény-novellás sorozat. És ott még van rész, sztori bõven ezután is.

Kumiho #2179

Április 19.
arsnl
új rész mikor jön amúgy?

Legyen igazatok és legyen még évad de a sztori is tök arról árulkodik hogy final...nem tudom ez után mi sztorit hoznának össze de akkor valami rendeset kellene. Amúgy meg a csúcson kell abbahagyni.
Malakai
- Az új évadokat ilyenkor még nem szokták bejelenteni, csak ha nagyon kiemelkedõ a teljesítmény. Fordítva kaszát is csak akkor, ha nagyon a béka alatt van, de azt inkább csak újoncoknál.
- A spoiler nem jelent semmit erre tekintve.
- Egy évad országos tv-n (amin a TVD is megy) álltalában 20-24 részes, csak néha 12-13. A kábelcsatornákon szokott gyakoribb lenni a 10-13 rész.

Ha nem volt bejelentés, akkor a nézettség számít elsõsorban, ami pedig CW-s (a csatorna ahol megy a sorozat) tekintetben jó.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

böröczk
"kolléganõm mondta, hogy látott egy videót, ha minden igaz, youtubon..." <#levele>

Ennyi megbízható forrást, te jó ég <#idiota>

Biztosan lesznek további évadok.

De sebaj, mert ha ennek vége, nyáron True Blood 😊

Kumiho #2179

Meg a kolléganõm mondta hogy látott egy videót ha minden igaz youtuben ahol Nina mondta hogy nem lesz több rész, évad.
Imdbn nics season 4, illetve nem jelentették be hogy készülni igaz azt se hogy nem lesz de vannak következtetések, mint pl a vége. SPOILERES. Aztán ha kicsit logikusan gondolkodunk, ugyebár így is lement 3 évad 22 résszel, na most mivel 1 évad 22 részes, az átlagos sorozatoknál 1 évad 12-13 részes akkor végül is vehetjük úgy mint ha 6 évados lenne ez a sorozat ami már elég egy sorozatnál általában. Érted a logikát, nem? 😄 Szóval szerintem nem lesz, de majd kiderül.
Malakai
És ezt így honnan? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem lesz több évad, ezt meg kell érteni.
Hát a Stefan-Elene románctól már nekem is forog a gyomrom, nem is merek elõtte enni mert félek, hogy feljön 😄

Még az 1évadban azt mondtam jó, meg még a 2-ban is türhetõ volt, de most...

böröczk
Amúgy nem kellett volna spoilerbe írni, ez már az évad elejei részekben kiderült.

Kumiho #2179

böröczk
Egen, bár Damonhoz jobban illik.
Stefan meg Elene lassan elmálhatna egymás nyáltengerében.
Már nagyon unalmasak.

Kumiho #2179

Andr0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még a 20. század elején, mikor Klaussal lógott együtt, jaja.

Armin & Ayu fan

rebekah stefan nõje volt?

Andr0
aznice:
ismét egy csavar ami elegendõ anyagot ad a forgatásra 😉
Amúgy észrevettétek hogy Damon mindig lenyúlja Stefan nõit?😄 Kathrine... aztán Elena... most meg Rebekah... xD Tuti érez a csaj vmit Damon iránt, ezért pörgött be annyira arra az egy-éjszakás kalandra.

Armin & Ayu fan

Biztos?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

nekem ez a rész az elõzõ kettõhöz képest hatalmas javulás volt😊
volt benne történés rendesen😊

Csak nekem kezd vontatottá válni?

atila4
Lesz 4. évad is

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

ez a rész... áhh már kezd unalmassá válni, megmondom õszintén.

Rendezzék le a kis szerelmi háromszöget, meg az originals vs salvatore részt és kész. Nem értem miért kell ennyire féremenni

stargatelost
Ezt honnan vetted, hogy utolsó?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

böröczk
Ez a rész borzasztó uncsi volt az eddigiekhez képest.

Kumiho #2179

Na végre elkezdõdött. Azért kár hogy ez lesz az utolsó évad. Kíváncsian várom a finálét.
Hát nemtom nekem tetszik a szinkron. Bár eredeti hanggal még nem is néztem.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

a mozifilmek többsége is hulladék szinkronügyileg,de a sorozatok egyenesen katasztrofálisak.....ha tehetem mindent feliratosan nézek

gibson9
Szinkronhoz csak a reklámok erejéig volt "szerencsém", de abból leszûrtem, hogy nem nagyon erõltették meg magukat.. 😄

stargatelost
Nagy hiba 😊

Szinkron miatt érdekel. Én úgy nézem.

ne szenvedj! torrent azt hali

Lehet már tudni hogy az RTL leadja-e a 3. évadot??

Andr0
marc 16

Armin & Ayu fan

holnap hajnalban😛

sajtburger
16. rész mikorra várható? :/

ucso jelenet

szerintem a következõ lesz. ugye lelõtte a dokicsaj, és ha nem természet feletti a csaj akkor meg fog halni Ric. De persze span Damon nem hagjya, megitatja a drága vérével, de át fog változni,mert megint meg fog halni, kész dráma...
amúgy azt várom már, hogy Elena mikor lesz vámpír, elõbb utóbb úgy is az lesz szerintem...

hát az. Nem gáz, én is kezdem utálni 😄😄

szánalom...én csak ennyit mondok
am az gáz ha én Elenát utálom?😄

utolsó jelenet tetszett😊

mondjuk az mostmár szerintem egyérelmû