599
-
#399 Elena csontjait kell majd törni?
Nekem ez nem tetszik, hogy rendellenes kötelékre fogják a közöttük lévő kapcsolatot, szerintem természetesnek kéne lennie, Elena - Damon között már a kezdetek óta van ilyen vibrálás, és már nem egyszer egymás tudtára is adták.
Caroline-ra nem illik a most ráhúzott szerep, én amúgy mindig szurkoltam neki és Klausnak, mert az nem egy tipikus, unalmas szerelmi szál, hanem inkább humoros és jópofa.
A Tylert alakító srác számomra egyre visszataszítóbb így az idő múlásával, és hogy behozták most még azt a satnyadtképű, ostoba fejű farkaslotyót is, no ne..
spoiler
Valakinek ötlet, mit tervezhet a Shane pasas az "unsired" farkasokkal? -
#398 ez az újonnan felfedezett kapcsolat nem hülyeség szerintem, viszont!! ne egy 2 éves vámpír mondja már meg a tutit...
amúgy meg mi lesz? hogy törik meg a kapcsolatot?:D
Klaus az forma össze fog jönni Caroline-al aki amúgy a legjobb nó a sorozatban :D
Igen, Caroline picit picsás de azért érzitek, hogy ő lett itt az anyavámpír...ami nekem picit furcsa. -
ddany7 #397 ráadásul Caroline is mekkora picsa lett...csak stefan,csak stefan, fúj! -
#396 Az, miert ne vonzodhatna Elena Damonhoz inkabb termeszetenel fogva? Miert kell ilyen eroltetett baromsagot belevinni. Alapbol mar a legeleje ota van valami D es E kozott, ez a vampirra valas tokeletes magyarazata lett volna E vonzalmanak, tortenet lezarva, hozzak vissza Rebekkat inkabb. -
ddany7 #395 Azt én se értettem teljesen, de nekem az jött le,hogy Damon vérével változott át, így hozzá lett kötve, ami elég ritka a vámpíroknál, de megtörténik... Bár nekem nagyon az az érzésem, hogy ez kb. így forgatás közben jutott eszükbe, hogy naaa rakjuk bele. Nagyon gagyinak tűnik... Még egy hybrid esetében megértem,de itt... Áhh... szó sem volt róla 4évadon keresztül :D
Egyszerűen jobb a sorozat ha Damonhoz húz a csajszi, nem a fanyalgás megy, meg az, hogy ki hal meg, és sirassuk, hanem tényleg megy a sztori és történnek a dolgok...
Bár elvileg a könyvekben Stefan a befutó, szóval gondolom azért akarnak csinálni valamit ... De gagyi. :( -
#394 Újra megnéztem a végét, és már tiszta.
De jó nagy baromság.
Miért nem lehet simán így hagyni? Miért kötelező visszahozni a régi Elenát, és megint azt nézni, ahogy enyeleg azzal a tepsiképű Stefannal?
Annyira hiányozna pedig ez a váltás a sorozatnak.
Klaust bírom nagyon. :D
Egyébként lehet tudni, hogy hány évad lesz, vagy erről nem nagyon volt még szó? -
#393 A végét kérem, magyarázza el nekem valaki, mert vagy orbitális hülyeség, vagy nem igazán értettem, mi a helyzet?
SPOILER
Miért lenne hozzákötve Elena Damon-höz? Mert belőle ivott?
Ugyan már.
Egyébként én is a Stefan rühellő klubhoz tartozom, irritál. -
#392 Atyaég, ebben a részben mintha elkezdett volna Elenának agya nőni. -
Susarc #391 nem:) béna pöcs -
ddany7 #390 csak nekem van nagyon elegem Stefanból? :S -
ddany7 #389 na már megint kezd sok lenni ez az egész nekem.... Bár Jeremy hátha bepörög -
ddany7 #388 jaja, mit kellitt szrozni egy elenval:D -
Susarc #387 faszom ,vámpir lennék becharmolnék 5-6 fullos gárét aztán nem lenne probléma:D -
ddany7 #386 nekem ez a szerelmi háromszög nem tetszik már. azt hittem már végre le lehetett zárni ... de nem. hihetetlen szerencsétlenkedés az egész már. -
Susarc #385 jó mondjuk minden idők leglelkizőbb vámpírjai ebben a sorozatban vannak:) -
#384 Igazából ez nem humánusság.
Stefan nemtud leállni ha ember vért iszik, tehát nagyvalószínűséggel megölné az áldozatot.
Elena ebből a szempontból inkább olyan mint Damon, hogy úgy tud táplálkozni, hogy közben nem öl meg senkit.
Bár nem értem ez miért meglepő hisz Caroline sokkal humánosabb legalábbis nem mutatják mikor eszik, de ki lehet következtetni hogy ő se öl embert. Talán első és utolsó áldozata az a doktornő volt mikor vámpírként ébredt a kórházban, ő hamarabb átvette Stefan szokását és az még csak fel sem tűnt annyira a nézőknek. :) -
Susarc #383 nekem az a furcsa ,hogy ami Stefannak évszázadikig tartott /mármint,hogy humánus vámpír lesz/ azt Elena zsigerből hozza és bár már egy ideje átváltozott még mindig túl humánus.....pffff azé kiszenvedem ezt az évadot is ha már a 3-ast sikerült:) -
#382 Nekem még mindig nem jön be.
Eddig a nézők azt várták, hogy Elena mikor változik már át, hogy történjen is valami ne csak állandóan őt kelljen védeni.
Mostmeg előjönnek ezekkel az ötökkel meg a titkos fegyverrel ami meggyógyíthat.
Ez azért érdekes mert ha tényleg lenne gyógymód, akkor az anyjuk az előző évadban miért akarta megölni őket?
Szóval nekem már uncsi, hogy még mindig minden Elena körül forog és ha csinálnak valamit a sorozatban keresnek rá valami módot, hogy visszacsinálják, pl Klaus "megölése", most meg Elena gyógyuljon meg... -
#381 eddig nektek hogy tetszik az évad? Nemtudom pontosan milyenek voltak a nézettségi adatok az első évadokban de most elég jónak néz ki.
Amúgy tuti lesz valami Bibi ezzel a fegyverrel... mint Klaus meg-nem ölésekor.
The Vampire Diaries (CW, 20.00) – 3,27M (18-49: 1.5, 7), W18-34: 2.3 -
Susarc #380 4. évad eléggé pörgős szerencsére! -
#379 Én ezért is töltöttem le az előző évad utolsó 2 részét, mielőtt emgnéztema 4. évad első részét. :D
Klaus anyja vámpírrá változtatta, és Alaric másik énje meg akarta ölni a megmaradt eredeti vámpírokat, hogy velehalljon a többi is.
Rebekah, bosszút akart állni mert azthitte megölték a bátyját, és balasetet okozott abban a kocsiban amiben Elena ült és Matt vezetett.
Pont azon a hídon, ahol anno Elena szülei haltak meg.
Mint akkor most is Stefan ment segíteni, és Elena azt kérte, hogy Mattet mentse meg elsőnek.
Mire Stefan visszaért Elena megfulladt, Alaric emg meghalt, mert úgy volt, addig él Alaric vámpírként, míg Elena meg nem hal.
Viszont Elena szervezetében vámpírvér volt, mert előtte bevérzett az agya és meghalt volna, így a dokinő "meggyógyította".
Ezért lett vámpír már ebben az évadban. -
ddany7 #378 illetve arra kivancsi leszek,hogy milyen következménye lesz annak, hogy Damon vérét szítta. :D -
ddany7 #377 alaric hogy halt meg a 3.évadban, már teljesen elfelejtettem, valaki írja már le pls. arra emlékszem hogy talán Klaus az ő bőrébe bújt, vagy valami ilyesmi volt, köszi
amúgy elena picsogása már nagyon idegesítő. -
#376 Egyetertek.
En amugy nem orultem a regi szerelmi szal visszahozasanak, annyira remunalomma tette a nyitoreszt. Arra szamitottam, ha Elena elkezd emlekezni, inkabb Damon fele kezd hozni, de nem, tovabbra is az a cirkuszi majom.
En birom Klaust, egy Bonnie, Jeremy, Tyler eltavolitasnak jobban orulnek.
Klaus maradjon Carolinenal, es johet az uj fomufti. -
Susarc #375 már alapban fail,hogy egy vámpir ennyire tudja kontrollálni magát....persze ahogy Damon meg a kisöcsi storyjába van épitve,hogy ÉVSZÁZADOK! alatt megtanulták legyúrni az éhséget az úgy okés,de egy fél napos vámpir ne humanitáriuskodjon meg érzelegjen....ott biza elborul az agya elragadja a hunger és anyját/apját szárazra szivja pikkapakk:P
persze oké ez csak elmélet,de akkor is Elena nyavajgása tényleg szánalmas volt! -
#374 Klaus papát nem bánthatják, szóval kíváncsi leszek mégis ki lesz most a rosszfiú? :O... Amúgy ebben a sorozatban természetes hogy Elena körül forog a világ...:D -
KaBuTo666 #373 Na igen. Claus meghalhatna már és jöhetne valami új fő gonosz, remélem nem húzzák az évad végéig Claust mint fő gonosz szereplőt. -
#372 Lehetett volna jobb is.
Nemtetszett Elena picsogása az egész epizód alatt, hogy jajj nem iszok vért, nem leszek vámpír stb.
Meg az hogy ennyire félnek megölni Claust. Előző évadban főgonosz aztán visszahozzák, mert végén tőle függ pár ember...
Egy két szereplőtől itt is meg kéne vállni, nem tesz jót a sorozatnak, hogy 1. évad óta Alaricon és Elena nagynénjén kívűl senki fontosabb nem halt meg benne.
De ők is amolyan mellékszereplők voltak. -
KaBuTo666 #371 Jó volt az első része. -
janihunk #370 Az f@ca. -
#369 Semmit nem tudni, de van egy olyan érzésem, hogy nem... -
janihunk #368 Jön a 3. évad szinkronosan? Tudja valaki? -
#367 nekem is fáj:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy Elena körül forog a világ... A két Salvatore szenvedése Elena körül... hihetetlen:D én már nevetek:d -
#366 Nagyon gyenge volt szerintem az évadzáró... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szomorú, hogy minden egyes történetszálat ennyire alárendeltek Elena szerelmi vívódásának. Tudom, én említettem, hogy el kell fogadni sajnos ezt a szálat, hiába nem szeressük, de ebben az epizódban különösen tömény volt, hogy kb minden egyes mondat benne ezt szolgálta, sok baromsággal karöltve. Azt, hogy beáldozták az évad történetszálait erre csalódás na. -
KaBuTo666 #365 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alkonyatból Bella, itt Elena vámpír lett...lássuk mit hoz a következő True Blood évad, az is lehet még egy főszereplő lányvámpírt. :P -
#364 új évad szeptembertől lesz? -
#363 azdeepic...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4. évad ütni fog... Elena vámpír, Bonie összejátszik Klaussal... de akkor most Tylert nyírta ki Ric? mert ha kiderül majd Car picit anyázni fog... :) Na so az original banda él és csak Bonie tudja, hogy Klaus is életben van:) Várom a 4. évadot. Mikor lesz már?:D -
ddany7 #362 amugy igen.. Bonnie eléggé a halálosztó, de akkor miért nem tesz rendet?! :D -
#361 jól van utána már leesett h ez elég egyértelmű volt:D meg előtte is írtad, fail -
#360 Ez volt az utolsó, ha nem lett volna egyértelmű a végéből. : D