599
vampire-diaries-02banner.jpg
  • EnxTheOne
    Feltámad Silas, elpusztítja az ellenszert, és az 5. évadban ö lesz a fő gonosz.
  • stargatelost
    Ő nem. Legalábbis eddig nem volt róla hírezés.
  • Andr0
    és Rebekah? amúgy nem is tudtam hogy lesz Spin-off
  • stargatelost
    Ez az egyik, a másik meg, hogy jönni fog a CW-re a spin-off, a The Originals, ami kiveszi a fősorozatból Klaust és Elijah-t (meg a farkascsajt, aki már egy ideje nem szerepelt).
  • Andr0
    hát én nem tudom merre halad a story így Globalban... Most oké hogy meglesz a cure...1-2 részen belül... és aztán mi lesz?
  • stargatelost
    5. évad berendelve. Örülünk?
  • ddany7
    ez most nekem is. végre nem a szerelmi csöpögésről szólt
  • böröczk
    Ez a mostani rész nekem tetszett végre. :D
  • EnxTheOne
    Az miért van hogy fél részen keresztül sirtak hogy meg kell ölniük 10-15 ártatlan vámpirt, most meg kiirtották Kol vérvonalát ami több ezer ártatlan vámpir is lehet?
  • ddany7
    egyébként én is, nyugi. 3-4részletben nézem meg, mert nem bírom egyben már, régen azért ilyen nem volt.
  • Susarc
    hát én már csak kényszerből nézem /a többi sorozatomnak nincs új része:P/ ,de már torkig vagyok az esztelen csűréscsavarással amit produkálnak a sorozatban....
  • ddany7
    új rész.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jeremy miért mondta Elenanak, hogy Bonnie kopog, mikor egyértelmű volt, hogy nem?!
  • Malakai
    Bár tipik olyan hangja van, ami kb így készülhetett. :P
  • grebber
    Hm nem is tudtam hogy ilyeneket csinál a boszi csaj!
  • Tower Guard
    Ez a rész azért egész jó lett!
  • stargatelost
    Midseason finálé volt, téli szünet van, az összes sorozat elvonul kb. egy hónapra.
  • Mardel
    Jövőhéten sem.
    Következő rész Január 18.
  • ddany7
    ah nem lesz új rész a héten?!
  • böröczk
    Én csak azt nem értem, hogy a 12 áldozatnak miért kellett unsired hibrideknek lenniük.

Nem annyira tetszik már, pedig szerintem jónak indult.
    Caroline egyre antipatikusabb, Stefan egyre elviselhetetlenebb, Jeremy egyre több cuccot tol a felsőtestébe.

Azért várom a következő részt, még messze az évad vége, biztosan lesz valami.
  • ddany7
    na kinek hogy tetszett a mostani rész? nekem megint kicsit tölteléknek tűnt, bár a Klausos zúzást a végén nem értettem, hogy akkor most tyler őj nője kivel is van...:S
  • böröczk
    még egy ilyet azért :D

• böröczk
    oh, már nem lehet innen képet beszúrni, szóval:

• böröczk
    Fát vásárolnak. :D

• Malakai
    Mintha nem 20-as színészek játszanák 90%-ban a filmekben, sorozatokban a tini gimiseket, nem egyszer lehet a stábban találni akár 30-as színészt is. :)
  • Szycsu
    Szerintem egyértelműen látszik, hogy közel sincs a 30-hoz, nem tudom, hogy ezen mi olyan meglepő :D Ja, és bolgár, nem bulgár :D
  • Mardel
    Hát azért látszik rajta, hogy 23 éves tini.
    Bár csak én lennék annyi. :D (27 leszek)
  • Darthmushroom
    ja vicces, főleg h nekem is az nap van a szülinapom :D
  • datango
    nina dobrev (elena)

Született 1989. január 9. (23 éves)
    Bulgária, Szófia

wtf?? 23 éves lolll (és bulgár ! gYááá!
  • Mardel
    ÉS azt is megtudták, hogy az a 12 áldozat az csak kamu, az arra volt jó hogy a boszinak nagyobb hatalma legyen, viszont a kötődést nem szüntette meg.
    Shane 12 hibrid kavarása is arramegy ki, hogy Bonnie visszanyerje az erejét és erősebb is legyen valami célra.

Egyébként ha a kötődés ilyen könnyen kialakul, akkor miért nem alakult ki, mikor Damon és Stefan szerette Katherine-t.
    Egy csomó szerelmes vámpírpár votl eddig a sorozatban, és a kötődést eddig csak most merült fel, gyorsan írtak hozzá egy Charlotte szálat is, bár ez tényleg töltelék sztori. Ha újra Stefanra szeretné kvisszavezetni Elenat akkor azt megoldhatták volan jobban is.
  • Andr0
    Charlotte-val jól kibaszott Damon...:D:D
  • ddany7
    Croline meg még ennyire nem idegesített, mint most.
    Másrészt meg a jófiú Stefan bácsira is igaz, hogy önző szemétláda, mi másért akarja ezt az egészet? Csak nem azért, hogy a csaj az övé legyen?! :D
  • ddany7
    de nekem az egész fasság... :D
    Megmondták, hogy csak akkor van ez, ha már előtte is érzett iránta valamit, akkor meg mi a probléma?!
    Azért mikor valaki emberből vámpírrá alakula, megváltozik, kicsit :D , nem értem mit kell itt ennyire szenvedni...
  • böröczk
    Amúgy miért nem mondja Damon simán Elenának, hogy ne tegye többé azt, amit mond neki, legyen szabad akarata?
    Ennyire egyszerűen le lehetne rendezni, aztán megy megint a szenvedés helyette inkább.
  • MrSpock
    Tölteléknek,töltelék,de itt megtudták Stefanék,hogy 12 áldozat kell,hogy a nagy mágiát bevessék! Most még nem tudják,hogy 12 vérfarkast akarnak beáldozni,ugye kötelékmentesen Klaustól. Gondolom majd szépen ráeszmélnek eme fontos számra,persze Bonnie lesz majd a nagy varázsló :D
  • ddany7
    na ez abszolút töltelék rész volt szerintem...
  • Tower Guard
    Háát szerintem is hülyeség volt ez a kötődéses megmagyarázás. Minden tisztán érthető lett volna, hogy egyszerüen felerősödtek E. D. iránt érzett érzelmi, mert korábban is volt.
    A Shane dolog érdekes fordulat volt, megint vittek bele valami újat, kíváncsi lettem.
    És Jeremy bedurvulása is kellett, kezd újra szépen alakulni a történet
  • sajtburger
    Nagyon szépen köszönöm! :)
  • böröczk
    Walking blind - Aidan hawken and Carina round
  • sajtburger
    A 6. rész végén amikor Elena és Stefan beszélget, nem tudja a szám címét valaki, ami a háttérbe fut? :)
  • ddany7
    abszolut jo magyaraz volt az egeszre, mikor az elozo resz vegen Stefn bacsival megbeszelte Elena, hogy felerosodtek az erzesei az atvaltozas ota, ezt itt be kellett volna fejezni, abszolut jo volt, erre msot huznak egy ilyet...

Shane bácsira fogalmam sincs, szerintem magának akar valami szuper hatalmat :D Ő lesz a dupla hybrid :D