599
-
Gaba94 #479 Egyébként az ősiekkel még találkozhatunk az 5. évadban vagy a The Originals miatt ők végleg eltűnnek? Remélem nem, mert Klaus (Damon mellett) a legnagyobb forma, ráadásul a Caroline-hoz fűződő viszonya is lezáratlanul maradt. Elijah pedig ugyancsak hatalmas karakter :D
Mikor az utolsó részben Elenáékat megtámadták a ballagáson, és megjelent Klaus, hogy rendet tegyen, az nagyon odabaszott. Azért az ő karaktere is, hogy megváltozott az évadok során..
Azon kívül, hogy Stefan Silas hasonmása, a számomra legmegdöbbentőbb jelenet (vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy amire abszolút nem számítottam, és nagyon meglepett) az volt, amikor a 3. évad utolsó részében Damon visszaemlékezett, és ezáltal kiderült, hogy Elena vele találkozott először Mystic Falls-ban, nem pedig Stefan-nal, csak ugye megigézte, hogy felejtse el. -
Gaba94 #478 Köszi, így már kezd tisztulni a kép. -
#477 [spoiler]Nem. Silas ezzel magyarazta a Petrova (Elena) hasonmas dolgot.
Hogy a termeszet egyensulyra torekszik es mivel o teljesen halhatatlan ezert lett egy halando "hasonmasa".
De ezt mar korabban mashogy megmagyaraztak, valoszinuleg csak Stefant akarta megzavarni ezzel.[/spoiler -
Gaba94 #476 Ezt most én sem vágom. Mi volt ez itt a végén? Stefan Silas hasonmása? Nem tudom hova tenni, hogy jött ez? Stefan valami leszármazottja lenne Silasnek vagy mifene? Teljes homály. -
#475 A Petrovás hasonmás szálat vágom, a Silases a baromság. -
#474 Pedig ez dápolgenger dolog megvolt mar magyarazva. Valami olyasmi hogy Elijah es Klaus szerelme volt, de valami tortent, es Klaus anyja megcsinalta hasonmasnak.
Ez Silases meg hulyeseg. -
#473 a következő évadtól én félek hogy mi lesz benne o.0 -
KaBuTo666 #472 Felesleges új évadot kiadniuk, de hát ha ez kell a nőknek. :D -
#471 Most miafakk volt az a végén? Nem is igazán értettem ezt a shadow self dolgot. Ilyen baromságot. Jer meg nemááá... -
#470 Az a szál érdekes, na de a Silases :( -
#469 hát elég érdekes volt az biztos... nem tudom mi lesz ebből.
de legalább:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Katherine végre ember lett... :D -
#468 Ez a "cliffhanger" egy kalap szar, ennél nagyobb ökörséget kitalálni nem tudtak, ez a sorozat is kasza hamarosan, csak míg a supnat az 5. évad után szállt el, ez már most. -
#467 Egy átlagos rész volt az évadzáró. -
#466 és a kettő párhuzamosan megy majd ősztől(mert h a TVD is ősz-tavasz ciklus)? mint anno a buffy-angel??? -
#465 nekem tetszett. Kicsit most másfelé fog mozogni az a szál, mint a TVD, de szerintem ez nem baj. Én örülök hogy be lett rendelve, ez a Hailey szál meg... még egyelőre nem tudom mit gondoljak róla, meglátjuk mi lesz belőle. -
#464 Na vélemény a backdoor pilotról? (Amúgy berendelték 22 részre a The Originalst, start ősszel). Érdekes volt, de a Hailey szál nagyon gagyi és erőltetett. -
#463 YESSSSSSSSSSSSSSS
Clarie Holt alias Rebakah az Originals spin-offban ;) Nem hal meg, nem menekül el… (Kedvenc karakterem:D) -
Gaba94 #462 Köszi :) -
#461 nem feltétlen, lehet csak lusták voltak leforgatni h behívta. ha jól emlékszem utána is van olyan rész h bent lesz a házban. -
#460 Nem, ez sima baki. :) -
Gaba94 #459 Üdv!
Kissé le vagyok maradva hozzátok képest, ma néztem meg a 3. évad első részét, ezért nem tartom túl jó ötletnek, hogy visszaolvasgassak a topikba, nézzétek el nekem :)
A 2. évad záró epizódjával kapcsolatosan fogalmazódott meg bennem egy kérdés. Ugye miután Damont megharapták, Katherine az, aki elviszi neki Klaus vérét, hogy megmentse. A ház viszont akkor már Elena nevén van, és mivel ő nem hívta be Katherinet, ezért nem értem, hogy hogy jelenhetett meg a szobában, amikor Damon és Elena az ágyban voltak.
Vagy esetleg erre a későbbiekben fény derül? -
KaBuTo666 #458 Pedig Elena most kemény. -
ddany7 #457 hát ez a rész megint kicsit semmilyen volt nekem -
#456 Március 14-e környékén lesz legközelebb, de imdb-n fent van, mikor pontosan. -
ddany7 #455 nincs most uj resz? nem latom fent -
#454 Rebekah for Preisdent!!! Csináljunk Rebekah Fan-club-ot. ;) -
#453 Rebeka a best -
#452 mind2t kedvelem, bár jobban örülnék ha Matt-el jönne össze Rebeka, talán mind2 karakternek jót tenne. Damon meg messze a legkedvelhetőbb figura az egészbe. am nekem még Caroline nagyon szerethető, meg mondjuk nálam No.1 is. :D Nina meg nem tom már nem jön be annyira mint az első évadba, talán mikor a gonoszt játszik (Kathrine) akkor sokkal jobb mint ez a nyálas vámpír (előtte meg a hisztijei emberként). -
#451 Pedig elég jót alakított Nina, nekem nem volt bajom a résszel, kellően érzelmes karakterbúcsúztató epizód volt. Ez a 'minden lény visszatér' dolog viszont elég nagy baromság, ez nem Supernatural :D De gondolom nem is fogják meghúzni, viszont addig elszenved rajta Bonnie egy darabig... (tőle is igazán elbúcsúzhatnánk) -
#450 Rebeka meg Damon sokkal inkább összepasszolnak ^^ Imádom azt a két karit :D
No meg persze Klaus -
#449 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontosabban az derült ki, hogy Shanet lemásolta, ergo úgy néz ki, hogy alakváltó -
ddany7 #448 na ez a rész már megint semmilyen volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elena szenvedett 25percet, aztán a végén kiderül, hogy silas shane testében van, csókolom.
hatalmas -
#447 Meg egyáltalán mi a francnak neki? -
#446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem inkább az izgat, hogy Kathrine honnan tudta, és hogy került oda? Térkép nélkül. -
ddany7 #445 nemtudom elolvasni a spoilert, mert feldob az oldal tetejére :D
de amúgy jó rész volt, VÉGRE. -
#444 hát ja... elég omg rész volt. -
#443 4x14 OMG és wtf :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont: most komolyan ennyit vártak ezzel az infó felfedéssel, hogy csak egy adag van? Ez már baromi rég sejthető volt, hogy így lesz... -
#442 nekem Rebekah a toppos karakter szóval ha ő lesz az új spin-offban akkor nézem...
amúgy belegondolva... Az Originals ban van fantázia... -
#441 Hm, most olvasom c:c-n, hogy ez a The Originals backdoor pilot lesz április 25-én, vagyis a sorozat részeként mutatják be, és ha jó a fogadtatás, nézettség, sorozat lesz belőle. -
#440 Na most jött a hír, a pilotban mindenképpen benn lesz.