The Vampire Diaries
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hatalmas
"Timeo Danaos et dona ferentes."
de amúgy jó rész volt, VÉGRE.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
amúgy belegondolva... Az Originals ban van fantázia...
Armin & Ayu fan
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Armin & Ayu fan
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Next PC upgrade: 2022
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nem annyira tetszik már, pedig szerintem jónak indult.
Caroline egyre antipatikusabb, Stefan egyre elviselhetetlenebb, Jeremy egyre több cuccot tol a felsõtestébe.
Azért várom a következõ részt, még messze az évad vége, biztosan lesz valami.
Kumiho #2179
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Les Dogues
Bár csak én lennék annyi. 😄 (27 leszek)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Született 1989. január 9. (23 éves)
Bulgária, Szófia
wtf?? 23 éves lolll (és bulgár ! gYááá!
Shane 12 hibrid kavarása is arramegy ki, hogy Bonnie visszanyerje az erejét és erõsebb is legyen valami célra.
Egyébként ha a kötõdés ilyen könnyen kialakul, akkor miért nem alakult ki, mikor Damon és Stefan szerette Katherine-t.
Egy csomó szerelmes vámpírpár votl eddig a sorozatban, és a kötõdést eddig csak most merült fel, gyorsan írtak hozzá egy Charlotte szálat is, bár ez tényleg töltelék sztori. Ha újra Stefanra szeretné kvisszavezetni Elenat akkor azt megoldhatták volan jobban is.
Másrészt meg a jófiú Stefan bácsira is igaz, hogy önzõ szemétláda, mi másért akarja ezt az egészet? Csak nem azért, hogy a csaj az övé legyen?! 😄
Megmondták, hogy csak akkor van ez, ha már elõtte is érzett iránta valamit, akkor meg mi a probléma?!
Azért mikor valaki emberbõl vámpírrá alakula, megváltozik, kicsit 😄 , nem értem mit kell itt ennyire szenvedni...
Ennyire egyszerûen le lehetne rendezni, aztán megy megint a szenvedés helyette inkább.
Kumiho #2179
Go Jeff Go!!!!
A Shane dolog érdekes fordulat volt, megint vittek bele valami újat, kíváncsi lettem.
És Jeremy bedurvulása is kellett, kezd újra szépen alakulni a történet
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Shane bácsira fogalmam sincs, szerintem magának akar valami szuper hatalmat 😄 Õ lesz a dupla hybrid 😄