599
vampire-diaries-02banner.jpg
  • Gaba94
    Egyébként az ősiekkel még találkozhatunk az 5. évadban vagy a The Originals miatt ők végleg eltűnnek? Remélem nem, mert Klaus (Damon mellett) a legnagyobb forma, ráadásul a Caroline-hoz fűződő viszonya is lezáratlanul maradt. Elijah pedig ugyancsak hatalmas karakter :D

Mikor az utolsó részben Elenáékat megtámadták a ballagáson, és megjelent Klaus, hogy rendet tegyen, az nagyon odabaszott. Azért az ő karaktere is, hogy megváltozott az évadok során..

Azon kívül, hogy Stefan Silas hasonmása, a számomra legmegdöbbentőbb jelenet (vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy amire abszolút nem számítottam, és nagyon meglepett) az volt, amikor a 3. évad utolsó részében Damon visszaemlékezett, és ezáltal kiderült, hogy Elena vele találkozott először Mystic Falls-ban, nem pedig Stefan-nal, csak ugye megigézte, hogy felejtse el.
  • Gaba94
    Köszi, így már kezd tisztulni a kép.
  • Mardel
    [spoiler]Nem. Silas ezzel magyarazta a Petrova (Elena) hasonmas dolgot.
    Hogy a termeszet egyensulyra torekszik es mivel o teljesen halhatatlan ezert lett egy halando "hasonmasa".
    De ezt mar korabban mashogy megmagyaraztak, valoszinuleg csak Stefant akarta megzavarni ezzel.[/spoiler
  • Gaba94
    Ezt most én sem vágom. Mi volt ez itt a végén? Stefan Silas hasonmása? Nem tudom hova tenni, hogy jött ez? Stefan valami leszármazottja lenne Silasnek vagy mifene? Teljes homály.
  • stargatelost
    A Petrovás hasonmás szálat vágom, a Silases a baromság.
  • Mardel
    Pedig ez dápolgenger dolog megvolt mar magyarazva. Valami olyasmi hogy Elijah es Klaus szerelme volt, de valami tortent, es Klaus anyja megcsinalta hasonmasnak.
    Ez Silases meg hulyeseg.
  • Andr0
    a következő évadtól én félek hogy mi lesz benne o.0
  • KaBuTo666
    Felesleges új évadot kiadniuk, de hát ha ez kell a nőknek. :D
  • stargatelost
    Most miafakk volt az a végén? Nem is igazán értettem ezt a shadow self dolgot. Ilyen baromságot. Jer meg nemááá...
  • jazzy
    Az a szál érdekes, na de a Silases :(
  • Andr0
    hát elég érdekes volt az biztos... nem tudom mi lesz ebből.
    de legalább:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Katherine végre ember lett... :D
  • jazzy
    Ez a "cliffhanger" egy kalap szar, ennél nagyobb ökörséget kitalálni nem tudtak, ez a sorozat is kasza hamarosan, csak míg a supnat az 5. évad után szállt el, ez már most.
  • Mardel
    Egy átlagos rész volt az évadzáró.
  • Darthmushroom
    és a kettő párhuzamosan megy majd ősztől(mert h a TVD is ősz-tavasz ciklus)? mint anno a buffy-angel???
  • Andr0
    nekem tetszett. Kicsit most másfelé fog mozogni az a szál, mint a TVD, de szerintem ez nem baj. Én örülök hogy be lett rendelve, ez a Hailey szál meg... még egyelőre nem tudom mit gondoljak róla, meglátjuk mi lesz belőle.
  • stargatelost
    Na vélemény a backdoor pilotról? (Amúgy berendelték 22 részre a The Originalst, start ősszel). Érdekes volt, de a Hailey szál nagyon gagyi és erőltetett.
  • Andr0
    YESSSSSSSSSSSSSSS

Clarie Holt alias Rebakah az Originals spin-offban ;) Nem hal meg, nem menekül el… (Kedvenc karakterem:D)
  • Gaba94
    Köszi :)
  • Darthmushroom
    nem feltétlen, lehet csak lusták voltak leforgatni h behívta. ha jól emlékszem utána is van olyan rész h bent lesz a házban.
  • böröczk
    Nem, ez sima baki. :)
  • Gaba94
    Üdv!
    Kissé le vagyok maradva hozzátok képest, ma néztem meg a 3. évad első részét, ezért nem tartom túl jó ötletnek, hogy visszaolvasgassak a topikba, nézzétek el nekem :)
    A 2. évad záró epizódjával kapcsolatosan fogalmazódott meg bennem egy kérdés. Ugye miután Damont megharapták, Katherine az, aki elviszi neki Klaus vérét, hogy megmentse. A ház viszont akkor már Elena nevén van, és mivel ő nem hívta be Katherinet, ezért nem értem, hogy hogy jelenhetett meg a szobában, amikor Damon és Elena az ágyban voltak.
    Vagy esetleg erre a későbbiekben fény derül?
  • KaBuTo666
    Pedig Elena most kemény.
  • ddany7
    hát ez a rész megint kicsit semmilyen volt nekem
  • böröczk
    Március 14-e környékén lesz legközelebb, de imdb-n fent van, mikor pontosan.
  • ddany7
    nincs most uj resz? nem latom fent
  • Andr0
    Rebekah for Preisdent!!! Csináljunk Rebekah Fan-club-ot. ;)
  • jazzy
    Rebeka a best
  • Darthmushroom
    mind2t kedvelem, bár jobban örülnék ha Matt-el jönne össze Rebeka, talán mind2 karakternek jót tenne. Damon meg messze a legkedvelhetőbb figura az egészbe. am nekem még Caroline nagyon szerethető, meg mondjuk nálam No.1 is. :D Nina meg nem tom már nem jön be annyira mint az első évadba, talán mikor a gonoszt játszik (Kathrine) akkor sokkal jobb mint ez a nyálas vámpír (előtte meg a hisztijei emberként).
  • stargatelost
    Pedig elég jót alakított Nina, nekem nem volt bajom a résszel, kellően érzelmes karakterbúcsúztató epizód volt. Ez a 'minden lény visszatér' dolog viszont elég nagy baromság, ez nem Supernatural :D De gondolom nem is fogják meghúzni, viszont addig elszenved rajta Bonnie egy darabig... (tőle is igazán elbúcsúzhatnánk)
  • böröczk
    Rebeka meg Damon sokkal inkább összepasszolnak ^^ Imádom azt a két karit :D
    No meg persze Klaus
  • jazzy
    Pontosabban az derült ki, hogy Shanet lemásolta, ergo úgy néz ki, hogy alakváltó
  • ddany7
    na ez a rész már megint semmilyen volt.

Elena szenvedett 25percet, aztán a végén kiderül, hogy silas shane testében van, csókolom.
    hatalmas
  • jazzy
    Meg egyáltalán mi a francnak neki?
  • Mardel
    Engem inkább az izgat, hogy Kathrine honnan tudta, és hogy került oda? Térkép nélkül.
  • ddany7
    nemtudom elolvasni a spoilert, mert feldob az oldal tetejére :D
    de amúgy jó rész volt, VÉGRE.
  • Andr0
    hát ja... elég omg rész volt.
  • stargatelost
    4x14 OMG és wtf :D

Viszont: most komolyan ennyit vártak ezzel az infó felfedéssel, hogy csak egy adag van? Ez már baromi rég sejthető volt, hogy így lesz...
  • Andr0
    nekem Rebekah a toppos karakter szóval ha ő lesz az új spin-offban akkor nézem...

amúgy belegondolva... Az Originals ban van fantázia...
  • stargatelost
    Hm, most olvasom c:c-n, hogy ez a The Originals backdoor pilot lesz április 25-én, vagyis a sorozat részeként mutatják be, és ha jó a fogadtatás, nézettség, sorozat lesz belőle.
  • stargatelost
    Na most jött a hír, a pilotban mindenképpen benn lesz.