The Vampire Diaries

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pontosabban az derült ki, hogy Shanet lemásolta, ergo úgy néz ki, hogy alakváltó
na ez a rész már megint semmilyen volt.

Elena szenvedett 25percet, aztán a végén kiderül, hogy silas shane testében van, csókolom.
hatalmas

jazzy
Meg egyáltalán mi a francnak neki?
Mardel
Engem inkább az izgat, hogy Kathrine honnan tudta, és hogy került oda? Térkép nélkül.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

nemtudom elolvasni a spoilert, mert feldob az oldal tetejére 😄
de amúgy jó rész volt, VÉGRE.

Andr0
hát ja... elég omg rész volt.

Armin & Ayu fan

stargatelost
4x14 OMG és wtf 😄 <#wow1><#eljen>

Viszont: most komolyan ennyit vártak ezzel az infó felfedéssel, hogy csak egy adag van? Ez már baromi rég sejthetõ volt, hogy így lesz...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Andr0
nekem Rebekah a toppos karakter szóval ha õ lesz az új spin-offban akkor nézem...

amúgy belegondolva... Az Originals ban van fantázia...

Armin & Ayu fan

stargatelost
Hm, most olvasom c:c-n, hogy ez a The Originals backdoor pilot lesz április 25-én, vagyis a sorozat részeként mutatják be, és ha jó a fogadtatás, nézettség, sorozat lesz belõle.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Na most jött a hír, a pilotban mindenképpen benn lesz.

Feltámad Silas, elpusztítja az ellenszert, és az 5. évadban ö lesz a fõ gonosz.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

stargatelost
Õ nem. Legalábbis eddig nem volt róla hírezés.

Andr0
és Rebekah? amúgy nem is tudtam hogy lesz Spin-off

Armin & Ayu fan

stargatelost
Ez az egyik, a másik meg, hogy jönni fog a CW-re a spin-off, a The Originals, ami kiveszi a fõsorozatból Klaust és Elijah-t (meg a farkascsajt, aki már egy ideje nem szerepelt).

Andr0
hát én nem tudom merre halad a story így Globalban... Most oké hogy meglesz a cure...1-2 részen belül... és aztán mi lesz?

Armin & Ayu fan

stargatelost
5. évad berendelve. Örülünk?

ez most nekem is. végre nem a szerelmi csöpögésrõl szólt

böröczk
Ez a mostani rész nekem tetszett végre. 😄

Kumiho #2179

Az miért van hogy fél részen keresztül sirtak hogy meg kell ölniük 10-15 ártatlan vámpirt, most meg kiirtották Kol vérvonalát ami több ezer ártatlan vámpir is lehet?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

egyébként én is, nyugi. 3-4részletben nézem meg, mert nem bírom egyben már, régen azért ilyen nem volt.

hát én már csak kényszerbõl nézem /a többi sorozatomnak nincs új része😛/ ,de már torkig vagyok az esztelen csûréscsavarással amit produkálnak a sorozatban....

új rész.

Jeremy miért mondta Elenanak, hogy Bonnie kopog, mikor egyértelmû volt, hogy nem?!

Malakai
grebber
Tower Guard
Ez a rész azért egész jó lett!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

stargatelost
Midseason finálé volt, téli szünet van, az összes sorozat elvonul kb. egy hónapra.

Mardel
Jövõhéten sem.
Következõ rész Január 18.

ah nem lesz új rész a héten?!

böröczk
Én csak azt nem értem, hogy a 12 áldozatnak miért kellett unsired hibrideknek lenniük.

Nem annyira tetszik már, pedig szerintem jónak indult.
Caroline egyre antipatikusabb, Stefan egyre elviselhetetlenebb, Jeremy egyre több cuccot tol a felsõtestébe.

Azért várom a következõ részt, még messze az évad vége, biztosan lesz valami.

Kumiho #2179

na kinek hogy tetszett a mostani rész? nekem megint kicsit tölteléknek tûnt, bár a Klausos zúzást a végén nem értettem, hogy akkor most tyler õj nõje kivel is van...:S

böröczk
még egy ilyet azért 😄

Kumiho #2179

böröczk
oh, már nem lehet innen képet beszúrni, szóval:

Kumiho #2179

böröczk
Fát vásárolnak. 😄

Kumiho #2179

Malakai
Mintha nem 20-as színészek játszanák 90%-ban a filmekben, sorozatokban a tini gimiseket, nem egyszer lehet a stábban találni akár 30-as színészt is. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szycsu
Szerintem egyértelmûen látszik, hogy közel sincs a 30-hoz, nem tudom, hogy ezen mi olyan meglepõ 😄 Ja, és bolgár, nem bulgár 😄

Les Dogues

Mardel
Hát azért látszik rajta, hogy 23 éves tini.
Bár csak én lennék annyi. 😄 (27 leszek)

Darthmushroom
ja vicces, fõleg h nekem is az nap van a szülinapom 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

datango
nina dobrev (elena)

Született 1989. január 9. (23 éves)
Bulgária, Szófia

wtf?? 23 éves lolll (és bulgár ! gYááá!

Mardel
ÉS azt is megtudták, hogy az a 12 áldozat az csak kamu, az arra volt jó hogy a boszinak nagyobb hatalma legyen, viszont a kötõdést nem szüntette meg.
Shane 12 hibrid kavarása is arramegy ki, hogy Bonnie visszanyerje az erejét és erõsebb is legyen valami célra.

Egyébként ha a kötõdés ilyen könnyen kialakul, akkor miért nem alakult ki, mikor Damon és Stefan szerette Katherine-t.
Egy csomó szerelmes vámpírpár votl eddig a sorozatban, és a kötõdést eddig csak most merült fel, gyorsan írtak hozzá egy Charlotte szálat is, bár ez tényleg töltelék sztori. Ha újra Stefanra szeretné kvisszavezetni Elenat akkor azt megoldhatták volan jobban is.

Andr0
Charlotte-val jól kibaszott Damon...😄😄

Armin & Ayu fan

Croline meg még ennyire nem idegesített, mint most.
Másrészt meg a jófiú Stefan bácsira is igaz, hogy önzõ szemétláda, mi másért akarja ezt az egészet? Csak nem azért, hogy a csaj az övé legyen?! 😄

de nekem az egész fasság... 😄
Megmondták, hogy csak akkor van ez, ha már elõtte is érzett iránta valamit, akkor meg mi a probléma?!
Azért mikor valaki emberbõl vámpírrá alakula, megváltozik, kicsit 😄 , nem értem mit kell itt ennyire szenvedni...

böröczk
Amúgy miért nem mondja Damon simán Elenának, hogy ne tegye többé azt, amit mond neki, legyen szabad akarata?
Ennyire egyszerûen le lehetne rendezni, aztán megy megint a szenvedés helyette inkább.

Kumiho #2179

MrSpock
Tölteléknek,töltelék,de itt megtudták Stefanék,hogy 12 áldozat kell,hogy a nagy mágiát bevessék! Most még nem tudják,hogy 12 vérfarkast akarnak beáldozni,ugye kötelékmentesen Klaustól. Gondolom majd szépen ráeszmélnek eme fontos számra,persze Bonnie lesz majd a nagy varázsló 😄

Go Jeff Go!!!!

na ez abszolút töltelék rész volt szerintem...

Tower Guard
Háát szerintem is hülyeség volt ez a kötõdéses megmagyarázás. Minden tisztán érthetõ lett volna, hogy egyszerüen felerõsödtek E. D. iránt érzett érzelmi, mert korábban is volt.
A Shane dolog érdekes fordulat volt, megint vittek bele valami újat, kíváncsi lettem.
És Jeremy bedurvulása is kellett, kezd újra szépen alakulni a történet

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

sajtburger
Nagyon szépen köszönöm! 😊

böröczk
Walking blind - Aidan hawken and Carina round

Kumiho #2179

sajtburger
A 6. rész végén amikor Elena és Stefan beszélget, nem tudja a szám címét valaki, ami a háttérbe fut? 😊

abszolut jo magyaraz volt az egeszre, mikor az elozo resz vegen Stefn bacsival megbeszelte Elena, hogy felerosodtek az erzesei az atvaltozas ota, ezt itt be kellett volna fejezni, abszolut jo volt, erre msot huznak egy ilyet...

Shane bácsira fogalmam sincs, szerintem magának akar valami szuper hatalmat 😄 Õ lesz a dupla hybrid 😄