The Vampire Diaries
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Mint minden sorozatban vannak hibák, de ez sztem zseniális ötlet volt h Stefan mindvégig Silas hasonmása. Azt elismerem h Julie Plec elrontott néhány dolgot amióta Kevin Williamson kiszállt, de ennek ellenére sztem még nem olyan nagy a baj. Bár ízlések és pofonok, nekem még mindig nagyon tetszik ez a sorozat és ezt nem elfogultságból mondom, látom a hibákat, de ennek ellenére még élvezem.
Egyébként meg elmondták az 5. évaddal kapcsolatban h visszatekintések is lesznek és több választ is kapunk. De hát tulajdonképen az a lényege a cliffhanger-öknek h nyitva hagynak kérdéseket amikre a következõ évadban választ kapunk.
Es az hogy egy evadzaro utolso jelenete a nezoknek sem egyertelmu jelzi azt, hogy az irok nincsenek a helyzet magaslatan. Nem lepodnek meg ha a kovetkezo lenne az utolso evad.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Az milyen egyensuly, hogy tobbszaz evet leel mint hasonmas?
Mikor az utolsó részben Elenáékat megtámadták a ballagáson, és megjelent Klaus, hogy rendet tegyen, az nagyon odabaszott. Azért az õ karaktere is, hogy megváltozott az évadok során..
Azon kívül, hogy Stefan Silas hasonmása, a számomra legmegdöbbentõbb jelenet (vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy amire abszolút nem számítottam, és nagyon meglepett) az volt, amikor a 3. évad utolsó részében Damon visszaemlékezett, és ezáltal kiderült, hogy Elena vele találkozott elõször Mystic Falls-ban, nem pedig Stefan-nal, csak ugye megigézte, hogy felejtse el.
cesc fábregas
cesc fábregas
Hogy a termeszet egyensulyra torekszik es mivel o teljesen halhatatlan ezert lett egy halando "hasonmasa".
De ezt mar korabban mashogy megmagyaraztak, valoszinuleg csak Stefant akarta megzavarni ezzel.[/spoiler
cesc fábregas
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ez Silases meg hulyeseg.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de legalább:
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Clarie Holt alias Rebakah az Originals spin-offban ;) Nem hal meg, nem menekül el… (Kedvenc karakterem:D)
Armin & Ayu fan
cesc fábregas
Kissé le vagyok maradva hozzátok képest, ma néztem meg a 3. évad elsõ részét, ezért nem tartom túl jó ötletnek, hogy visszaolvasgassak a topikba, nézzétek el nekem :)
A 2. évad záró epizódjával kapcsolatosan fogalmazódott meg bennem egy kérdés. Ugye miután Damont megharapták, Katherine az, aki elviszi neki Klaus vérét, hogy megmentse. A ház viszont akkor már Elena nevén van, és mivel õ nem hívta be Katherinet, ezért nem értem, hogy hogy jelenhetett meg a szobában, amikor Damon és Elena az ágyban voltak.
Vagy esetleg erre a késõbbiekben fény derül?
cesc fábregas
No meg persze Klaus
Kumiho #2179