The Vampire Diaries

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Én arra alapozom, h Bonninak is eladta az "igazi alakját"+ha tényleg lenne hasonmás akkor már illene lennie újnak mivel Stefan is elég hosszú ideje vámpír már, bár kitudja. érdekes lesz h magyarázzák meg majd vagy h nem.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ez is meglehet, én nem hiszem, de végülis tényleg az 5. évadban derül majd ki minden, majd meglátjuk. Az is lehet h kamu, bár én nem így értelmezem. Errõl végülis vitatkozni is felesleges, hiszen úgysem lehet meggyõzni sem engem sem mást. Véglegeset majd végülis tényleg õsszel tudunk meg, tehát igazad van. De én azért kitartok az álláspontom mellett :)

Darthmushroom
de az simán benne van h ez egy hatalmas kamu és csak Silas játszik. h igaz e vagy nem késõbb derül ki.

jazzy
Ja hát barátnõm a felbujtó, de 4 évad alatt egészen megkedveltem és lelombozó befejezés volt <#rinya><#schmoll2>
Te is a nõk miatt nézed, valld be nyugodtan! <#nezze>
Ha valakinek nem tetszik, adott a lehetõség h elkaszálja a sorozatot. Egyébként nem lehet olyan befejezést találni ami mindenkinek tetszik, másrészt meg ha valaki megérti akkor rájön h igenis jó lett, hiszen nem volt kiszámítható ez a fordulat és az ilyen wtf pillanatok a legjobbak.

jazzy
Tényleg marha jó befejezés, kár hogy a kutyám jobbat kitalál. Egy eddig egészen jól felépített sorozathoz ennyire hülye befejezést nem tudom melyik agytröszt talált ki, de azonnal kivágnám.
Igaz h fel tudja venni bárkinek az alakját, de ez még nem zárja ki h Stefan legyen Silas hasonmása. Egyébként senki nem mondta h nem születhettek mások is, sztem egyértelmû h születtek, csak idõvel meghaltak.
Mint minden sorozatban vannak hibák, de ez sztem zseniális ötlet volt h Stefan mindvégig Silas hasonmása. Azt elismerem h Julie Plec elrontott néhány dolgot amióta Kevin Williamson kiszállt, de ennek ellenére sztem még nem olyan nagy a baj. Bár ízlések és pofonok, nekem még mindig nagyon tetszik ez a sorozat és ezt nem elfogultságból mondom, látom a hibákat, de ennek ellenére még élvezem.
Egyébként meg elmondták az 5. évaddal kapcsolatban h visszatekintések is lesznek és több választ is kapunk. De hát tulajdonképen az a lényege a cliffhanger-öknek h nyitva hagynak kérdéseket amikre a következõ évadban választ kapunk.

Mardel
Ez most mire is magyarazat? Silas barkinek az alakjat fel tudja venni, ha Stegan hasonmas lenne, akkor tobb Stefan-nak kinezo embernek kellett volna szuletnie az idok soran, erre valo utalas meg sehol sincs. Persze meg lehet magyarazni valamit utolag, de ez csak azt bizpnyitja hogy nincs egy kesz tortenetuk ami alapjan haladnak, csak reszrol reszre kitalalnak valami ellentmondasos dolgot amit a tortenetbe probalnak eroltetni.
Es az hogy egy evadzaro utolso jelenete a nezoknek sem egyertelmu jelzi azt, hogy az irok nincsenek a helyzet magaslatan. Nem lepodnek meg ha a kovetkezo lenne az utolso evad.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Már megnéztem azt a részt többször is egyébként. Amúgy meg nyugodtan olvashatsz interjúkat amikben Julie Plec beszél errõl és õ is azt mondja h ez így van. Amúgy az egyensúlynak az a lényege h olyan ember-hasonmások születnke akik meghalhatnak, ilyen volt Stefan is -ember- csakhogy vámpírrá változott. Silas ezt megmagyarázza a végén. Stefan azért hiszi elõször h õ is Petrova-hasonmás, mert Silas Elana alakjában jelenik meg elõtte, de utána megmutatja az igazi alakját. Még köszön is neki úgy hogy "Hello my shadow self."

Kösz srácok, most rohadtul összezavarodtam!
Mardel
Akkor nézd meg még egyszer a végét.
Silas pont Petrova hasonmasokat hozta fel Stefan-nak, o meg azt hitte hogy Silasnek ez az eredeti alakja. Elenaek tortenetet nem ismeri. Stefan sem tud meghalni, csak eroszakos halallal.
Az milyen egyensuly, hogy tobbszaz evet leel mint hasonmas?

Szerintem teljesen érthetõ a vége. Stefan Silas hanonmása és Silas meg is magyarázza h miért van szükség hasonmásokra: A természer így tartja fent az egyensúlyt. Silas halhatatlan, ezért szükség van "belõle" olyanokra, akik meghalhatnak, tehát hasonmásokra. Ennek a hasonmás-dolognak semmi köze a Petrova-hasonmásokhoz, az más történet.

Darthmushroom
egy Bonnie
http://www.youtube.com/v/6EEW-9NDM5k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Andr0
+1

Armin & Ayu fan

jazzy
Egyetértünk, nem túlzok ha azt mondom itt a topicban 1 nap alatt összedobunk ennél jobb évadzárót.
Mardel
Teljesen mindegy, kusza a vége (eddig legrosszabb évadzáró amit láttam) magyarázatra szorul, de semmiképp nem az amit leírt, hogy Stefan valamilyen kapcsolatban Silassal.

jazzy
Klaust olyan dolgokra vette rá, az eddig legerõsebbnek vélt karaktert, hogy az majdnem "belehalt", szerinted Stefant nem tudta volna? Ha akarja 1 szó és érintés nélkül ráveszi, hogy magától menjen abba a szekrénybe és lökje bele magát.
Mardel
Semmi koze Stefannak Silashoz, Silas barkinek az alakjat fel tudja venni. A vegen az csak idohuzas volt, hogy Stefant kizokkentse es belelokje a femszekrenybe.

Darthmushroom
Õsök tényleg jó karakterek, Klaus+Caroline száll nagyon érdekes. Rebakah+Matt se rossz, mert legalább így Matt karakterével is tudnak valamit kezdeni.

Egyébként az õsiekkel még találkozhatunk az 5. évadban vagy a The Originals miatt õk végleg eltûnnek? Remélem nem, mert Klaus (Damon mellett) a legnagyobb forma, ráadásul a Caroline-hoz fûzõdõ viszonya is lezáratlanul maradt. Elijah pedig ugyancsak hatalmas karakter :D

Mikor az utolsó részben Elenáékat megtámadták a ballagáson, és megjelent Klaus, hogy rendet tegyen, az nagyon odabaszott. Azért az õ karaktere is, hogy megváltozott az évadok során..

Azon kívül, hogy Stefan Silas hasonmása, a számomra legmegdöbbentõbb jelenet (vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy amire abszolút nem számítottam, és nagyon meglepett) az volt, amikor a 3. évad utolsó részében Damon visszaemlékezett, és ezáltal kiderült, hogy Elena vele találkozott elõször Mystic Falls-ban, nem pedig Stefan-nal, csak ugye megigézte, hogy felejtse el.

cesc fábregas

Köszi, így már kezd tisztulni a kép.

cesc fábregas

Mardel
Nem. Silas ezzel magyarazta a Petrova (Elena) hasonmas dolgot.
Hogy a termeszet egyensulyra torekszik es mivel o teljesen halhatatlan ezert lett egy halando "hasonmasa".
De ezt mar korabban mashogy megmagyaraztak, valoszinuleg csak Stefant akarta megzavarni ezzel.[/spoiler

Ezt most én sem vágom. Mi volt ez itt a végén? Stefan Silas hasonmása? Nem tudom hova tenni, hogy jött ez? Stefan valami leszármazottja lenne Silasnek vagy mifene? Teljes homály.

cesc fábregas

stargatelost
A Petrovás hasonmás szálat vágom, a Silases a baromság.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Mardel
Pedig ez dápolgenger dolog megvolt mar magyarazva. Valami olyasmi hogy Elijah es Klaus szerelme volt, de valami tortent, es Klaus anyja megcsinalta hasonmasnak.
Ez Silases meg hulyeseg.

Andr0
a következõ évadtól én félek hogy mi lesz benne o.0

Armin & Ayu fan

Felesleges új évadot kiadniuk, de hát ha ez kell a nõknek. :D
stargatelost
Most miafakk volt az a végén? Nem is igazán értettem ezt a shadow self dolgot. Ilyen baromságot. Jer meg nemááá...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

jazzy
Az a szál érdekes, na de a Silases :(
Andr0
hát elég érdekes volt az biztos... nem tudom mi lesz ebbõl.
de legalább:
Katherine végre ember lett... :D

Armin & Ayu fan

jazzy
Ez a "cliffhanger" egy kalap szar, ennél nagyobb ökörséget kitalálni nem tudtak, ez a sorozat is kasza hamarosan, csak míg a supnat az 5. évad után szállt el, ez már most.
Mardel
Egy átlagos rész volt az évadzáró. <#gonosz3>

Darthmushroom
és a kettõ párhuzamosan megy majd õsztõl(mert h a TVD is õsz-tavasz ciklus)? mint anno a buffy-angel???

Andr0
nekem tetszett. Kicsit most másfelé fog mozogni az a szál, mint a TVD, de szerintem ez nem baj. Én örülök hogy be lett rendelve, ez a Hailey szál meg... még egyelõre nem tudom mit gondoljak róla, meglátjuk mi lesz belõle.

Armin & Ayu fan

stargatelost
Na vélemény a backdoor pilotról? (Amúgy berendelték 22 részre a The Originalst, start õsszel). Érdekes volt, de a Hailey szál nagyon gagyi és erõltetett.

Köszi :)

cesc fábregas

Darthmushroom
nem feltétlen, lehet csak lusták voltak leforgatni h behívta. ha jól emlékszem utána is van olyan rész h bent lesz a házban.

böröczk
Nem, ez sima baki. :)

Kumiho #2179

Üdv!
Kissé le vagyok maradva hozzátok képest, ma néztem meg a 3. évad elsõ részét, ezért nem tartom túl jó ötletnek, hogy visszaolvasgassak a topikba, nézzétek el nekem :)
A 2. évad záró epizódjával kapcsolatosan fogalmazódott meg bennem egy kérdés. Ugye miután Damont megharapták, Katherine az, aki elviszi neki Klaus vérét, hogy megmentse. A ház viszont akkor már Elena nevén van, és mivel õ nem hívta be Katherinet, ezért nem értem, hogy hogy jelenhetett meg a szobában, amikor Damon és Elena az ágyban voltak.
Vagy esetleg erre a késõbbiekben fény derül?

cesc fábregas

Pedig Elena most kemény.
hát ez a rész megint kicsit semmilyen volt nekem

böröczk
Március 14-e környékén lesz legközelebb, de imdb-n fent van, mikor pontosan.

Kumiho #2179

nincs most uj resz? nem latom fent

Andr0
Rebekah for Preisdent!!! Csináljunk Rebekah Fan-club-ot. ;)

Armin & Ayu fan

jazzy
Rebeka a best
Darthmushroom
mind2t kedvelem, bár jobban örülnék ha Matt-el jönne össze Rebeka, talán mind2 karakternek jót tenne. Damon meg messze a legkedvelhetõbb figura az egészbe. am nekem még Caroline nagyon szerethetõ, meg mondjuk nálam No.1 is. :D Nina meg nem tom már nem jön be annyira mint az elsõ évadba, talán mikor a gonoszt játszik (Kathrine) akkor sokkal jobb mint ez a nyálas vámpír (elõtte meg a hisztijei emberként).

stargatelost
Pedig elég jót alakított Nina, nekem nem volt bajom a résszel, kellõen érzelmes karakterbúcsúztató epizód volt. Ez a 'minden lény visszatér' dolog viszont elég nagy baromság, ez nem Supernatural :D De gondolom nem is fogják meghúzni, viszont addig elszenved rajta Bonnie egy darabig... (tõle is igazán elbúcsúzhatnánk)

böröczk
Rebeka meg Damon sokkal inkább összepasszolnak ^^ Imádom azt a két karit :D
No meg persze Klaus

Kumiho #2179