The Vampire Diaries

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL.

Te melyik sorozatot nézted? Egy komplett város látta gyerekkorától felnõni Elenát. Mégis, h lehetne õ Katherine?

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

Sephi
Mar elnezest, de egy olyan sorozatrol beszelunk amiben barmi megtortenhet. En nekem volt egy gondolatom amit megosztottam veletek, erre itt paran olyan szinten felhaborodnak, mintha nem tudom milyen bunt kovettem volna el.

Meg szerencse, hogy vannak itt okos emberek, akiknek azonnal lejott mi tortent.

Elnezest, hogy el probaltam kepzelni ezt a dolgot.

Tovabba szeretnek gratulalni ennek a remek kozossegnek, ennyi bekepzelt embert sem lattam egy helyen reg.

/agyamelszal 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Katherine már korábban is szerepelt, csak nem jelent meg a sorozatban, de a háttérbõl õ mozgatta a szálakat.

Elena nem egyenlõ Katherine-nel. El se hiszem h ez bárkinek is megfordult a fejében.

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

Casillas
én például azért tudom, mert nézem a sorozatot

Vivimos por ti, vence por nosotros.

gibson9
Hogy jön ide a könyv? Te az évadzáróról írtál

Sephi
Ezt te azert tudod mert olvastad a konyvet?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mardel
Néha úgy érzem, hogy van aki mintha nem is nézné a sorozatot vagy amit látnak és hallanak nem bírják befogadni.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

gibson9
Elena és Katherine két különbözõ személy.. nem változott senki senkivé

Sephi
Fogalmam sincs de az az egesz jelenet megzavart.

Mi azt hittuk hogy az a talamany fogja felebreszteni Elena-ban Katherine-t....

arsnl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem csak szimplán visszatért Katherine és elment Elena cuccaiért a suliba, ezért nem is volt nála semmi. Tehát Damon már alapból katherine-l smárolt, aztán Elena csak késõbb jött meg. Damon is érezte, h vmi nincs rendben mert ott fogdosta az ajkait, miután katherine bement a házba, mintha már korábban is csókolta meg, gondolom én..
Amúgy ez a Tyler akkor vérfarkas vagy mi a bré? Mert az a sípolás rá is hatott, viszont a verbéna az apjára nem

Sephi
Nem tudom mennyire spoiler e de a elso evad utolso jeleneteirol lenne szo.

Tehat Eland jon haza. Damon ott varja.

!!! Elveszi tole a taskajat es a ruhajat!

Beszelgetnek, majd megcsokolja. Mostoha anyuka bezavar.

!!! Mostoha anyuka behivhja a hazba Elena-t,

Elena talakozik az apjaval, levagja az ujjait (gyuru miatt gondolom) es gondolom megoli. Ekkor derul ugye ki, hogy o bizony Katherine.

Kovetkezo jelenet, Elena jon fel az ajto fele.

!!! Nincsen nala a taskaja es a ruhaja !!!

Meghalja a konyhaba a dolgokat.

Az en teoriam az, hogy Elana = Katherine. Abban a pillanatban ahogy megcsokolta Damon-t a varazslat megszakadt es visszavaltozott. (ezt ugy magyaraznam meg, hogy valaki vagy valami direkt atvaltoztatta Katherine-t Elena-va.)

Megolte az apjat (?) majd valamiert kiment a hazbol es visszavaltozott Elena-va.

Lehet nem eppen tiszta amit leirtam de akkor miert nem volt Elena-nal a taskaja es a ruhaja amikor a vegen feljott e lepcson?

gibson9
Nincs összefüggés a 2 között. Az elsõ The Vampire Diaries könyv már 1991ben kapható volt.. Ráadásul a VD tényleg jobb, mint a twilight.. féltem is az elején, hogy egy romantikus vámpír story lesz, de nagyon kellemesen csalódtam 😊

Andr0
+1 a Twilight tényleg elég gyenge story, ha vki olvasott már Game of Thrones-t (Trónok harcát) akkor tudja hogy mennyire, nem is tudom olyan egyszerû az a story(mármint a Twilight) Megnéztem a 3. részét és kb semmi nincs benne... van egy történeti szál és kész, mint a gyermek koraink meséi 3 kismalac, jött a farkas és kész. Egy regénynek azért több csavart meg rejtély-t kéne tartalmaznia, amúgy meg a True Blood és ez is szerintem sokkal összetettebb valami, mint a Twilight.

Armin & Ayu fan

Bulykin
a twilight fos(vagy legalábbis nem olyan jó mint amilyennek mondják), ez pedig jó <#bohoc>

amúgy meg: oszt' akkor mivan <#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Olyan vicces, hogy bejött a twilight, egybõl mindenki nyomatja ezeket a filmeket sorozatokat 😄 Persze biztos jó, de ez is tinilányoknak készült és már az ilyen kis vámpírbuzi csajok itt a környékem mind rábuktak erre 😄
Arról nem is beszélve, hogy még a fõszereplõ is mennyire hasonlít Pattinsonra..
Bulykin
egy érdekes beszélgetés Katherine Graham-el...

PW: Nagy vihart kavartál a Twitteren, mikor azt írtad, hogy megkaptad a 2. évad egyik új szövegkönyvét.
Kat: Ó igen! Imádom a rajongókat azóta, mióta elõször adásba kerültünk, de el kell, hogy mondjam a második évad elmebeteg lesz!

PW: Az elsõ rész onnantól folytatódik, mikor látjuk Elenát a konyha felé sétálni??
Kat: Igen (Nevet). És megjegyzem, Bonnie nagyon kemény lesz az elsõ epizódban. Nem játszadozik, Bonnie kicsinál ha összeakasztod a bajszod vele! Neki is kell majd foglalkoznia Katherinenel. És ez egy teljesen új fenevad. Szó szerint.

PW: A fináléban, Bonnie tett egy elég baljós utalást Stefannak – lesz a második évadban ennek folytatása?
Kat: Igen. Tényleg azt jelenti, hogy nem fog többet segíteni nekik.

PW: Gondolom, Bonnie varázsereje csak tovább nõ majd a következõ évadban.
Kat: Ó igen, õ sokkal, de sokkal erõsebb lesz. De fontos, hogy ez ugyan akkora veszélyt is jelent. És Bonnie sosem fogja elfelejtetni az egyik szerette, a nagymamája halálát. Nem fogja túltenni magát rajta…

gibson9
várjuk várjuk 😊 csak még nagyon messze van :/

toysoldier
"Season 2 of The Vampire Diaries starts Thursday, Sept. 9 at 8/7c!"

http://blog.cwtv.com/2010/06/30/the-cw-network-announces-fall-premiere-dates-2/

várom már nagyon, ma fejeztem be az elsõ évadot, nagyon jó <#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Bulykin
persze hog jobb lesz, de azért ez a ki kit szeret dolog végigkíséri a sorozatot

gibson9
sokkal jobb lesz!!! de a szinkron nagyon pocsék lett, mint ahogy vártam is.. eredetin az igazi 😊

AntiHero
jobb lesz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
hm..belekezdtem, illetve megnéztem az elsõ részt...lesz ez jobb is, vagy megmaradnak ezen a ki - kit szeret, kit intrikál "hosszé ármándó" -val ect. ect?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mardel
Viszont ami jó, hogy meg lehet venni a regény elsõ két kötetét magyarul, ami alapján a sorozat is készûlt.

Mardel
Viszont ilyen lesz Stefan hangja.
00:58-tól

Bulykin
hmmm... hát ez az én figyelmemet is elkerülte^^'

Malakai
Meg a videó leirásában is benne van, hogy fanmade.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gibson9
hát már az sem lenne meglepõ ha még a nevét is "átszinkronizálják"<#idiota>

Malakai
Ez csak fanmade cucc, Damon mióta Jason? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gibson9
úristen ez nem lehet Elena magyar hangja O.O Nem is terveztem, hogy megnézem szinkronosan, mert nem vártam sokat tõle, de azért ez még a várakozásaimat is alul múlja.. pfff

mosoporr
még 1-2 helyen megvágják és mehet a délelõtti matinéra 😄

Bulykin
egy kis infó a 2.évadról
Ian Somerhalder és Paul Wesley, a sorozat két sármos szívtiprója elárulta, karakterük gyökeresen meg fog változni a második évad során. Míg Damon gyengédebb oldalát ismerjük meg, Stefan annál többször fog engedni a sötét oldalnak, na meg persze a vérnek.

Elena magyar hangja meg...LOL

érdekes😄
mostanában az RTL-re uj sorozatok jonnek!mármint ugy ujak,hogy még eredeti vetítésbol csak 1 évad ment le.
ez is meg õsszel a Glee is jon mi tortént veluk?😄
bezzeg az Odaát 3. évadot nem voltak képesek leadni eddig....

PSN ID:misi2mezei

Bulykin
<#eljen>

gibson9
én leginkább már csak vígjátékokat nézek szinkronnal 😄 szinkronnal nem lehet átadni azt a hangulatot és érzést amit az eredeti nyelv nyújt.. ráadásul az egész évadot végignéztem eredeti nyelven és így még furcsább lenne a szinkron :S

Andr0
én még nem nagyon halottam jó szinkront😄 a hang sem passzol meg nincs benne annyi hatás mint az igazi hangba ami érthetõ. Na és a szöveg... jó mondjuk általában azért térnek el az eredeti szövegtõl mert így hangzik jól magyarul.

Armin & Ayu fan

gibson9
ha unatkozok lehet belenézek, de nem várok túl sok jót a szinkrontól..

Bulykin
és június 25. jön az RTL klubbra is, nemtudom volt e róla szó

gibson9
na végül a sorozatjunkie is csak jókat írt a sorozatról 😊 Pedig emlékszem, hogy a pilot után inkább csak szájhúzás volt 😄

Bulykin
mojduk én el tudnék képzelni egy ilyen folytatást is, de csak ha nagyon muszáj 😄 és akkor majd beindul a kutatás hogy hogyan lehetne feltámasztani, biztos van rá módszer... tippem is lenne rá, hogy ki öli meg<#gonosz1>

Andr0
nem hiszem hogy megfog bármelyikük is halni, esetleg Dsemonnak lesz pár részen keresztül nyûglõdése mert majdnem meghalt és elkapott vmi Vámpír vírust.. de nem hal meg szerintem😄

Armin & Ayu fan

Bulykin
köszi a spoilert egyébként -.-
remélem nincs igazad, hol olvastad?

gibson9
Ha a másik izé alatt Damonra gondolsz, akkor remélem nincs igazad.. Damon a legjobb szereplõ szerintem... Stefant meg nem valószínû, hogy kiírnák, hiszen õ a szerelmes fõszereplõ hõs 😄 inkább õ haljon meg, mert Damon nélkül unalmas lenne a sorozat 😛

jaja nekem is 😄 csak sajnos a 2. évad szeptember fele lesz látható :/ állítólag meghal majd stefan vagy a másik izé 😄
Bulykin
nekem már a közepe felé ez votl a sejtésem, mert mikor a Tyler gyereket(akinek a szeme olyan volt) mutogatták akkor sokszor a telihold is látható volt 😊 gondoltam hogy nem véletlen

Bulykin
ma végeztem a sorozattal, 3 nap alatt bedaráltam 😄
hihetetlen izgalmas szerintem, volt hogy alig bírtam abbahagyni 😄

Andr0
Igen, valószínû.

Armin & Ayu fan

gibson9
Talán õk lesznek a farkasemberek majd??

gibson9
Nem bizony 😄 Engem még az érdekelne nagyon, hogy mi volt a polgármester és a fia. Mert, hogy a polgármester hallotta a hangot, de a verbéna nem hatott rá. A fiának meg elég érdekes szeme volt 😊

Andr0
Lényeg a lényeg:

Elena nem csalta meg Stefan-t

Armin & Ayu fan