599
vampire-diaries-02banner.jpg
  • lemongrass
    valószínűleg, ha az RTL Klub megveszi a sugárzás jogát, akkor lesz!
    sanszos, hogy előbb lemegy az USA-ban az egész 2-dik évad... aztán valaki ráteszi itthon a mancsát... szépen megcsinálják neki a szinkront... aztán lehet örülni!
  • janihunk
    Sziasztok lesz a 2. évad szinkronosan az RTL-en? Ha igen kb mikor indul?
  • LoSA
    OKs, értem...
  • [HUN]Crassus
    köszönjük ,ülj le, 1-es...:)
  • LoSA
    Az RTL Klub-n?
  • mosoporr
    na folytköv :)
  • LoSA
    Megnéztem az első évadot ebből a sorozatból és nekem nagyon tetszik! Sokkal jobb, mint a True Blood, most azt nézem, de az dögunalom. Szóval jó kis sorozat. Nem tudni, hogy az RTL Klub-n mikor fog menni a második évad? ;)
  • stargatelost
    az égvilágon semmilyen sorozat sincsen, ha nem vetted volna észre. ilyenkor kell mást darálni :P
  • [HUN]Crassus
    karácsony miatt nincs 12. rész or WTF?
  • janihunk
    Sziasztok lesz a 2. évad szinkronosan az RTL-en? Ha igen kb mikor indul?
  • arsnl
    11
  • Frosty01
    mennyi résznél tart most a sorozat második évada? :)
  • Magoo
    Jaja rendesen odacsaptak. Most az irok valoban megkavarhatjak az amugy sem tulsagosan allo vizet. ;)
    Egy-ket gyengebb resztol eltekintve, franko ez a sori.
  • mosoporr
    feliratot a népnek!!!
  • Andr0
    Na ez így már picit húzós:D Tegnapi rész ütött! Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége.
  • [HUN]Crassus
    ohh ty
  • Malakai
    Hálaadás volt.
  • gibson9
    szünet van
  • [HUN]Crassus
    kimaradtam valamiből? miért nincs ep10?
  • EnxTheOne
    minjá' föntön lösz az hold. Gyünnek farkasömberek.
  • lemongrass
    Episodes & hungarian Subtitlez
  • arsnl
    the.vampire.diaries.s02e05.hdtv.xvid-2hd.srt
  • Frosty01
    5. részhez nem találok feliratot... tudtok egy linket adni? :)
  • EnxTheOne
    Köszi az infót.

:(:(
  • [HUN]Crassus
    :S FCUK!
  • toysoldier
    Season 2, Episode 6: Plan B
    Original Air Date—21 October 2010
  • EnxTheOne
    Csak én nem találom a S02E06-ot, vagy csak elmentek nyaralni a készitök?
  • kiskapucska
    Szerintem felesleges találgatni, hogy mire is akarja használni Kathrine, mert ez a nő maga a kiszámíthatatlanság. Sok meglepetésben lesz még részünk, mert csak az 5. résznél tartunk, de még hol a vége. :)) Remélem Caroline-nak nem lesz semmi baja, nem fogja bántani K.. Damon igazán gatyába rázhatná magát, mert mostanában nagyon kis nyulambulam lett. Tylerből tuti farkas lesz. És hálistennek Bonnie kicsit háttérbe szorult. Őt nagyon nem bírom. Stefan majd visszaszok a vérre, Elenával szétmennek, és talán Damon felé megnyílik az út :) de jó is lenne :)
  • [HUN]Crassus
    mert ő nemvágja hisz nem elég idős....:P:)
  • Andr0
    igen ez jó ötlet, de akkor a kis farkaskölyök miért adta oda neki?.. na ez a jövő titka:D
  • [HUN]Crassus
    hmm ő irányíthatja majd őket?
  • grebber
    Erre gondoltam én is.De pont az a kérdés vetődött fel bennem hogy minek kell az Kathrine-nek?
    Vagy lehet hogy csak átveri a vérfarkast és csak uszítani akarja a tesók ellen?
  • Andr0
    de az miért kéne Katherine-nek?
  • [HUN]Crassus
    szerintem a segítségével bármikor áttudnak változni a vérfarkasok....mintha telihold lenne....hmm?
  • grebber
    Most már mocskos mod kíváncsi vagyok mi a szart tud ez a holdkő!
  • toysoldier
    *Damon

am kurvajó rész volt :D
  • eatmerr
    Tyler bácsikája most feladta a leckét Daemonnak. :D Lesz itt még olyan harc, hogy csak nézünk. De szerintem nem kellett volna ennyire felhúznia magát a farkasnak. Még jó, hogy Daemon megbizonyosodik arról, hogy vérfarkassal áll szembe.
    Stefan milyen kis naív, hogy azt hitte, most elkapta Katherinet :D Viszont Daemont most nagyon sajnálom, hogy azt hiszi, szakított az álompár. Nyomulni fog Elenára, és egy újabb elutasítás éri, bár nagyon reménykedem abban, hogy ez nem fog bekövetkezni, ha az évad főfő plakátjából indulok ki :)
  • [HUN]Crassus
    5-ös odabaszott!:D

egyvalami nem tetszett
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    halott emberből a vér méregnek számít a vámpíroknak....Damon ugye a 2 szarrálőtt rendőrt csapolja meg....na mind1:P
  • EnxTheOne
    Attol hogy egy vérfarkas barátságos, nem biztos hogy a többi is az. :D Lehet akár egy idösebb vámpirtol, vagy valami más lénytöl fél. :S
  • [HUN]Crassus
    azok elég barátságosak most/még?/