599
-
#199 valószínűleg, ha az RTL Klub megveszi a sugárzás jogát, akkor lesz!
sanszos, hogy előbb lemegy az USA-ban az egész 2-dik évad... aztán valaki ráteszi itthon a mancsát... szépen megcsinálják neki a szinkront... aztán lehet örülni! -
janihunk #198 Sziasztok lesz a 2. évad szinkronosan az RTL-en? Ha igen kb mikor indul? -
#197 OKs, értem... -
#196 köszönjük ,ülj le, 1-es...:) -
#195 Az RTL Klub-n? -
#194 na folytköv :) -
#193 Megnéztem az első évadot ebből a sorozatból és nekem nagyon tetszik! Sokkal jobb, mint a True Blood, most azt nézem, de az dögunalom. Szóval jó kis sorozat. Nem tudni, hogy az RTL Klub-n mikor fog menni a második évad? ;) -
#192 az égvilágon semmilyen sorozat sincsen, ha nem vetted volna észre. ilyenkor kell mást darálni :P -
#191 karácsony miatt nincs 12. rész or WTF? -
janihunk #190 Sziasztok lesz a 2. évad szinkronosan az RTL-en? Ha igen kb mikor indul? -
#189 11 -
#188 mennyi résznél tart most a sorozat második évada? :) -
#187 Jaja rendesen odacsaptak. Most az irok valoban megkavarhatjak az amugy sem tulsagosan allo vizet. ;)
Egy-ket gyengebb resztol eltekintve, franko ez a sori. -
#186 feliratot a népnek!!! -
#185 Na ez így már picit húzós:D Tegnapi rész ütött! Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége. -
#184 ohh ty -
#183 Hálaadás volt. -
#182 szünet van -
#181 kimaradtam valamiből? miért nincs ep10? -
EnxTheOne #180 minjá' föntön lösz az hold. Gyünnek farkasömberek. -
#179 Episodes & hungarian Subtitlez -
#178 the.vampire.diaries.s02e05.hdtv.xvid-2hd.srt -
#177 5. részhez nem találok feliratot... tudtok egy linket adni? :) -
EnxTheOne #176 Köszi az infót.
:(:( -
#175 :S FCUK! -
#174 Season 2, Episode 6: Plan B
Original Air Date—21 October 2010
-
EnxTheOne #173 Csak én nem találom a S02E06-ot, vagy csak elmentek nyaralni a készitök? -
kiskapucska #172 Szerintem felesleges találgatni, hogy mire is akarja használni Kathrine, mert ez a nő maga a kiszámíthatatlanság. Sok meglepetésben lesz még részünk, mert csak az 5. résznél tartunk, de még hol a vége. :)) Remélem Caroline-nak nem lesz semmi baja, nem fogja bántani K.. Damon igazán gatyába rázhatná magát, mert mostanában nagyon kis nyulambulam lett. Tylerből tuti farkas lesz. És hálistennek Bonnie kicsit háttérbe szorult. Őt nagyon nem bírom. Stefan majd visszaszok a vérre, Elenával szétmennek, és talán Damon felé megnyílik az út :) de jó is lenne :) -
#171 mert ő nemvágja hisz nem elég idős....:P:) -
#170 igen ez jó ötlet, de akkor a kis farkaskölyök miért adta oda neki?.. na ez a jövő titka:D -
#169 hmm ő irányíthatja majd őket? -
#168 Erre gondoltam én is.De pont az a kérdés vetődött fel bennem hogy minek kell az Kathrine-nek?
Vagy lehet hogy csak átveri a vérfarkast és csak uszítani akarja a tesók ellen? -
#167 de az miért kéne Katherine-nek? -
#166 szerintem a segítségével bármikor áttudnak változni a vérfarkasok....mintha telihold lenne....hmm? -
#165 Most már mocskos mod kíváncsi vagyok mi a szart tud ez a holdkő! -
#164 *Damon
am kurvajó rész volt :D -
eatmerr #163 Tyler bácsikája most feladta a leckét Daemonnak. :D Lesz itt még olyan harc, hogy csak nézünk. De szerintem nem kellett volna ennyire felhúznia magát a farkasnak. Még jó, hogy Daemon megbizonyosodik arról, hogy vérfarkassal áll szembe.
Stefan milyen kis naív, hogy azt hitte, most elkapta Katherinet :D Viszont Daemont most nagyon sajnálom, hogy azt hiszi, szakított az álompár. Nyomulni fog Elenára, és egy újabb elutasítás éri, bár nagyon reménykedem abban, hogy ez nem fog bekövetkezni, ha az évad főfő plakátjából indulok ki :) -
#162 5-ös odabaszott!:D
egyvalami nem tetszettSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!halott emberből a vér méregnek számít a vámpíroknak....Damon ugye a 2 szarrálőtt rendőrt csapolja meg....na mind1:P -
EnxTheOne #161 Attol hogy egy vérfarkas barátságos, nem biztos hogy a többi is az. :D Lehet akár egy idösebb vámpirtol, vagy valami más lénytöl fél. :S -
#160 azok elég barátságosak most/még?/