The Vampire Diaries

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
Ha minden igaz, akkor véget is ért az elsõ évad.. és milyen befejezéssel..<#guluszem1> és most jöhet a hónapokig tartó várakozás :/

mosoporr
ideje volt 😊

Andr0
új rész!! \O/ <#worship>

Armin & Ayu fan

gibson9
igen erre gondoltam 😊 köszönöm szépen 😊

Mardel
Erre gondolsz?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

gibson9
apropó nem tudja valaki milyen zene ment a rész végén? több sorozatban is hallottam már, csak más elõadótól..

gibson9
jah ez igaz.. de akkor fogalmam sincs, hogy jöhetett ki a vámpír 😄 lehet valamit elbasztak és kiiktatták a pecsétet.. mind1 majd kiderül, csak az a baj, hogy leghamarabb március 25.én :S és nem is biztos, hogy egybõl kiderül 😄 de remélem az a vámpír kiengedi majd a többit is és, akkor összecsapnak a "jó" és rossz vámpírok 😄 mondjuk összeállnak a Salvatore tesók Anna-val és az anyjával.. és így õk 4en a többiek ellen 😄

mosoporr
Ja az félholt elég gonosznak tûnt 😄 azzal lesz még kavarás...
A boszik nyitva próbálták tartani a kaput (nehezen) azzal h meghalt szerintem nem változik a dolog,ott valmi más lesz.

gibson9
azt én sem értem, de szerintem azért tudott kijönni, mert meghalt az öreg boszi.. de persze ez csak egy tipp.. amúgy ugye kijött egy vámpír, szóval lehet segít majd a többieknek a kriptában és visz nekik vért, így kijöhet az összes 😄

mosoporr
<#rinya>

mosoporr
vér nélkül nehezen,de nem értem h maradt nyitva<#confused>

gibson9
A következõ rész csak március 25.-én jön :/

gibson9
Ez a 14. rész az eddigi legjobb volt talán 😄 nagyon fasza lett..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem a többi vámpír is kijön a kriptából

gibson9
nem én raktam oda a hollót.. ezt a bannert a "hivatalos" plakátból készítettem.
És végül is a holló az elsõ részben amolyan "fõszereplõ" volt 😄

Mardel
Szép, bár a holló nem kéne oda szerintem.

mosoporr
Szép<#eljen>

gibson9
Most kértem a moderátoroktól, szóval nemsokára remélhetõleg beteszik. Semmi extra, de ha valaki tud jobbat, akkor bátran mutassa és cseréljük is.

mosoporr
banner lesz?

Andr0
hmm a 13. rész elég jóra sikerült 😉 kíváncsi vagyok mi fog kijönni belõle

Armin & Ayu fan

gibson9
az elõzõ heti rész (11. rész) nézettsége 3,69 millió fõ volt, a legutóbbi részé(12)pedig 3,72 millió fõ

Andr0
na végeztem a jelenlegi 12 résszel és hát elég jó a cucc so megtartom😄 nekem bejön a kicsit akció kicsit love story keverék + van egy igen jó fõszál is az évadra aztán ha nem kap kaszát (ha valaki tud linkeljen be lécci nézettségi adatokat) akkor meglátjuk mi lesz 2. évadra😄

Armin & Ayu fan

Andr0
hát most nézem a 6. részt és kezd elég jó lenni 😄 hmm a végén mé megtartom ^^

Armin & Ayu fan

gibson9
szerencsére a kezdeti romantikázásból kezd átmenni a sorozat akcióba minimális romantikával 😄

Andr0
hmm most kezdtem el nézni a sorozatot... eddig nem olyan rossz.. tényleg elején nem tûnik túl eredetinek de azért szerintem elég jó 😉

Armin & Ayu fan

gibson9
jah fasza rész volt.. volt benne minden.. szerelem, akció, halál és a végén egy jó kis nyitott szál, aminek folytatására 2 hónapig várhatunk.

AntiHero
hát ja sajna😞 "utolsó" rész jó volt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gibson9
na a következõ rész majd csak 2010 január 14-ére várható..

gibson9
Igen sajnos azt a szálat hamar lerendezték. Pedig még erõsebb is volt, mint Damon. Ki lehetett volna hozni még belõle valamit. Most meg arra leszek kíváncsi, hogy került képbe a 9. rész végén megint az a riporter csávó. Hiszen neki kitörték a nyakát és csak ezután ivott belõle az átváltozott csaj, tehát elvileg így nem válhat vámpírrá, hanem pont fordítva (megharapják, vért iszik, meghal, vámpír lesz) Kíváncsian várom a következõ részt a boszorkányos téma miatt is 😄

AntiHero
Jaja egyre jobb. Kár hogy a 8. részbe
meghalt a csaj vámpír😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gibson9
Na és neked mi a véleményed? Hogy tetszik?

Mardel
Nézem.

gibson9
egyre jobb ez a sorozat is.. a mostani rész valami brutális volt 😄 szerencsére nincs túlzásba véve a szerelmi szál és egyre több akció van, de ahogy látom nem nagyon nézi senki ezt a sorozatot rajtam kívül 😄

Mardel
Hmm, most tudtam meg, hogy ez a sorozat is egy novellán alapul aminek idén jelent meg a 6. kötete az elsõ meg 1991-ben.

gibson9
Én sem úgy nézem, hogy minden percben a hasonlóságokat figyelem. De ettõl még lehet szembetûnõ bizonyos nemû hasonlóság. Ezt megemlítettem és ennyi. A sorozat tetszik így is úgy is. De mivel Amerikában a tizenévesek most a "tiniemovámpírságra" buknak így várható volt, hogy ezen a szálon alkotnak majd sorozatokat, filmeket az illetékesek. Ebben van a pénz. De ez nem von le semmit az értékébõl. Csak elõbb-utóbb unalmas lesz, amikor már a sokadik ilyen kaliberû sorozat fog kijönni. De aminek megvan a színvonala az életképes lesz. Ennek nagyon úgy tûnik, hogy megvan.

Én egy kicsit unom ezeket a hasonlítgatásokat.. Én nem úgy nézek egy sorozatot, hogy minden percben azzal vagyok elfoglalva mi hasonlít és mi nem..Nekem tetszik mind a három vámpíros film, és mindháromba más szálon fut a történet...
gibson9
Na úgy tûnik, hogy boszorkány-leányzónak aktív képessége is van a "jövõbelátás" mellett?! 😊

Egyébként kíváncsi leszek, hogy megemlítik e majd valamelyik elkövetkezõ részben, hogy miért kell a vámpírokat beinvitálni a házba. Ismerõsöm mesélte, hogy az Angel címû sorozatban említették, hogy egy vámpír csak akkor léphet be idegen házba, ha behívják õket, viszont onnantól kezdve akármikor beléphetnek. Na ha ezt nem említik a sorozatban, akkor ezt nehezen érthetik (vagy észre sem veszik) a nézõk. Már a 4. résznél tart és 4x is volt olyan jelenet, hogy csak bámulják a küszöböt a vámpírtesók, amíg be nem invitálják õket 😄 Na de nyilván lesz szó majd róla, hisz csak így lehet kerek a dolog. Nem hiszem, hogy elvárják a rendezõk, hogy a nézõk rendelkezzenek bármi fajta vámpír ismerettel 😄

Mardel
Mekkora már a 4. részben Damon Twilight egyik kötetét olvassa (nem az elsõt) és még Anne Ricet is megemlíti.<#vigyor>

MerlinW
Maradjunk annyiban hogy Diaries kalapsz@r, True Blood elmegy, Twilight pedig zsáksz@r😊 (ez utóbbi könyvben nem rossz, de a film... szóra sem érdemes)

Mindegyik ugyanarról szól. Jön a rideg jóképû vámpírsrác és a félénk babaarcú leány, aztán X évadon keresztül vacillálnak, dugjanak-e vagy se. Közben magasra ugranak, verekednek, történelem órákat tartanak, morognak és szörcsögnek.

A másik, amit nem értek; manapság minden vámpírtörténet az önmegtartóztatásról szól és az emberszeretetrõl... miért nem csinálnak végre ismét vámpír sztorikat "emovámpír" sztorik helyett?

[merlinw.org]

gibson9
Ezek szerint True Bloodnak Twilight beütése van és The Vampire Diariesnek pedig True Blood beütése?! 😛

Nem kell a körítés kedves Mardel.. a The Vampire Diariesnek így is úgy is Twilight beütése van szvsz nem kicsit (sõt néha már szinte pofátlanul nagy hasonlóságot éreztem benne)

Mindenesetre nekem eddig tetszik.

Mardel
True Bloodnak van Twilight beütése.
Bár ha azt nézzük True Blood elsõ évada Charlaine Harris: Dead Until Dark könyvén alapul, amit 2001ben írt, és további 8 könyv követte még.
Stephenie Meyer azt mondta, hogy 2003. Június 2-án álmodta meg a Twilight történetét, amiben egy vámpír beleszeret egy lányba, de a vérére szomjazik.

Hasonlóság mindössze annyi, hogy itt nem a vámpír hanem a lány a gondolatolvasó, és történet is egyezik, hogy egymásba szeretnek.
Tehát Twilightot nem nevezhetjük a maganemében úttörõnek, ha az elsõ könyvében pár dolog hasonlóságot mutat egy másik író korábbi könyvével, vagy könyveivel.

gibson9
így ezzel a tini vonallal kicsit twilight beütése van 😄

Kicsikiraly
elsõ két részt megnéztem, most ma bepróbálom a 3.-t is, de ha a nyálas részek lesznek többségben akkor kaszálom.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Casillas
3 rész 😉

Vivimos por ti, vence por nosotros.

werkfilm
szörnyû ez

zsutyesz
én nem unom 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Yeltzin
kár, hogy keverék, és nem egyedi alkotás <#zavart2>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

uncsi már ez a vámpírosdi.

zsutyesz
kíváncsi vagyok...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

gibson9
Tegnap leltem rá erre a sorozatra, amirõl azt írják, hogy Supernatural és True Blood keverék. Mivel nekem a Supernatural az egyik kedvencem, és a vámpíros téma sem hagy hidegen így nem lehet rossz 😄 El is kezdtem szaggatni lefele, eddig 2 rész került fel.
Ismertetõ

trailer

← ElőzőOldal 12 / 12