599
vampire-diaries-02banner.jpg
  • Andr0
    Tőlem...

szerintem amúgy vérfarkasoktól talán?
  • EnxTheOne
    Hát személy szerint nekem nem is kell "felirat közösség". Köcsög vagyok, nekem elég ha letudom tölteni. :D

on:
    Egyébként kiváncsi vagyok hogy kathrine kitöl félt annyira hogy eljátszotta a "halálát.
  • Malakai
    Ott meg nincs ilyesmi, nincs is igazi közösség.
  • EnxTheOne
    opensubtitle-re gondoltam. :)
  • Malakai
    Én meg egyik fordítást se láttam még, meg kétlem, hogy fogom, csak hivatalosnak nevezni furcsa. :)

@EnxTheOne: Ha a SuperSubtitlesre gondolsz, akkor ott is ő.
  • EnxTheOne
    Hát shelby a hosszupuskán van "bejegyezve". A subtitlen meg nem tudom ki. :D Ha letöltöd majd meglátod a minöségét. Nekem nem volt vele semmi bajom. És shelby le van maradva ahoz képest, és inkább nézem elöbb, mint késöbb. :D
  • Andr0
    jaja nem volt egyszerű hogy egyik ismerősömtől(nő) idézzek "imádom ezt a kemény Stefan-t" moha én inkább a rámenős Katherine-t bírom:D:D

Én meg még nem láttam ezt a másik féle fordítást csak Shelby félét, azt is csak párszor.
  • mosoporr
    semmi hibát nem vettem észre a feliratban az igazság az h már harmadik hete meg van csalva Shelby :) persze 1szer olvastam tőle h fikázza a ezt a nem "minőségi" fordítást :D
    amúgy megint állat rész volt
  • Andr0
    hát de azért ő van "bejegyezve" meg hát ő azért jól fordít.
  • Malakai
    Nem mintha Shelby hivatalos lenne... :)
  • Andr0
    de az nem hivatalos fordító, igaz?
  • EnxTheOne
    Igen. Opensubtitles-en van.
  • mosoporr
    hun?
  • EnxTheOne
    egyébként már a 4. részhez is van magyar felirat.
  • Andr0
    ez a rész sem volt semmi... Bár nem tudom mi Kathrine terve, szerintetek?
  • gibson9
    hazuCC
  • Malakai
    Tényleg?
  • nagybek
    már angolul fut a következő évad, az első két részhez már van magyar felirat :P
  • Andr0
    Bonnie mindig köcsögöl :D
  • [HUN]Crassus
    azért szeressük:)
  • EnxTheOne
    Tegnap néztem a tvbe, 12-es "karikával" volt. Uh, majd kivágnak pár jelenetet. :D Az első évad utolsó részében a vége a fürész filmbe is megálná a helyét.

s02e02. Bonie megint ribanckodot. :(
  • [HUN]Crassus
    hááát a létező összes RPG ben van humanoid beütése rendesen a vérfarkasnak ám.....azért nem tetszett annyira,hogy itt "csak egy" kis farkassá változott:S:(
  • MrSpock
    Nem kell ide nagy CGI!Addig jó,míg nincs agyonanimálva.
    Legalább itt emberi méretű a vérfarkas,hisz egy 180cm-es emberből nem lesz 3m-es farkas:-D
  • Andr0
    hát a vérfarkas story itt a legjobb, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vámpírok vérfarkasok aztán aztékok és végül vámpírok vs vérfarkasok...

a CGI tényleg kellett volna :D
  • [HUN]Crassus
    nos kis CGI elfért volna a vérfarkasra...:P
  • MrSpock
    Már a 3.részhez is van felirat. Délután megnéztem és tartja a színvonalat!:-)
  • gibson9
    nézzük, nézzük.. és eddig nagyon fasza, de nem is vártam mást :)
  • EnxTheOne
    Én isohuntrol töltöm. De majd seedeljé'. :D:D Feliratott meg hosszupuskárol töltöm, de még a so2e2-höz még nincs magyar felirat. :(

És milyen minöségű? :D
  • analfa
    Én csak a tévében nézem, de ott is tetszik... egyébként honnan lehetne őket leszedni? angolul sem lenne rossz csak akkor nekem is kellene hozzá valami felirat, mert rájöttem hogy mégse olyan jó az angolom mint ahogy gondoltam.
  • [HUN]Crassus
    opensubtitles.....már a 3. hoz is van felirat:P;)
  • Andr0
    én nézem és baszott jóóó:D ez az évad pörgősebb lesz mint az 1. :D
  • EnxTheOne
    Én is a magyar feliratot várom.
  • toysoldier
    én várom a feliratot :]
  • [HUN]Crassus
    nem nézi senki? már 2. rész is volt.....
  • [HUN]Crassus
    nemár:)
  • EnxTheOne
    Remélem majd damon kinyirja azt a ribanc bonniet. :)
  • grebber
    "Vagy most már minden egyes skizó-váltásnál átöltözött és begöndörítette/kiegyenesítette a haját? Arról nem is beszélve, hogy ezt a polgármester temetésén 4-5-ször megcsinálta!"

Skizós filmekből kiindulva ez lenne a legkisebb dolog amin fennakadna az ember.
  • Paya23
    Ugye a második évad első részét látva már leszoktatok a Katherine=Elena elméletről? Vagy most már minden egyes skizó-váltásnál átöltözött és begöndörítette/kiegyenesítette a haját? Arról nem is beszélve, hogy ezt a polgármester temetésén 4-5-ször megcsinálta!

Amúgy viccet félre téve, az elmélet eleve ott bukik meg, hogy Elenának már van egy backstoryja. Aztán ezt már kiforgatták (Isobel-Gilbert nagybácsi szál) és kapott egy új backstoryt. Innen már eléggé erős lenne, ha újra kavarnának a szaron egyet, és minden egyes tényt megborítanának a dologgal. Nem azért mert gáz lenne. Azért mert az első évad motivációi, idővonala megborulna, és elismerem bele lehetne magyarázni nagyon kacifántosan, ez nem fantázia kérdése. Te jól kitaláltad, hogy ez milyen meglepő fordulat lenne, holott ugye az ilyenre azt szoktál mondani, hogy olcsó húzás. Egy meglepő fordulatot fel kell építeni, mind a karakterek jellemfejlődésén keresztül, mind előzetes jelekkel. (Ami visszamenőleg jelzi, hogy igen mi már az elejétől tudtuk, hogy Elena az Kat, nem tegnap jutott eszébe Joenak a budin ülve. - Ugye erre az írói fogásra szoktak csehovi pisztolyként hivatkozni)
    Ebben a sorozatban ez a fordulat eléggé cápaugrásszagú lenne, mert nem csak felborítaná a status quot (ami mindig ezzel fenyeget), hanem évadok történéseit kérdőjelezné meg a nézőben.
  • [HUN]Crassus
    Lexy-ben láttam nagy fantáziát ő is kár,hogy megmurdált:P
  • EnxTheOne
    Remélem nem sokára jönnek a farkasok :D (a polgár mester fia).
    Kár hogy meghalt anna, kedveltem. :(