Ninja Blade

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Na ecsém az uccsó map reggel nálam kikúrta biztosítékot. 😄
Bazz ennyire elhúzni a fõboss megölésést Jesszus.. Ráadásul "az utolsó körben" kilépett a játék. Kezdhetem majd elölrõl a mapot.

Ez a 2 utolsó mission nagyon gázos. Ötlettelen stb. Majd meglátjátok.

Shep
A nagy hernyót ,hogy kell elintézni? Futkorászok jobbra balra de nem igazán tudom megütni, mert mindig odanyom a falhoz, vagy éppen simán szétharap.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Bár végülis japánok csinálták, azoknál meg az a menõ ha egy ültõ helyben viszed végig. Normáltalan banda.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Szakadjanak akkor meg, a hülye készítõk.

norbi2fraktal
igy van, ez sajnos nem került mentésre

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Shep
Akkor miután megöltem a tüzes gólemet aztán jött a nagy pók és egy szobában kivertem a falat az új táp karddal még nem mentett és kezdhetem elõröl az egészet? Ha igen akkor csak gratulálni tudok a készítõknek. Majd 1 óra játék és kezdhetem elõröl. Ekkora marhaságot.

mi a t..mért nem akar nekem megmoccani xp-n? 😞
norbi2fraktal
csak akkor ment a game ha vége egy fejezetnek, vagyis elõjön egy menü, és kiirja hányas mission jön,és pont értékelés, fejleszteni úgy lehet hogy megnyomod az M-et, majd az adott kardon nyomsz egy entert,és az össze szerzett "piros pontokból" lehet nyomatni, amit az ellenségek adnak

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Shep
Kösz, közben már tegnap este megnézem kontrolerrel és úgy döntöttem maradok annál. Azt jól látom ,hogy elvileg lehetne a fegyvereket fejleszteni? Honnan tudom ,hogy mikor léphetek ki, vagyis, hogy mikor mentet a játék?

Maxtreme
A 7. missziónál asszem a fejlesztõknél elfogyott teljesen a kreativitás :/
Aki járt ott érti mire gondolok..

Evin
Tényleg mûködik, viszont ND logó után még mindig kék halál. Szerintem a rendszerrel lesz baja.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

norbi2fraktal
jaah

RT= Ctrl
M= fejlesztés menü

norbi2fraktal
X= Bal egér
Y= Jobb egér
A= Space
B= E

görgõ= kard váltás
F= hátán levõ "bumeráng" erõ váltása
Q= Ninja Vision
Gögõvel katt== Gépágyú- normál lövés/rakéta

Shep
Valaki írja már le mikkel lehet irányítani ,mert 4. próbálkozás után meguntam ,hogy nem tudom melyik az kontroller Y-nak megfelelõ gomb a billen.

DarkSector
nah x-fire-t hanyagoljuk????
hummm😄DDDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
monnyuk elvagyok én az orosszal is....
nem mintha egy 5000részes barátok közt story-ját hagynám ki a feliratok értelmezésének elhagyásával.
mivel ugyis csak ölöm aki mozog.
😄

jah meg szegény norbi haveromat megkérdezném, hogy nfodump-on nem irták le, hogy ha ezt az angol képet nézem, akkor az orosz kriksz krakszokból ezekután hogy tudom meg, hogy a normal high low on off...mi meik...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

DarkSector
lopjunk már onnét fájlokat is az angolhoz...ne csak nézzük...😄

DarkSector
háát kurvasok idõ lesz sokszor kell majd restartolni :S

Tudod ecsém kit szopassá....<#hehe><#hehe><#worship>

norbi2fraktal
Bocs nem figyeltem, nem ezt csak NFOHump-ról "loptam" hogy tudjuk mi-mi.

Jajajjaja

Shep
Tudom ,de gondoltam ha többen kérdezzük valaki csak válaszol 😊

No ezt kérdezem én is...

Shep
Angolra sikerült már átállítani valahogy?

Neked miért angol ezt ird le légyszives.....

norbi2fraktal

Evin
Láttam, de itt alapból nem volt benne, nem pedig menet közben vetted ki.
De akkor majd kipróbálom ezt az új módszert.

norbi2fraktal
itt van egy Video amit én vettem fel, bocs ha már láttad, KLIKK

elsõ indításnál csak anyit csináltam hogy ellenõrízte a lemezt, majd kiszedtem a DTools-ból, és elindult, és most már mindha Crack-eltem volna ugy megy....

igen, a normál iso-val

Evin
Tehát crack nélkül, az eredetileg beszerzett mdf-el?

Maxtreme
fuhh, nemtom. sztem 4-5 óra lehet max.

Maxtreme
aaazzaaaz <#nyes>

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nemtom jól emlékszem e, az a pálya amikor 3 vagy 4 ilyen kis páncélos bogarat kell kiiktatni,különben levegõberepül minden, plusz a végén egy ilyen homokférget kell egyre hátrébb szorítani? Az köcsög egy fejezet volt az biztos XD

PSN ID.: Beegabor

norbi2fraktal
hány óra gameplay-t vágtál bele??

Maxtreme
Bazze az 5. misszió 1 cseppet nehéz. Nem is a fõboss miatt, hanem.. khm majd meglássátok xD

hát sajna nekem sem pöccen be xp-n
mikor jön ebbõl normál változat?
DarkSector
háát jah csak az nincs pc-re
de én nyomom xbox-ra....😄

CalebJoe
Jó játék nem mondom hogy rossz de a Ninja Gaiden-hez képest csak másodhegedûs annál jobb ninjás game nincs.
norbi2fraktal
AKINEK NEM MEGY MÉG MOST SEM A GAME AZ A KÖVETKEZÕKET TEGYE!!!

1.Tedd a Daeomon-ba a game-t
2.Indítsd el!
3.Nem tetszik a lemez neki, Retry
4.Amikor tölt a csík szedd ki a Daemon-ból a game-t!
5. Jó játékot

2 haveromnak is személyesen csináltam meg ezzel a módszerral, és XP volt mind 2nél, elsõre elindult, és többször nem is kér lemezt

ok köszönöm
nem sokára leér és akkor kiderül
DarkSector
jah a 6. pontban tér el a 3 oprendszer.
norbinál megy...de valakinek meg nem.
win 7 a tuti.

tehát ezzel a módszerrel elindul XP-n is?
(utoljára próbálom megkérdezni)
The Protector
ez csak sima elindítás.ettõl nem is kell h angol legyen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dante3
Ezt próbálta valaki? Nekem orosz maradt 😞

1. Install the game
2. Start protect.exe (in the folder with the game) - remove driver.
3. Copy protect.x86 (64) into the folder with the game with the replacement.
4. Copy NINJABLADEbyFedya.mds into the folder with the game image.
5. Re-name NINJABLADE.mdf into NINJABLADEbyFedya.mdf
6. Change value HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Windows-cSDVersion for:
Windows 7 seven - 200
Windows XP SP3 - 400
Windows Vista - 600
7. Reebot.
8. Mount image in DAEMON tools. start game, it requests to establish driver.
9. PLAY!
http://megaupload.com/?d=FE4EDL1L

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

norbi2fraktal
ott az igazság!!<#eljen>

Maxtreme
Még 1 kis kedvfokozó tõlem 😄

Maxtreme
Hát srácok. Nálam ez a game erõsen Goty gyanús. Piszkosul eltalált, izgalmas, látványos báhh 😄 qrva jó 😄

és megy vele xp-n?
The Protector
mini image meg a szokásos trükközés?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nincs....miniimage van....