Ninja Blade

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te nagyon vágod ember.....<#hehe><#eljen><#eljen><#eljen>

DarkSector
leforditom.

van egy csapat ami harcol a lények ellen, és utána a csapatod 2 fõ tagja leleplezi magát, és ellened fordul, utána el kell õket kapni...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez igy igaz teshow....deee azért jobb lenne érteni is valamit, jóóó angolul gagyarászik a game de azért jobb olvasni, mint hallani....

DarkSector
lehet állitolag angolositani
de minek szöveg ez csupa qte, meg kaszabolás...semmi történet...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Jó hát én is végigvittem azt oroszul, meg a Cryostasist de, akkor se szeretem az oroszt, mivel a DA-n kívül semmit nem ismerek fel :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
A Dark Sectort is 3x-szor vittem végig ! Orosz Angol és magyar !
wesker24
Én vinném tovább a játékot levan xarva hogy orosz de nem tudom tovább vinni rgy durva bug miatt ! Most szedem a 4 GB-os verziót ha az sem lesz jó én is megvárom az angol verziót !
Shep
Á most olvasom, hogy ez is orosz. Angol kellene ebbõl a szarból, mert az orosztól már hányingerem van, nincs is kedvem tovább vinni a játékot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De ez most miért is jó? Angol nyelvû, vagy csak az a csoda, hogy elindul? Mert nekem semmi gondom nem volt az elindítással, feltelepítettem beraktam a reg file-t a registrybe bemonutoltam a mini image-t és a játék kapásból indult, mindez XP-n.

wesker24
Van itt valaki aki kipróbálta a Repack verziót vagy a Multi7 verziót ??

Mert nálam igencsak durva bug jött elõ nekem a Repack verzióban !

És lehetetlen volt tovább vinni ! Egyszerûen nem adta be a továbbjutáshoz lévõ QTE-et !
norbi2fraktal
na most örülhettek, pár napja már kóbórol a neten, csak most tesztelte haverom, és mûködik, 510mega de ennyit bõven megér +-ba a game, benne van egy exe amivel elindul a game, csak nincs semmi szöveg,és ezért ilyen nagy mer tartalmazza a szövegeket...stb-t
na nem járatom a szám íme a Link ahol tölthetõ, jó játékot

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

mila69en
amúgy neked véletlen nem kékhalálozik? mert látom nforce-os az alaplapod:)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
mw2 nem nagy szám kijátszottam de még egyszer nem állnék neki! viszont a ninja gaident 360-on vagy 7szer kitoltam:D ilyenkor bánom, hogy eladtam a boxot:D<#idiota>

cosmosis személyes kedvenceim között van!:D ozora meg a filingje:( már a multé, évrõl-évre egyre jobban megy le a süllyesztõn<#szomoru1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

The Protector
Nekem fel van telepítve.De unalmamban telepítem a modern warfare 2-õt.Nem vagyok egy nagy fan de azért kipróbálom.Inkább a modern warfare2 soha ne induljon el minthogy ez ne induljon.
Imádom a ninjás témákat.Jómagam XMA-zok és parkourozok immáron 4 éve.Szal tettszik a stílus.
Láttam szereted a GOA zenét.Van pár jó szám.de a cosmosis reorder as legjobb.Ozora forever.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mila69en
mérgembe le is töröltem:D mondom mindenkiné indul eza szar csak nálam nem:((( de akkor nem csak nálam nem indul, ez némi megnyugvást jelent<#idiota>

The Protector
Akkor egy csónakban evezünk.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mila69en
jah én is kipróbálnám:( de sajna semmilyen módszerrel nem indul<#szomoru1>

The Protector
Basszus de nyomnám már a játékot.

wesker24
Milyen egy játék ez ?? Mikor menekülni kell az épületbõl nálam nem ugrik ki az ablakon ! Ez valami bug vagy mi ?? mert akárhányszor eljutok az ablakig nem csinál semmit se nem hogy kiugrik !
Maxtreme
Meg sajna orrosz xD Tegnap meglestem, ugyanúgy ruszki mint az elõzõ relase.

norbi2fraktal
nem a legjobb de elsõ alkotás

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector

Shep
Nem tényleg van elég sok helyen, de mind ilyen letöltõs szar, sehol egy torrent.

Maxtreme
Nem hinném. Elég sok helyen fent van. (persze attól még lehet kamu nyilván)

Shep
Most lesz majd az a 2012 az megfelel. Péntek, vagy szombat? :) Amúgy lehet ez is valami fake cucc.

Maxtreme
Igen, sõõõt elviszlek moziba is :)

Shep
Utána meg felrakod nekünk torrentre :)

Maxtreme
nebacc. Na az köll. (rapid nálam nem gond :p :D)

norbi2fraktal
azt én is le akartam szedni, de csak 120K-al szedte

Evin
Én már láttam angol+Multi7 verziót. Csak Rapid-ról nem fogok neki letölteni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

norbi2fraktal
AZTAA KURVAAA csak most néztem, CUSTOMIZE CHARACTER,, ablak módban könyebb állítani....

norbi2fraktal
az összes beállítás/menü az angol verzióból (képek)
ITT

The Protector
Ok.köszi.CSak tudod már játszanék vele.

Maxtreme
Minden nap meg fogod kérdezni 2x? el lett mondva hogy LINKELVE LESZ amint elkészül a crack...

Seth
Scriptelve van gondolom. Amíg azokat nem nyírod ki, amolyan gyakorlásképp, hogy az a fegyó mire jó. Töltsd fel(ugye azt tudtad, hogy mindegyiket lehet, ha nyomva tartod a gombot?), aztán ha látod, hogy be vannak mérve(fehér fénysugár felettük)akkor adj nekik

PSN ID.: Beegabor

Shep
De a falat miért nem engedi kibontani? Amúgy próbáltam ,de elsõre nem haltak meg utána meg eltávolodtak és nem érem el õket a fegyverrel.

Seth
Azokat az áramos fegyóval tudod elintézni,amit a ráktól kaptál

Shep
Jó már megoldottam, de utána meg van egy fal és hiába verem szét az A-t egyszerûen nem lehet kibontani. Van egy rácsos kapu is mögötte két paraszt akik lövik rám a lila taknyot. Annyira idegesít, hogy orosz ez a szar. Idióták miért szedik ki minden játékból az angol nyelvet?

Seth
Vmelyik szélrõl dobáld meg feltöltött tüzes bumeránggal, ennyi a trükkje, még csak hozzá sem kell érned kardal. A golyókat meg le lehet hagyni ha visszafelé futsz, csak arra vigyázz a pocsojákba ne lépj bele .A sugár lövések meg totál kiszámíthatóak,azok kikerülése nem okozhat problémát

grebber
Hát egy crack nekem is jól jönne no meg angolosítás!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Esetleg vki crack létérõl nem tud.Állítólag vmi bithumen oladlon van mûködõ crack hozzá.

Shep
Idegbaj ez a játék is, tiszta FU. Alagútban van egy kurva rák, elintézem az egyik lábát, de utána kész vége folyamatosan nyomatja rám a retek áramgolyókat és mire egybõl kiszabadulok megint rám dobja ,gyakorlatilag nem tudok semmit csinálni. Mutatja ugyan ,hogy rángassam a bal kart, de hát szart nem ér ugyanannyi idõ múlva tudok csak kiszabadulni ,mintha nem csinálok semmit. Egyébként menteni lehet de visszatöltésénél ugyanúgy a pálya elejérõl kezdi, vagyis semmi értelme. IDIÓTA JAPÁNOK!!!

Maxtreme
Noh végeztem vele. Hát az utolsó pályához gud lák mindenkinek. Cirka másfél órámba került megcsinálni, és nem azért mert hosszú. Ilyen szinten elnyújtott és nehéz bossharcot még nem pipáltam. Kegyetlen.
Ezt leszámítva (meg az ez elõtti fejezetet) jó kis game volt.

Shep
Jól van, megnéztem jutúbon, így, hogy kiírja angolul már egyértelmû. Szar fos orosz verzió :(

Shep
Na elakadtam, "elintéztem" a hernyót, futni kellett valami helikopteres akármi felé, közben rakétát lõtt. Kiértem egy platform végére és semmit nem tudok csinálni, próbáltam a hosszú karddal átlendülni, de semmi, visszamenni sem lehet, szóval meg vagyok lõve. Egyébként sokszor olyan idióta kameraállások, vannak, hogy a hajamat tépem.

The Protector
Crack esetleg.

Maxtreme
dede, ez már nekem is eszembe jutott xD

A fagyás nálam is megvan, de ctrl+alt+del kombóval be lehet zárni (tehát csak a játék fagy meg)

Shep
A szívunk az csúnya szó és sz@unkot ír az sg, vagy én gépeltem el valamit?

Shep
Felszaladtam, csak arra nem jöttem, rá, hogy onnan lehet ütni. Persz majd megint juthatok el addig, mert ugye kiléptem. Ráadásul nekem kilépésnél megfagyasztja a gépet. De ilyen hülye módszert, hogy nem lehet küldetésen belül menteni áááááááááá. Nem lehet, hogy csak mi sz@unk ,mert oroszul nem tudjuk, hogy van a mentés?

Maxtreme
fel lehet ott futni a falon, 1 szinttel feljebb. (ha rájöttél bocs, én elsõzör nem tudtam xD)
Úgy nem nehéz. Adj neki a nundzsaku szerû kardokkal.