580
Ninja Blade PC
-
#420 faszaaa nem megy a régi mentéssel -
#419 igen, én is végig viszem már, mivel a végén vok, és előlről kezdem majd, teljes nehézségen -
#418 Hát igen az elég gáz volt, de ennek ellenére én lehet előröl kezdem, legalább értek majd mindent, meg tudom majd rendesen a képességeket is. -
#417 És végre ezt is megértem a Final mission vagyis Mission 9 !
Huh a már a 7 mission eléggé nehéz volt 3 főbossal kellett megküzdeni na meg plussz a végén a bazi nagy pókkal !
Na de ami a 8 missiont illeti a fater nem volt semmi nagyon tud az öreg ! Teljesen leizzadtam mire végeztem az öreggel le is zsibbadtak rendesen az ujjaim !
Most hogy remélem a Final Mission-nél vagyok sikerült kimaxolnom a heavy kardot és a dupla katanakat !
Lelkiekben már felkészültem a legrosszabakra ! -
#416 mentéseket gondolom át lehet importálni nem??? :D -
#415 SKIDROW eza lényeg erre vártam :D -
#414 A 3 küldetés az nagyon kiidegeölt főleg az a rohat rák az eddigi 6 mission közül a 3 mission beli főboss rák volt a legnehezebb eddig ! -
#413 Én csak kiböjtöltem :) (3. küldetésnél tartok, de most már csak angolul nyomom végig :) -
#412 Wááá ! Most látom kijött a skidrow verzió !!
Vazzeg én meg már végig szenvedtem magam sikerrel a 6 mission-on is ! -
#411 Pazzeg, ne légy telhetetlen -
#410 Na, király, de jobb lett volna, ha tegnap jön ki. -
#409 Na töccsük boncsuk toljuk!!!! -
#408 Ninja Blade SKIDROW -
#407 egyszerű, a futáshoz tartani kell a CTRL-t és abba az irány nyomd a ninja-t amerre akarsz ugrani és SPACE,és tartsd folyton a CTRL-t,van olyan is hogy urgásból kell kezdeni hogy magasabbon fusson, mer leesik -
#406 Ugyanúgy nyomva tartod a gyors futást és az irányt amerre futni akarsz. -
#405 Magyarázza már el nekem valaki hogy a francba kell ezt a falról falra ugrást csinálni !! Mert már vagy 20x-szor esek le !!
Addig ok hogy átugroka másik falra de utána mi tkell csinálni mert mindig leesik ! -
#404 Állítólag van angol csak ahhoz se crack nincs se ilyen trükkös indítás szóval csak egy 1-ek és 0-ák halmaza semmit nem ér. -
#403 Azt már én is leszedtem de ugyanugy orosz volt !! Orosz felirat angol szinkron ! -
#402 Én már láttam (mint korábban írtam) multi7+eng, eng/rus verziókat, de egyiket sem próbáltam. -
ricsa008 #401 yes végre sikerült beüzemelni
leszedtem ezt a 500valahány megás proper cuccot és pöcre megy -
#400 én most vagyok csak ot...:D -
#399 Én eleve olyan verziót szedtem le ahol szinte semmit sem kell csinálni hanem csak install és play már megy is a játék !
De angol verzióról én sem tudok ! Amugy a 3 mission-nél rendesen leizzadtam az rohat rák teljesen kiidegelt ! -
#398 Egyébként működő angolról még nem tudsz? -
#397 Kösz, hátha ez segít :) -
#396 370-es hsz-emben,van egy kis help ha játszani akarsz -
#395 Na érdekes ez a védelem, tegnap indítanám és nekem sem indul, újraraktam, kékhaláloztam "minden ami kell egy játékhoz" de semmi, se xp-n se vistan sehol. Szóval várok én is valami normális verzióra. -
#394 nem -
#393 Micsoda? A repackban angol a telepítő és ennyi, minden ugyanaz, mint az öszes többi verzióban. -
#392 van a repackban angol csak nekem kiirja, hogy time lejárt, vagy mi, vagyis a krekkje nem jo. -
#391 tutira nem. -
strebacom #390 És ha még is...?? -
#389 kell lennie, a képeken a szövegek nem paintshoppal teték oda szerintem...:D -
strebacom #388 Van egyáltalán angol verzió ebböl , vagy csak fake.....mert én nem láttam sehol müködö verziót és ez nagy szó.... -
#387 Jó hát ez nem angolosítás, ezt csak valaki kimentette a saját angol verziójából :) -
#386 hát többet is linkeltek már
de nekem se a kiegészités, se a repack nem működöt.. -
#385 #349...mégvalami.
:D -
#384 Amúgy hogy lehet angolosítani? Hol vannak a szövegek tárolva? -
#383 Hát pl, a menü miatt ha másért nem is. -
strebacom #382 Na azért....ezt én tudtam...Darksector forever...hehe.... -
#381 vanis angol tudás itten nálam...:d