580
Ninja Blade PC
-
#460 mit jelent a H1N1?
hát....cH1uck N1orris-t!!!!! -
#459 Jobbulást, én beadattam magamnak egy hónapja az injekciót. -
#458 FUCK -
#457 hát
ott nem rosszból de n50% esély van a változás után hogy visszairjon ....:D
sorry a morbid poénomért...:D -
#456 Jobbulást, jó pihenést, jó játékot,ha változik az állapotod írd meg -
#455 Kösz mindenkinek.És mindenki vigyázzon magára. -
#454 ha te vagy az utolsó, akkor add tovább, megint mennyen körbe:D
jobb adni mint kapni...:D -
#453 jobbulást, de haverod derekea szerintem a munkaundor végett lehet.
ne ijjedj meg tőle...:D -
ricsa008 #452 Jobbulást -
#451 Jah.
Most jelen pillanatban azt várom h rosszabbul legyek.Mert 3 napig lappang az emberben,szar közérzet meg fáj a végtagod(nekm meg havernak is a dereka).
Úgy számítom h 1 esetleg 2 nap mulva fog letaglózni.de az első jelek már megvannak.Lesz ami lesz.Nem kell ám megijedni vígan elvagyok.Haver is így kezdte aztán lesz belőle otromba köhögés,orrfújás,láz,fájdalom.És 3 nap után kutya bajod sincs.De nem félek tőle egyáltalán.
Tnap dokinál voltam és ő is mondta h H1N1-es vagyok de no para mert ez a kór egy kis szar.DE...csakis a szövődményei a nagyon durvák.azokat viszont elkerülheted ha kifekszed a betegséget és nem mászkálsz meg stb.....
Én a kóterban kaptam el.Az egyik gyerek hozta és nem ment haza hanem a kóterban fetrengett mert csajával akart lenni stb......
Totál felelőtlenség.
Én vagyok az utolsó a haveri társaságból aki elkapta.Szal velem zárul a kör.
De tényleg...nem kell félni tőle.Én sem félek pedig tudom h mit várhatok.
-
#450 omg...Komolyan:??: -
Danryu82 #449 A videó az nem akadozik, viszont a hang az néha elmegy. Ace Mega Codecs Pack 6.0-ám van. -
#448 Nah.Én is leszedtem az angol verziót és elölről kellett kezdenem.Nálam még jobban is fut a game.Most lesz is időm játszani mert H1N1-es vagyok.Most jön a 4. misszió. -
Bleach2 #447 Ha közvetlenül ott vagy amikor leérkezel a tetőre az ablakon kiugrás után és megkaptad a kettős kardot akkor vált rá arra, de előtte győzd le a szörnyeket , és ugorjál át a másik épületre ( előre gomb+ctrl-azaz az a gomb amivel gyorsabban tudsz futni-)és így előbb-utóbb eljutsz a pókhoz...
Nálad nem akadozik a videó és nem megy el néha a hang?
Ha nem akkor milyen codeked van? -
Danryu82 #446 Hy
Mit kell csinálni amikor az óriás pók megáll messze tőlem és egy háztetőn vagyok, itt nem tudom mit csináljak!? Segitsetek légyszi!!! -
Bleach2 #445 Miért van az, hogy néha nem lehet hallani a hangot és a videó akadozik néha... -
atesszan #444 Köszi! Egyébként ha az alap bill. kiosztást használtad, mi lett volna a probléma? -
#443 Vagyis csak a mission elején és végén ment a játék ! -
#442 Azért mert nincs a játékban mentés ! Vagyis ha félutón kilépsz kezdheted újból az egész játékot elölröl ! Ha meghlasz csak ideiglenes checkpoint mnetés van viszont ha teljesen kilépsz kezdheted elölröl !
A bill beállitosakkal nekem nem volt semmi baj se ! Az alap bill kiosztást használtam nekem az bőven megfelelt ! -
atesszan #441 Elárulná valaki, hogy miképp lehet menteni és a bill.beállításokat miért nem jegyzi meg? A checkpointot miért nem tölti vissza, ha kilépek a játékból? -
#440 Gépigénye nem vészes? -
#439 a F betűvel lehet váltani -
totahun #438 2. küldetésben amikor egy fertőzés álja el az utat, nem lehet tovább menni csak tüzes surikennel. Hogyan hozható elő a tüzes suriken ????????????? Alapból azt a szeleset adja ki. -
#437 Jó' van, de otthoni netem szar, csak emiatt várhatok jövő hétig. :( -
#436 ha-ha-ha -
#435 -
#434 accounttal
-
#433 ezt hogy csinálod????
-
#432 fut az 2xxx X 1xxx-ben is olyan kijelzővel. -
#431 ezt nem tudhatta.... -
xido #430 Monitor felbontási limit? -
aztech #429 Láttam itt videot hogy:
Ninja Blade PC Gameplay 1920x1080 Win7 HD Maxed out settings
1920x1080 játszik, de ez hogy lehetséges? Nekem 1680x1050 a maximum.
Windows 7-em van a gépem configja
Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz, 2 mag, 3MB Cache
4GB Kingmax 800MHz DDR2
Gigabyte EP31-DS3L (Ultra Durable 2)
Gigabyte Radeon HD4870 1GB DDR5
vagy nem is menne a gépemen? Vagy ez hogy lehetséges látom hogy több játékal játszanak 1920x1080-ba de hogy? -
#428 a Skidrow mappából másolj át mindent a játék mappájába -
aztech #427 most telepitettem fel a skidrowos verziót de,
This product requires activation. Enter your Serial Number and press "Next". Internet connection is required.
ezt irja szóval aktiválni kéne mitévő legyek most? -
#426 Bakker mikor nekiálltam a final mission-nek nem gondoltam volna hogy ilyen hosszu lesz ! Vazzeg az összes eddigi küldetés nem volt ilyen hosszú mint a final mission ! Jah és nem volt nehéz sem !
Nem elég hogy hogy rengeteg főbosst kellett kinyirni ujra és újra na meg persze a final főbossal is harcolni kellett jó párszor de csak eljutottam odáig mikor a final főboss testében vagyok és jöhet a Final harc a final főbossal !
Az az érdekes hogy 2 befejezése van a játéknak ! A rossz befejezése és a jó befejezése ! Ha meghalsz a végső harcnál jön a bad ending video !
Nem soko múlt hogy nem haltam meg de sikerült kinyirnom a final bosst igy jöhetett a good ending video !
A végén kiirta a statisztikát de mivel oroszul volt nem értettem semmit se ! Na majd az nagolt verziót leszedve majd megnézem ! -
#425 Na hát akkor ez a dilemma is megoldódott :) -
#424 asszem nem
-
#423 hali nekem ezen a full blades nehézségen kellene edzenem hogy a NINJA GAIDEN 2 easy-t lenyomhassam. -
#422 az, amugy xfire mér nem lássa még???
nem baj végig viszem úgyis párszor:) -
#421 ámen!
:D