580
Ninja Blade PC
  • DarkSector
    mit jelent a H1N1?

hát....cH1uck N1orris-t!!!!!
  • balee4
    Jobbulást, én beadattam magamnak egy hónapja az injekciót.
  • norbi2fraktal
    FUCK
  • DarkSector
    hát
    ott nem rosszból de n50% esély van a változás után hogy visszairjon ....:D

sorry a morbid poénomért...:D
  • norbi2fraktal
    Jobbulást, jó pihenést, jó játékot,ha változik az állapotod írd meg
  • The Protector
    Kösz mindenkinek.És mindenki vigyázzon magára.
  • DarkSector
    ha te vagy az utolsó, akkor add tovább, megint mennyen körbe:D
    jobb adni mint kapni...:D
  • DarkSector
    jobbulást, de haverod derekea szerintem a munkaundor végett lehet.
    ne ijjedj meg tőle...:D
  • ricsa008
    Jobbulást
  • The Protector
    Jah.
    Most jelen pillanatban azt várom h rosszabbul legyek.Mert 3 napig lappang az emberben,szar közérzet meg fáj a végtagod(nekm meg havernak is a dereka).
    Úgy számítom h 1 esetleg 2 nap mulva fog letaglózni.de az első jelek már megvannak.Lesz ami lesz.Nem kell ám megijedni vígan elvagyok.Haver is így kezdte aztán lesz belőle otromba köhögés,orrfújás,láz,fájdalom.És 3 nap után kutya bajod sincs.De nem félek tőle egyáltalán.
    Tnap dokinál voltam és ő is mondta h H1N1-es vagyok de no para mert ez a kór egy kis szar.DE...csakis a szövődményei a nagyon durvák.azokat viszont elkerülheted ha kifekszed a betegséget és nem mászkálsz meg stb.....
    Én a kóterban kaptam el.Az egyik gyerek hozta és nem ment haza hanem a kóterban fetrengett mert csajával akart lenni stb......
    Totál felelőtlenség.
    Én vagyok az utolsó a haveri társaságból aki elkapta.Szal velem zárul a kör.
    De tényleg...nem kell félni tőle.Én sem félek pedig tudom h mit várhatok.
  • norbi2fraktal
    omg...Komolyan:??:
  • Danryu82
    A videó az nem akadozik, viszont a hang az néha elmegy. Ace Mega Codecs Pack 6.0-ám van.
  • The Protector
    Nah.Én is leszedtem az angol verziót és elölről kellett kezdenem.Nálam még jobban is fut a game.Most lesz is időm játszani mert H1N1-es vagyok.Most jön a 4. misszió.
  • Bleach2
    Ha közvetlenül ott vagy amikor leérkezel a tetőre az ablakon kiugrás után és megkaptad a kettős kardot akkor vált rá arra, de előtte győzd le a szörnyeket , és ugorjál át a másik épületre ( előre gomb+ctrl-azaz az a gomb amivel gyorsabban tudsz futni-)és így előbb-utóbb eljutsz a pókhoz...
    Nálad nem akadozik a videó és nem megy el néha a hang?
    Ha nem akkor milyen codeked van?
  • Danryu82
    Hy

Mit kell csinálni amikor az óriás pók megáll messze tőlem és egy háztetőn vagyok, itt nem tudom mit csináljak!? Segitsetek légyszi!!!
  • Bleach2
    Miért van az, hogy néha nem lehet hallani a hangot és a videó akadozik néha...
  • atesszan
    Köszi! Egyébként ha az alap bill. kiosztást használtad, mi lett volna a probléma?
  • wesker24
    Vagyis csak a mission elején és végén ment a játék !
  • wesker24
    Azért mert nincs a játékban mentés ! Vagyis ha félutón kilépsz kezdheted újból az egész játékot elölröl ! Ha meghlasz csak ideiglenes checkpoint mnetés van viszont ha teljesen kilépsz kezdheted elölröl !

A bill beállitosakkal nekem nem volt semmi baj se ! Az alap bill kiosztást használtam nekem az bőven megfelelt !
  • atesszan
    Elárulná valaki, hogy miképp lehet menteni és a bill.beállításokat miért nem jegyzi meg? A checkpointot miért nem tölti vissza, ha kilépek a játékból?
  • balee4
    Gépigénye nem vészes?
  • norbi2fraktal
    a F betűvel lehet váltani
  • totahun
    2. küldetésben amikor egy fertőzés álja el az utat, nem lehet tovább menni csak tüzes surikennel. Hogyan hozható elő a tüzes suriken ????????????? Alapból azt a szeleset adja ki.
  • balee4
    Jó' van, de otthoni netem szar, csak emiatt várhatok jövő hétig. :(
  • DarkSector
    ha-ha-ha
  • norbi2fraktal
  • DarkSector
    accounttal
  • norbi2fraktal
    ezt hogy csinálod????

• DarkSector
    fut az 2xxx X 1xxx-ben is olyan kijelzővel.
  • DarkSector
    ezt nem tudhatta....
  • xido
    Monitor felbontási limit?
  • aztech
    Láttam itt videot hogy:
    Ninja Blade PC Gameplay 1920x1080 Win7 HD Maxed out settings
    1920x1080 játszik, de ez hogy lehetséges? Nekem 1680x1050 a maximum.
    Windows 7-em van a gépem configja
    Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz, 2 mag, 3MB Cache
    4GB Kingmax 800MHz DDR2
    Gigabyte EP31-DS3L (Ultra Durable 2)
    Gigabyte Radeon HD4870 1GB DDR5
    vagy nem is menne a gépemen? Vagy ez hogy lehetséges látom hogy több játékal játszanak 1920x1080-ba de hogy?
  • norbi2fraktal
    a Skidrow mappából másolj át mindent a játék mappájába
  • aztech
    most telepitettem fel a skidrowos verziót de,
    This product requires activation. Enter your Serial Number and press "Next". Internet connection is required.
    ezt irja szóval aktiválni kéne mitévő legyek most?
  • wesker24
    Bakker mikor nekiálltam a final mission-nek nem gondoltam volna hogy ilyen hosszu lesz ! Vazzeg az összes eddigi küldetés nem volt ilyen hosszú mint a final mission ! Jah és nem volt nehéz sem !

Nem elég hogy hogy rengeteg főbosst kellett kinyirni ujra és újra na meg persze a final főbossal is harcolni kellett jó párszor de csak eljutottam odáig mikor a final főboss testében vagyok és jöhet a Final harc a final főbossal !

Az az érdekes hogy 2 befejezése van a játéknak ! A rossz befejezése és a jó befejezése ! Ha meghalsz a végső harcnál jön a bad ending video !
    Nem soko múlt hogy nem haltam meg de sikerült kinyirnom a final bosst igy jöhetett a good ending video !

A végén kiirta a statisztikát de mivel oroszul volt nem értettem semmit se ! Na majd az nagolt verziót leszedve majd megnézem !
  • Shep
    Na hát akkor ez a dilemma is megoldódott :)
  • DarkSector
    asszem nem
  • DarkSector
    hali nekem ezen a full blades nehézségen kellene edzenem hogy a NINJA GAIDEN 2 easy-t lenyomhassam.
  • norbi2fraktal
    az, amugy xfire mér nem lássa még???

nem baj végig viszem úgyis párszor:)
  • DarkSector
    ámen!
    :D