196
Glee avagy Ryan Murphy (Nip/Tuck) új sorozata
-
#116 legalább képet adj róla:D -
EnxTheOne #115 A 11. részben (hairography), a süketek iskolájából volt egy aranyos csaj (nem volt neve). Vörös, vállig érő haj, zöld szem. 29: 31-nél látható. Megtudnátok ondani a szinésznő nevét? :D:D -
#114 szerintem én csak olyat tudok amiben a dalok angolul vannak feliratozva, nincs az az isten ami ráveszi a fordítóját hogy ennyi dalt lefordítson, amúgy ja kapcsolódnak a storyhoz -
EnxTheOne #113 Sziasztok, a 3. rész felét (múlthéten) láttam a tvben, majd letöltöttem az első 3 részt, de csak a párbeszéd van feliratozva, (hosszupuskán találtam), és gondolom a zenék is kapcsolodnak a történethez (ami sajnos nincs benne a feliratbaÖ. Ha valaki tudna linkelni egyet azt megköszöném. :D -
#112 Én most néztem meg az RTL klubbon, nagyon jó -
Cat 02 #111 wtf :D
-
#110 egyedül Will hangja még úgy-ahogy elfogadható, Sue-é egyenesen nevetséges. -
#109 RLT promo
ilyen lesz a szinkron...hmm -
#108 Britney-s képek :D
kép1
kép2
-
#107 08.28. 16.40 Glee – Sztárok leszünk! – 1×01-02 (rá egy hétre már 17.40-től lesz) -
#106 lol
-
Cat 02 #105 Spoiler és kb mindenmentes promo :D
-
Cat 02 #104 :( -
#103 - Kristin Chenoweth vissza fog térni, meg egyébként is több jó vendégszereplőt vissza akarnak hozni a 2. évadra
- Lesz olyan epizód, amiben csak eredeti, vagyis saját dalok lesznek
- Adam Shankman rendezi majd az első 10 rész egyikét
- A készítők 4 évadot térképeztek fel a mostani gárdával. -
piamania #102 Elkezdtem nézni én is.Eddig 4 részt néztem meg, nem lesz ez olyan rossz,de azért remélem jobban beindul majd.Eddig a legütösebb az volt, amikor a foci csapat elkezdett Beyoncé Single Ladies című számára táncolni a pályán meccs közben.Sírni tudtam volna. -
#101 "A Glee 2. évadban kevesebb zeneszám lesz, a sztori pedig karaktercentrikusabb, “meghittebb” lesz." -
Cat 02 #100 Ez még mindig durva :o -
#99 Karaoke Revolution Glee címmel Wii-játék jelenik, melyben énekelni lehet a sorozat dalait, a sorozata karaktereivel. Kiadó a Konami. -
#98 "Glee-ügyben már semmit sem lehet elhinni, még az idézeteket sem, de az ET-nek Ryan Murphy lenyilatkozta, hogy most írják a Britney Spears-epizódot és a Super Bowl után részben is egy előadó előtt akarnak tisztelegni. Ez tippek szerint Michael Jackson lehet" -
#97 szinte biztos:D:D de ha jönnék én ott leszek^^ -
Cat 02 #96 Remélem a magyar premier miatt jönnek Mo.-ra és 10k alatti jeggyel árral. -
#95 "És, ha már Glee, meglátjuk, hogy mennyire lesz mohó a FOX, mindenesetre a hírek szerint a főszereplők szerződésében benne van 3 mozifilmre szóló kitétel is. Ugye akkor is szeretni fogjuk, ha a csapból is folyni fog? Mindenesetre Ryan Murphy elmondta, hogy egyelőre nem terveznek filmet."
érdekes és elgondolkodtató, talán picit tényleg túl sok a reklám -
#94 hírek:
-Ryan Murphy, a Glee készítője elmondta, hogy két énekesközpontú, tisztelgős epizódot tervez a 2. évadra, egyet ősszel és egyet tavasszal. Még nem tudni, hogy kik lennének az alanyok. Sőt, már azt is tudja (gondolom, nem csak ő), hogy milyen esemény lesz a 2. évad fináléjában.
-Jessalyn Gilsig (Terry) még nem tudja, hogy visszatér-e a Glee 2. évadjára.
-
#93 nah megnéztem az évadzárót is, szerintem kúrvanagy volt, tökre eltalálták az egészet, szépen össze volt rakva
tulajdonképpen mindent lezártak amit le lehetett:D -
#92 Tényleg elég sok valamilyen szinten rétegegyén van a sorozatban, de ezekből lehet kiindulni és témákat csinálni. ha mindegyik tökéletes lenne nem lenne valami izgalmas. -
Cat 02 #91 Meg egy túlsúlyos, meg egy terhes. -
#90 Nálatok is gonosz gépfegyveres emberek állnak mögöttetek és rádparancsolnak hogy nézd? -
#89 sok? egy tolókocsis meg egy meleg van... -
hapi #88 Miért van ez a sok kripli a filmben?
Kicsit sok már nekem. itt mindenki fogyatékos meg béna, vak, süket, esetleg buzi.
Értem a mondanivalót de kezd kicsit szájbarágós lenni. -
#87 szerintem is nagyon jó dalok vannak és a vége felé a műdrámáknak is vége lett a 2. évad szerintem valamivel reálisabb hangvételű lesz. -
piamania #86 Most töltöm a teljes első évadot.Remélem tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek mondják.Kedvcsinálónak, az a részlet, ami lejjebb be lett linkelve, az nagyon bejött.Ez indított el azon, hogy bele kell csekkolnom.És ez lesz az első film, amit eredeti nyelven nézek meg. -
#85 hidd el vannak ilyen hülyék a földönXD
20-21. rész tök jó film, még a lédi gagás is :D -
hapi #84 Most komolyan srácok, ennyire mű problémás konfliktusokat még életemben nem láttam. AZt akarják hogy higgyem el a lány nem valja be hogy ki az apja egy babának akit nem is akar megtartani? Mi értelme van hogy végig hazudik? Másik meg hogy a srác komolyan elhiszi hogy az övé a baba mikor nem is volt a lánnyal? A férj nem veszi észre több hete hogy a felesége nem is terhes? Egyszer sem simogatta meg a hasát vagy látta mesztelenül?
Az ilyen hülyeségek kiakasztanak hiába jók a dalok... -
#83 igen közben megtaláltam 4 részből álló lemezsorozatot ;) -
Cat 02 #82 Biztos. iTunes-on elvileg fent vannak már.
De pl turnéznak is meg minden, szal tuti kiadják. -
#81 Hatalmas volt!! :D Legnagyobb karakter a Zongorista csávó:D egy szót se szólt még:D Ősszel jönnek vissza új részekkel ;)
szerk: nem tudjátok, ki fogják adni a dalokat CD-n? van 1-2 jó darab mint pl a szezonzáróban is volt:D -
Cat 02 #80 -
#79 Hatalmas a sorozat:d tudnak a srácok kornyikálni :D:D
Évadzáróról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt azért nem gondoltam volna, hogy Récsöl mama viszi el a kölköt :D -
Cat 02 #78 Egy élőre elmennék :o -
#77 megfigyeltem, hogy VA-nak direkt úgy csinálják meg, hogy rossz legyen. Jesse egyszerűen nem jó Freddie Mercury, más hangszín, úgyhogy direkt sok Queent énekeltetnek vele, hogy a nézők érezzék hogy hú itt valami nincs rendben :D