196
Glee avagy Ryan Murphy (Nip/Tuck) új sorozata
  • Andr0
    legalább képet adj róla:D
  • EnxTheOne
    A 11. részben (hairography), a süketek iskolájából volt egy aranyos csaj (nem volt neve). Vörös, vállig érő haj, zöld szem. 29: 31-nél látható. Megtudnátok ondani a szinésznő nevét? :D:D
  • Andr0
    szerintem én csak olyat tudok amiben a dalok angolul vannak feliratozva, nincs az az isten ami ráveszi a fordítóját hogy ennyi dalt lefordítson, amúgy ja kapcsolódnak a storyhoz
  • EnxTheOne
    Sziasztok, a 3. rész felét (múlthéten) láttam a tvben, majd letöltöttem az első 3 részt, de csak a párbeszéd van feliratozva, (hosszupuskán találtam), és gondolom a zenék is kapcsolodnak a történethez (ami sajnos nincs benne a feliratbaÖ. Ha valaki tudna linkelni egyet azt megköszöném. :D
  • Dj Tommy
    Én most néztem meg az RTL klubbon, nagyon jó
  • Cat 02 #111
    wtf :D

• Kicsikiraly
    egyedül Will hangja még úgy-ahogy elfogadható, Sue-é egyenesen nevetséges.
  • Bulykin
    RLT promo

ilyen lesz a szinkron...hmm
  • Bulykin
    Britney-s képek :D
    kép1
    kép2
  • Bulykin
    08.28. 16.40 Glee – Sztárok leszünk! – 1×01-02 (rá egy hétre már 17.40-től lesz)
  • Bulykin
    lol

• Cat 02 #105
    Spoiler és kb mindenmentes promo :D

• Cat 02 #104
    :(
  • Bulykin
    - Kristin Chenoweth vissza fog térni, meg egyébként is több jó vendégszereplőt vissza akarnak hozni a 2. évadra
    - Lesz olyan epizód, amiben csak eredeti, vagyis saját dalok lesznek
    - Adam Shankman rendezi majd az első 10 rész egyikét
    - A készítők 4 évadot térképeztek fel a mostani gárdával.
  • piamania
    Elkezdtem nézni én is.Eddig 4 részt néztem meg, nem lesz ez olyan rossz,de azért remélem jobban beindul majd.Eddig a legütösebb az volt, amikor a foci csapat elkezdett Beyoncé Single Ladies című számára táncolni a pályán meccs közben.Sírni tudtam volna.
  • Bulykin
    "A Glee 2. évadban kevesebb zeneszám lesz, a sztori pedig karaktercentrikusabb, “meghittebb” lesz."
  • Cat 02 #100
    Ez még mindig durva :o
  • Bulykin
    Karaoke Revolution Glee címmel Wii-játék jelenik, melyben énekelni lehet a sorozat dalait, a sorozata karaktereivel. Kiadó a Konami.
  • Bulykin
    "Glee-ügyben már semmit sem lehet elhinni, még az idézeteket sem, de az ET-nek Ryan Murphy lenyilatkozta, hogy most írják a Britney Spears-epizódot és a Super Bowl után részben is egy előadó előtt akarnak tisztelegni. Ez tippek szerint Michael Jackson lehet"
  • Andr0
    szinte biztos:D:D de ha jönnék én ott leszek^^
  • Cat 02 #96
    Remélem a magyar premier miatt jönnek Mo.-ra és 10k alatti jeggyel árral.
  • Bulykin
    "És, ha már Glee, meglátjuk, hogy mennyire lesz mohó a FOX, mindenesetre a hírek szerint a főszereplők szerződésében benne van 3 mozifilmre szóló kitétel is. Ugye akkor is szeretni fogjuk, ha a csapból is folyni fog? Mindenesetre Ryan Murphy elmondta, hogy egyelőre nem terveznek filmet."

érdekes és elgondolkodtató, talán picit tényleg túl sok a reklám
  • Bulykin
    hírek:

-Ryan Murphy, a Glee készítője elmondta, hogy két énekesközpontú, tisztelgős epizódot tervez a 2. évadra, egyet ősszel és egyet tavasszal. Még nem tudni, hogy kik lennének az alanyok. Sőt, már azt is tudja (gondolom, nem csak ő), hogy milyen esemény lesz a 2. évad fináléjában.

-Jessalyn Gilsig (Terry) még nem tudja, hogy visszatér-e a Glee 2. évadjára.

• Bulykin
    nah megnéztem az évadzárót is, szerintem kúrvanagy volt, tökre eltalálták az egészet, szépen össze volt rakva

tulajdonképpen mindent lezártak amit le lehetett:D
  • CaptainJack
    Tényleg elég sok valamilyen szinten rétegegyén van a sorozatban, de ezekből lehet kiindulni és témákat csinálni. ha mindegyik tökéletes lenne nem lenne valami izgalmas.
  • Cat 02 #91
    Meg egy túlsúlyos, meg egy terhes.
  • Kicsikiraly
    Nálatok is gonosz gépfegyveres emberek állnak mögöttetek és rádparancsolnak hogy nézd?
  • Bulykin
    sok? egy tolókocsis meg egy meleg van...
  • hapi
    Miért van ez a sok kripli a filmben?
    Kicsit sok már nekem. itt mindenki fogyatékos meg béna, vak, süket, esetleg buzi.
    Értem a mondanivalót de kezd kicsit szájbarágós lenni.
  • Andr0
    szerintem is nagyon jó dalok vannak és a vége felé a műdrámáknak is vége lett a 2. évad szerintem valamivel reálisabb hangvételű lesz.
  • piamania
    Most töltöm a teljes első évadot.Remélem tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek mondják.Kedvcsinálónak, az a részlet, ami lejjebb be lett linkelve, az nagyon bejött.Ez indított el azon, hogy bele kell csekkolnom.És ez lesz az első film, amit eredeti nyelven nézek meg.
  • Bulykin
    hidd el vannak ilyen hülyék a földönXD
    20-21. rész tök jó film, még a lédi gagás is :D
  • hapi
    Most komolyan srácok, ennyire mű problémás konfliktusokat még életemben nem láttam. AZt akarják hogy higgyem el a lány nem valja be hogy ki az apja egy babának akit nem is akar megtartani? Mi értelme van hogy végig hazudik? Másik meg hogy a srác komolyan elhiszi hogy az övé a baba mikor nem is volt a lánnyal? A férj nem veszi észre több hete hogy a felesége nem is terhes? Egyszer sem simogatta meg a hasát vagy látta mesztelenül?

Az ilyen hülyeségek kiakasztanak hiába jók a dalok...
  • Andr0
    igen közben megtaláltam 4 részből álló lemezsorozatot ;)
  • Cat 02 #82
    Biztos. iTunes-on elvileg fent vannak már.
    De pl turnéznak is meg minden, szal tuti kiadják.
  • Andr0
    Hatalmas volt!! :D Legnagyobb karakter a Zongorista csávó:D egy szót se szólt még:D Ősszel jönnek vissza új részekkel ;)

szerk: nem tudjátok, ki fogják adni a dalokat CD-n? van 1-2 jó darab mint pl a szezonzáróban is volt:D
  • Cat 02 #80
  • Andr0
    Hatalmas a sorozat:d tudnak a srácok kornyikálni :D:D
    Évadzáróról:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én azt azért nem gondoltam volna, hogy Récsöl mama viszi el a kölköt :D
  • Cat 02 #78
    Egy élőre elmennék :o
  • Kicsikiraly
    megfigyeltem, hogy VA-nak direkt úgy csinálják meg, hogy rossz legyen. Jesse egyszerűen nem jó Freddie Mercury, más hangszín, úgyhogy direkt sok Queent énekeltetnek vele, hogy a nézők érezzék hogy hú itt valami nincs rendben :D