Glee (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Sunshinet elvitte a Vocal Adrenaline, mert Rachel elszekálta... 😄

Jaigen, ugye a 2. évad elején jött a szõke herceg, meg volt valami csaj, akit Rachel hallott énekelni a WC-ben, vele most mi van ? (mert pl kellett ugye egy ember és jött az a husi, pedig ott lett volna a wc-s leány is)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bulykin
pont most volt amúgy a Fókuszban szó a sorozatról 😄
hogy MO-n is egyre népszerûbb, meg h micsoda munkák folynak a háttérben, meg a színészekrõl volt pár szó.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

FZoleee
jó sorozat, ja, most kezdem a 2. évadot... csak az a gond, hogy itthon kevesen ismerik 😞
most hallok errõl a sorozatról elõször 😄
leszedtem egy elõzetest és egybõl megnyert 😄 szóval ennek a sorozatnak is nekilátok!
a családban meg nõvérem odalesz ezért a sorozatért hiszen alapból szereti a táncos-zenés filmeket!
Köszi a linket, ez nagyon bejött!!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fabio Capello
és ebben nincs benne Heather Morris (Brittany), aki ugye Beyoncé egyik háttértáncosa volt.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Fabio Capello
ehhehhh, azért Amber odapiszkált rendesen Simonnak a két évvel ezelõttiért... 😄

Glee-sek a brit The X Factor-ban

Bulykin
jaja, de azért köszi<#eljen> hatalmas szám

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Casillas
bár gondolom azóta meglett, de:

Travie McCoy feat. Bruno Mars - Billionaire

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
nekem az nem tetszett 😞

A 3. érsz is jó volt, cheeseus vagy mi 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Bulykin
ez a Britney-s rész tök fasza volt, félelmetes hogy mennyire hasonlított rá a szõke liba 😄

Bulykin
nah ez az elsõ rész odakúrt szerintem, jó visszatérés volt 😄
volt az a nagyszûjú srác 😄 valami Billionaire sámot énekelt, az kikúrt jó volt, elõadót tud mondani valaki?

Ójaj, eléggé jól nézett ki benne a csaj :o
Meg a Finn can fly? is haláli volt 😄SA😄S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Andr0
nah akkor Glee 2x02 a Britney-s rész lesz 😉

Armin & Ayu fan

Jól van összejött, én hülye a kiterjesztését is kitöröltem....
Viszont magyar feliratról tudtok valamit?
Köszi szépen.Kipróbáltam,hogy '1' nevet adok mindkettõnek,de nem jött össze.Valószínû azért, mert nem felülírni kellett volna mindet.Igaz?
vagy egyszerübb: mind kettönek (a film, és a felirat), a rész számát add meg. 😄 Pl. az elsõ résznél, "1", és a feliratnál is "1". 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Andr0
át kell nevezni a feliratot ugyan arra mint ami az avi neve (vagyis: Glee.S02E01.HDTV.XviD-LOL)

Armin & Ayu fan

Hello!

Letöltöttem ezt Glee.S02E01.HDTV.XviD-LOL, hosszúpuskáról meg a feliratot.Feliratot ki is csomagoltam a Glee mappájába,de nem jön eéõ a felirat.Mi lehet a gond?kööszi szépen.
Bulykin
ja igen, akkor tegnap nem ma <#beka2>

Andr0
nagyon jó volt szerintem!

Armin & Ayu fan

Bulykin
2.évad premier ma!

Nem sikerült. Akkor most. 😄

De egyébként Britanny, és Quinn is egész jó. 😄

Andr0
legalább képet adj róla😄

Armin & Ayu fan

A 11. részben (hairography), a süketek iskolájából volt egy aranyos csaj (nem volt neve). Vörös, vállig érõ haj, zöld szem. 29: 31-nél látható. Megtudnátok ondani a szinésznõ nevét? 😄😄

Andr0
szerintem én csak olyat tudok amiben a dalok angolul vannak feliratozva, nincs az az isten ami ráveszi a fordítóját hogy ennyi dalt lefordítson, amúgy ja kapcsolódnak a storyhoz

Armin & Ayu fan

Sziasztok, a 3. rész felét (múlthéten) láttam a tvben, majd letöltöttem az elsõ 3 részt, de csak a párbeszéd van feliratozva, (hosszupuskán találtam), és gondolom a zenék is kapcsolodnak a történethez (ami sajnos nincs benne a feliratbaÖ. Ha valaki tudna linkelni egyet azt megköszöném. 😄

Dj Tommy
Én most néztem meg az RTL klubbon, nagyon jó<#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

wtf 😄

Kicsikiraly
egyedül Will hangja még úgy-ahogy elfogadható, Sue-é egyenesen nevetséges.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
RLT promo

ilyen lesz a szinkron...hmm

Bulykin
Britney-s képek 😄
kép1
kép2

Bulykin
08.28. 16.40 Glee – Sztárok leszünk! – 1×01-02 (rá egy hétre már 17.40-tõl lesz)

Bulykin

Spoiler és kb mindenmentes promo 😄

😞

Bulykin
- Kristin Chenoweth vissza fog térni, meg egyébként is több jó vendégszereplõt vissza akarnak hozni a 2. évadra
- Lesz olyan epizód, amiben csak eredeti, vagyis saját dalok lesznek
- Adam Shankman rendezi majd az elsõ 10 rész egyikét
- A készítõk 4 évadot térképeztek fel a mostani gárdával.

Elkezdtem nézni én is.Eddig 4 részt néztem meg, nem lesz ez olyan rossz,de azért remélem jobban beindul majd.Eddig a legütösebb az volt, amikor a foci csapat elkezdett Beyoncé Single Ladies címû számára táncolni a pályán meccs közben.Sírni tudtam volna.
Bulykin
"A Glee 2. évadban kevesebb zeneszám lesz, a sztori pedig karaktercentrikusabb, “meghittebb” lesz."

Bulykin
Karaoke Revolution Glee címmel Wii-játék jelenik, melyben énekelni lehet a sorozat dalait, a sorozata karaktereivel. Kiadó a Konami.

Bulykin
"Glee-ügyben már semmit sem lehet elhinni, még az idézeteket sem, de az ET-nek Ryan Murphy lenyilatkozta, hogy most írják a Britney Spears-epizódot és a Super Bowl után részben is egy elõadó elõtt akarnak tisztelegni. Ez tippek szerint Michael Jackson lehet"

Andr0
szinte biztos😄😄 de ha jönnék én ott leszek^^

Armin & Ayu fan