196
Glee avagy Ryan Murphy (Nip/Tuck) új sorozata
-
Cat 02 #76 Olyasmi, de a zenék jóak voltak (kivéve első, VA-é meg szerintem mind rossz volt :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tökre azt hittem meghal majd a baba, már majdnem előre könnyeztem miatta -
#75 Ez a finálé most akkor WTF volt? -
simon7108 #74 semmi sőt orulok neki,hogy lesz az is de előszor kezdjék el a 2. évadot:D -
#73 mi a baj azzal hogy már a harmadikat berendelték? :D -
#72 ha lesz pontos dátum majd beírom -
simon7108 #71 má a 3-at?hiszen még a 2-rol sincs semmi az imdb-n,hogy mikor kezdodne csak annyi,hogy 2011 ami remélem nem igaz.... -
#70 21-es részben Sue melegítőben ÉS gyöngysorral a nyakában :D amikor észrevettem, nagyon felröhögtem :D -
Cat 02 #69 Picit power lenne pedig :d
Remélem Google Translate lesz
Amikor látod az arcomon
Remélem, hogy megadja a pokol, remélem, ez ad ön pokol
Amikor sétálsz az utam
Remélem, hogy megadja a pokol, remélem, ez ad ön pokol -
#68 jobb mint hogyha leszinkronizálnák azt is :D
-
Cat 02 #67 Gives you hell pl felirattal, hááát :D -
#66 nah ez érdekes és jó hír -
Cat 02 #65 "Magyarországon az RTL Klub tűzi műsorára 2010. őszétől magyar szinkronnal, a dalokat feliratozva." -
#64 egy kicsit én is jobbat vártam, de azért a története jó volt :)
meg a duett amit Willel énekelt a szerepért...az ütött -
#63 azt már rég :D:D -
Cat 02 #62 És a 2.-at ? -
#61 A FOX berendelte a Glee 3. évadját! -
Cat 02 #60 Azt hittem NPH nagyobbat üt az énekével, de azért jó volt a rész :) -
#59 "A Glee-t is elérte a végzet, de itt azért számít a kontinuitás, nem? Mindenesetre a 21. rész lesz 05.25-én, míg a 20. epizód 06.01-én"
-
#58 a 19.részben meg Neil Patrick Harris(HIMYM) lesz vendégszereplő:)
a 18.rész sztem tök jó volt, az Ice Ice Baby számok nagyon tetszettek:D -
Cat 02 #57 http://www.facebook.com/pages/Kristen-Bell-should-Guest-Star-On-GLEE/108130955890307 -
Cat 02 #56 http://www.youtube.com/watch?v=dYh_z3Bpjaw Run Joey Run -
#55 16. nekem annyira nem tetszett, bát történetileg adta most is, csak zeneileg nem annyira -
Cat 02 #54 Nagyon jók az új részek, meg a zenék is benne4 -
#53 15.rész Madonnával foglalkozott, csak az ő számai voltak hallhatóak... nem volt rossz :D
igaz az uccsó 2 szám kivételével nem ismertem egyiket semXD
Jesse meg bekavart...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az előző részben úgy volt feltüntetve hogy ő a "gonosz", csak játszik Rachellel, most meg átíratkozik miatta, wtf? -
#52 -
Cat 02 #51
-
#50 jó volt, kicsit megkavarták a dolgokat, de tetszik :)
mintha egy teljesen új történetbe kezdtek volna :D -
#49 én feliratra várok még -
Cat 02 #48 Na milyen volt ?
Azt látom, hogy a következő Madonnás lesz :D -
#47 hosszú idő után folytatódik a sorozat, S01E14 már tölthető :) -
#46 a spoilereset nem nézem meg :D:D de ez adja, hihetetlenül hypolják kint a sorozatot -
Cat 02 #45 Ez csak wtf, nem spoileres :) -
Cat 02 #44 Promokat néz valaki ? !SPOILER -
Monoton #43 na folyt köv :D -
#42 "# Jennifer Lopez-t szeretnék megnyerni a Glee-be való vendégszereplésre.
# Viszont Neil Patrick Harris Glee-beli vendégszereplése a Joss Whedon rendezte epizódban csak a CBS-en múlik.
# Ja, és a Glee folytatásában csak egy sztoriszál lesz, ami kisbabákról fog szólni, ezúttal nem viszik túlzásba." -
#41 összel jön az RTL klubbra a sorozat! -
#40 fan art -
#39 Glee őszi finálé értékelés -
#38 amikor már mondta will hogy you can't always get what you want, már féltem hogy le fogják nyúlni house számát, és be is igazolódott :(
ettől függetlenül tetszett az ő változatuk is :D -
#37 egy kis szünet után újból van Glee^^ 9.rész nagyon bejött, ezúttal a mozgássérült srác került előtérbe és az eddig kevesebbet szereplők is többet szerepeltek.
az a verseny tetszett, sztem simán lenyomhatnák így duettbe