Glee (TV)

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Egyszerûen felfoghatatlan <#rinya><#rinya> 31 éves volt csak. Az okot még nem tudják, de mivel régóta küzdött a drogfüggõségével, ezért nem kizárt, hogy ez okozta <#shakehead><#sir> Basszus <#rinya>
Itt a hollíwoodreporter cikke: link

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Meghalt Cory Monteith!!
Bulykin
én a 2.évad végén leragadtam 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

stargatelost
Nézi egyáltalán még valaki? 😄 Én még nézegetem, ha nincs jobb... Az elején érdekesnek tûntek az új arcok, de csak ugyanazokat a köröket futják, mint amit a régiek az elsõ évadokban, szal nem valami érdekfeszítõ... New York az a része, ami jó.

De érdekes módon a 4x04 The Break-Up címû epizód elképesztõen jó volt, a zenék, a történetek, ahogy a végén összeértek, és a The Scientist címû számot feketébe öltözve, csak állva elénekelték, eszméletlen hidegkirázós:

Szinte tökéletes lett ez a 4x04-es epizód, most utánanéztem, nafene, nem véletlen, hiszen az az Alfonso Gomez-Rejon rendezte, aki az American Horror Story idei évadjának pár részét, amik szintén zseniális beállításokkal rendelkeztek.

Naya Rivera és Dianna Agron baromira hiányzik, mind eyecandy, mind hangi szempontból. Ez a szám, amit Naya énekel, (szintén 4x04) pedig ugyancsak hidegrázós:

Szóval ezt a 4x04-et nézze meg az is, aki kaszálta, zseniális.

Arra meg nem is tudom mit mondjak, hogy erre az évadra végre kikerült a dagadt feka csaj, erre jött egy dagadt feka transzi...<#zavart2>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

megvan, ksözi a segitséget. (egyébként s02e15)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

2. évad 8. része körül nézz szét.
2.évadban volt ez,annak is az elsõ 15 részében.De hogy pontosan melyikben,azt nem tudom.
hi, elég régóta abba hagytam a sorozat nézését hogy majd egybe ledarálhasam a részeket 😄 Csak az a baj hogy elfelejtettem hogy hol tartottam 😄
Azt szeretném megkérderzni hogy ez melyik évad, és melyik rész:

A homár gyerek már átment a magán suliba, és az ottani korusal egy elöadást tartottak egy lány iskola diákjainak.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

FZoleee
egyetértek, én megvárom még az évad végét, aztán ha nem lesz jobb, nálam is kasza lesz
fixon
Sry. Gondoltam közlöm, hogy annyira minõsíthetetlen és unalmas volt a 3. évad, hogy nem pazarlom rá az idõmet.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Én még nem láttam belõle semmit! nem is igazán tervezem megnézni! am. eddig még csak angol feliratot láttam hozzá, szal ezzel a 20%-os esélyrõl is lecsúszott 10%-ra..! inkább tesztelek más sorozatokat...
fixon
Igen már annyira nem ragadnak meg a hajas viccei se Sue-nak.
Egyedül az Asian-F tetszett, de csak mert elfogult vagyok és imádok az ilyen sztereotíp ázsiás poénokat...
Amúgy meg mit tudtok errõl a Glee Projectrõl? Megéri megnézni?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

a karakterét nagyon utálom, de Lea Michelle-t meg imádom 😄, õ is majdnem olyan mint betti a csúny lány, csak egy kicsit kéne magára adnia és rá is tapadnának egy páran a képernyõre 😄, én azt szeretem am. amikor belevisznek egy kis viccet, mint ahogy csinálták az elsõ két évadban! pl. william és sue.. ( a kettõjük kapcsolatát, hát én annyit tudtam nevetni, hogy az nem igaz! ) meg jó lenne látni már egy pár olyan igazi mai slágert.. vagyis nem olyan régit! máris sokkal jobb lenne az egész! Mert most csak olyan ismerheti ezeket a zenéket aki vagy 400 éves, vagy a zene világában él, élt...!
FZoleee
a musical / broadway számok rohadt unalmasak már, ráadásul rachel is idegesít, fõleg mikor éneklés közben hülye arckifejezéseket vág... 😄
csak novemberben lesz új rész.., a fox most szünetelteti egy ideig, és így tesz még a new girl-el is...! lehet még más sorozatot is szüneteltet, én csak onnan tudom ezt is mivel mind a 2-t nézem! Habár a glee most már lehet végleg befejezem.. ez a 3. évad egy rakás..........! nem lehet rá mondan jót, jó zenét se nyomatnak benne, és még olyan viccesebb dolgot se láttam, - nagyon labos már! :S
fixon
aaa. Hol van a 4. rész már?!?!?!

nah végre megérkezett a 3. rész magyar felirata.. 😄, de már szinte nem is érdekel a sorozat.., ezt az évadot már úgy elszúrták, hogy nehéz jó irányba terelgetni! az elsõ két rész eszméletlen pocsék lett! Pedig az elsõ 2 évadot imádtam 😄
Andr0
nézd angol felirattal az nem késik ennyit. BTW egy felirat összerakása nem rövid meló és oda kell rá figyelni mindezt ingyen. Szerintem pssszt.

Armin & Ayu fan

Talán mert a felirat készítõknek más dolga is akad?Helyedben örülnék, hogy egyáltalán valaki megcsinálja a feliratot.De ha te megcsinálod 1 nap alatt, akkor kezdj neki és oszd meg a nagyérdemûvel.
vki megtudná mondani, hogy miért van ilyen hatalmas késés a feliratoknál? 1 hét után van fent a neten a felirat? eddig egy napot kellet.. max 2t!
2.évad szinkronosan mikortól látható?
Bulykin
a The Glee Project “3. helyezettje” (Lindsay) már a 3×01-ben feltûnik, a gyõztes (Damian) a 3×04-ben jön, mint külföldi cserediák, míg a 2. helyezett (Samuel) a 3×10-ben, mint Puck egyik rokona.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

FZoleee
FZoleee
"Hehe. Brad Falchuk elmondta, hogy Lea Michele, Chris Colfer és Cory Monteith mégsem tûnik el (teljesen) a Glee-bõl. Most légy okos, Domokos. Sõt, az is kiderült, hogy Chord Overstreet-nek 10 részes vendégszereplést ajánlottak fel, hogy évad közepétõl állandó legyen, de õ ezt nem vállalta be. És õ nem fog visszatérni az S3-ban. Legalábbis most ezt mondják."
Bulykin

Bulykin

Casillas
meg kell buktatni õket énekbõl <#zavart1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Bulykin
feltehetõen távoznak csak... úgyhogy nemtudom 😊
viszont ez várható volt, ugyanis egy sulis csapatról van szó, egyszer pedig mindenki elballag az iskolából...

FZoleee
a glee olyan sorozat lesz, hogy pár évadonként lecserélik a fõbb szereplõket?
Bulykin
Ryan Murphy megerõsítette ismét, hogy a Glee-ben a mostani harmadikosok (pl. Rachel, Quinn, Puck, Finn) év végén érettségizni fognak, és feltehetõen távoznak a középiskolából, éppen ezért év közben új, fiatalabb karakterek is bemutatásra kerülnek. Plusz érkezik a The Glee Project gyõztese legalább 7 epizódra. A felnõttek persze maradnak.

Bulykin
Darren Chris (Blaine) és Harry Shum Jr. (Mike) állandó szereplõ lesz a 3. évadtól, míg Chord Overstreet (Sam) nem kapta meg az állandó státuszt, bár vendégszereplõként lehet, hogy vissza fog térni.

FZoleee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
milyen meglepõ, hogy nationalsben nem nyertek, ha nyernének, kb. vége is lehetne a sorozatnak 😄
Casillas
simán jobb volt mint az eredeti 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Andr0
Nem szeretem az ilyen részeket, tele lassú számmal meg drámával.. xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jövõhéten nationals, és egy újabb original song 😮

Armin & Ayu fan

FZoleee
jézusom, fridayt énekelnek a glee-ben is, neee, szörnyû 😄
Bulykin
Augusztus 12-i premierdátummal, két hétre moziba kerül egy, a Glee-koncertturnérõl készített film, a Glee Live! 3D!

Finn-t mikor megláttam akkor egybõl Bale jutott róla eszembe 😄D lehet a hajstílus miatt...
na végeztem a szezonnal!
a vége ütõs volt 😄 bazz nem gondoltam volna,hogy a 3.helyen fog végezni a GLEE! Kurva jól megcsinálták ,sztem az emberek többsége a happy end-re szavazott volna vagyis,hogy a glee nyeri meg és a VA meg a sok siker után elveszti a címét..
viszont jól megoldották és meglepõdtem 😊
várjuk a következõ évadot
juj tényleg 😄DD
de a glee-sek nem fogják elõadni? sztem jobban ütne meg ez nem lett végénekelve 😛
ma befejezem az elsõ évadot , 20-21.rész van hátra
Bulykin
S01E14

nézem mindenképp de jó lenne tudni mert örülnék neki 😄
Bulykin
szerintem a valóságban nem...habár még nem néztem utána 😄

Bulykin
nézd tovább és megtudod 😛 XD

ill. a kérdésem az lenne,hogy a high way to hell-t elfogják énekelni? 😄
rachel az s01ben a vocal adrenalin vezetõnõjének a lánya, de a valóságban is????? mert kurvára hasonlítanak
lea énekel az NFL döntõben 😄DD bazz mondom de ismerõs ez a csaj xD
Bulykin
ahha, nemrég volt róla szó a Fókuszban

3.részben mikor a két csajjal énekel a homár gyerek aki meleg 😄
no az is valóban énekel mert kurávra nõi hangja an :|

meg azt mondtak h a filmben nem playbackelnek hanem valóban énekelnek , ez igaz? 😮
Bulykin
Golden Globe – a tévés gyõztesek
férfi mellékszereplõ: Chris Colfer (Glee)
nõi mellékszereplõ: Jane Lynch (Glee)
komédia vagy musical: Glee

Dj Tommy
Jó sorozat nagyon, remélem nem kell sokat várni, majd a 2. évadra magyarul.<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Oldal 1 / 4Következő →