Glee (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a hollíwoodreporter cikke: link
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
De érdekes módon a 4x04 The Break-Up címû epizód elképesztõen jó volt, a zenék, a történetek, ahogy a végén összeértek, és a The Scientist címû számot feketébe öltözve, csak állva elénekelték, eszméletlen hidegkirázós:
Szinte tökéletes lett ez a 4x04-es epizód, most utánanéztem, nafene, nem véletlen, hiszen az az Alfonso Gomez-Rejon rendezte, aki az American Horror Story idei évadjának pár részét, amik szintén zseniális beállításokkal rendelkeztek.
Naya Rivera és Dianna Agron baromira hiányzik, mind eyecandy, mind hangi szempontból. Ez a szám, amit Naya énekel, (szintén 4x04) pedig ugyancsak hidegrázós:
Szóval ezt a 4x04-et nézze meg az is, aki kaszálta, zseniális.
Arra meg nem is tudom mit mondjak, hogy erre az évadra végre kikerült a dagadt feka csaj, erre jött egy dagadt feka transzi...<#zavart2>#zavart2>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Azt szeretném megkérderzni hogy ez melyik évad, és melyik rész:
A homár gyerek már átment a magán suliba, és az ottani korusal egy elöadást tartottak egy lány iskola diákjainak.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Egyedül az Asian-F tetszett, de csak mert elfogult vagyok és imádok az ilyen sztereotíp ázsiás poénokat...
Amúgy meg mit tudtok errõl a Glee Projectrõl? Megéri megnézni?
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Armin & Ayu fan
viszont ez várható volt, ugyanis egy sulis csapatról van szó, egyszer pedig mindenki elballag az iskolából...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Armin & Ayu fan
a vége ütõs volt 😄 bazz nem gondoltam volna,hogy a 3.helyen fog végezni a GLEE! Kurva jól megcsinálták ,sztem az emberek többsége a happy end-re szavazott volna vagyis,hogy a glee nyeri meg és a VA meg a sok siker után elveszti a címét..
viszont jól megoldották és meglepõdtem 😊
várjuk a következõ évadot
de a glee-sek nem fogják elõadni? sztem jobban ütne meg ez nem lett végénekelve 😛
ma befejezem az elsõ évadot , 20-21.rész van hátra
no az is valóban énekel mert kurávra nõi hangja an :|
meg azt mondtak h a filmben nem playbackelnek hanem valóban énekelnek , ez igaz? 😮
férfi mellékszereplõ: Chris Colfer (Glee)
nõi mellékszereplõ: Jane Lynch (Glee)
komédia vagy musical: Glee