113
Online manager több sportágban
-
#73 a mérkőzés/sorok menüben? ha ott akkor azért mert azok a tulajdonságok kellenek az adott poszton. -
#72 Miért piros néhány játékosnak pár tulajdonsága? Tehát magát a számot úgy írja ki. -
pilboy #71 én nyertem első hokis meccsemen 4-3ra :) -
#70 Jaja. Egy ideig volt ESPN, de rohadt upc levette a csatornák közül, így sehol sincs NHL. -
#69 nemgond, kitapasztalod majd itt:) -
#68 Jah értem. Sajnos nem tudok hokit nézni tv-ben, így nem értek az ilyenekhez:D -
#67 hát megy ez tovább, a többi helyosztóval...:)
-
#66 Dehát nem is lesz következő, nem?:S Eddig 2-0-ra vezet.
Asszem rászánok majd egy órát, hogy rengeteg edzőmecset játsszak. -
#65 ejj, most nézem hogy én is kikaptam... elsö meccsen otthon nyertem 3-2-re most idegenben kikaptam 3-2re... jo kis 3. meccs lesz, veszek is egy játékost:D -
#64 ehh :(
sebaj, következöket nyerd meg! -
#63 Váá, rájátszás mindkét meccsén kikaptam :@ -
pilboy #62 vaaaa, 30as kp jött fel :D 15 éves -
pilboy #61 jaa, az már más :) -
#60 hát... 2-3 naponta mert ilyen 0.45-0.60 között fejlödnek naponta:) -
pilboy #59 1 nap alatt? -
#58 orvosi központot is fejleszd! -
#57 nálam 16 játékos egy-egy skillje javult:) -
pilboy #56 nekem ma 5en szintet léptek :P -
#55 Áh, hihetetlen, hogy folyton lesérülnek a játékosaim. -
pilboy #54 jaaa, úgy nem nehéz...:)
azért még elég távoli az az idény vége :P -
#53 igen, minden évben uj szerzödés jön, ha jol szerepelsz, jobb mint az elözö idénybeli.
nekem közel 3 millió jön hetente:) -
#52 Nemsokára vége az idénynek, és majd kapunk jobb szponzorokat;) -
pilboy #51 én csak 775ezret :/ -
#50 Szponzortól meg tv-től 1 millát kapok szerdánként. -
pilboy #49 honnan van/volt ennyi lóvéd? :) -
#48 Nekem most edzőközpont épül ötös szintre, regenerációs központ 3-as, gazdasági osztály épül 3-asra, kabantartó kettes(ugyan annyi így is a fentartás...), sportakadémia négyes, és orvosi épül 3-as szintre, elegem van, hogy folyton a jó játékosaim sérülnek le, ráadásul simán 2 hétre... -
pilboy #47 edzőkp-t húztam 3 asra, akkor most akadémiát is húzom 3asra
köcce :) -
#46 Eleinte nekem se volt semmi sikerem:) Sportakadémiát húzd fel, és akkor jönnek majd az olcsó jó játékosok:) -
#45 alakulni fog az ne félj:)
csak sportakadémát huzd! és edzőközpontot se árt:) -
pilboy #44 én kikaptam nemrég egy maláj csapattól xD
eddig nincs sok sikerem :( -
#43 Ojee, norvég első osztályú csapatot el tudtam győzni barátságos mérkőzésen:) -
#42 Eladó edző, ha valakit érdekel, sajna nem emlékeztem rá, hogy max 2 edző lehet, és felvettem harmadiknak. -
#41 Szerintem fölösleges, ahogy nézem nem vagyunk annyian. -
#40 na ez remek:)
én sajnos hosszabbításban kikaptam az elöttem állótól, a mögöttem levö viszont nyert, igy helyet cseréltünk a 3.-4. helyen -
#39 hát ez jo kérdés hogy mi legyen, valóban elindult a foci, és kéne annak is, viszont a címet nem tudom átírni mert nem vagyok házigazda, ahhoz azt hiszem kell párszáz hozzászólás... -
pilboy #38 sziasztok!
elindult a foci manager része is :)
sztem csinálok neki új topicot, ez meg megmaradhatna a jégkorongosnak (csak át kéne írni a címet) [tipp] -
#37 A kapusom a forduló csapatának kapusa:-)
Ligába pedig a 4. legjobb. -
#36 okok, és mindenképp figyelj rá hogy minél fiatalabbakat, illetve az értéle mellett/fölött minél nagyobb az a szám, annál gyorsabban fejlödik! pl ha van 2 játékosod, mindkettö 40es támadással, ugyanolyan korban, és az egyiknek a támadás mellett 40 van, a másiknak meg 90, akkor a 90-es ha nem is 2szer olyan gyorsan(ez csak szerintem, lehet hogy mégiscsak 2szer olyan gyorsan), de sokkal gyorsabban fejlödik mint a másik. ezekre az értékekre énis csak mostanában kezdtem odafigyelni, illetve fontos még az átlagos minőség.
nekem is van olyan 150 körüli összértékű játékosom aki a bajnoki statisztikákban első 20-ban van, illetve van 200 fölöttim aki fel se kerül csak azért mert elöbbinek 70-75 körüli az átlagos minösége, másiknak meg csak 40-50...:) -
#35 Ja értem már. Hát, ha a hétfői után nem lesznek megnyerhető meccsek, akkor elküldöm a kapust, meg egy komplett sort pár napra. -
#34 azért annyit ad, mert az edzőközpontod és az edzőid együttes hatékonysága 14%, ezt duplázza az akadémia:)
okok, akkor cél a minél jobb hely, de köv szezon elején szerintem megéri azt a pár meccset beáldozni:)