113
Online manager több sportágban
  • Láma!
    a mérkőzés/sorok menüben? ha ott akkor azért mert azok a tulajdonságok kellenek az adott poszton.
  • bardocz
    Miért piros néhány játékosnak pár tulajdonsága? Tehát magát a számot úgy írja ki.
  • pilboy
    én nyertem első hokis meccsemen 4-3ra :)
  • bardocz
    Jaja. Egy ideig volt ESPN, de rohadt upc levette a csatornák közül, így sehol sincs NHL.
  • Láma!
    nemgond, kitapasztalod majd itt:)
  • bardocz
    Jah értem. Sajnos nem tudok hokit nézni tv-ben, így nem értek az ilyenekhez:D
  • Láma!
    hát megy ez tovább, a többi helyosztóval...:)
  • bardocz
    Dehát nem is lesz következő, nem?:S Eddig 2-0-ra vezet.
    Asszem rászánok majd egy órát, hogy rengeteg edzőmecset játsszak.
  • Láma!
    ejj, most nézem hogy én is kikaptam... elsö meccsen otthon nyertem 3-2-re most idegenben kikaptam 3-2re... jo kis 3. meccs lesz, veszek is egy játékost:D
  • Láma!
    ehh :(
    sebaj, következöket nyerd meg!
  • bardocz
    Váá, rájátszás mindkét meccsén kikaptam :@
  • pilboy
    vaaaa, 30as kp jött fel :D 15 éves
  • pilboy
    jaa, az már más :)
  • Láma!
    hát... 2-3 naponta mert ilyen 0.45-0.60 között fejlödnek naponta:)
  • pilboy
    1 nap alatt?
  • Láma!
    orvosi központot is fejleszd!
  • Láma!
    nálam 16 játékos egy-egy skillje javult:)
  • pilboy
    nekem ma 5en szintet léptek :P
  • bardocz
    Áh, hihetetlen, hogy folyton lesérülnek a játékosaim.
  • pilboy
    jaaa, úgy nem nehéz...:)

azért még elég távoli az az idény vége :P
  • Láma!
    igen, minden évben uj szerzödés jön, ha jol szerepelsz, jobb mint az elözö idénybeli.
    nekem közel 3 millió jön hetente:)
  • bardocz
    Nemsokára vége az idénynek, és majd kapunk jobb szponzorokat;)
  • pilboy
    én csak 775ezret :/
  • bardocz
    Szponzortól meg tv-től 1 millát kapok szerdánként.
  • pilboy
    honnan van/volt ennyi lóvéd? :)
  • bardocz
    Nekem most edzőközpont épül ötös szintre, regenerációs központ 3-as, gazdasági osztály épül 3-asra, kabantartó kettes(ugyan annyi így is a fentartás...), sportakadémia négyes, és orvosi épül 3-as szintre, elegem van, hogy folyton a jó játékosaim sérülnek le, ráadásul simán 2 hétre...
  • pilboy
    edzőkp-t húztam 3 asra, akkor most akadémiát is húzom 3asra
    köcce :)
  • bardocz
    Eleinte nekem se volt semmi sikerem:) Sportakadémiát húzd fel, és akkor jönnek majd az olcsó jó játékosok:)
  • Láma!
    alakulni fog az ne félj:)

csak sportakadémát huzd! és edzőközpontot se árt:)
  • pilboy
    én kikaptam nemrég egy maláj csapattól xD
    eddig nincs sok sikerem :(
  • bardocz
    Ojee, norvég első osztályú csapatot el tudtam győzni barátságos mérkőzésen:)
  • bardocz
    Eladó edző, ha valakit érdekel, sajna nem emlékeztem rá, hogy max 2 edző lehet, és felvettem harmadiknak.
  • bardocz
    Szerintem fölösleges, ahogy nézem nem vagyunk annyian.
  • Láma!
    na ez remek:)

én sajnos hosszabbításban kikaptam az elöttem állótól, a mögöttem levö viszont nyert, igy helyet cseréltünk a 3.-4. helyen
  • Láma!
    hát ez jo kérdés hogy mi legyen, valóban elindult a foci, és kéne annak is, viszont a címet nem tudom átírni mert nem vagyok házigazda, ahhoz azt hiszem kell párszáz hozzászólás...
  • pilboy
    sziasztok!
    elindult a foci manager része is :)
    sztem csinálok neki új topicot, ez meg megmaradhatna a jégkorongosnak (csak át kéne írni a címet) [tipp]
  • bardocz
    A kapusom a forduló csapatának kapusa:-)
    Ligába pedig a 4. legjobb.
  • Láma!
    okok, és mindenképp figyelj rá hogy minél fiatalabbakat, illetve az értéle mellett/fölött minél nagyobb az a szám, annál gyorsabban fejlödik! pl ha van 2 játékosod, mindkettö 40es támadással, ugyanolyan korban, és az egyiknek a támadás mellett 40 van, a másiknak meg 90, akkor a 90-es ha nem is 2szer olyan gyorsan(ez csak szerintem, lehet hogy mégiscsak 2szer olyan gyorsan), de sokkal gyorsabban fejlödik mint a másik. ezekre az értékekre énis csak mostanában kezdtem odafigyelni, illetve fontos még az átlagos minőség.

nekem is van olyan 150 körüli összértékű játékosom aki a bajnoki statisztikákban első 20-ban van, illetve van 200 fölöttim aki fel se kerül csak azért mert elöbbinek 70-75 körüli az átlagos minösége, másiknak meg csak 40-50...:)
  • bardocz
    Ja értem már. Hát, ha a hétfői után nem lesznek megnyerhető meccsek, akkor elküldöm a kapust, meg egy komplett sort pár napra.
  • Láma!
    azért annyit ad, mert az edzőközpontod és az edzőid együttes hatékonysága 14%, ezt duplázza az akadémia:)

okok, akkor cél a minél jobb hely, de köv szezon elején szerintem megéri azt a pár meccset beáldozni:)