PPM - PowerPlay Manager
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok összetevõje van a dolognak. mennyire voltak a játékosai fáradtak, hány sérültje volt, milyen volt a taktika stb...
az életben is van hogy az esélytelen megfogja a nagyot...:)
az életben is van hogy az esélytelen megfogja a nagyot...:)
Én ezt nem értem, néha egy 30-al nagyobb ÖÉ-jû csapattól kikapok nagyon sokra, most meg a bajnokságban 3. vagy hanyadik csapat csak 2-1-re tudott elverni, úgy, hogy nekem alacsony volt a prior, neki meg normál...
Igen, erre rájöttem, tegnap olyan játékos érkezett az ifik között, akit piacon minimum 200.000 lett volna megvenni. Unokatestvérem is sokat segít, meg elmagyaráz mindent, amit nem értek még.
igen, látom, mindenképp huzd a sportakadémiát, az onnan feljövõ fiatalok sokat segíthetnek, akár játékban, akár eladva.
Engem Prog Fc. néven találsz, és igen tudom, hülye név, de hozzá voltam szokva a foci manager-ekhez:DD
ami jo a játékban hogy gyorsan lehet fejlödni, nekem ez a második full szezonom, és ha nem szurom el ennek az elejét, akkor képességek alapján minimum dobogon kéne lennem, igy csak 5. vagyok.
ha bármi kérdésed van, ird meg nyugodtan:)
Engem Prog Fc. néven találsz, és igen tudom, hülye név, de hozzá voltam szokva a foci manager-ekhez:DD
ami jo a játékban hogy gyorsan lehet fejlödni, nekem ez a második full szezonom, és ha nem szurom el ennek az elejét, akkor képességek alapján minimum dobogon kéne lennem, igy csak 5. vagyok.
ha bármi kérdésed van, ird meg nyugodtan:)
De, Vérmókusok a csapatom neve. Sajna a 18. forduló után regeltem, így jóideig csak noname csapat volt, mai meg is látszik az eredményeken. De igyekszem felhúzni szépen. Ha szerencsém van, akkor pont nem esek ki a IV. osztályból.
Lolmá <#idiota>#idiota>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Helló!
Csak azért írok,hogy ne érezd magad egyedül a topikodba;)
Csak azért írok,hogy ne érezd magad egyedül a topikodba;)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"A POWERPLAY MANAGER projekt célja megalkotni az online sport menedzser játékok gyûjteményét. Az elsõ sport, - a jégkorong, már végleges formájában játszható. A második sport - a labdarúgás - BETA verziójának elindítását 2009. év végére tervezzük."
Akit több részlet érdekel:
PowerPlayManager
Természetesen magyar nyelven is elérhetõ:)
Akit több részlet érdekel:
PowerPlayManager
Természetesen magyar nyelven is elérhetõ:)
← ElőzőOldal 3 / 3