PPM - PowerPlay Manager
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
két gól nélküli döntetlen... ma visszatértek a sportkadémiáról a jobb csatárok, remélem eredményesek lesznek!
Na kinek hogy indult a szezon?Nekem két sima gyõzelmem van bot csapatok ellen...:D
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Két nap alatt csak 2 kezdõben lévõ játékosom sérült le, hurrá:) Még szerencse, hogy az egyik helyére meggyógyultak. Az egyik 19 napra, a másik meg egy hétre.
Ugyan azok az orvosaim, mint eddig, a kórház fejlõdött is, és erre gyakrabban, és hosszabb idõre sérülnek le a játékosaim :\
Ez nevetséges, folyamatosan a legjobb játékosaim sérülnek le, és két hétre is, de akár több idõre is.
Szerintetek mennyire érdemes olyan skill-re edzeni, ami nem elsõdleges képesség? Teszem azt védõnek technikára, meg lövésre,szélsõnek átadásra, meg centernek agresszióra. Mert ha valóságosan gondolkodunk, akkor azokat is használják. Viszont a játékmotor nem tudom ezt figyelembe veszi-e.
utmutatoban ha jol tudom megvan hogy melyik posztra milyen skillek kellenek, de ha a felállást megadod, és az ember neve fölé viszed az egeret akkor elhalványitja azokat a képességeket amik nem fontosak az adott poszton.
progi szerintem még nincs, mert ez egész uj és még fejlesztés alatt áll, bár öszintén szolva nem is kerestem soha hozzá progit.
a felállást elöször mindig a játékosaid határozzák meg, hogy milyen posztokra menyi jot tudsz berakni.
amit tanácsolni tudok, hogy a stadionban a létesítményeket fejleszd. elsõsorban az akadémiát és az edzõközpontot, aztán orvosi és regenerácios központot. minél magasabb az akadémia szintje annál nagyobb az esélyed hogy jó ifiket kapsz 2 hetente és annál többet. A játékos minél fiatalabb annál gyorsabban fejlõdik, és vagy annál jobban erõsíti a csapatot, vagy annál drágábban lehet túladni rajta:)
progi szerintem még nincs, mert ez egész uj és még fejlesztés alatt áll, bár öszintén szolva nem is kerestem soha hozzá progit.
a felállást elöször mindig a játékosaid határozzák meg, hogy milyen posztokra menyi jot tudsz berakni.
amit tanácsolni tudok, hogy a stadionban a létesítményeket fejleszd. elsõsorban az akadémiát és az edzõközpontot, aztán orvosi és regenerácios központot. minél magasabb az akadémia szintje annál nagyobb az esélyed hogy jó ifiket kapsz 2 hetente és annál többet. A játékos minél fiatalabb annál gyorsabban fejlõdik, és vagy annál jobban erõsíti a csapatot, vagy annál drágábban lehet túladni rajta:)
Van valami oldal, ami segít a kezdõknek? :) Mert az Útmutató azért nem ír hasznos tanácsokat egy abszolút kezdõ számára.
És van valami "program", ami segít? Pl Hattrickben, Buzzerbeter-ben van program, ami segít a kezdõknek, hogy pl ki milyen poszton érdemes játszatni, melyik a legmegfelelõbb felállás, stb.... :)
És van valami "program", ami segít? Pl Hattrickben, Buzzerbeter-ben van program, ami segít a kezdõknek, hogy pl ki milyen poszton érdemes játszatni, melyik a legmegfelelõbb felállás, stb.... :)
Ma elkezdtem egy foci csapatot irányítani, és elég nehéz be kell, hogy valljam... Van még itt olyan, aki játssza ezt a játékot?! :)
Tökjó, vettem egy rohadt erõs támadó játékost(játékos keretemhez képest erõs), de még egy rohadt gólt nem tudott lõni<#idiota>#idiota>
Heh, most vettem észre, hoyg alul írja a gazd és hr osztály, hogy ilyet csak akkor szabad elfogadni, ha nincs más:D
nem biztos hogy jobb ajánlat jön, épp ezért ha nagyon jó, és a marketingosztály azt mondja hogy nem jöhet jobb, vagy vmi hasonlot akkor fogadd el.
kék lett nekem is amugy.
kék lett nekem is amugy.
Nektek is átváltott a játék menürendszere kék alapszínre? Eddig ha jól emlékszem minden piros volt.
Másik kérdés: megjöttek a szponzori ajánlatok. Ha ezt visszautasítom, akkor tutira jobb ajánlat jön majd? Már a mostani is elég jó, dupla pénz kapok majd hetente :o
Másik kérdés: megjöttek a szponzori ajánlatok. Ha ezt visszautasítom, akkor tutira jobb ajánlat jön majd? Már a mostani is elég jó, dupla pénz kapok majd hetente :o
Mindenhol 2-0 az állás:\
Jó lene, ha minnél hamarabb kiírná az idõpontot, hogy tudjam edzõtáborba küldeni az embereim.
Jó lene, ha minnél hamarabb kiírná az idõpontot, hogy tudjam edzõtáborba küldeni az embereim.
igen leközni enged, amig az aktuális ellenfeled nincs meg. valoszinüleg a másik párharc ahonnan az ellent kapod, 1-1-re áll, igy hétfön még játszanak, és te majd csak szerdán játszol legközelebb.
liga/rájátszás menüpont alatt meg tudod nézni.
liga/rájátszás menüpont alatt meg tudod nézni.
Nekem erre a hónapra már nem ír egy meccset sem, bármelyik napra köthetek barátságos mérkõzést.
a héten mennek az osztályozok, hétvégén bajnoki nincs meccs. hétfö-szerda-péntek ritmusban van minden.
Mikor lesznek a 3. 4. helyért menõ meccsek? Mert küldeném a játékosokat edzõtáborba, de így hogy nem tudom mikor lesz, nem akarom.
úgy tudom, h 2szer lehet elutasítani, a 3. után már nem kapsz...
http://www.powerplaymanager.com/r57633
ha visszautasitod, másnap kapsz uj ajánlatot, ha nem fogadod el, akkor nem tudom hogy meddig lehet.
no megérkeztek az uj szponzori, és tv-s jogdij ajánlatok.
szponzort cseréltem, 2,8 helyett több mint 4 millió jön igy hetente, de tv-s-t visszautasitottam, remélem holnap jobbat kapok.
szponzort cseréltem, 2,8 helyett több mint 4 millió jön igy hetente, de tv-s-t visszautasitottam, remélem holnap jobbat kapok.
még nincs teljesen vége. az osztályozó meccsek ma és holnap lesznek. illetve gondolom ha döntetlen, akkor még egy nap rámegy. szerintem jövö héten kezdödik a bajnokság (csak szerintem) és addig lesznek uj szponzorok is :)
Vége a rájátszásnak meg a bajnokságnak is, mikor jön az új szponzor, meg nyerik vissza a játékosok az erõnlétüket?
Grat!
Én csak 13., pedig ha nem baszom el az elsõ két rájátszás meccset, akkor akár 9. is lehettem volna.
Én csak 13., pedig ha nem baszom el az elsõ két rájátszás meccset, akkor akár 9. is lehettem volna.
Nem, hanem ahol át tudom nézni a játékosokat. Soroknál tudom, hogy azért van úgy, mennyivel megkönnyíti beállítani így egy sort:-D
a mérkõzés/sorok menüben? ha ott akkor azért mert azok a tulajdonságok kellenek az adott poszton.
én nyertem elsõ hokis meccsemen 4-3ra :)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Dehát nem is lesz következõ, nem?:S Eddig 2-0-ra vezet.
Asszem rászánok majd egy órát, hogy rengeteg edzõmecset játsszak.
Asszem rászánok majd egy órát, hogy rengeteg edzõmecset játsszak.
ejj, most nézem hogy én is kikaptam... elsö meccsen otthon nyertem 3-2-re most idegenben kikaptam 3-2re... jo kis 3. meccs lesz, veszek is egy játékost:D
Oldal 1 / 3Következő →