113
Online manager több sportágban
-
#113 két gól nélküli döntetlen... ma visszatértek a sportkadémiáról a jobb csatárok, remélem eredményesek lesznek! -
#112 Na kinek hogy indult a szezon?Nekem két sima győzelmem van bot csapatok ellen...:D -
#111 Két nap alatt csak 2 kezdőben lévő játékosom sérült le, hurrá:) Még szerencse, hogy az egyik helyére meggyógyultak. Az egyik 19 napra, a másik meg egy hétre. -
#110 az meg szimplán paranoia:PPP -
#109 De hogy nekem is mindig a legjobb játékosaim sérülnek le?!?! :) -
#108 jah és lehet hogy tul gyakran játszol!
ha barátságos meccseket is tolsz hétközben -
#107 akkor a regenerácios központtal meg a gyúrókkal van a gond. -
#106 Ugyan azok az orvosaim, mint eddig, a kórház fejlődött is, és erre gyakrabban, és hosszabb időre sérülnek le a játékosaim :\ -
#105 regenerációs, és orvosi központot fejleszd. illetve vegyél fel jo orvosokat és gyúrókat -
#104 Ez nevetséges, folyamatosan a legjobb játékosaim sérülnek le, és két hétre is, de akár több időre is. -
#103 Szerintetek mennyire érdemes olyan skill-re edzeni, ami nem elsődleges képesség? Teszem azt védőnek technikára, meg lövésre,szélsőnek átadásra, meg centernek agresszióra. Mert ha valóságosan gondolkodunk, akkor azokat is használják. Viszont a játékmotor nem tudom ezt figyelembe veszi-e. -
#102 utmutatoban ha jol tudom megvan hogy melyik posztra milyen skillek kellenek, de ha a felállást megadod, és az ember neve fölé viszed az egeret akkor elhalványitja azokat a képességeket amik nem fontosak az adott poszton.
progi szerintem még nincs, mert ez egész uj és még fejlesztés alatt áll, bár öszintén szolva nem is kerestem soha hozzá progit.
a felállást elöször mindig a játékosaid határozzák meg, hogy milyen posztokra menyi jot tudsz berakni.
amit tanácsolni tudok, hogy a stadionban a létesítményeket fejleszd. elsősorban az akadémiát és az edzőközpontot, aztán orvosi és regenerácios központot. minél magasabb az akadémia szintje annál nagyobb az esélyed hogy jó ifiket kapsz 2 hetente és annál többet. A játékos minél fiatalabb annál gyorsabban fejlődik, és vagy annál jobban erősíti a csapatot, vagy annál drágábban lehet túladni rajta:) -
#101 Van valami oldal, ami segít a kezdőknek? :) Mert az Útmutató azért nem ír hasznos tanácsokat egy abszolút kezdő számára.
És van valami "program", ami segít? Pl Hattrickben, Buzzerbeter-ben van program, ami segít a kezdőknek, hogy pl ki milyen poszton érdemes játszatni, melyik a legmegfelelőbb felállás, stb.... :) -
#100 persze én föként a jégkorongra koncentrálok, de van focicsapatom is.
kérdés?:) -
#99 Ma elkezdtem egy foci csapatot irányítani, és elég nehéz be kell, hogy valljam... Van még itt olyan, aki játssza ezt a játékot?! :) -
#98 Tökjó, vettem egy rohadt erős támadó játékost(játékos keretemhez képest erős), de még egy rohadt gólt nem tudott lőni -
#97 igy van:D
maximum 3szor jön ajánlat:D
-
#96 Heh, most vettem észre, hoyg alul írja a gazd és hr osztály, hogy ilyet csak akkor szabad elfogadni, ha nincs más:D -
#95 Csa szimplán nem fogadtam el, erre ma új ajánlatok jöttek :o -
#94 4 csillagnak írja a szponzor értékét, a tv-st pedig 1 csillagnak. -
#93 nem biztos hogy jobb ajánlat jön, épp ezért ha nagyon jó, és a marketingosztály azt mondja hogy nem jöhet jobb, vagy vmi hasonlot akkor fogadd el.
kék lett nekem is amugy. -
#92 Nektek is átváltott a játék menürendszere kék alapszínre? Eddig ha jól emlékszem minden piros volt.
Másik kérdés: megjöttek a szponzori ajánlatok. Ha ezt visszautasítom, akkor tutira jobb ajánlat jön majd? Már a mostani is elég jó, dupla pénz kapok majd hetente :o -
#91 Mindenhol 2-0 az állás:\
Jó lene, ha minnél hamarabb kiírná az időpontot, hogy tudjam edzőtáborba küldeni az embereim. -
#90 igen leközni enged, amig az aktuális ellenfeled nincs meg. valoszinüleg a másik párharc ahonnan az ellent kapod, 1-1-re áll, igy hétfön még játszanak, és te majd csak szerdán játszol legközelebb.
liga/rájátszás menüpont alatt meg tudod nézni. -
#89 Nekem erre a hónapra már nem ír egy meccset sem, bármelyik napra köthetek barátságos mérkőzést. -
#88 a héten mennek az osztályozok, hétvégén bajnoki nincs meccs. hétfö-szerda-péntek ritmusban van minden. -
#87 Mikor lesznek a 3. 4. helyért menő meccsek? Mert küldeném a játékosokat edzőtáborba, de így hogy nem tudom mikor lesz, nem akarom. -
#86 hát ez jo kérdés...:) -
#85 A +/- érték mit mutat meg? -
#84 Hoppá, kicsit megugrottak a csapatom csillagai, pedig az első meccsemet elveszítettem:D -
#83 Én 1.4 millát kapok majd kb hetente, nem egy nagy előrelépés, azért bíztam a 2ben. -
pilboy #82 úgy tudom, h 2szer lehet elutasítani, a 3. után már nem kapsz... -
#81 ha visszautasitod, másnap kapsz uj ajánlatot, ha nem fogadod el, akkor nem tudom hogy meddig lehet. -
#80 Meddig lehet valasztani? Telorol csak sg-t tudok nezni. -
#79 no megérkeztek az uj szponzori, és tv-s jogdij ajánlatok.
szponzort cseréltem, 2,8 helyett több mint 4 millió jön igy hetente, de tv-s-t visszautasitottam, remélem holnap jobbat kapok. -
#78 még nincs teljesen vége. az osztályozó meccsek ma és holnap lesznek. illetve gondolom ha döntetlen, akkor még egy nap rámegy. szerintem jövö héten kezdödik a bajnokság (csak szerintem) és addig lesznek uj szponzorok is :) -
#77 Vége a rájátszásnak meg a bajnokságnak is, mikor jön az új szponzor, meg nyerik vissza a játékosok az erőnlétüket? -
#76 Grat!
Én csak 13., pedig ha nem baszom el az első két rájátszás meccset, akkor akár 9. is lehettem volna. -
#75 bakker bajnok lettem:DDD -
#74 Nem, hanem ahol át tudom nézni a játékosokat. Soroknál tudom, hogy azért van úgy, mennyivel megkönnyíti beállítani így egy sort:-D