152
Hány órát játszottál az elmúlt évben (vagy összesen)?
  • schrank
    csak ezzel de nem csak ennyit mert a modokat nem számolja a keceg ...
  • Zoliz
    Mégsincs elég programozó, mert minden cég azokat keresi. Ergo nem mindenki képes rá, hogy programozzon napi 22 órát.. Nem minden bolti eladó lehet programozó, csak amelyik géppé akar válni. A programozók a szememben nem emberek, csak annak látszó tárgyak. Eszközök.
  • autoszimulator
    eléggé tekinthető annak, főleg ha nem gépként vagy tartva, és esetleg magadat is megvalósíthatod, nem csak egy konkrét leírt specifikáció alapján kell implementálnod... de ez utóbbi is munka, csak éppen monoton
  • Rundstedt17
    Hm kb.
    6 éve napi 3-4 órát
    5-3 éve napi 4 órát
    2 éve napi 5 órát
    1 éve napi 1 órát
  • n3whous3
    végül is csak egy olyan munka, ahol egyfolytában járathatod az agyadat, sőt esetenként kreatív is, de igazad, van, tök szar, unalmas, meg nem is lehet belőle megélni. Sokkal jobb eladónak lenni egy szaros hardverboltban.
  • MerlinW
    "már ha az tekinthető munkának."

Az egyik legjobban fizetőnek:)
  • MerlinW
    ~1984 óta játszom átlagosan kb napi 2 órát. Az kb 18.000 óra. Hmm durva időpocsékolás.. mennyi értelmesebb dolgot tehettem volna ennyi idő alatt:)
  • nan76
    kúrvasokat
  • Zoliz
    Nem is. Mert utálom a programozást és nem akarok ebben dolgozni, már ha az tekinthető munkának.
  • MerlinW
    Miért ne lenne. Ha van róla papírja, akkor az.
  • Yeltzin
    ha munkanélküli vagy, akkor sajnos nem vagy informatikus se :D
  • Csirke4
    Ki kéne ezt a szar alreget is bannolni a pi**ába.
  • Zoliz
    1988 óta játszok, az első játék ami láttam és kipróbáltam a Wizard of War commodore 64-en. Most munkanélküli informatikus vagyok.
  • Aquir
    Annyit tudok csak, hogy a statisztikában összeszámolva a kasztokkal játszott időt a TF2-ben több, mint 1 hónapnyi éjjel-nappali non-stop játékidőt meghaladtam már (most jelenleg nincs fenn)
  • Pacal17
    n
  • Lacee86
    Van úgy, h hetekig sem játszom, de van olyan időszak is, h szinte minden nap legalább 1 órát. Mikor milyen kedvem van, de azért az a nagy játékos nem vagyok már, igaz sose voltam, de azért régebben többet nyomtam. Most is fennvan több játék is, de legtöbbhöz ritkán nyúlok. A legnagyobb kedvenc az utóbbi hónapokban a Guitar Hero (a GH3 és World Tour is), ezekkel szinte minden nap játszom, nagyon megszerettem. Ezenkívül az igazán új játékok közül a NFS Shiftet nyaggatom épp, de nemrég játszottam kicsit a Darkest of Days-szel is.
    Hogy vmi konkrét órát is mondjak, a Cod4 multijával olyan 150 óra kürül lenyomtam, de ez hónapok termése, szóval ahhoz képest sztem nem sok.
  • Lazarus
    többet mint kellene
  • 89
    Már jóideje nem játszom...semmi értelme, max ha hülyülés a haverokkal...egy két lanparty
  • zeli
    Nálam a FullTiltPoker vezet 88 órával. :DD
  • rvn
    Nekem és megvannak sztem már évek is 2 sztem tutti. Igaz lassan már kinövök belőle
  • Verseghy
    köszi mester:)
  • JimKirk
    Ez milyen nyelven volt?
  • Catti
    Macintosh*
  • n3whous3
    Mindenesetre tök vicces minden arra releváns topikban ezredjére is előjönni a számítógépes játékok és a való élet összekombinálásának minden lehetséges poénos mondataival.
  • Verseghy
    Macinthoson az alt f4 behozza a beállításokat.
  • Heffi
    Na ez szép volt
  • n3whous3
    alt f4 neked való
  • Verseghy
    :D:DD
  • vérpocok
    Tölts le hozzá végigjátszást.
  • Verseghy
    18 éve játszok az élet c. játékkal. jó a grafika de nagy a tét, eddig jól haladok, de még sehol se járok. párszor elakadok, de egykis segítséggel úgyis tovább tudom folytatni amit megkapok a barátoktól akik szintén ezzel játszanak. használnám a cheateket de az nem lenne tisztességes a többi karakterrel szembe úgyhogy vigyázok vele, mindenkinek ezt javaslom. eszembe jut hogy fel kéne adni amikor sok a nehéz rész egyszerre, de ez az amit sosem szabad.
  • Bokafix2
    Azt nem tudom összesen hány órát, de azt igen hogy a kedvenc gammámat hány órát: 18 óra folyamatos játék egy ültőhelybe... utána egy ideig rá se bírtam nézni.
  • Cat 02 #81
    Béta + kínai béta
  • Butterbean47
    Háát ha a fakockázást és legozást is figyelembe vesszük úgy 5-6 évet :D
  • mosoporr
    fél élet...
    most a másik felét élem :)
  • CzGobe
    wow ~500, CS 1.6 5000+, NFS 1000+, Motherload (Goldium Edition) 500+, egyéb ~5000, az 1.4 év nálam is reális
  • Fbn Lx
    x-fire-t nincs kedvem használni, meg már késő lenne, szal
    eddig 19 évet éltem, ha a nintendót is beleszámoljuk akkor 14 éve játszok, átlagban 2-3 órára jön ki, mert van hogy 10-12-t, de van, hogy egyet sem, vagy 2-3-t. a 10-12 csak akkor ha kijön valami amire régóta várok.
    szóval számoljuk úgy, hogy átlagban a napom 10%-a, ami 14 év alatt olyan 1.4 év.
    fasza.
  • milk4
    Ez kb olyan kérdés,hogy kinek nagyobb a farka... xfire meg szart sem ér...
  • Heffi
    Tényleg nem
  • PJack
    viszont 5000 óra az csak 208 nap, ami 6-7 hónap, nem is olyan sok.
  • PJack
    hát ezeknek mondjuk a 3szorosát kb (1600óra), mert igen keveset volt bekapcsolva az Ikszfájör. plusz még előtte is játszottam azért, meg mostanában is kb fél éve nemhasználom(mondjuk 2500). aztán internet, azis minimum 2500 óra, szal taáln olyan 5000 órát, de ez csak saccra. (+/- 1000)