Hány órát játszottál eddig?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yeltzin
ha munkanélküli vagy, akkor sajnos nem vagy informatikus se 😄

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Csirke4
Ki kéne ezt a szar alreget is bannolni a pi**ába.
1988 óta játszok, az elsõ játék ami láttam és kipróbáltam a Wizard of War commodore 64-en. Most munkanélküli informatikus vagyok.
Aquir
Annyit tudok csak, hogy a statisztikában összeszámolva a kasztokkal játszott idõt a TF2-ben több, mint 1 hónapnyi éjjel-nappali non-stop játékidõt meghaladtam már (most jelenleg nincs fenn)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pacal17
n

Lacee86
Van úgy, h hetekig sem játszom, de van olyan idõszak is, h szinte minden nap legalább 1 órát. Mikor milyen kedvem van, de azért az a nagy játékos nem vagyok már, igaz sose voltam, de azért régebben többet nyomtam. Most is fennvan több játék is, de legtöbbhöz ritkán nyúlok. A legnagyobb kedvenc az utóbbi hónapokban a Guitar Hero (a GH3 és World Tour is), ezekkel szinte minden nap játszom, nagyon megszerettem. Ezenkívül az igazán új játékok közül a NFS Shiftet nyaggatom épp, de nemrég játszottam kicsit a Darkest of Days-szel is.
Hogy vmi konkrét órát is mondjak, a Cod4 multijával olyan 150 óra kürül lenyomtam, de ez hónapok termése, szóval ahhoz képest sztem nem sok.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lazarus
többet mint kellene
89
Már jóideje nem játszom...semmi értelme, max ha hülyülés a haverokkal...egy két lanparty

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

zeli
Nálam a FullTiltPoker vezet 88 órával. 😄D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

rvn
Nekem és megvannak sztem már évek is 2 sztem tutti. Igaz lassan már kinövök belõle

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

köszi mester😊
JimKirk
Ez milyen nyelven volt?<#kocsog>
Catti
Macintosh*

n3whous3
Mindenesetre tök vicces minden arra releváns topikban ezredjére is elõjönni a számítógépes játékok és a való élet összekombinálásának minden lehetséges poénos mondataival.

púúúúú

Macinthoson az alt f4 behozza a beállításokat.
Heffi
Na ez szép volt<#wink><#eljen>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

n3whous3
alt f4 neked való

púúúúú

😄😄D
vérpocok
Tölts le hozzá végigjátszást. <#idiota>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

18 éve játszok az élet c. játékkal. jó a grafika de nagy a tét, eddig jól haladok, de még sehol se járok. párszor elakadok, de egykis segítséggel úgyis tovább tudom folytatni amit megkapok a barátoktól akik szintén ezzel játszanak. használnám a cheateket de az nem lenne tisztességes a többi karakterrel szembe úgyhogy vigyázok vele, mindenkinek ezt javaslom. eszembe jut hogy fel kéne adni amikor sok a nehéz rész egyszerre, de ez az amit sosem szabad.
Bokafix2
Azt nem tudom összesen hány órát, de azt igen hogy a kedvenc gammámat hány órát: 18 óra folyamatos játék egy ültõhelybe... utána egy ideig rá se bírtam nézni. <#circling>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Béta + kínai béta

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Butterbean47
Háát ha a fakockázást és legozást is figyelembe vesszük úgy 5-6 évet 😄

Death only needs to knock once.

mosoporr
fél élet...
most a másik felét élem 😊

CzGobe
wow ~500, CS 1.6 5000+, NFS 1000+, Motherload (Goldium Edition) 500+, egyéb ~5000, az 1.4 év nálam is reális

eom$

x-fire-t nincs kedvem használni, meg már késõ lenne, szal
eddig 19 évet éltem, ha a nintendót is beleszámoljuk akkor 14 éve játszok, átlagban 2-3 órára jön ki, mert van hogy 10-12-t, de van, hogy egyet sem, vagy 2-3-t. a 10-12 csak akkor ha kijön valami amire régóta várok.
szóval számoljuk úgy, hogy átlagban a napom 10%-a, ami 14 év alatt olyan 1.4 év.
fasza.
milk4
Ez kb olyan kérdés,hogy kinek nagyobb a farka... xfire meg szart sem ér...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Heffi
Tényleg nem <#idiota><#shakehead>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

PJack
viszont 5000 óra az csak 208 nap, ami 6-7 hónap, nem is olyan sok.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
hát ezeknek mondjuk a 3szorosát kb (1600óra), mert igen keveset volt bekapcsolva az Ikszfájör. plusz még elõtte is játszottam azért, meg mostanában is kb fél éve nemhasználom(mondjuk 2500). aztán internet, azis minimum 2500 óra, szal taáln olyan 5000 órát, de ez csak saccra. (+/- 1000)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Heffi
😄DD

Carlos
Kábé 15 éve minden nap megvan kábé 2 óra átlagban. Lehet számolni.
(volt amikor egész nap nyomtam (hétvégén 8-10-12 óra), lan partik: 24-32-48-óra folyamatosan, van hogy 1 nap semmi. Csak a nyaralásoknál marad ki max 1-2 hét)
Ez kábé 11.000 óra, de szerintem 15K biztos megvan. Évi 1000 óra simán.
Fõleg régebben amikor lanparty-ztunk meg amikor guild wars-oztam.

Þór vígi þessi rúnar

Nightwish006
pár ezer óra cs, pár száz fm, meg a jó isten se tudja hány óra más 97óta😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Calver
überláma privátüzenetekbe dobd be, hadd derüljünk <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

DJ RX7
beta-val

:3

triplet
201 óra aion? azt meg hogy? még ki sem jöt.

Vaxi
beírhatod ide is a kérdéseidet, nem feltétlen kell privát üzenetet írnod.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Montanosz
hát én olyan 1987 óta, ha speccys idõket is belevesszük)))
akkor napi pár óra kijön, de hogy ez mennyi a mai napig már kiszámolni se tudom, de sok lene az biztos))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

n3whous3
<#eljen>

púúúúú

n3whous3
<#eljen>

púúúúú

Akkor lépjünk túl ezen a szerencsétlenen aki itt írogat, és on

http://www.xfire.com/profile/viktorvector

+ ez off, de ennyi sorozat 1 months, 1 days, 19 hours

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Vaxi
az, hogy téged nem vettek fel egyetemre, mert olyan primitív vagy, mint egy darab száraz teveszar, nem azt jelenti, hogy az a hülye, akit felvettek.
és ha dolgoznál, nem lenne ekkora a pofád, hiszen én is dolgozok, 2 helyen is, hogy eltartsam magam ( mert nekem nem új xboxra kell a pénz... ), csak mellette még a sulit is csinálom.
láthatod, hogy szánalmas nyálverésed nem jött össze, szóval inkább kussolj.
üdv

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

DJ RX7
tovább, osszad még az embereket!

Heffi
Na most lebuktál tommygané <#gonosz1>
Ez a felpofozlak duma elárult... szánalom..

ki nem szarja le?
n3whous3
(Y)

púúúúú

nonicks
uram isten írni azt nem tudsz XD

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

autoszimulator
ezt kétségbe vonnám az olvasottak alapján

.: mobilize.hu :.

DJ RX7
hölgyeim és uraim adikakk-ot láthattuk, aki 19 évesen egyetem/fõiskola helyett már dolgozik és a iq-ja meglehetõsen a retardált szintet üti meg.

köszönjünk