Hány órát játszottál eddig?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ocskoszilard
tõled se, halott öltet xD

Joker Brand
tõled nem is vártunk többet...

Hmmmpfhö...

😞 😞 😞

every damn day

Joker Brand
<#banplz>

mit vártál?

Joker Brand
gyoran meghalt a topik...😞

Lazarus
Igen, kiégett a viccreléd
Viktor99
Vicces?
Lazarus
Bannerba!

Victor1103
Emlékszem hogy olyan 5 éve egy játékba képes voltam belefeccolni akár +200 órát is.Manapság már azt kívánom hogy minnél rövidebb legyen egy játék mert tény hogy nagyon sok van ami jó de idõ rá meg egyre kevesebb. Inkább több jó játékot ismerek meg minthogy 1-el szórakozzak el hónapokig...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Viktor99
Team Fortress kettõzik'... Jó arc, bírom 😛
Lazarus
az már egész szép, riszpekt és tisztelet Zsoltinak a békának
rhazid
nem szoktam túl sokat egy játékkal jétszani mostanában de régebben elég sokat toltam Wow-t meg is látszik. :o

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

WOW?😮 Most lebuktál! Csalódtam😞<#idiota>

Én amúgy napi 1-2 órát átlagban...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ulvar
Ne kockulj, menj te is kocsmázni, vagy bulizni. 😊. Hidd el megéri 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Viktor99
kifli
gratulálok 😄
napi majdnem 2 napod toltad XD
IMYke2.0.0.0
Akkor tényleg kocka voltam - és azon a héten nem is mentem be elõadásokra 😊
Addig se, azóta sem játszottam napi 1-3 óránál többet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Heffi
Omg :SSS

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Én 2003 óta felhagytam a divatjátékokkal, a kissebbeket meg nem tolom annyit, nem számolom.

Naponta max 30-60 perc.

IMYke2.0.0.0
Egyetem idején voltam hiperkocka: a rekordom a 2000-ben debütált Diablo 2-höz kapcsolódik .
Mikor felismertem a zárójelben említettet, akkor - nyáron, nem költöztem haza, hanem a Szántó koliban laktam, Pécs - 27 és fél órán át játszottam.
Azt azóta sem tudom überelni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

en ugy szamoltam, hogy eddig kb 30000 orat ultem a szamitogep elott. ebbol olyan ~25000, ami jatek vagy jatekfejlesztes.
Super Saiyan
Az jó, mert én programozónak tanulok. xD

>:C

Hegi90
egyhuzamban talán a diablo 2-vel játszottam kurva sokat (talán 15-16 óra lehetett) 14 éves koromban.
xfire-t meg nem használok, úgyhogy passz.

megjegyzés: én az elõttem íróval ellentétben két hellbaal/mfrun között elmentem néha szenyákat csinálni 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Pretorian
Nekem olyan 20-22 óra a rekordom, bár ezt nagyon-nagyon régen állitottam be, a Diablo 2-vel. Olyan szinten rákattantam, hogy már kongott a gyomrom az ürességtõl, meg elfogyott a cigim is és pangtam ezerrel, de egyszerûen nem voltam képes leszaladni a boltba, ami a ház aljában volt lol.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

belapeter
Hali.
Már 2 hónpaja nem játszottam Cod 4-et 😞
Eddig ennyi ,de már medium vok benne.
Itten ni.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Xfire micsoda??

every damn day

nekem egyhuzamban 16 a rekord, viszont az napokon keresztül, hogy minden nap 14-16 órára jött ki.
még 16 évesen hoztam ezt össze nyári szünetben, a gothic 3 volt a tettes
Falcon87
Hány éves vagy b'meg? Tizenkettõ? Tizenhárom? Kamugép...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

pxxl
ez már a hiperkocka kategória <#idiota>

All hail the double x!

Pretorian
Wehh...ma éjjel egykor keltem, azóta itt kockulok a gép elõtt, kb. 7 órát játszottam folyamatosan ez idõ alatt (ilyen már elég régen történt utoljára), éjféltõl meg dolgozok, bár nem kell messzire mennem, mert azt is ugyanezen gép elõtt ülve teszem majd...megyek aludni. <#idiota>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

balee4
Fogalmam sincs, talán 2008-ig közel mindennap játszottam, néha akár 6 órákat is, és aktívan '93-'94 körül kezdtem. Mostanában már egyre kevesebb idõm van, elõfordul, hogy napokig semmi, esetleg 1 óra, aztán ha kijön egy csomó új játék, ismét megy a kockulás. Ebbõl nem lehet kinõni. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

[HUN]FaTaL
"Már ha az tekinthetõ munkának"

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan...

http://goo.gl/gd6Zi5

OFF
egyetértek, csak így lefikkantani vkit, mert programozó, nem igazán tetszett. Fõleg, ha nem lennének programozók, akkor kedves Zoliz sem tudna valószínûleg netezni/játszani/zenét hallgatni/stb.
ON

idén, heti átlagban kb. 4-5 óra, azaz kb. 180-200 óra körül eddig.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

n3whous3
Ne menjünk azért el a témától, bár hozzátenném, hogy nem mindenki akar fanatikus lenni a témában, ha annyira rákényszerülnék a jövõben a gyilkos végeláthatatlan robotba, inkább kiszállnék, nincs az a pénz, amiért a józanészt feláldoznám. Van már sok ismerõs, aki dolgozik is fõállásban cégnél és nem annyira jellemzõ a rush, csak egy-egy határidõ közeledtével. Bármelyik munkahelyen lehetnek ilyenek.

púúúúú

a gond csak az, hogy ezek a "nem emberek, csak annak látszó tárgyak" általában jóval többet keresnek (fõleg jó helyeken), mint egy átlagember...

Ha van programozó ismerõsöd/haverod, neki is elmondtad ugye, hogy mit gondolsz róla? <#ravasz1>

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

poppe
kár h nem méri minden játék az idõt, mint a fallout... érdekes számok jönnének ki... mondjuk nem biztos, h büszke lennék rá 😄 fallout volt vagy 150 óra 😊 ha kijön a game of the year edition, elkezdem megint

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

n3whous3
Hát egy "kicsit" messze áll a valóságtól amit mondasz

púúúúú

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Mégsincs elég programozó, mert minden cég azokat keresi. Ergo nem mindenki képes rá, hogy programozzon napi 22 órát.. Nem minden bolti eladó lehet programozó, csak amelyik géppé akar válni. A programozók a szememben nem emberek, csak annak látszó tárgyak. Eszközök.
autoszimulator
eléggé tekinthetõ annak, fõleg ha nem gépként vagy tartva, és esetleg magadat is megvalósíthatod, nem csak egy konkrét leírt specifikáció alapján kell implementálnod... de ez utóbbi is munka, csak éppen monoton

.: mobilize.hu :.

Hm kb.
6 éve napi 3-4 órát
5-3 éve napi 4 órát
2 éve napi 5 órát
1 éve napi 1 órát

n3whous3
végül is csak egy olyan munka, ahol egyfolytában járathatod az agyadat, sõt esetenként kreatív is, de igazad, van, tök szar, unalmas, meg nem is lehet belõle megélni. Sokkal jobb eladónak lenni egy szaros hardverboltban.

púúúúú

MerlinW
"már ha az tekinthetõ munkának."

Az egyik legjobban fizetõnek😊

[merlinw.org]

MerlinW
~1984 óta játszom átlagosan kb napi 2 órát. Az kb 18.000 óra. Hmm durva idõpocsékolás.. mennyi értelmesebb dolgot tehettem volna ennyi idõ alatt😊

[merlinw.org]

nan76
kúrvasokat

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Nem is. Mert utálom a programozást és nem akarok ebben dolgozni, már ha az tekinthetõ munkának.
MerlinW
Miért ne lenne. Ha van róla papírja, akkor az.

[merlinw.org]

Oldal 1 / 4Következő →