Hány órát játszottál eddig?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Én amúgy napi 1-2 órát átlagban...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Addig se, azóta sem játszottam napi 1-3 óránál többet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Naponta max 30-60 perc.
Mikor felismertem a zárójelben említettet, akkor - nyáron, nem költöztem haza, hanem a Szántó koliban laktam, Pécs - 27 és fél órán át játszottam.
Azt azóta sem tudom überelni 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
xfire-t meg nem használok, úgyhogy passz.
megjegyzés: én az elõttem íróval ellentétben két hellbaal/mfrun között elmentem néha szenyákat csinálni 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
every damn day
még 16 évesen hoztam ezt össze nyári szünetben, a gothic 3 volt a tettes
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
egyetértek, csak így lefikkantani vkit, mert programozó, nem igazán tetszett. Fõleg, ha nem lennének programozók, akkor kedves Zoliz sem tudna valószínûleg netezni/játszani/zenét hallgatni/stb.
ON
idén, heti átlagban kb. 4-5 óra, azaz kb. 180-200 óra körül eddig.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
púúúúú
Ha van programozó ismerõsöd/haverod, neki is elmondtad ugye, hogy mit gondolsz róla? <#ravasz1>#ravasz1>
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
.: mobilize.hu :.
6 éve napi 3-4 órát
5-3 éve napi 4 órát
2 éve napi 5 órát
1 éve napi 1 órát
púúúúú
[merlinw.org]
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is