AMD: Athlon II X3 és Radeon HD 5870
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
gold : DDD

nem is kell!! másik kell!! érted?!!!
2. A géjmör pedig nem a kiejtés miatt géjmör,hanem egy idita ismerõsöm miat poénból (hosszú..).
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
( Na igen,mert az MS konzolkát gyárt, a sony meg KONZOL-t).
Azt hogy a régi 8800/9800 at kihasználják társkártyaként? Lehet hogy a box féle stream cucc programozható, csak épp nem arra használják amire kéne , hanem textúra fosakodásra. Szegény CELL-nek is ez jutott ,textúratömöritgetés.
Pécés moddereket se becsüljük alá , ha valamiben jó a pécé az a mod community és 3rd party dev társadalom. Ha végre igazi coproceszor is lesz, alázás lesz.
Elsõ blikkre 2 ugrott csak be (bár ofc többnek is kell lennie,hisz nem ismerek minden stilust)ez a 2 a WoW és a Sims...hurrá...(illetve a régebbiek közül a Diablok és a Starcraft,bár régebben mintha több pc only lett volna,nem? Csak valahogy a szélessávú internet elterjedésével együtt,mintha a warez is rendesebben felfutott volna...persze lehet csak én látom igy:S)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A sikeres, és egyedi pc-s játékok nagy részénél bizony meg se fordul a készítõk fejében hogy konzolozzanak, vagy ha igen akkor sem tesznek túl nagy erõfeszítéseket ilyen irányban, jól elvannak õk pc-n is. Vajon miért? Mert jót csinálnak, és megveszik. 😄
Én örülök hogy elhúznak, lesz helyettük CAPCOM , milyen jó lesz 😊
Mellesleg most éppen Pendulum megy ,meg Prodigy..igazi ostorozós hülyezenék..😛
Ezt a PS4 hirt már láttad? <#alien>#alien>
14 Cell processzor erre volt képes valós idõben
Nem utálom én a konzolt, nehogy félreértsd. <#vigyor2>#vigyor2>
http://althir.org
ThomasTheKoRner . : DDD énmár itt elröhögtem magam
Az nincs...csak úgy kompletten beszélsz faszágokat!
Az a röhej ,hogy te állitod be skyline-t hülyegyereknek, holott amit idáig leírt ehhez a cikkhez az kb pont fedi a valóságot.
És igen...mivel a játékgyártók 90%-a elsõsorban konzolokra fejleszt, hiszen abból legalább valami pénz is folyik be, a PC-s warezzal ellentétben..és mivel ezek a konzolok 2005/2006-os gyártásúak,ezért elég valószinû hogy nem fognak alkalmazni olyan grafikai megoldásokat és effekteket, ami kvázi nem régóta áll rendelkezésre.(DX 10/11)
És ha konzolon Dx9 szintû a grafika,akkor legtöbb esetben PC-n se lesz jobb,hiszen minek fejleszteni,anyagilag egyre jelentéktelenebb az egész PC-s játékipar.
Evvan.
Pc-re a haldoklást pedig köszönd a mérhetetlen méretû wareznak.--> a multicímek sokkal jobban fogynak konzolokra,így nem kel csodálkozni ha a fejlesztõk szépen magasról szarni kezdenek a pc-re...
Readswift: Szánalmas,részemrõl befejeztem fröcsögj tovább
<#banplz>#banplz>

Egyébként nekem továbbra is feleslegesen fosboxozol,mivel egyik platformot sem tartom hudebasznak,azért van mind3 mert mind3ra jönnek exkluzívmotyik amik érdekelnek,és nem a HALO pont nem az,de ahogy érzed legyen fosbox meg fosony ha ettõl jobba érzed magad<#taps>#taps>
Annak pedig kifejezetten örülök hogy már látod hogy a köv generációs konzolok kevésmemóriásak,dx11esek lesznek,írd meg a készítõknek is,hátha elgondolkodnak rajta elvégre még csak tervezõasztalon vannak (ha vannak)...<#kuss>#kuss>
Apropó sony: egy olyan multiplatform cím sincs rá ami jobban szuperál/szebb mint boxon,épp elenkezõleg...Randábbak/szaggatósabbak, mivel a proci édeskevés úgy magában,a vga pedig amit utolsó pillanatokban belecsaptak mert leeset hogy csak a proci kevés egy rakás szar NVIDIA kártya...<#kuss>#kuss>
Annyira hülye pedig tényleg nem lehetsz hogy a konzolokra fogd a dx11 korátoltságát elvégre ennyi erõvel ráfoghatod a régi videókártyásokra is: miattuk nem teljesértékü a dx11 hogy fusson a káryájukon dx9-be a game...
<#vigyor2>#vigyor2>
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha,nem teljesen sima lenne az agya,akkor valószínû tudná,hogy a Microsoft Xbox 360 játék konzolban,erõsebb ,Ati videó kártya van,mint a Sony Ps3 Nvidia Gpu ja.
És,ha a eszetlen még olvasott is volna,akkor tudná,hogy hiába van a Ps3 ban Cell processzor,a helyzet az vele ,mint a mostani Pc-k ben,hogy egy 2 magos rendszerben sokszor jobban fut egy játék,mint egy 4 magosban,mivel inkább a Mhz számit,nem a magok száma,ás fõleg a videó kártya,ami az xbox 360 a jobb.Valamint,nagyon nehéz párhuzamos szálon programozni. A Ps3 at meg kimondottan nehéz több neves játékfejlesztõ szerint is. Abban is biztos lehet mindenki,hogy amikor megjelennek majd az új konzolok,akkor jóval erõsebb videó processzorral fognak rendelkezni,mint ami akkor a Pc asztali szegmensben elérhetõ lesz.
Ja és nem tudom milyen kártyád meg driver kombinációd van, meg hogy mivel akarsz játszani, de radeonokkal sohasem volt se ilyen se olyan kompatibilitási gondom, pedig nosztalgiáztam még nem is 1x azóta 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Hogy 4850 hype van-e nemtom nem is érdekel de a 8800gt-t hugyba alázza,nem nagyon értem az összefüggést,volt 8800gt-m szerettem,volt gtx 260/276ösöm szerettem õket is bár gtx 260 szarakodott az XFX hûtéssel. Most atim van és az is lesz mert majdnem fele annyi pénzért adja ugyan azt a teljesítményt mint nvidia (a kamu fiziksz effekteket leszámítva)
És árban a 4850-rõl beszéltem ami kb20-25ért beszerválható így jöna kb 70,de tény legyen akkor 60 a 20al szemben a szinte 0 teljesítménykülönbségért.
Hogy 5-10%-al gyorsabb a 4890-nél...HJa...Lol..😄
Totál egál itt ott nyer a gtx itt ott a radeon.
Sanyix: butitani könnyebb mint javitani, az igaz<#ravasz1>#ravasz1>