Zombies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
jó az oké, hogy ösztönösen átugrik egy akadályt, fölmászik az autóra, de hogy megállnak, 2 percig farkasszemet néznek, közben lóbálják az eszközeiket, majd szépen lassan megindulnak az emberek felé szerintem már kicsit túlzás 😄
de hát mondjuk a zombik eleve fiktív lények, tehát egy alternatív valóságban lehetnének ilyenek, csak hát nem ehhez vagyunk szokva, meg az "ésszerûség" sem ezt diktálja 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tutituti
pár filmben már megjelent ez a feature.
valami visszamaradt reakció vagy mi a fene.
ilyen ösztönszerû szerintem bár jelen esetben kissé elnagyolt😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

rooney8
a zombik mióta tudnak gondolkozni és eszközöket (lánc, vasrúd) használni?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ennyi energiával már csinálhattak volna cseppet értelmesebb filmet is...

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

tutituti
a svéd(és egyéb nem filmnagyhatalom országban) zombófilmekben az a jó hogy ha gore akkor fröcsög ha nem akkor meg hiába szar azért gyorsan halad a dolog így nem tûnik hosszúnak

meglessük

Lammer
hoho!

ez erdekes lesz! 😊

Zone 261 - Sved alkotaZS

(tegyetek hd-ba, lehet)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

oneal1
neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! :S:S 😄

!Forza Ferrari!

Dec 2. volt az utolsó, a következõ rész majd februárban jön 😞

oneal1
most hétvégén nem volt walking dead rész?

!Forza Ferrari!

Már egy ideje megy a Discoveryn egy ilyen világvége várós sorozat, ott minden részben másik "bolondot" mutatnak be. Ezt a zombis verziót is szívesen megnézném.

Érdekes...

http://comment.blog.hu/2012/12/11/van_aki_komolyan_veszi_a_zombiapokalipszist#more4957963
Waczkor
Íjj tényleg,bocsi,pedig elvileg minden hszt nagyjából megnézek itt😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Lammer
csak par hsz-t kellett volna visszaolvasnod 😊))

Waczkor

😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Az is lehet, hogy én vártam tõle túl sokat, még a kemény borítósat is vettem meg 😞

Rengeteg könyvet olvastam, de ilyet még nem 😛

sparrow35
Gondolom nem sok könyvet olvastál eddig...?

I want to be a mighty pirate ever!

Lammer
huha!

ez erdekes lesz! 😊

Calver
ezt már filmbuzin is sasoltam (látom nem is egyedül <#smile>), és õszintén szólva, akármennyire lebaszott koncepció, trailer alapján zseniálisnak néz ki <#eljen>
na meg... Rob Corddry, John Malkovich Malkovich Malkovich Malkovich, és Teresa Palmer? jöhet.

"The trees move. Do you not see it?"

Teppik Amon
Jön egy újabb zombis film.

Egyelõre nem tudom hova tenni 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Az elsõ 100 akárhány oldalt bírtam elolvasni, de annyira unalmas, és lapos, hogy képtelen voltam tovább olvasni.

mijki
TWD topikban is ez a téma.<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

tutituti
lõtték õket tankokkal emlékszem meg akkor akarták használni azt a repeszes rakétát vagy mit.És mondták hogy esélytelen volt.(akkor volt az hogy a sisakban volt mikrofon meg minden és egymással kommunikáltak)

Úgyhogy jól mondod.

mascarun
Ha jól emlékszem a könyvben kitértek arra is hogy a bombák okozta repesz-, égési- vagy csonkolásos sérülések ló*aszt nem érnek a zombik ellen mert ha csak testet érnek akkor attól még jönnek tovább. Ezért nem volt már értelme használni a légierõt max csak szállítási célokra.

mascarun
A könyv ugyan miért megy a kukába? Mert nem lehet megfilmesíteni vagy miért?

Calver
ez a Cockneys vs Zombies, ez... abszolút de közepes. de tényleg. egynek elmegy, mert nem rossz, nincs benne semmi ami kirívóan lehúzná, de jónak sem nevezném, mert kiemelkedõ dolgokból is hiányt szenved. egyszerûen... tökéletesen közepes. 5/10.

A WWZ trailert nézve már van is némi ötletem a film elsõ félórájáról...

Pár perces (kb .10) bevezetés után jutunk el a kocsis barkóbázáshoz, aztán jön a pánik és az elsõ félóra ilyen menekülõs városi túlélés lesz. Aztán másnap (mert van a családdal+ugyanazzal a fegyverrel egy éjszakai jelenet is) kimentik õket a tetõrõl. Aztán tudja meg hõsünk a fõbb dolgokat és kérik fel arra a feladatra amiért el kell látogatnia néhány külföldi helyszinre...
Voltan
Én azt nem értem, hogy az hogy lehet, hogy Max Brooks a nevét adta ehhez? Tudtommal õ is dolgozott a filmen tanácsadóként. Bá gondolom, van az a pár számjegyû összeg...

Na mindegy, egy patront megér, de nagyon rossz elõérzetem van...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A poén az hogy ez ellen az áradat ellen éppen az a taktika lenne a nyerõ ami a WWZ könyvben megbukott. Itt nem lenne idõ lövészetre, hanem durván rakétákkal, bombákkal és/vagy nagy kaliberû golyószókkal van némi esély a megállításukra.
tutituti
a rohadt életbe..megvettek kilóra!
Igaz hogy köze sincs a könyvben leírtakhoz de hiánypótlónak tökéletes lesz.

Nagyjából ennyi közös lesz a könyv és a filmben, de ettõl függetlenül várós.
A WWZ cím meg gondolom a plusz nézõk miatt kellett, bár én akkor is megnézném ha Bratt Pitt vs Zombiapocaklypse lenne a címe.

Zombis katasztrófafilmet még úgysem nem nem láttam, ahol a Zék a cunami/járvány/támadó idegenek szerepét töltik be.
100% egyetértés!!! 😊

infidel

SötétBarom
Minden fika ellenére instawatch 😄D

Egyszerûbb lett volna, ha nem licenszelik a könyvet, csak simán aszondják a népnek, hogy Pitt meg zombik.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Na emberek itt a pillanat amire sokan vártunk.

World War Z trailer

Már látszik hogy erõsen "based on" lesz de a hangulata, fõleg az elején nagyon meggyõzõ volt. Bár úgy tûnik itt nem lesz egy-másfél év az események kibontakozására mint a könyvben.

Ha a végégig megtartják ezt a "esemény méretet" akkor jó film lesz.

És milyen üdítõ dolog egy katasztrófafilmhez képest...

A FÕHÕS VÉGRE NEM ELVÁLT CSALÁDAPA, HANEM HÁZAS ÉS A CSALÁDJÁVAL VAN!

Azért remélem az elnök néger lesz. 😊 Jó szórakozást!
Calver
péntek hajnal valószínûleg, hja. -6 órás idõeltolódás van magyar idõzóna és EST között.

Ha csütörtök v. csütörtök estére ígérik a World War Z trailert Amerikában, akkor gondolom ide olyan pénteken kerül majd fel ugye?
Lammer
haaat akkor ennyi... :S

Mellesleg remélem hogy az újkori katasztrófafilmekhez hasonlóan itt sem a megmentésrõl, hanem csak az esemény TÚLÉLÉSRÕL fog szólni a dolog.

Mondjuk Brad Pittet én még nem láttam igazán rosz filmben szerepelni, szóval remélhetõleg amit csak tud kihoz a dologból.
Guren
ugyanezt mondtam ismerõsnek én is. kb. olyan szint, mint amikor a tv2-n bejátszottak egy arkham city videót, mint a legújabb batman film elõzetese.

A Dawn of the Dead nállam is nagy kedvenc volt de a 2004 -óta n+1 egy épületes film már kissé megfeküdte a gyomrom.
"Már a tököm tele van azzal hogy ilyenkor 5-6 túlélõ lelkizését nézhetjük egy plaza-ban. Itt legalább az izgalmas elsõ napokra koncentrálnak nem pedig a már rég kihalt zombivilágra... "

Nekem pont bejött az a film 😛

Bah. Hát ezt elbaszták.
Megy a kukába a film, ahogy a könyv is, legalábbis nálam.

Amúgy a sokak által vitatott "One man can save the world." -os rész nem más mint a bemondónõ (Aki ezt a showt vezeti) dumája, szóval messzemenõ következtetéseket még nem kell levonni belõle. Emlékszem amikor a SW EP2- t még úgy reklámozták egy magyar showmûsorban, hogy "Obi-Van és Anakin ISMÉT megmentik a földet" 😊
SötétBarom
Alakul a Zomboid minden AAA címet megalázó harcrendszere. 😊))

Érdemes végignézni a videót, az utolsó negyedben jön át, mekkora jóság ez a játék 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Guren
ebbõl még bármi kisülhet, egyelõre tetszik.

SötétBarom
Hmmmm.

De rég vártam már egy hasonló képre...

Végre nem az eredményét láthatjuk a zombulásnak, hanem az izgalmas elsõ napokat...
tutituti
Egy mozinak mostanság pörgõsnek kell lenni.Ezért gyorsak a zombik benne.Én se ülök be egy hat és fél órás filmre amiben négy órát a zombi cammogást nézem.Azok a ruszki filmes idõk elmúltak😊

Én se örülök a rohanózombóknak,de mindenképp meglesem.Bár Pitt jobban idegesít mint bármi más.

A mondandód elsõ felével teljesen egyet értek, de ha visszagondolsz a könyvben a nagy csatára, hogy hogyan zajlott, milyen módszer volt sikeres...na az az ilyen típusú zombik ellen abszolút kivitelezhetetlen.
Amikor olvastam, én végig Walking Dead típusú zombikat képzeltem el, küllemben és mozgásban egyaránt. Több milliós hordák ilyen zombikkal bõven egyenlõ a pokollal.

Tudtam, hogy maga a könyv megfilmesítése lehetetlen, de ennek szerintem(!) semmi köze nem lesz a könyvhöz.

infidel

Nekem a monumentalitása nagyon bejött. Végre nem egy 5-6 tagú csapat depizik egy szûk helyen, hanem az egész világ a pokol felé rohan.

És tudom hogy villámzombik, de így azért nagyobb esélyük van durván odacsapni az emberiségnek, mintha csoszognának.

Eléggé "based on" lesz ez az már most látszik de ettõl függetlenül érdeklõdve várom. Na meg persze a csütörtöki teljes trailert is...