Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hát mondjuk a zombik eleve fiktív lények, tehát egy alternatív valóságban lehetnének ilyenek, csak hát nem ehhez vagyunk szokva, meg az "ésszerûség" sem ezt diktálja 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
valami visszamaradt reakció vagy mi a fene.
ilyen ösztönszerû szerintem bár jelen esetben kissé elnagyolt😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
meglessük
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
http://comment.blog.hu/2012/12/11/van_aki_komolyan_veszi_a_zombiapokalipszist#more4957963
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
na meg... Rob Corddry, John Malkovich Malkovich Malkovich Malkovich, és Teresa Palmer? jöhet.
"The trees move. Do you not see it?"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Úgyhogy jól mondod.
Pár perces (kb .10) bevezetés után jutunk el a kocsis barkóbázáshoz, aztán jön a pánik és az elsõ félóra ilyen menekülõs városi túlélés lesz. Aztán másnap (mert van a családdal+ugyanazzal a fegyverrel egy éjszakai jelenet is) kimentik õket a tetõrõl. Aztán tudja meg hõsünk a fõbb dolgokat és kérik fel arra a feladatra amiért el kell látogatnia néhány külföldi helyszinre...
Na mindegy, egy patront megér, de nagyon rossz elõérzetem van...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Igaz hogy köze sincs a könyvben leírtakhoz de hiánypótlónak tökéletes lesz.
A WWZ cím meg gondolom a plusz nézõk miatt kellett, bár én akkor is megnézném ha Bratt Pitt vs Zombiapocaklypse lenne a címe.
Zombis katasztrófafilmet még úgysem nem nem láttam, ahol a Zék a cunami/járvány/támadó idegenek szerepét töltik be.
infidel
Egyszerûbb lett volna, ha nem licenszelik a könyvet, csak simán aszondják a népnek, hogy Pitt meg zombik.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
World War Z trailer
Már látszik hogy erõsen "based on" lesz de a hangulata, fõleg az elején nagyon meggyõzõ volt. Bár úgy tûnik itt nem lesz egy-másfél év az események kibontakozására mint a könyvben.
Ha a végégig megtartják ezt a "esemény méretet" akkor jó film lesz.
És milyen üdítõ dolog egy katasztrófafilmhez képest...
A FÕHÕS VÉGRE NEM ELVÁLT CSALÁDAPA, HANEM HÁZAS ÉS A CSALÁDJÁVAL VAN!
Azért remélem az elnök néger lesz. 😊 Jó szórakozást!
Mondjuk Brad Pittet én még nem láttam igazán rosz filmben szerepelni, szóval remélhetõleg amit csak tud kihoz a dologból.
Nekem pont bejött az a film 😛
Megy a kukába a film, ahogy a könyv is, legalábbis nálam.
Érdemes végignézni a videót, az utolsó negyedben jön át, mekkora jóság ez a játék 😊
Végre nem az eredményét láthatjuk a zombulásnak, hanem az izgalmas elsõ napokat...
Én se örülök a rohanózombóknak,de mindenképp meglesem.Bár Pitt jobban idegesít mint bármi más.
Amikor olvastam, én végig Walking Dead típusú zombikat képzeltem el, küllemben és mozgásban egyaránt. Több milliós hordák ilyen zombikkal bõven egyenlõ a pokollal.
Tudtam, hogy maga a könyv megfilmesítése lehetetlen, de ennek szerintem(!) semmi köze nem lesz a könyvhöz.
infidel
És tudom hogy villámzombik, de így azért nagyobb esélyük van durván odacsapni az emberiségnek, mintha csoszognának.
Eléggé "based on" lesz ez az már most látszik de ettõl függetlenül érdeklõdve várom. Na meg persze a csütörtöki teljes trailert is...