2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#2332 Pedig magasan a legtöbbet nézett pilot volt Amazonnál, és a fogadtatása is elég jó volt. Én sem vágom, miért nem voltak képesek berendelni, tényleg fain volt... talán túl sok volt a 4 csillagot adó ember :D meg fújtak, hogy "jajj, nem az eredeti filmes gárda"... bahh... -
#2331 Skacok, nekem tokre kimaradt a zombieland sorozat verzioja, most neztem meg... vagy is, csak szerettem volna, hogy sorit csinaljanak belole, mert nem szavaztak meg a folytatast... most eltekintve, hogy Zfan vagyok (erosen elfogult a temaval kapcsolatosan), szerintem marha jo volt a pilot, azoknak a f***kalapoknak mi nem tetszett benne, hogy kaszat kapjon? most komolyan? tokre fel vagyok haborodva :S -
#2330 zombik Velencében -
#2329 Whoa. O_o -
#2328 a project zomboid megkapta apublikus tesztet a multiplayer módra.
-
#2327 vajon meg merném tenni?
-
#2326 Oktató videó
-
#2325 mindig van lejjebb
-
#2324 -
lordbalu #2323 upsz elrontottam
-
lordbalu #2322 -
Prof William #2321 Remek kisfilm! -
#2320 Ezeket láttátok már?
-
#2319 -
#2318 kicsit más
-
haxoror #2317 -
#2316 :D -
#2315 -
EnxTheOne #2314 Ha egy embert egyszerre megharapna egy zombi meg egy vámpir is, akkor vámpir lenne. Az magasabb class az undead fajon belül. :D:D -
Prof William #2313 De ha bejönne gondoljatok csak bele micsoda isteni gombapörköltöket főzhetnénk nap mint nap. -
Evoluti0N #2312 Nem pont zombik, de hasonló. A The Last of Us zombiszerűvé alakult embereinek tudományos alapja. Értsétek: Ha valaha lesz zombiapokalipszis, akkor ez a verzió a legvalószínűbb. :D
-
#2311 -
#2310 -
#2309 -
#2308 Valami nem gömbölyű a steames verzióval, nekem brutálisan szar a framerate.. -
#2307 project zomboid már streamen is:)
ahi kiköhögte a pár dolgit desurán az most ingyen átteheti steam-re a játékot -
#2306 Nagyon zsír, csak ajánlani tudom. Én már a korai béták óta játszom vele. -
#2305 csak a virágboltit.
de akkor be is szerzem iziben.Desuran nem akartam megvenni!
kösz az infót.
amúgy nagyon nehéz és soha nem nyerhetünk benne.
talán 4-5 nap volt a rekordom és akkor még nagyon kezdetleges volt.mostanság olvastam,akik tapasztaltak,azok is alig élik túl az első hetet benne.tehát Jó! -
#2304 Project zomboid is kint van steam-en. Próbálta már valaki? Elg megnyerő, így a trailer alapján. -
Prof William #2303 Ez attól függ melyik folyamat a gyorsabb.
Brooks szerint a Solanium vírus bő 24 óra alatt öli meg és támasztja fel az áldozatot.
Ha a vámpírizmus ennél gyorsabb,akkor nyert ügye van. Bár manapság már nem lesz minden harapásból vámpír. A könyvekben-filmekben általában szükség van valami rituáléra (véritatás stb.) hogy a kiválasztott személy vámpírrá váljon. -
#2302 no és ha egy vámpír megharap majd az átváltozás közben egy zombi is?
a vámpírrá alakulás közben zombivá is alakulunk? -
#2301 “Ha egy zombi megharap egy vámpírt, és az a vámpír megharap egy embert, akkor az az ember zombivá vagy vámpírrá fog változni? Vagy zompírrá?”
Nos a válasz egyszerű, főleg, ha Max Brooksot vesszük alapul. nem történik semmi, mert már a felvetés hibás. Egy zombi nem fog megharapni egy vámpírt, hiszen az ugyanúgy halott szövet, a zombik pedig csak a friss húsra buknak. Ugyanúgy egy vámpír sem fog megharapni egy zombit, hiszen az a vér (már ami van) számára használhatatlan.
Egyszerűen nem foglalkoznának egymmással :) -
#2300 Zombik vs vámpírok? (Max Brooks) -
#2299 király vagy, köszönöm, majd rápislogok ha lesz időm -
#2298 Nos, mint játék, annyira nem nagy cucc. Ha viszont valaki zombi kedvelő, abban az esetben kötelező :D Hangulatos, elég sokrétű, és egész jól is néz ki, ahhoz képest, hogy nem AAA cím. A harc meg a járművek kb GTA3-Vice city szintű (viselkedésre, érzésre), van egy baszott nagy map, aztán uccu neki. Sandbox, viszont mindig történik valami, így nem érződött eddig egy percig sem céltalannak (kb 5-6 órát toltam). Lehet bázist építeni, az emberek elfáradnak, és cserélgetni kell őket, ha nagy cuccal mászkál az ember, akkor lassú, mindennek van zajszintje (autók, rohangálás, ablaktörés), amire ha nem figyelünk ömlenek a hullák., stb..
Részemről melegen ajánlott.. -
#2297 ász, köszi -
#2296 Öbölből elég lassan kúszik, majd ha meglestem elmesélem milyen xD -
#2295 majd valami minikritika jöhet róla, már alig rémlik h mi ez egyáltalán, ign meg ilyen kuka oldalak kritikáiban meg nem bízok -
Noodlee #2294 -
#2293 Just sayin', ya know.... (...)