Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ahi kiköhögte a pár dolgit desurán az most ingyen átteheti steam-re a játékot
!Forza Ferrari!
de akkor be is szerzem iziben.Desuran nem akartam megvenni!
kösz az infót.
amúgy nagyon nehéz és soha nem nyerhetünk benne.
talán 4-5 nap volt a rekordom és akkor még nagyon kezdetleges volt.mostanság olvastam,akik tapasztaltak,azok is alig élik túl az elsõ hetet benne.tehát Jó!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Brooks szerint a Solanium vírus bõ 24 óra alatt öli meg és támasztja fel az áldozatot.
Ha a vámpírizmus ennél gyorsabb,akkor nyert ügye van. Bár manapság már nem lesz minden harapásból vámpír. A könyvekben-filmekben általában szükség van valami rituáléra (véritatás stb.) hogy a kiválasztott személy vámpírrá váljon.
a vámpírrá alakulás közben zombivá is alakulunk?
Nos a válasz egyszerû, fõleg, ha Max Brooksot vesszük alapul. nem történik semmi, mert már a felvetés hibás. Egy zombi nem fog megharapni egy vámpírt, hiszen az ugyanúgy halott szövet, a zombik pedig csak a friss húsra buknak. Ugyanúgy egy vámpír sem fog megharapni egy zombit, hiszen az a vér (már ami van) számára használhatatlan.
Egyszerûen nem foglalkoznának egymmással 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"The trees move. Do you not see it?"
Részemrõl melegen ajánlott..
"The trees move. Do you not see it?"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
A filmek topicba már egyszer leírtam, szóval ide már csak bemásolom.
Jót tett neki hogy kibõvítették olyan 7-8 perccel + jobban megmutattak olyan jelenteket amit a filmben kitakartak.
Vériszapos mészárlásra persze senki se számítson de azért jobban megmutató és véresebb lett néhány jelenet. A Izraeli kézamputáció például meglepõen jobb így hogy egy 5 centivel lentebb húzták a kamerát. 😊
A bõvített jelenetek szerintem jobbá tették a filmet. Kb minden akciójelenet kibõvül legalább 1 perccel, valamint a történet jó pár pontján beiktatott 10-20 másodperces pluszok éppen annyit adnak hozzá hogy javítsák az összképet. Pl a Philadelphia outbreak jelenet sokkal jobb - azzal a kellõ helyeken be-beszúrt olyan 1 percnyi plusszal - mint a filmben. A apartmanos menekülés, vagy éppen az Izraeli jelenet is SOKKAL teljesebbeken tûnik így + szinte minden olyan jelenet is visszakerült, amit anno hiányoltam, hogy a trailerben benne voltak a filmben meg nem.
Véleményem szerint jobb lett a bõvített-vágatlan film. A moziban sokkal szívesebben néztem volna ezt a verziót.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok