2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
Amúgy hirtelen megijedtem hogy az SCP játékot linkeled,nem is tudtam hogy ilyen komoly háttéranyaga van. -
#2371 posztapok topic már rég meghalt és elföldeltük, szóval ide.
nem tudom SCP-ket mennyire szeressük errefelé, de... érdemes nekiesni, tesztekkel és recovered materials-al együtt, mert kb legjobb cucc amit sok-sok ideje olvastam. -
#2370 Ez kész :D -
#2369 túl sok rajta az ablak. Inkább valami nagy furgon -
Bala10 #2368 sokszor gondolkodtam rajta, de tuti egy buszt alakítanék át túlélőmobillá :) -
Prof William #2367 Egy kis reggeli kocogásnál nincsen is egészségesebb dolog.
-
#2366 -
#2365 -
#2364 fegyverbe!
http://energy.gov/articles/zombie-replicants-outperform-living -
#2363 falamra jók lennének :) -
#2362 -
#2361 -
#2360 380 videójuk van. Mindenre felkészültek. Jó csemegézést :) -
#2359 a pentagon mindenre készül -
#2358 hát ez most mondjuk pont nem az :D
De a posztapok topik nem nagyon pörög,itt meg hátha értékelik.Gondoltam elfér.
-
#2357 ezakkormostzombis? :) -
#2356 Na örülök.
De hogy ne maradjunk utánpótlás nélkül:
Hugh Howey - A siló
A Siló félig-meddig földbe süllyedt betontorony, ahová a lakosság egy része szorult be az egykori nagy csapás elől, ami a külvilágot lakhatatlanná, mérgezővé tette. Az összezártságban csak a szigorú rendszabályok könyörtelen kikényszerítésével képesek rendet tartani a száznegyvennégy szintes, túlnépesedett monstrum hatóságai – ideig-óráig legalábbis, hiszen nyílt titok, hogy legalább minden generáció idején zavargások robbannak ki, amelyek következményeit rendszeresen eltitkolják a később születendők elől. Így senki sem tudja, mi tette lakhatatlanná a világot, egyesek pedig arra kezdenek gyanakodni: talán senki, talán átverik őket, a külvilág nem is olyan szörnyű, amilyennek hazudják… Ez az eretnek gondolat a Siló seriffjének történelem után érdeklődő felesége fejében is megfogan, és a seriffnek nincs más választása, mint hogy saját asszonyát is takarítani küldje – a külvilágba, ahonnan nincs visszaút…
60 oldal az egész.még nem álltam neki de angolul már próbálgattam,úgy jónak tűnt. -
Evoluti0N #2355 A hétvégén elkezdtem olvasni az elsőt, 37%-nál tartok és eddig nagyon tetszik. Bejön, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Király könyv :)olyan tök lazán indul, hogy aztán hatalmas ugrásokkal egyre jobban bekeményítsen. Tényleg mindegyik "Könyv" (címmel rendelkező fejezet) egy teljesen más világot mutat be. Kezdi a vírus megtalálásával, szereplők bemutatásával, aztán bumm! az ugrók kiszabadulnak és jön Brad és Amy egy éves bujdosása és aztán még nagyobb bumm! a következő könyvnél és már 9x évvel a vírus kiszabadulása után vagyunk, egy tök poszt-apokaliptikus világban. Ez a második bumm! ez nagyon meglepett és letaglózott és tetszett. -
#2354 és így kezdődik?
De most tényleg: hogy lehet elveszteni 2000fiolát? :D -
#2353 kösz a tippet! Én sem hallottam még róla :o -
#2352 800 oldal tömény izgalom.kicsit zombik kicsit vámpírok,de lényegében a szörny a jó szó rá,csak gondoltam elfér ide,mert sok a hasonlóság és a legjobb könyvamit posztapok témában olvastam.
én is ma állok neki az újnak.és apró hírek vannak hogy jön a 3. rész is.tehát nincs megállás :)
remélem tetszeni fog -
Evoluti0N #2351 Erről még nem hallottam, de akkor a Zombi túlélő kézikönyv után azt hiszem, hogy bele is kezdek az elsőbe. -
#2350 megjelent:
justin cronin - a tizenkettek -
#2349 Majd ha beszerezted a készleteket, megcsináltad a megfelelő fegyvert, kinézted hová fogsz visszavonulni baj esetén, kitaláltad hogy éld túl az elős pár hetet, mega többit, aztán hogyan szervezd újra a társadalmat :D
Jó szórakozást :Ö -
Evoluti0N #2348 2 napja elkezdtem olvasni a Zombi túlélő kézikönyvet. Hát, nagyon kemény. Annyira komolyan leír benne mindent, hogy mire a végére érek, maximálisan fel leszek készülve az apokalipszisre. :D -
#2347 Ebéd közbeni költemény, amit az előző kép ihletett: (éltem a költői szabadsággal itt-ott :)
Bemutatom nektek Zsoltot,
Nem is élőt, nem is holtot.
Közel távol nincs barátja,
mindenkinek ő a frásza
Hörög egyet magányában,
társtalan a halálában.
Sajnáljuk hát, szegény Zsoltot.
Nem is élőt, nem is holtot. -
#2346 -
#2345 Zombi versről sem tudtam idáig :o
-
#2344 Elébb utóbb elkezdem.:) -
#2343 Hiba.nagyon jó csak egy baja van.rövid :) -
#2342 ezt a könyvet még tavaly télen megvettem, de nem volt időm elkezdeni:D -
#2341 végre hazaértem.Melóban volt egy gyors eszmefuttatásunk szigorúan poén alapon.
Pár honapja olvastam a Brooks féle Zombie Survival Guide-ot és a mostani híreket vettük gőrcső alá.
Van a Krímet körülvevő orosz katonák(itt politikai attrocitás a fedősztori)
Az eltűnt Boeing esete
és végül a Harlemben történt robbanás.
A könyv pont ilyeneknél írta/mondta hogy fel a pakkot és irány a védett területre,de legalább is figyeljünk jobban.
mindenesetre nagyokat röhögtünk mikor boncolgattuk a témát :)
-
#2340 tényleg jónak néz ki, de magyar feliratot nem találok hozzá:( -
Prof William #2339 Ez kimaradt. Kedvenc mondatom...
"Mert a világvége valójában kurvára unalmas. Nem kell mindig egy egész hordányi élőhalott elől menekülni, vagy a börtönmenedéket tankkal lerohanó őrültek ellen harcolni - marad a csendes gyűjtögetés, a napról-napra élés, a ritkán felbukkanó egy-egy zombi rutinszerű kinyírása, a horgászás, a zenehallgatás, és a döglődés a szabad ég alatt." -
Prof William #2338 Ez érdekes ksi filmnek tűnik.
The Battery -
#2337 -
#2336 -
Azé' vannak itt problémák a koncepcióval -
#2334 Egyszerű. A Walking Dead megy most, és kaszál, mint a kurvaélet.
Még egy zombis sorozat nem fért bele, mert az nem lehetett volna akkora siker, mint a Walking Dead. Az a fő cucc, és kiüthetetlen a nézettség-háborúban. Teljesen mindegy, melyik cég csinálja, saját, vagy rivális, kidobott pénz lett volna a Zombieland sorozat. Nincs az a csatorna, amelyik most felvállalna még egy zombis cuccot, ez érthető.
Sajnos az ilyen belső marketing dolgok soha nem a fanatikus nézőtábort veszik figyelembe. Lásd Firefly.
Szomorú, de ez van. -
#2333 sztem is marha jó volt. pedig azt írják az amazon a nézettség és a kritikák alapján dönti el mit rendelnek be sorozatnak, akkor ebből nem tudom, hogy nem lett sorozat.