2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
  • SötétBarom
    Ez azért atomkemény. :DD
  • Koppixer
    Zombi vs. Vámpír
  • CharrDen
    Nekem régebben volt Resident Evil végigjátszáskor, de még a régi gamecubeos változat (1, felújított grafika)
  • Lammer
    Ez egy erdekes tema... Most probalja meg visszaadni es tenyleg oszinten irja le mindenki milyen "szokott" lenni neki a ZoNbis dreaming^^

Enyem:
    Nagyon nehez szavakba onteni azt az emocionalis es adrenalin bombat amit atelek es megkapok az almaimtol, de... Szoktam a temaval kapcsolatosan almodni, de a legutobbi par alkalom soran pofan csapott az eletszeruseg. Es ez a legjobb szo ra, hogy eletszeru es rohadtul ijeszto volt! Regebben is almodtam gyerek koromban, de most sokkolt az a full kilatastalan es para style, de komolyan... le merem irni -> FELTEM es aggodtam es valahol perverz modon elveztem minden hatranyat es elonyet a kialakult szituacionak! interesting, isn't it? :) Lehetne rola meg irni, de nem akarok untatni senkit sem :)
  • Lammer
    (elemeszti-felemeszti... kene-kellene... rakas stilisztikai hiba... as usual...stb... ahh, kesz vagyok meg mindig remegek a mostani legutobbi meccs miatt :D)
  • Lammer
    akkor is gatyiak!44 :C
  • Lammer
    crying on:

nem sajnos, mert most minden szabadidomet* elemeszti a gep+nagy lcd elott gubbasztas+statisztikak bujasa, meg agyalas mit mire, mennyiert, milyen systemben... igy munkanelkul mar nem tudok kinomban csinalni mit alapon, elkezdtuk (Anyummal^^) 2 honapja a statisztikai alapon a sportfogadast... mar nem is nagyon jatszok, filmezek semmit... ulok es rakok, nezem a meccseket tobb ablakban majd ha szar probalok kicashelni... komolyan inkabb mar elmennek dolgozni, de eddig megafail vanik melokeresesben is :(

*
    katt

most orulok, hogy visszatornazodott az utobbi par nap fail sorozata... de idegileg tonkre fogok lassan menni (reggek korai keles+reggeli+melo kereses+statozas+meccsek bamulasa megint hajnalig+par ora alvas+megint reggel... and so on) :( Egyszeruen egy sorozatreszt nem birok megnezni, mert megy a gorcs, nem birok ellazulni :( az a gaz, hogy ha lenne egy nagyobb bankroll a hatam mogott, akkor nyugiba ebbol meg lehetne elni... igy is 15Kbol csinaltunk(tam) kozel 200Kt... de nagyon hektikus es idegorlo... ehhez tobb penz kene... 22-es csapdaja

crying off:
  • SötétBarom
    Inkább LoLz. ;D
  • Jano
    Kapsz egy tasliak!!!!6!
  • Calver
    Slither=awesome pedig még Elizabeth Banks is benne van, aki hajlamos minden szépet és jót a világegyetembe tönkretenni, de a Slither még így is megmenekült a pusztítása elől

#559: az nálam is elő szokott fordulni, sokszor bármiféle "provokálás" nélkül... mondjuk legutóbb Inception zene meghallásának a következmények egy "álom az álomban" lett, na akkor már én is néztem h mi a picsa
  • SötétBarom
    Te Lamikám, New Vegast nyomtál-e? (nem vág annyira témába, bár postapoc, és helyenként vannak zombi jellegű dolgok ^^)
  • Lammer
    az abra amugy ószóm! :)
  • Lammer
    Slither megagagyi -.-
  • SötétBarom
    LoL ma zombikkal álmodtam. De hogy mér? :| Mostanában nem is néztem/csináltam ilyesmi. :D
  • Calver

Slither említésért külön pirospont
    a) mert awesome volt
    b) mert Nathan Fillion
    c) mert nem sok film trailerének kommentjei között talál az ember ilyet: [apro]"i was 12 when i saw this, and i did not find this crap funny. it scarred me for life, i still have nightmares of those damn worms lunging into peoples mouths."
  • Lammer
    Oltas xDDD
  • SötétBarom
    nice :D
  • Calver
    ja és ték
  • Calver
  • SötétBarom
    ÚÚÚ mint a régi szép idők, amikor nem kapcsoltam ki a NES-t, mert kecisokáig eljutottam Marioval :DDD
  • Lammer
    megnyitsz egy masik bongeszot, ha zavar a tabbed game+forum mix... oszt amikor kikapcsolod a masinat tolsz egy hibernate-et :}

folytkov... en igy szoktam rendes gameknal is, ahol nem lehet menteni es hopp el kell szaladnom orakra ^^
  • obe
    ráragadtam....kár hogy nem lehet elmenteni, és onnan folytatni
  • Lammer
    Loal! xD
  • SötétBarom
    Kis ügyességi logikai zombikkal. =)
  • Lammer
  • SötétBarom
    HINT kedvenc filozófusomtól:

• Calver
  • Jano
    [LAZÁN KIVÁR] -.-

• SötétBarom
    Good news.
  • Lammer
    Season premiere October 31, 2010
    Season finale December 5, 2010

omg, can't wait :C

es csak 6 reszes... de, kar... :C
  • Lammer
    +1

(#527 ^^)
  • Gurren
    én akkor is egyben fogom megnézni és jó lesz nekem!
  • SötétBarom
    Ritkán lát az ember ennyire egyértelműen 10/10es dolgokat mint ez a Walking Dead.....
  • Lammer
    agyonvaglak-e!?4, :DDDDD
  • Lammer
    en azert fizettem elo, mert a hdarena.orgon talalhato full bluray bemutatok (:D) szinte csak netloadon vannak megosztva ^^

huha en talan ebayen vettem egy picit nyomott aron fel eves accountot ^^ ott nezz szet :)
  • Teppik Amon
    de gonosz :D
  • SötétBarom
  • Calver
    mennyibe fáj oda prémium? már alsó hangon is párszáz gb-nyi cuccot lekaptam tőlük (dinamikus ip ftw), viszont utóbbi időben "csöppet" belassult ingyen része, szóval lehet h kéne már olyat venni
  • tutituti
    Én meg se mukkanok.
  • Lammer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://netload.in/dateiojuCqbUMev/TWD.s01e01.720p.hdtv.x264-ctu.part6.rar.htm

(6-os netload lemaradt, sry -.-