Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Zombie Survival Guide megvolt, World War Z kétharmadánál járok.
filmnek meg Flight of the Living Dead odabasz <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(tényleg az, elég magas szintû matematikai apparátust használ fel, de a köztes mondatokat olvasva is érthetõ - a következtetések pedig nem túl pozitívak)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A legjobb zombis film akkor is a Hullajó ! Ismerõsöm még anno moziban nézte meg , azt mondta a végén állva tapsoltak 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Amúgy valahol neten van egy interaktív film, ahol 2 percenként lehet választani, hogy mit csináljanak a túlélõk 😄
😄D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Death only needs to knock once.
Amúgy én is szeretem ezt a témát, de annyira nem érdekel, hogy folyton ilyen filmek után keresgéljek 😄
Amúgy meg Kaptár rulez 😛
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Death only needs to knock once.
A lényeg az lenne, hogy mivel nem vagyunk túlságosan ellátva poszt-apokaliptikus zombájos dolgokkal, jó lenne egymással megosztani ezt-azt, talán mindenki talál olyan kedvére való dolgot, amirõl még nem hallott/akadt bele neten. 😊
Kezdésnek itt egy penge flash alapú szöveges kalandjáték. 😊
Ezen felül pedig egy ajánlott olvasmány, nevesítve: Max Brooks: World War Z, ill. szintén tõle a Zombie Survival Guide 😊 Nagyon frankó mindkettõ, aki olvasta valamelyiket, szerintem szintén így gondolja..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)