Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mennyama...
ad1: luzerf*szidiotak elirtak a besztevõr(Dawn) ZoNbiag film evszamat!444 (1979->1978 jeeee akkor szulettem ^^)
ad2: az emlitett film a besztevõr...
ad3: hogylehetmarsokadikamasikklasszikDÉJOFDÖDED????,,,,,,,,,,vesszo
ad4: eshogylehetelsoazIGAZIBESZTEVÕR film Rimééékje???? erted! rimek!444NÉÉGY (es nem! es nem! megvan mind eredetibe lattam a rimeket is oda-vissza(rendezoi, angol stb) 6X de akkoriZS!
<#idiota>#idiota>
jah bájdövéj! latom azert van itt iZS par ZoNbiag fan, gondoltam tolhatnank e'lo" talit... jonni fog a Zombieland, es ott ilyen csapatostul lehetne feelingelni egy mozizassal (ofkorsz valami utolso idopontos eloadast) :] (bar ha jol emlexem, neked qvva messze lenne Pest 😞(( )
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Legeslegjobb zombis túlélõs játék! Persze az elsõ rész csak xbox360on elérhetõ a 2. rész majd lesz PCn is állítólag.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A zombik mozgása kicsit lehetne finomabb, de komolyan parábbnak tánt mint a RE
Fullról nincs linked?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://www.outofhell.net/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Addig is: kongregate.com -> The Last Stand 2 😄D
Valaki nem tud olyan játékról ahol zombikat lehet ölni.De nem csak arról a szól a játék, hogy csak ölni és ölni.Hanem mittom én élelem/tulélõk keresése is lenne a feladat meg persze stukker szerzés. 😄 Ja és, hogy minél hamarabb kijuss xy városból, hogy túléld a zombi inváziót. 😄
Valaki nem tud ilyet?
Nem tudom mennyire beszélsz angolul, de egy ilyen témájú könyv nyelvezete nem fogható mondjuk egy Poe novellához, így viszonylag könnyen érthetõ..
Szótár ölbe, aztán GO. Még tanulsz is valamit 😊
Néha idegesít, hogy nem tiszta a kép.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Csak ránézek ma 😛
Meg amirõl Calverrel diskuráltunk: karakter képességeinek fejlesztése, fegyverek, páncélok, egyéb kiegészítõk vásárlása, implantok.
Ha a játék lényege annyi, hogy csak ész nélkül klikkelgetni kell, akkor lehet, hogy mégis kihagyom, bár a képek alapján jónak tûnnek.
Igazából azt hittem, hogy csak ész nélkül klikkelgetni kell, de látom, hogy azért van némi értelem a játékban. Lvl, statok, stb.
Gémet toljad, akár mindkét részt.
Asszem pár napja volt?
Má teljesen felcsigásítottatok 😛
Haza megyek, és kipróbálom!
Má leszedtem, csak még nem raktam fel 😊
Az egyéb játékmódokat nyomtad/nyomod? Ebben most van egy új, Gun Stand nevezetû, szemét egy dolog. :-@
"The trees move. Do you not see it?"
Easy módban nem érzékelem, hogy durván számítana, mire költöd a pontjaidat, a keményebb szinteken lehet igazán jelentõsége.
A csúcs-implantokkal 3 tulajdonságot lehet erõsen felnyomni, én intelligencián kívül az utsó tulajdonságot szoktam még tápolni kicsit (a titoklátó 😄, nemtom mi a rendes neve), ezzel minden megoldható, egyéb jelentõsége nincs.
na meg... lángszóró mikor lesz? <#hawaii>#hawaii>
Demégvagy 5x biztos megcsinálom, rég játszottam bármivel, és meg nagyon jó, akárcsak az Alien Shooter 1-2. -.-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem értem miért szerepelnek benne amúgy vígjátékok is.