Zombies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
GAZ vagy Uaz kell,arcszesszel elment.legalább is az öregek ezt mesélték és faterom is mondott pár cirfa sztorit hogy mi minden mocskot beleöntöttek a platós orosz csodákba 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SötétBarom
Valami "military-grade" cucc kell, ami elmegy akár piával is. A B verzió nyilván a kerékpár, ahogy a survival guide is írja. Halk, relatív gyors, megbízható, minimális elõképzettséggel is javítható. Jobb megoldás nincs is. Esetleg egy Tesla, és a safehouse egy szélerõmû.. ;DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Calver
ász, ezer köszönet <#eljen>

köv. cél: megtanulni, hogy mi van a benzinben, és a maszlagból amivé válik hogyan lehet újra benzint csinálni <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Lammer
lesz (remelhetoleg) egy uj jatek After reset cimen, amit nagyon varok, hogy megelje a goallinet (Tudom ujrainditottak, nem volt sikeres az elso kor, de en bizakodo vagyok)

es hoppa szerintem a srac az elozo linkemrol lopta az infokat a sajat mythbusting otleteihez a jatekukhoz (VEGRE kicsit "realisabb" lesz egy postapok jatek) 😊

After reset mythbusting okoskodas

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ezt azert szurom be...
mert itt tobb tema is van mythbusterkedesbol postapoc temaban <#zavart1>

Lammer
totalcar(bike) auto-motordokija eleg?

emide katt <#awink>

Calver
errõl a benzin/dízel élettartamról infót/linket kérünk, ezt még nem is hallottam, és érdekes témának tûnik <#nezze>

Lammer
(szoval ez a walking dead negyedik evadaban autoval jarkalok style mekkora marhasag, szerintem 😊

Lammer
" és egyszerû motorral felszerelt masszív autóval"

egy ev mulva mivel autoznank amugy? mert a benzin meg dizel kb "polc allapotaban" 3-6 honapig tartja meg hasznos allagat, utana szepen elkezd veszteni hasznos felhasznalhato allagabol 😊

en ezen szoktam "agyalni" leginkabb 😊 ethanol meg deplane hamarabb "elromlik" jo kerdes 😊

Törölt felhasználó
Én egy atombiztos ház, egy nagyon erõs és egyszerû motorral felszerelt masszív autóval. Legyne egy biztos pont ahova be lehet jutni, de ha portyázni kell az is meg legyen oldva.
tutituti

Amúgy hirtelen megijedtem hogy az SCP játékot linkeled,nem is tudtam hogy ilyen komoly háttéranyaga van.

Calver
posztapok topic már rég meghalt és elföldeltük, szóval ide.

nem tudom SCP-ket mennyire szeressük errefelé, de... érdemes nekiesni, tesztekkel és recovered materials-al együtt, mert kb legjobb cucc amit sok-sok ideje olvastam.

guardian hero
Ez kész 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Teppik Amon
túl sok rajta az ablak. Inkább valami nagy furgon

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

sokszor gondolkodtam rajta, de tuti egy buszt alakítanék át túlélõmobillá 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Egy kis reggeli kocogásnál nincsen is egészségesebb dolog.

Teppik Amon

Teppik Amon

tutituti

tutituti
falamra jók lennének 😊

Teppik Amon

Teppik Amon

Teppik Amon
380 videójuk van. Mindenre felkészültek. Jó csemegézést 😊

Teppik Amon

tutituti
hát ez most mondjuk pont nem az 😄
De a posztapok topik nem nagyon pörög,itt meg hátha értékelik.Gondoltam elfér.

Lammer
ezakkormostzombis? 😊

tutituti
Na örülök.

De hogy ne maradjunk utánpótlás nélkül:

Hugh Howey - A siló

A Siló félig-meddig földbe süllyedt betontorony, ahová a lakosság egy része szorult be az egykori nagy csapás elõl, ami a külvilágot lakhatatlanná, mérgezõvé tette. Az összezártságban csak a szigorú rendszabályok könyörtelen kikényszerítésével képesek rendet tartani a száznegyvennégy szintes, túlnépesedett monstrum hatóságai – ideig-óráig legalábbis, hiszen nyílt titok, hogy legalább minden generáció idején zavargások robbannak ki, amelyek következményeit rendszeresen eltitkolják a késõbb születendõk elõl. Így senki sem tudja, mi tette lakhatatlanná a világot, egyesek pedig arra kezdenek gyanakodni: talán senki, talán átverik õket, a külvilág nem is olyan szörnyû, amilyennek hazudják… Ez az eretnek gondolat a Siló seriffjének történelem után érdeklõdõ felesége fejében is megfogan, és a seriffnek nincs más választása, mint hogy saját asszonyát is takarítani küldje – a külvilágba, ahonnan nincs visszaút…

60 oldal az egész.még nem álltam neki de angolul már próbálgattam,úgy jónak tûnt.

A hétvégén elkezdtem olvasni az elsõt, 37%-nál tartok és eddig nagyon tetszik. Bejön, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
olyan tök lazán indul, hogy aztán hatalmas ugrásokkal egyre jobban bekeményítsen. Tényleg mindegyik "Könyv" (címmel rendelkezõ fejezet) egy teljesen más világot mutat be. Kezdi a vírus megtalálásával, szereplõk bemutatásával, aztán bumm! az ugrók kiszabadulnak és jön Brad és Amy egy éves bujdosása és aztán még nagyobb bumm! a következõ könyvnél és már 9x évvel a vírus kiszabadulása után vagyunk, egy tök poszt-apokaliptikus világban. Ez a második bumm! ez nagyon meglepett és letaglózott és tetszett.
Király könyv 😊
Teppik Amon
és így kezdõdik?
De most tényleg: hogy lehet elveszteni 2000fiolát? 😄

Teppik Amon
kösz a tippet! Én sem hallottam még róla :o

tutituti
800 oldal tömény izgalom.kicsit zombik kicsit vámpírok,de lényegében a szörny a jó szó rá,csak gondoltam elfér ide,mert sok a hasonlóság és a legjobb könyvamit posztapok témában olvastam.

én is ma állok neki az újnak.és apró hírek vannak hogy jön a 3. rész is.tehát nincs megállás 😊

remélem tetszeni fog

<#worship> Errõl még nem hallottam, de akkor a Zombi túlélõ kézikönyv után azt hiszem, hogy bele is kezdek az elsõbe.
tutituti

Teppik Amon
Majd ha beszerezted a készleteket, megcsináltad a megfelelõ fegyvert, kinézted hová fogsz visszavonulni baj esetén, kitaláltad hogy éld túl az elõs pár hetet, mega többit, aztán hogyan szervezd újra a társadalmat 😄
Jó szórakozást :Ö

2 napja elkezdtem olvasni a Zombi túlélõ kézikönyvet. Hát, nagyon kemény. Annyira komolyan leír benne mindent, hogy mire a végére érek, maximálisan fel leszek készülve az apokalipszisre. 😄
Teppik Amon
Ebéd közbeni költemény, amit az elõzõ kép ihletett: (éltem a költõi szabadsággal itt-ott 😊

Bemutatom nektek Zsoltot,
Nem is élõt, nem is holtot.

Közel távol nincs barátja,
mindenkinek õ a frásza

Hörög egyet magányában,
társtalan a halálában.

Sajnáljuk hát, szegény Zsoltot.
Nem is élõt, nem is holtot.

Teppik Amon

Teppik Amon
Zombi versrõl sem tudtam idáig :o

ForzaInter
Elébb utóbb elkezdem.😊

Yo, Bitch!

tutituti
Hiba.nagyon jó csak egy baja van.rövid 😊

ForzaInter
ezt a könyvet még tavaly télen megvettem, de nem volt idõm elkezdeni😄

Yo, Bitch!

tutituti
végre hazaértem.Melóban volt egy gyors eszmefuttatásunk szigorúan poén alapon.
Pár honapja olvastam a Brooks féle Zombie Survival Guide-ot és a mostani híreket vettük gõrcsõ alá.
Van a Krímet körülvevõ orosz katonák(itt politikai attrocitás a fedõsztori)
Az eltûnt Boeing esete
és végül a Harlemben történt robbanás.

A könyv pont ilyeneknél írta/mondta hogy fel a pakkot és irány a védett területre,de legalább is figyeljünk jobban.

mindenesetre nagyokat röhögtünk mikor boncolgattuk a témát 😊

ForzaInter
tényleg jónak néz ki, de magyar feliratot nem találok hozzá😞

Yo, Bitch!

Ez kimaradt. Kedvenc mondatom...

"Mert a világvége valójában kurvára unalmas. Nem kell mindig egy egész hordányi élõhalott elõl menekülni, vagy a börtönmenedéket tankkal lerohanó õrültek ellen harcolni - marad a csendes gyûjtögetés, a napról-napra élés, a ritkán felbukkanó egy-egy zombi rutinszerû kinyírása, a horgászás, a zenehallgatás, és a döglõdés a szabad ég alatt."
Ez érdekes ksi filmnek tûnik.

The Battery
Teppik Amon

Teppik Amon

Teppik Amon

Azé' vannak itt problémák a koncepcióval

Voltan
Egyszerû. A Walking Dead megy most, és kaszál, mint a kurvaélet.

Még egy zombis sorozat nem fért bele, mert az nem lehetett volna akkora siker, mint a Walking Dead. Az a fõ cucc, és kiüthetetlen a nézettség-háborúban. Teljesen mindegy, melyik cég csinálja, saját, vagy rivális, kidobott pénz lett volna a Zombieland sorozat. Nincs az a csatorna, amelyik most felvállalna még egy zombis cuccot, ez érthetõ.

Sajnos az ilyen belsõ marketing dolgok soha nem a fanatikus nézõtábort veszik figyelembe. Lásd Firefly.
Szomorú, de ez van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ForzaInter
sztem is marha jó volt. pedig azt írják az amazon a nézettség és a kritikák alapján dönti el mit rendelnek be sorozatnak, akkor ebbõl nem tudom, hogy nem lett sorozat.

Yo, Bitch!