Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
köv. cél: megtanulni, hogy mi van a benzinben, és a maszlagból amivé válik hogyan lehet újra benzint csinálni <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
es hoppa szerintem a srac az elozo linkemrol lopta az infokat a sajat mythbusting otleteihez a jatekukhoz (VEGRE kicsit "realisabb" lesz egy postapok jatek) 😊
After reset mythbusting okoskodas
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
mert itt tobb tema is van mythbusterkedesbol postapoc temaban <#zavart1>#zavart1>
egy ev mulva mivel autoznank amugy? mert a benzin meg dizel kb "polc allapotaban" 3-6 honapig tartja meg hasznos allagat, utana szepen elkezd veszteni hasznos felhasznalhato allagabol 😊
en ezen szoktam "agyalni" leginkabb 😊 ethanol meg deplane hamarabb "elromlik" jo kerdes 😊
Amúgy hirtelen megijedtem hogy az SCP játékot linkeled,nem is tudtam hogy ilyen komoly háttéranyaga van.
nem tudom SCP-ket mennyire szeressük errefelé, de... érdemes nekiesni, tesztekkel és recovered materials-al együtt, mert kb legjobb cucc amit sok-sok ideje olvastam.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
De a posztapok topik nem nagyon pörög,itt meg hátha értékelik.Gondoltam elfér.
De hogy ne maradjunk utánpótlás nélkül:
Hugh Howey - A siló
A Siló félig-meddig földbe süllyedt betontorony, ahová a lakosság egy része szorult be az egykori nagy csapás elõl, ami a külvilágot lakhatatlanná, mérgezõvé tette. Az összezártságban csak a szigorú rendszabályok könyörtelen kikényszerítésével képesek rendet tartani a száznegyvennégy szintes, túlnépesedett monstrum hatóságai – ideig-óráig legalábbis, hiszen nyílt titok, hogy legalább minden generáció idején zavargások robbannak ki, amelyek következményeit rendszeresen eltitkolják a késõbb születendõk elõl. Így senki sem tudja, mi tette lakhatatlanná a világot, egyesek pedig arra kezdenek gyanakodni: talán senki, talán átverik õket, a külvilág nem is olyan szörnyû, amilyennek hazudják… Ez az eretnek gondolat a Siló seriffjének történelem után érdeklõdõ felesége fejében is megfogan, és a seriffnek nincs más választása, mint hogy saját asszonyát is takarítani küldje – a külvilágba, ahonnan nincs visszaút…
60 oldal az egész.még nem álltam neki de angolul már próbálgattam,úgy jónak tûnt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De most tényleg: hogy lehet elveszteni 2000fiolát? 😄
én is ma állok neki az újnak.és apró hírek vannak hogy jön a 3. rész is.tehát nincs megállás 😊
remélem tetszeni fog
justin cronin - a tizenkettek
Jó szórakozást :Ö
Bemutatom nektek Zsoltot,
Nem is élõt, nem is holtot.
Közel távol nincs barátja,
mindenkinek õ a frásza
Hörög egyet magányában,
társtalan a halálában.
Sajnáljuk hát, szegény Zsoltot.
Nem is élõt, nem is holtot.
Pár honapja olvastam a Brooks féle Zombie Survival Guide-ot és a mostani híreket vettük gõrcsõ alá.
Van a Krímet körülvevõ orosz katonák(itt politikai attrocitás a fedõsztori)
Az eltûnt Boeing esete
és végül a Harlemben történt robbanás.
A könyv pont ilyeneknél írta/mondta hogy fel a pakkot és irány a védett területre,de legalább is figyeljünk jobban.
mindenesetre nagyokat röhögtünk mikor boncolgattuk a témát 😊
"Mert a világvége valójában kurvára unalmas. Nem kell mindig egy egész hordányi élõhalott elõl menekülni, vagy a börtönmenedéket tankkal lerohanó õrültek ellen harcolni - marad a csendes gyûjtögetés, a napról-napra élés, a ritkán felbukkanó egy-egy zombi rutinszerû kinyírása, a horgászás, a zenehallgatás, és a döglõdés a szabad ég alatt."
Még egy zombis sorozat nem fért bele, mert az nem lehetett volna akkora siker, mint a Walking Dead. Az a fõ cucc, és kiüthetetlen a nézettség-háborúban. Teljesen mindegy, melyik cég csinálja, saját, vagy rivális, kidobott pénz lett volna a Zombieland sorozat. Nincs az a csatorna, amelyik most felvállalna még egy zombis cuccot, ez érthetõ.
Sajnos az ilyen belsõ marketing dolgok soha nem a fanatikus nézõtábort veszik figyelembe. Lásd Firefly.
Szomorú, de ez van.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"