2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#652 az...
"1990-es Romero-féle móka"
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT????,,,,,,,,vesszo
Mit csinalt Romero 1990-ben?,,, remelem tisztaban vagy vele, hogy 90-ben max amit rendezett, az egy Two Evil Eyes nevu film volt? :PPP -
#651 ez-e?
mert akkor ez biza kimaradt... 1990-es Romero-féle móka megvolt és ejjdejóvolt, 68-as verziót is láttam valamikor ezer éve, bár a nézése előtt elszívott komoly mennyiségű tudatmódosítónak hála az már nagyon csak nyomokban van meg, viszont legszebb emlékeim szerint az is veszettjó volt -
#650 kepiMfo ftw ^^
es egy dájhárd zoNbiaglávőrnek illik tudnia mi a notld (rimék 3D verzsön) :P -
#649 na ez most így ütött
kép honnan btw? -
#648 khmm, mar regota varjuk :)
azert koszi ^^ -
#647 Lesz egy Dead State c. cucc is, azt meg azt mondják, olyasmi lesz, mint a Jagged Alliance 2. És ez végre tényleg a túlélésről fog szólni, erősíteni kell a safehouse-t, kimászkálni kajáért, vízért, felszerelésért, túlélőkért. Lesznek benne egyéb túlélő csoportok, akikkel lehet haverkodni vagy ellenségeskedni. A zombik lassúak lesznek, de sokan vannak és reagálnak a zajra, minél hangosabban ügyködünk, annál több zombit csalogatunk oda. Nem elit kommandóosztag lesz, hanem tökátlagos civilek, akik nem feltétlen tudnak jól lőni, bepánikolhatnak, stb.
Interjú -
#646 nem, nem almodol! :D
-
#645 (mivel gondolom a stratégia egy kis félrefordítás volt) taktikai zombis túlélő videójáték
valaki vágjon képen egy szívlapáttal h nem álmodom -
#644 htxvm^^ -
#643 ez nagyon kemeny! :D -
#642 Ez segíthet akkor:
http://www.elpais.com/traductor/
Qrva jó kis online fordítóprogi.
Ez meg itt a konklúzió ezzel fordítva:
Conclusion: "Trapped Dead" is clearly more strategy than action game - who loved "Commandos," will include "Trapped Dead" in his heart. Game setting, and sound design can satisfy and contribute mightily to the already fun game. If the described shortcomings are fixed by another patch, you can add to the overall quite yet a star to do so. -
#641 Zombis karácsony
Desigo elfeledte ide is betenni. Humoros aranyosból szedve.
Kellemes karácsonyt mindenkinek! -
#640 :DDD
Nah skacok! ejszaka ledaraltam a Walking Dead-et!44!
UBERÓSZÓNESSZ VÓÓT!!44
nehol elfogott az a gyerekkori kis para (Tokikent szomszednal (alamondasos) VHS-rol neztuk a zanyagot style)... nehol kerestem a zsePkendot... :P haaat tud valamit Ferencunk ^^ Az alap is ugye adja magat, Kirkmanek is rulezek ugye :]
-
#639 :DAS -
#638 -
#637 Mig pokereztem es nem jott semmi jo Hole card... addig porgettem vissza, 2 orat nezegettem ilyen blogokat mig nem hullottam ki ^^
(Damn... 1877-bol megint a celegyenesben buktam el... rutintalansag/lekkofpésönsz kombo win! 15-ik lettem... elso 5 ad komolyabb ticketet... nem baj... holnap next try) -
#636 Reméltem hogy észreveszitek!
Legalább valaki visszaolvasgatott rajta párat ;) -
#635 :D
Nekem errol a blogrol ez a beszt igy visszanezve!
:DDDDD -
#634 MIKOR JON MAAAAA inglisul? (nem tudok nemetul meg minde'g)
[toporzekol] -
#633 Trapped Dead - német nyelvű review -
#632 http://www.conartistgames.com/flash/TLS-UnionCity-Alpha099.html -
#631 Nyúlontúlon találtam:
Zombik -
#630 Unprotected sex :D:_ASD? -
#629 Ki milyen minosegben jon??? :)
ZOMBIE WALK - BUDAPEST!!!4!4
jaheZShamaronnanahir:
Deadheads - VAROS!!4 -
#628 kóros Last Stand hiányra
hint: geek kitápol, aztán riflemanhez kellő két cuccra 1-1 pont, aztán rifleman, aztán örül, és majd egyszer két crites perket is kigyúr. fegyverből AK megvesz, aztán gauss rifle-ig hátradől. -
#627 Ha valaki ki szeretné próbálni milyen a másik oldalon lenni, élőhalottként, akkor ajánlom figyelmébe a Kripták könyvét.
Nemrég jelent meg, asztali szerepjáték, fantasy világban.
Kriptak könyve -
#626 ooooszomnessz!44! -
#625 :PPP -
#624 -
#623 u win teh prize!!4 -
#622 haha! akkor tovabb birtam!
nyeLtem! -
#621 Még két részem van hátra nekem is :>
Nem popcorn. -
#620 jo akkor ezt elnyomtam... szoval szokasos vájningom: remelem nem lesz popkornmúvi!
[aggodo arczal]
ugye nem??? :C -
#619 nosch...
Ugye megvan az osszes mar... Mar csak cimboraval kell 1eztetni, hogy mikor er ra es mehet a johet...
idezlek arckonyvrol :D
"/popcornmoviefag" ^^
(mi inkabb a pizza+boroskola kombot preferaljuk ^^) -
Noodlee #618 Ezek nagyon rosszak :) -
#617 hollywood is dead -
#616 eszmeletlenul varom mar ^^
EgyePkent ha mar nagyon belemegyunk ebbe a korokre osztott/taktikai/sims/RPG nerdsegbe es veszettul probaljuk "elethuve" varazsolni a jatekot... akkor egy dologra senki sem szokott gondolni...
Miert nem ad par % eselyt arra mondjuk egy extrem magas Constitution attrib, hogy nem leszel fertozott max hordozo??? (gondolom virus alapu a terjedes) ofkorsz ha lesz benne consti vagy valami hasonlo attrib...
Ha a 2nd edition ad&d-t veszem alapul, akkor lehetne igy (human max 18):
15: 1%
16: 2%
17: 3%
18: 4-5% (ilyen ultramaratonista csempiön jellegu karakter)
(karakteralkotaskor "dobna" a gep 1-et es hiddenben elraktarozna a kari melle a db-be... majd lehetne izgulni, hogy egy atletat megharapnak es hopp nem turnolodik be, ofkorsz utana megjelenne a karilapon :D)
Na??? jo dizajner lennek-e? :DDD
ha valaki esetleg venne a faradsagot es irna a hivatalos forumra valamelyik szádzsessön topikba, az f@sza lenne, odairhatna, hogy az en otletem ^^ (lusta vagyok hozza) persze ha mar van, akkor sry :C -
#615 Dead State infok!!! -
#614 :DDDDDD
Viszont érthető! -
#613 "Megjegyzés: Csapdában Dead határozottan jelenik meg 16-án December! A kiadás januárban kapcsolatos közzétételi Észak-Amerikában."