2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
  • Lammer
    az...

"1990-es Romero-féle móka"

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT????,,,,,,,,vesszo

Mit csinalt Romero 1990-ben?,,, remelem tisztaban vagy vele, hogy 90-ben max amit rendezett, az egy Two Evil Eyes nevu film volt? :PPP
  • Calver
    ez-e?
    mert akkor ez biza kimaradt... 1990-es Romero-féle móka megvolt és ejjdejóvolt, 68-as verziót is láttam valamikor ezer éve, bár a nézése előtt elszívott komoly mennyiségű tudatmódosítónak hála az már nagyon csak nyomokban van meg, viszont legszebb emlékeim szerint az is veszettjó volt
  • Lammer
    kepiMfo ftw ^^

es egy dájhárd zoNbiaglávőrnek illik tudnia mi a notld (rimék 3D verzsön) :P
  • Calver
    na ez most így ütött
    kép honnan btw?
  • Lammer
    khmm, mar regota varjuk :)

azert koszi ^^
  • dronkZero
    Lesz egy Dead State c. cucc is, azt meg azt mondják, olyasmi lesz, mint a Jagged Alliance 2. És ez végre tényleg a túlélésről fog szólni, erősíteni kell a safehouse-t, kimászkálni kajáért, vízért, felszerelésért, túlélőkért. Lesznek benne egyéb túlélő csoportok, akikkel lehet haverkodni vagy ellenségeskedni. A zombik lassúak lesznek, de sokan vannak és reagálnak a zajra, minél hangosabban ügyködünk, annál több zombit csalogatunk oda. Nem elit kommandóosztag lesz, hanem tökátlagos civilek, akik nem feltétlen tudnak jól lőni, bepánikolhatnak, stb.

Interjú
  • Lammer
    nem, nem almodol! :D

• Calver
    (mivel gondolom a stratégia egy kis félrefordítás volt) taktikai zombis túlélő videójáték
    valaki vágjon képen egy szívlapáttal h nem álmodom
  • Lammer
    htxvm^^
  • Lammer
    ez nagyon kemeny! :D
  • Voltan
    Ez segíthet akkor:
    http://www.elpais.com/traductor/
    Qrva jó kis online fordítóprogi.

Ez meg itt a konklúzió ezzel fordítva:

Conclusion: "Trapped Dead" is clearly more strategy than action game - who loved "Commandos," will include "Trapped Dead" in his heart. Game setting, and sound design can satisfy and contribute mightily to the already fun game. If the described shortcomings are fixed by another patch, you can add to the overall quite yet a star to do so.
  • Teppik Amon
    Zombis karácsony
    Desigo elfeledte ide is betenni. Humoros aranyosból szedve.
    Kellemes karácsonyt mindenkinek!
  • Lammer
    :DDD

Nah skacok! ejszaka ledaraltam a Walking Dead-et!44!

UBERÓSZÓNESSZ VÓÓT!!44

nehol elfogott az a gyerekkori kis para (Tokikent szomszednal (alamondasos) VHS-rol neztuk a zanyagot style)... nehol kerestem a zsePkendot... :P haaat tud valamit Ferencunk ^^ Az alap is ugye adja magat, Kirkmanek is rulezek ugye :]

• SötétBarom
    :DAS
  • Teppik Amon
  • Lammer
    Mig pokereztem es nem jott semmi jo Hole card... addig porgettem vissza, 2 orat nezegettem ilyen blogokat mig nem hullottam ki ^^

(Damn... 1877-bol megint a celegyenesben buktam el... rutintalansag/lekkofpésönsz kombo win! 15-ik lettem... elso 5 ad komolyabb ticketet... nem baj... holnap next try)
  • Teppik Amon
    Reméltem hogy észreveszitek!
    Legalább valaki visszaolvasgatott rajta párat ;)
  • Lammer
    :D

Nekem errol a blogrol ez a beszt igy visszanezve!

:DDDDD
  • Lammer
    MIKOR JON MAAAAA inglisul? (nem tudok nemetul meg minde'g)

[toporzekol]
  • SötétBarom
    Trapped Dead - német nyelvű review
  • tutituti
    http://www.conartistgames.com/flash/TLS-UnionCity-Alpha099.html
  • Teppik Amon
    Nyúlontúlon találtam:
    Zombik
  • SötétBarom
    Unprotected sex :D:_ASD?
  • Lammer
    Ki milyen minosegben jon??? :)

ZOMBIE WALK - BUDAPEST!!!4!4

jaheZShamaronnanahir:
    Deadheads - VAROS!!4
  • Calver
    kóros Last Stand hiányra
    hint: geek kitápol, aztán riflemanhez kellő két cuccra 1-1 pont, aztán rifleman, aztán örül, és majd egyszer két crites perket is kigyúr. fegyverből AK megvesz, aztán gauss rifle-ig hátradől.
  • Nenrandil
    Ha valaki ki szeretné próbálni milyen a másik oldalon lenni, élőhalottként, akkor ajánlom figyelmébe a Kripták könyvét.
    Nemrég jelent meg, asztali szerepjáték, fantasy világban.

Kriptak könyve
  • Lammer
    ooooszomnessz!44!
  • Lammer
    :PPP
  • SötétBarom
  • SötétBarom
    u win teh prize!!4
  • Lammer
    haha! akkor tovabb birtam!

nyeLtem!
  • SötétBarom
    Még két részem van hátra nekem is :>
    Nem popcorn.
  • Lammer
    jo akkor ezt elnyomtam... szoval szokasos vájningom: remelem nem lesz popkornmúvi!

[aggodo arczal]
    ugye nem??? :C
  • Lammer
    nosch...

Ugye megvan az osszes mar... Mar csak cimboraval kell 1eztetni, hogy mikor er ra es mehet a johet...
    idezlek arckonyvrol :D

"/popcornmoviefag" ^^

(mi inkabb a pizza+boroskola kombot preferaljuk ^^)
  • Noodlee
    Ezek nagyon rosszak :)
  • Gurren
    hollywood is dead
  • Lammer
    eszmeletlenul varom mar ^^

EgyePkent ha mar nagyon belemegyunk ebbe a korokre osztott/taktikai/sims/RPG nerdsegbe es veszettul probaljuk "elethuve" varazsolni a jatekot... akkor egy dologra senki sem szokott gondolni...

Miert nem ad par % eselyt arra mondjuk egy extrem magas Constitution attrib, hogy nem leszel fertozott max hordozo??? (gondolom virus alapu a terjedes) ofkorsz ha lesz benne consti vagy valami hasonlo attrib...

Ha a 2nd edition ad&d-t veszem alapul, akkor lehetne igy (human max 18):

15: 1%
    16: 2%
    17: 3%
    18: 4-5% (ilyen ultramaratonista csempiön jellegu karakter)

(karakteralkotaskor "dobna" a gep 1-et es hiddenben elraktarozna a kari melle a db-be... majd lehetne izgulni, hogy egy atletat megharapnak es hopp nem turnolodik be, ofkorsz utana megjelenne a karilapon :D)
    Na??? jo dizajner lennek-e? :DDD

ha valaki esetleg venne a faradsagot es irna a hivatalos forumra valamelyik szádzsessön topikba, az f@sza lenne, odairhatna, hogy az en otletem ^^ (lusta vagyok hozza) persze ha mar van, akkor sry :C
  • SötétBarom
    Dead State infok!!!
  • SötétBarom
    :DDDDDD

Viszont érthető!
  • Lammer
    "Megjegyzés: Csapdában Dead határozottan jelenik meg 16-án December! A kiadás januárban kapcsolatos közzétételi Észak-Amerikában."