2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#692 jaja, wikin mar ölég regota fenn van, hogy lesz 13 reszes masodik evad :)
btw: kiprobaltam a trapped deadet nemetul... mivel kukkot nem ertek hozza abba is hagytam... csak kivancsi voltam ra mar nagyon ^^
Elvileg hivatalos forumban is irjak, hogy Januarban jon a zinglis verzsön... kentvéééét :C -
#691 Ez elvileg rendes 13 részes évad lesz. :> -
#690 Remélem több részes lesz, mint az első évad! -
#689 omájgád, omájgááád!44
mindjart rosszul leszek! valaki hozzon egy pohar vizet, elszedultem!
csak most neztem, hogy wikipedia szerint a Walking "total oszomnessz" Dead sorozat 2-ik szezonja: October 2011... (oktoberben lesz a szulinapom :) )
Uristen!!44 kentvééét :CCCCCCCCCcccc -
#688 LOAL!!4! :DDDDdasdasdad
#681: de kar, hogy nem jon pécére :CCC
#682: miko' jon ma' inglisul??,,,,?veszzzzo -
#687 Holnap akkor megkísérlem én is nocheinmal =) -
#686 IGen.nfo-t követtem.IGaz,német,de megy.Annyi van hogy a vírusírtók ugye vírusosnak észlelik a crack-et de kivételbe kell rakni. -
#685 Neked sikerült beüzemelned a dojts verziót? :OO -
#684 Egyik jobb mint a másik -
#683 Irgalmatlan nehéz amúgy.De nagyon jó. -
#682 -
#681 -
#680 humorosaranyosból:
-
#679 ^^
Skacok!
fel off: Nem nagyon banom, hogy kimaradt ez a szilveszter bulizos resze... mert igy megvolt az alkalmam, hogy vegigtoljam a middleman sorozatot! Annyira sajnalom, hogy elkaszaltak :CCC Eszmeletlenul ÓSZÓM sorozat (volt)! junkie info
Winnie leirta a lenyeget junkien! szerintem mászthev! Van benne persze zombis resz is (LOAL!)... de a Morales kisasszony alakitotta kari meg abszolut najszos... festo-muvesz-elvont retegzombifan kari ^^ aaaa az egesz sorozat tok fun! es azok az eredeti feliratok a helyszineken utnek mindent :D es ezt a jopofa zsenialis kis sorit kellett elkaszalni... bravo! koszonjuk LOLmerika!
Nah most megyek es vegre megnezek ket alkotast...
-The Zombie Diaries
-francia The Mutants
1. meguntam, hogy nem jon felirat... nem baj, kicsit gyakorolunk angolt ^^
2. talaltam hozza magyar feliratot... amugy eredeti dub fan vagyok (ha lehet maradok mindenben eredeti... ha pakisztani akkor ugy nezem meg felirattal), nem tartozik kedvenceim koze az a mezes-mazas elfolyos francia nyelv, inkabb neznem angolul... :C
Let's go! Kezdem a nyújírt zombifilmekkel (2ik?) :D -
#678 :))))
ez odabasz.. szó szerint -
#677 Happy new year with Jesus ^^
-
#676 uhh, de kemény.. :)) -
#675 Zombidús 11-et kívánnék az alkalmat megragadva én IS. ^^
-
#674 búék nektek. most leltem:
-
#673 allat! :D -
#672 -
#671 egy kép a nyúlon túlról:
-
#670 Mondom témaváltást! :-D -
#669 -
#668 Témaváltást sürgetnák. -
#667 Na ez az, amire én rászarok nagyívben. Én 30k-ért kaptam egy iphonet, mert már vagy 10 éve t-s előfizetésünk van (2 céges telefon) - semmiféle részletfizetés nincs.
Legyél őszinte: ennyiért vennél? :DDDD -
#666 ezek az monster husegporgramok meg a reszletre vasarolt styleok nem e'rnek!
En mint Atlagos Janos(nem is igy hivnak) ha bemegyek a boltba es kerek egy ájfont, akkor bizony pofancsap a valosag, hogy kádraga... :P -
#665 30khufért vásároltam a t-nél. Talán ennyit megért, nem? :) -
#664 kapasbol hugom X10-ese :P
JOVAL (!!!) olcsobb is, es kib. jo a kameraja :)
versus -
#663 off:
good for you :P Nekem rohadtul draga (arukereso szerint a 8 csigas 137K LOL!) es a fele ficsorjeit sem tudnam kihasznalni... ha ennyi felesleges penzem lenne, akkor meg van konkurenciaban (ha nem is) jobb tudasu, olcsobban :P -
#662 A 3GS-t most annyiert vettem, mint pár éve a nokia 6300-t. Az ipod fícsör kurva jó, kitűnő videot tud rögzíteni, fotózni is lehet vele (bár az elég harmatos), kurva jó játékokat lehet rá leszedni, és van egy talicska parasztvakító fícsör amit tud. :D Nem mellesleg teljesértékű navigációs készülék is, egyetlen jack kábellel ki tudom hangosítani a kocsiban, és az ipodot is sokkal könnyebb kezelni mint az autóhifit. Memóriakártya felesleges bele, mivel alapban van rajt annyi hely mint az állat. Lehet vele rendesen netezni, tud wifit, blablabla
Problem? -
#661 JAH EZS!!!
LAST STAND 3 BETA EPPLIKÉSÖN FORM!4!
KATTT!!!4 -
#660 btw: lesz valami a szigeteZS zoNbiZS efpéeZSbol valami? tud valaki valami infot? most hirtelen nem jut eszembe a czime :( -
#659 :DDD ^^^^
tudom mar regi, de nekem azota is kedvencem!44!
:DD
(most oszinten... mit esztek rajta? mondjuk nekem a telefon klasszikus ertelemben telefon... hivok rajta+sms... ja meg zenet hallgatok ha tomegkozlekedek... erre draga nekem az ájfón) -
#658 iLOL
hangosan röhögök :DD
Nagyon jó szerkezet ez, nem szidni! :P -
#657 mondjuk nem egy nagy brainer :D kar, hogy iLOL-ra van :D -
#656 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=YP9maIbhKO4]^^[/URL] -
#655 (kimaradt: az a perverz vigyor amit vag hozza az prájszlessz :) ) -
#654 Kedvencem Tom Savini rendezte... Legjobb arcz... Romero allando maszkmestere... meg azert befigyel Romeronal par kisebb szerepben is, meg kaszkadorkorik meg egyebz :)
olltájmfévörit 78-as (akkor szulettem ) DOTD-ben az 1ik Bikert alakitotta pl.
"I see you! Chocolate man..." :DDD -
#653 ő írta
legalábbis imdb szerint. szóval részt vett a kreatív munkában és nem egy tőle teljesen független remake, innentól kezdve én hozzá kapcsolom